Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 10:52
Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 23:55
Kas sa arvad, et siinse teema mehe oma naine on õnnelik? Mina ei usu! Lisaks, nagu näha, ei piirdu asi alati ainult petmise asjaoluga, vaid sellega kaasneb veel palju peavalu. Konkreetne naine on sattunud halva tähelepanu keskele. Mõni teine naine peab leppima suguhaigustega, mida tema mehe liiderdamine kaasa toob. Mõni kolmas peab leppima, et mees saab teise naisega lapse(d). Hiljem on vaja pereväliste lastega mingeid varalisi suhteid klattida jne.
Jah, see on kindlasti "tore" elu, millega iga normaalne naine peaks leppima!
Ei arva, et ta õnnelik on. Minu mõte oli, et ta ei pruugi õnnelikum olla ka siis, kui lahku läheb - selleks on väga palju põhjusi, kellel majanduslikud, kellel lastega seotud, kellel muud probleemid. See on mingi müüt, et mine petjast lahku ja vups oled õnnelik. Õnn ei pruugigi kunagi enam tulla ja nii valivadki osad naised suhtesse jäämise.
Ja tegelikult on minu suurem mõte, mida siin ja mujal üritan ikka ja jälle selgitada - ärge jagage teiste eludele hindeid, teil pole selleks piisavalt palju teadmisi nende inimeste kohta.
Konkreetselt sellele postitajale, keda tsiteerin, aga küsimus vastu - mida see siis muudab, kui lahku minnakse? Välistab kuidagi uued lapsed, kellega varalisi suhteid klattida? Midagi pole teisiti.
Suguhaigused muidugi ei puutu asjasse, ega siis armukesepidajaga keegi ei seksi ometi. Koos elamisest on jutt.
Sellise mehe mahajätmine järelikult siis ongi tugevate, enesekindlate ja enesega hakkamasaavate naiste privileeg. Aga see on reeglina kõik naise enda teha, kui hakkamasaav ta ilma meheta on. Kui sa üksi hakkama ei saa, siis oledki ju saamatu.
Normaalses kooselus, kus üksteist ei peteta, ei saa tekkida uusi lapsi. Kui mees kõrvalt paneb, siis on see võimalus vägagi reaalne. Ja, miks peaks oma naine seda situatsiooni aktsepteerima? Lahku minnes tavaliselt jagatakse ka vara kohe ära. Seega, ei ole tulevaste võimalike lastega oma naisel enam mingeid varasid jagada. Ja, kas peakski, kui naine on ise tegus ja hakkamasaav inimene?
Ja, kuidas sina tead nii kindlalt, et oma naised ringitõmbavate meestega enam ei seksi? Seksivad ikka! Ja suguhaigused on igal juhul teema!