Ma ka ei saa aru, kui kaua võib üht ja sama tuututada. Inimesed ju võivadki olla ühtaegu nii sõbrad kui ka armukesed. Minu arust sellest aastatetagusest Kroonika loost ei jää küll väga palju mõtteruumi. Üsna selgelt on jutust aru saada, et tegemist oli armusuhtega. Võib-olla D püüdis siis omal moel delikaatne olla, et otsesõnu seksist ei rääkinud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:06No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:01
No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Aga lõppude lõpuks on igaühe sügavalt isiklik asi, kas lepib polügaamiaga või ei lepi. Minu poolest võiks keegi naine ka ausalt tunnistada, et leppisin polügaamiaga ja minu jaoks polnud see põhjus, et lahutada. Ma ei vihastaks selle naise peale, vaid võtaks lihtsalt teadmiseks, et tema arvas nii ja eelistas elada nii. No las ta siis elas! Tema elu, eksole.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:33Mina arvan sama ja sellepärast on kummaline, et lapsed ründavad nüüd ühte paljudest armukestest, nagu tema oleks süüdi, et nende elu selline oli. Ikka sellepärast oli, et isa liiderdas ringi ja ema sellega leppis. Aga tundub, et kõik oli korras seni, kuni sellest kuskil avalikult ei räägitud. See on silmakirjalikkus.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:27No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
Katse kedagi tagantjärgi vaikima sundida on aga jah, mõistmatu. Mida see annab?
-
Külaline
Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ...Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:06No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:01
No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?
-
Külaline
Väljend "lähedane sõber" on ka minu jaoks nii mõnusalt ebamäärane väljend, et selle võib täita misiganes sisuga.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:16Ma ka ei saa aru, kui kaua võib üht ja sama tuututada. Inimesed ju võivadki olla ühtaegu nii sõbrad kui ka armukesed. Minu arust sellest aastatetagusest Kroonika loost ei jää küll väga palju mõtteruumi. Üsna selgelt on jutust aru saada, et tegemist oli armusuhtega. Võib-olla D püüdis siis omal moel delikaatne olla, et otsesõnu seksist ei rääkinud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:06
No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.
Ma saaks aru, kui oleks öeldud, et meie suhe jäi platooniliseks. Siis võiks õiendada.
-
Külaline
No ilmselt ajakirjanik ei saanud küll sellest nii aru, milleks muidu küsida, et kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus. Ja kui oli enamat, siis oleks nii ju võinud ka vastata, aga Klas vastas, et pidi leppima sõprusega. No sorri, aga mina loen siit välja, et olid sõpradena lähedased. Et Klas oleks kül tahtnud enamat, aga leppis sõprusega.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:56Väljend "lähedane sõber" on ka minu jaoks nii mõnusalt ebamäärane väljend, et selle võib täita misiganes sisuga.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:16Ma ka ei saa aru, kui kaua võib üht ja sama tuututada. Inimesed ju võivadki olla ühtaegu nii sõbrad kui ka armukesed. Minu arust sellest aastatetagusest Kroonika loost ei jää küll väga palju mõtteruumi. Üsna selgelt on jutust aru saada, et tegemist oli armusuhtega. Võib-olla D püüdis siis omal moel delikaatne olla, et otsesõnu seksist ei rääkinud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08
Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.
Ma saaks aru, kui oleks öeldud, et meie suhe jäi platooniliseks. Siis võiks õiendada.
-
Külaline
Ajakirjanik ei küsinud mitte: kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus, vaid: kas sa teda endale ei tahtnud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 14:16No ilmselt ajakirjanik ei saanud küll sellest nii aru, milleks muidu küsida, et kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus. Ja kui oli enamat, siis oleks nii ju võinud ka vastata, aga Klas vastas, et pidi leppima sõprusega. No sorri, aga mina loen siit välja, et olid sõpradena lähedased. Et Klas oleks kül tahtnud enamat, aga leppis sõprusega.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:56Väljend "lähedane sõber" on ka minu jaoks nii mõnusalt ebamäärane väljend, et selle võib täita misiganes sisuga.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:16
Ma ka ei saa aru, kui kaua võib üht ja sama tuututada. Inimesed ju võivadki olla ühtaegu nii sõbrad kui ka armukesed. Minu arust sellest aastatetagusest Kroonika loost ei jää küll väga palju mõtteruumi. Üsna selgelt on jutust aru saada, et tegemist oli armusuhtega. Võib-olla D püüdis siis omal moel delikaatne olla, et otsesõnu seksist ei rääkinud.
"Endale" tähendab siis abielu (või tänapäeval ka mitteametlikku kooselu, aga igal juhul lahkuminekut senisest abikaasast ja uuega avalikult paar olemist).
-
Külaline
See on puhtalt sinu interpretatsioon. Minu jaoks on Klasi väljend "leppisin sellega" piisavalt kõnekas. Kui neil olnuks suhe, siis poleks tal vaja olnud millegagi "leppida" - tal oleks olnud kõik, mida soovis. Piltide järgi võib öelda, et tema kodus viibis Aarma sageli. Kui neil oleks ka suhe olnud, siis millega tal siis leppida tulnuks? Abikaasaga, kelle kohta Klas otse ütles, et "ma väga austan tema abikaasat"? Kus see austus nüüd on?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 15:42Ajakirjanik ei küsinud mitte: kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus, vaid: kas sa teda endale ei tahtnud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 14:16No ilmselt ajakirjanik ei saanud küll sellest nii aru, milleks muidu küsida, et kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus. Ja kui oli enamat, siis oleks nii ju võinud ka vastata, aga Klas vastas, et pidi leppima sõprusega. No sorri, aga mina loen siit välja, et olid sõpradena lähedased. Et Klas oleks kül tahtnud enamat, aga leppis sõprusega.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:56
Väljend "lähedane sõber" on ka minu jaoks nii mõnusalt ebamäärane väljend, et selle võib täita misiganes sisuga.
"Endale" tähendab siis abielu (või tänapäeval ka mitteametlikku kooselu, aga igal juhul lahkuminekut senisest abikaasast ja uuega avalikult paar olemist).
-
Külaline
Piisab ka sellest kui inimene ei käi tööl, vaid teeb vahel harva juhuotsi. D pole vist kunagi elus täiskohaga tööl käinudki.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:32Suure raha laiaks löömiseks ei pea mingit "aitavat seltskonda" olema. Piisab, kui inimesel on mingi sõltuvus, mis palju raha nõuab.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:49 Mis seltskonnaga koos küll D seda isa toetust laiaks lüüa suutis, üksi ilmselt mitte.
Minu tuttav näiteks teenib kaks korda rohkem kui mina ja mu mees kokku, aga elab vireledes - alati võlgu ja kolib koguaeg üürikorterist üürikorterisse. Kogu tema palk läheb kasiinosse.
Mõnel teisel inimesel läheb raha narko peale. Jne.
Minu jutt ei puuduta konkreetse teema peategelast. Lihtsalt vastan, kuhu raha võib kaduda ilma, et sellest mingit jälgegi jääks.
Kulutab näiteks kuus 2500 eurot. Ühe aastaga 30 000, Viie aastaga 150 000 võlgu. Sinna juurde ka veidi kasiinot ja ongi pankrott käes. Aga hea on ta elu olnud sellegipooles. Oskab elada.
-
Külaline
Diana puhul oli kindlasti toimetuleku takistuseks ta enda isa kuulsus. Kuulsa isa tütrena oleks tal olnud liiga häbi minna lihttööle.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 16:55Piisab ka sellest kui inimene ei käi tööl, vaid teeb vahel harva juhuotsi. D pole vist kunagi elus täiskohaga tööl käinudki.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:32Suure raha laiaks löömiseks ei pea mingit "aitavat seltskonda" olema. Piisab, kui inimesel on mingi sõltuvus, mis palju raha nõuab.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:49 Mis seltskonnaga koos küll D seda isa toetust laiaks lüüa suutis, üksi ilmselt mitte.
Minu tuttav näiteks teenib kaks korda rohkem kui mina ja mu mees kokku, aga elab vireledes - alati võlgu ja kolib koguaeg üürikorterist üürikorterisse. Kogu tema palk läheb kasiinosse.
Mõnel teisel inimesel läheb raha narko peale. Jne.
Minu jutt ei puuduta konkreetse teema peategelast. Lihtsalt vastan, kuhu raha võib kaduda ilma, et sellest mingit jälgegi jääks.
Kulutab näiteks kuus 2500 eurot. Ühe aastaga 30 000, Viie aastaga 150 000 võlgu. Sinna juurde ka veidi kasiinot ja ongi pankrott käes. Aga hea on ta elu olnud sellegipooles. Oskab elada.
-
Külaline
Ma ei tea, kas ma olen millestki väga valesti aru saanud, aga 99,9 ... % naisi, kui nad on mehesse armunud, justnimelt ei lepi lihtsalt olemisega keegi ebamäärane (mehe abikaasale lisaks), vaid unistatakse ikka millestki enamast. Leppima pidid (näit. ka Helgi Sallo jt.) ikka seetõttu, et mees ei lahutanud ega tahtnud neid ära võtta, mitte, et just selline suhe olekski neile mingi unistus olnud. "Ma austan team abikaasat " tähendab siin eelkõige seda, et mehe abikaasale olukorda veel hullemaks (näiteks avalikke stseene tehes vms.) ei hakatud tegema.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 15:59See on puhtalt sinu interpretatsioon. Minu jaoks on Klasi väljend "leppisin sellega" piisavalt kõnekas. Kui neil olnuks suhe, siis poleks tal vaja olnud millegagi "leppida" - tal oleks olnud kõik, mida soovis. Piltide järgi võib öelda, et tema kodus viibis Aarma sageli. Kui neil oleks ka suhe olnud, siis millega tal siis leppida tulnuks? Abikaasaga, kelle kohta Klas otse ütles, et "ma väga austan tema abikaasat"? Kus see austus nüüd on?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 15:42Ajakirjanik ei küsinud mitte: kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus, vaid: kas sa teda endale ei tahtnud.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 14:16
No ilmselt ajakirjanik ei saanud küll sellest nii aru, milleks muidu küsida, et kas sa enamat ei tahtnud kui sõprus. Ja kui oli enamat, siis oleks nii ju võinud ka vastata, aga Klas vastas, et pidi leppima sõprusega. No sorri, aga mina loen siit välja, et olid sõpradena lähedased. Et Klas oleks kül tahtnud enamat, aga leppis sõprusega.
Jah, võib ka naiste hulgas olla neid, kes ei tahagi kedagi endaga siduda, kuid nemad ka ei heieta korduvalt ja korduvalt ühest mehest aastakümneid hiljem (see kunagune suhe ammu ebaoluline siis).
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8229 ... oe-muujanaGuest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:15 Kuulsa isa tütrena oleks tal olnud liiga häbi minna lihttööle.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/2629 ... ues-ametis
-
Külaline
Miks ta kusagile pidama pole jäänud. Jääb mulje, et katseaega ei ole kusagil läbinudki....Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:45https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8229 ... oe-muujanaGuest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:15 Kuulsa isa tütrena oleks tal olnud liiga häbi minna lihttööle.
(Diana Klas on leidnud uue väljakutse – juba mõnda aega töötab naine Tallinna laste turvakeskuses.
Klas, kes tegutseb hetkel ka näitlejana, on minevikus proovinud väga erinevaid ameteid.
Muu hulgas on ta töötanud Harku vanglas ja pidanud kinnisvaramaakleri, küünetehniku ja koristaja ametit)
-
Külaline
Kui sina ei ole klatšimoor, siis mida sa siin teemas teed?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:29Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ...Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:06
No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.
-
Külaline
Teisalt, kui Diana tõesti pole praktilistes asjades kuigi osav, sest teda on nii kasvatatud, siis isa oleks võinud ju tutvuste abil talle mõne lihtsa administraatori koha sebida, kusagil teatris või kus iganes.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:54Miks ta kusagile pidama pole jäänud. Jääb mulje, et katseaega ei ole kusagil läbinudki....Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:45https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8229 ... oe-muujanaGuest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:15 Kuulsa isa tütrena oleks tal olnud liiga häbi minna lihttööle.
(Diana Klas on leidnud uue väljakutse – juba mõnda aega töötab naine Tallinna laste turvakeskuses.
Klas, kes tegutseb hetkel ka näitlejana, on minevikus proovinud väga erinevaid ameteid.
Muu hulgas on ta töötanud Harku vanglas ja pidanud kinnisvaramaakleri, küünetehniku ja koristaja ametit)
-
Külaline
Ma arvan, et ta on loominguline inimene, boheemlane. Mitte, et ta ei oskaks või ei saaks hakkama erinevates ametites, vaid pigem on ta püsimatu.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:58Teisalt, kui Diana tõesti pole praktilistes asjades kuigi osav, sest teda on nii kasvatatud, siis isa oleks võinud ju tutvuste abil talle mõne lihtsa administraatori koha sebida, kusagil teatris või kus iganes.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:54Miks ta kusagile pidama pole jäänud. Jääb mulje, et katseaega ei ole kusagil läbinudki....Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:45
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8229 ... oe-muujana
Kujutad sa ette, püsimatut inimest kuskil kontoris kellast kellani administraatorina?
-
Külaline
Kujutlen küll, nt hotellis ei tea sa kunagi, kes järgmine minut uksest sisse astub. Terve päev lobiseda inimestega üle kogu maailma, tuleb mõni primadonna, inglise poissmees või rikas vene oligarh - ei või iial teada, terve päev oled suhtled paljude erinevate inimestega.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 18:04Ma arvan, et ta on loominguline inimene, boheemlane. Mitte, et ta ei oskaks või ei saaks hakkama erinevates ametites, vaid pigem on ta püsimatu.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:58Teisalt, kui Diana tõesti pole praktilistes asjades kuigi osav, sest teda on nii kasvatatud, siis isa oleks võinud ju tutvuste abil talle mõne lihtsa administraatori koha sebida, kusagil teatris või kus iganes.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:54
Miks ta kusagile pidama pole jäänud. Jääb mulje, et katseaega ei ole kusagil läbinudki....
Kujutad sa ette, püsimatut inimest kuskil kontoris kellast kellani administraatorina?
-
Külaline
Tasakaalustan.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:55Kui sina ei ole klatšimoor, siis mida sa siin teemas teed?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:29Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ...Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:08
Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.
-
Külaline
S...tagi sa siin tasakaalustad. Ise oled täpselt samasugune klatšimoor nagu need, keda siin klatšimooriks nimetad. Sellist teemat ei avagi inimene, keda ei huvita klatš.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 19:10Tasakaalustan.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:55Kui sina ei ole klatšimoor, siis mida sa siin teemas teed?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:29 Mis selles jutus rumalat on? Väga õige ju, sel juhul tuleb kahelda mõlemas variandis. Ainuõige, arukate inimeste valik. Klatšimoorid muidugi ei suuda sellise variandiga leppida, mis mõttes nagu lahe pläkutamisteema võetakse ära ...
-
Külaline
Arva, mida soovid. Mina käin teemades, et suvalisele klatšile vastu vaielda, kui on põhjust. Aga, nagu öeldud, arva, mida soovid.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 20:52S...tagi sa siin tasakaalustad. Ise oled täpselt samasugune klatšimoor nagu need, keda siin klatšimooriks nimetad. Sellist teemat ei avagi inimene, keda ei huvita klatš.
-
Külaline
Kui sa nimetad D-d valetajaks, kelle jutus tuleb igal juhul kahelda, oled sa halvustaja ja samamoodi klatšija, mitte mingi puhtahingeline tasakaalustaja ja klatšiteema lõpetaja.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 20:54Arva, mida soovid. Mina käin teemades, et suvalisele klatšile vastu vaielda, kui on põhjust. Aga, nagu öeldud, arva, mida soovid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist