No selge ju, et Aarma ei soovinud, et sellest meedias pasundataks, kui ta veel elus oli. Ta oli ju ikkagi abielus. Suurem osa mehi ei taha oma kõrvalsuhteid tunnistada.No tõesti, ühes intervjuus ütleb, et olid ainult sõbrad ja siis raamatus kirjutab, et olid suhtes? Kuidas sellest peab aru saama?
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltKülaline kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:46Just! Minu arust on näiteks pensionärid kõige rohkem reisivam seltskond. Seega, millest arvamus, et tavaline 58-aastane enam selliste asjadega ei tegele?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 16:31See osa on kõige vähem oluline detail, mis seal perekonnaseisu lahtris kirjas on. Aktiivsuse, sealgulgas reisimise puuduse üle see vanusegrupp küll kurta ei saa. Raha on, aeg on, elukogemus on, energia veel on, tervis veel on. Partner on siiski ka vähemalt pooltel, kellel uuem, kellel vanem.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 15:29
Ei ütleks päris. 58 aastased naised on rohkem juba üksikud või siis kopitab tagatoas mingi vanamees, kellega ei ole viimased kümme aastat väga räägitud.
Näiteks, kui minu vanemad olid 80-aastased, ja mina 35-aastane, siis nemad olid oluliselt sisukama ja aktiivsema eluga kui mina. Neil olid kõiksugu seltskonnad ja ringid, kus nad käisid. Regulaarselt reisisid, käisid teatris, eksursioonidel jne. Samal ajal oli minu elustiil - töö, kodu, lapsed, töö, kodu, lapsed...
-
Külaline
Ja mis jube põnev elu see teatrietendusi ja mööda Eesti ekskursioone jooksmine siis on? Samasugused mutid on seal tavaliselt ees. Eesti ekskursioon, mis see on üldse? Kõik kohad on selleks eaks juba ära nähtud, mida siin vähegi vaadata on. Ilge raha ainult paned magama ja pärast on sellest kahju, sest pole elamust väärt.Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltmuudkui jookseb mööda teatrietendusi ja ekskursioonidel üle Eesti ja lähiriikides.
-
Külaline
Selle intervjuu andis Klas ju pärast Aarma surma, kus ta ütles, et ainult sõbrad olid.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:00No selge ju, et Aarma ei soovinud, et sellest meedias pasundataks, kui ta veel elus oli. Ta oli ju ikkagi abielus. Suurem osa mehi ei taha oma kõrvalsuhteid tunnistada.No tõesti, ühes intervjuus ütleb, et olid ainult sõbrad ja siis raamatus kirjutab, et olid suhtes? Kuidas sellest peab aru saama?
-
Külaline
Mu ema on samasugune.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 1970 12:57 Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltmuudkui jookseb mööda teatrietendusi ja ekskursioonidel üle Eesti ja lähiriikides.
-
Külaline
Mis see põnev elu on siis? Langevarjuhüpe või pidu ööklubis koos hommikuse burksiga Hessis? Kui teater ja reisimine pole põnev, siis ma sinust küll aru ei saa. Sul on kõik kohad Eestis nähtud? Kas sa pead silmas neid kümmet kohta (Munamägi, Narva linnus, Kuressaare loss, Pärnu rand, Haapsalu kuursaal, Viljandi mäed, Sääre tirp ja veel üht-teist), mida kõik teavad? Eestis on mõni koht ikka veel. Kas sa Puise Ninal oled käinud ja tead, mis mälestusmärk seal on? Aga karuvaatlusel Alutaguses? Kanuutanud Võhandul? Läbinud kõik Eesti RMK matkarajad? Narva-Jõesuu vanadest villadest tead midagi? Saatse saabast oled läbinud (no enam ei saa ka, nüüd oled ilma)? Ja kui Eesti on läbi käidud, siis Läti ja Soome sul kindlasti sama tuttavad ei ole. Mina olen 55 ja olen alustanud Eesti läbikammimist, mulle küll meeldib omaette reisida, ise valida ka transporti, aga mõnda kohta on kahtlemata õigem minna ekskursiooniga, muidu ei saagi ligi (näiteks Narva Kreenholm). Kultuurinädalavahetused Riias või Helsingis, paar korda aastas ka kaugemale, mõni pikem reis igal aastal, see on 60-aastase reaalsus. Pluss erinevad hobid ja klubid, kokkusaamised ühtede, teiste ja kolmandate tuttavatega. Oh, elu on mõnus.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:31Ja mis jube põnev elu see teatrietendusi ja mööda Eesti ekskursioone jooksmine siis on? Samasugused mutid on seal tavaliselt ees. Eesti ekskursioon, mis see on üldse? Kõik kohad on selleks eaks juba ära nähtud, mida siin vähegi vaadata on. Ilge raha ainult paned magama ja pärast on sellest kahju, sest pole elamust väärt.Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltmuudkui jookseb mööda teatrietendusi ja ekskursioonidel üle Eesti ja lähiriikides.
-
Külaline
Sa ikka mõistad, et kõigile ei pruugi samad asjad põnevust tekitada? Me räägime siin 70a inimestest. Vb ta tahabki samasuguste muttidega aega veeta? Kes oled sina, et seda maha tegema hakkad? Tee sina neid asju, mis sulle põnevust tekitavad ja jäta teised rahule.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:31Ja mis jube põnev elu see teatrietendusi ja mööda Eesti ekskursioone jooksmine siis on? Samasugused mutid on seal tavaliselt ees. Eesti ekskursioon, mis see on üldse? Kõik kohad on selleks eaks juba ära nähtud, mida siin vähegi vaadata on. Ilge raha ainult paned magama ja pärast on sellest kahju, sest pole elamust väärt.Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltmuudkui jookseb mööda teatrietendusi ja ekskursioonidel üle Eesti ja lähiriikides.
-
Külaline
Mis sa siis patrad sellest siin kõva häälega kõigile, kui ei puutu teistesse?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:01Mitte midagi ei ütle peale selle, et ei oska kokkuhoidlikult elada. Sinusse see kuidagi ei puutu.lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
Mul isiklikult oleks piinlik sellist asja kõikidele kuulutada, kui ma ei oskaks rahaga normaalselt ringi käia.
-
Külaline
Mul oleks piinlik mingisse teemavälisesse asja nii kinni jääda, et ei suuda oma kraaksumist kudiagi lõpetada. Juba ütlesid seda mitu korda, äkki aitab. Inimesi on igasuguseid ja sinu asi see kuidagi ei ole. Sina ela oma elu ja söö ühte kana nädal aega ja kiida kõigile, kui tubli sa oled.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 10:22Mis sa siis patrad sellest siin kõva häälega kõigile, kui ei puutu teistesse?Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 18:01Mitte midagi ei ütle peale selle, et ei oska kokkuhoidlikult elada. Sinusse see kuidagi ei puutu.lihtsalt piinlik, kui 3000-eurose sissetulekuga inimene ütleb, et tuleb vaevu ots-otsaga kokku. Ütleb ikka päris palju sinu kohta.
Mul isiklikult oleks piinlik sellist asja kõikidele kuulutada, kui ma ei oskaks rahaga normaalselt ringi käia.
-
Külaline
Mina mäletan, et selles intervjuus pärast Aarma surma, kus ta oma närvivapustusest rääkis, siis ta otse välja küll ei öelnud, et nad armukesed olid, aga sinnapoole kõik vihjas küll. Siin on see intervjuu, ega eriti ju kahtepidi arvamust jääda ei saa: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... ohtude-allGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:36Selle intervjuu andis Klas ju pärast Aarma surma, kus ta ütles, et ainult sõbrad olid.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:00No selge ju, et Aarma ei soovinud, et sellest meedias pasundataks, kui ta veel elus oli. Ta oli ju ikkagi abielus. Suurem osa mehi ei taha oma kõrvalsuhteid tunnistada.No tõesti, ühes intervjuus ütleb, et olid ainult sõbrad ja siis raamatus kirjutab, et olid suhtes? Kuidas sellest peab aru saama?
-
Külaline
Jah talle meeldibki. Ta räägibki naljatades, et sai jälle penskarite ekskursioonil käia. Tal jalad läbi ja kehvakesed ja ütles, et penskarid ei jookse ekskursioonil eest ära siia sinna, vaid saab samas tempos püsidaKülaline kirjutas: ↑23 Nov 2025 08:53Sa ikka mõistad, et kõigile ei pruugi samad asjad põnevust tekitada? Me räägime siin 70a inimestest. Vb ta tahabki samasuguste muttidega aega veeta? Kes oled sina, et seda maha tegema hakkad? Tee sina neid asju, mis sulle põnevust tekitavad ja jäta teised rahule.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:31Ja mis jube põnev elu see teatrietendusi ja mööda Eesti ekskursioone jooksmine siis on? Samasugused mutid on seal tavaliselt ees. Eesti ekskursioon, mis see on üldse? Kõik kohad on selleks eaks juba ära nähtud, mida siin vähegi vaadata on. Ilge raha ainult paned magama ja pärast on sellest kahju, sest pole elamust väärt.Nõus. Mul tädi on varsti 70. Tal on palju rohkem väljasõite ja reise kui mul 37sena laste ja töö kõrvaltmuudkui jookseb mööda teatrietendusi ja ekskursioonidel üle Eesti ja lähiriikides.
-
Külaline
Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
Lii Unt
Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
Lii Unt
ma töötasin teatris Jüriga koos. Naist ma ei tundnud, kuid nägin sageli üritustel. Ta ei seltsinud meiega, aga me pidasime temast lugu.
-
Külaline
Mulle on sama mulje jäänud, et Jüri liiderdas päris kõvasti ringi. Seega on naeruväärne ühe pärast kohtusse minna. Mis au ja väärikuse kaitse see peaks olema. Oma au ja väärikuse rikkus Jüri oma eluajal päris põhjalikult ära.Jüril oli palju armukesi. Tean, sest töötasin temaga koos 12 aastat. Tema naine jäi alati väärikaks ja lugupeetuks.
-
Külaline
No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Lii Unt
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
-
Külaline
Mina arvan sama ja sellepärast on kummaline, et lapsed ründavad nüüd ühte paljudest armukestest, nagu tema oleks süüdi, et nende elu selline oli. Ikka sellepärast oli, et isa liiderdas ringi ja ema sellega leppis. Aga tundub, et kõik oli korras seni, kuni sellest kuskil avalikult ei räägitud. See on silmakirjalikkus.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:27No vot! Ma tean, et saan nüüd pikki päid ja jalgu, aga mina isiklikult ei suuda kuidagi sellist naist väärikaks pidada, kes laseb endaga niimoodi käituda.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 11:55 Kommentaarid netiavarustest.
Lii Unt
Lii Unt
Ringiaelevat meest ümber ei kasvata, aga oma elu saab naine küll muuta. Ma ei elaks päevagi koos sellise mehega, kes mind on petnud.
Ja hetkel on see naine kahjuks väga ebaväärikasse olukorda sattunud. Kõik räägivad ja arutavad. See kõik oleks saanud olemata olla.
-
Külaline
No selles artiklis ta ju ütleb mitu korda, et 16 aastat vanem Aarma oli talle isa eest. Samuti ütleb, et "Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.". Lisaks veel see:Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 10:43Mina mäletan, et selles intervjuus pärast Aarma surma, kus ta oma närvivapustusest rääkis, siis ta otse välja küll ei öelnud, et nad armukesed olid, aga sinnapoole kõik vihjas küll. Siin on see intervjuu, ega eriti ju kahtepidi arvamust jääda ei saa: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... ohtude-allGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:36Selle intervjuu andis Klas ju pärast Aarma surma, kus ta ütles, et ainult sõbrad olid.Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:00
No selge ju, et Aarma ei soovinud, et sellest meedias pasundataks, kui ta veel elus oli. Ta oli ju ikkagi abielus. Suurem osa mehi ei taha oma kõrvalsuhteid tunnistada.
Ometi suutsid sa nii kaua olla tema kõrval, teades tema jäägitut truudust perekonnale?
Jah, sest olime väga lähedased sõbrad. Ma väga austan tema abikaasat ja lapsi.
Sa ei tahtnud teda kunagi endale?
Muidugi tahtsin. On olnud igasuguseid perioode. Leppisin sellega, et olime väga lähedased sõbrad.
-
Külaline
No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:57No selles artiklis ta ju ütleb mitu korda, et 16 aastat vanem Aarma oli talle isa eest. Samuti ütleb, et "Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.". Lisaks veel see:Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 10:43Mina mäletan, et selles intervjuus pärast Aarma surma, kus ta oma närvivapustusest rääkis, siis ta otse välja küll ei öelnud, et nad armukesed olid, aga sinnapoole kõik vihjas küll. Siin on see intervjuu, ega eriti ju kahtepidi arvamust jääda ei saa: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... ohtude-allGuest kirjutas: ↑22 Nov 2025 22:36
Selle intervjuu andis Klas ju pärast Aarma surma, kus ta ütles, et ainult sõbrad olid.
Ometi suutsid sa nii kaua olla tema kõrval, teades tema jäägitut truudust perekonnale?
Muidugi tahtsin. On olnud igasuguseid perioode. Leppisin sellega, et olime väga lähedased sõbrad.
-
Külaline
Ei saa ka aru. Lisaks ei viita need nö "tõestused" kohe kuidagi sellele, et olidki ainult sõbrad. Kas armuke ei või mehe lapsi ja naist austada. Selles see konservatiivsus ju seisneski, et ikkagi ei lahutanud, kuigi liiderdas terve elu ringi.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:01No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:57No selles artiklis ta ju ütleb mitu korda, et 16 aastat vanem Aarma oli talle isa eest. Samuti ütleb, et "Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.". Lisaks veel see:Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 10:43
Mina mäletan, et selles intervjuus pärast Aarma surma, kus ta oma närvivapustusest rääkis, siis ta otse välja küll ei öelnud, et nad armukesed olid, aga sinnapoole kõik vihjas küll. Siin on see intervjuu, ega eriti ju kahtepidi arvamust jääda ei saa: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... ohtude-all
-
Külaline
No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:01No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:57No selles artiklis ta ju ütleb mitu korda, et 16 aastat vanem Aarma oli talle isa eest. Samuti ütleb, et "Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.". Lisaks veel see:Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 10:43
Mina mäletan, et selles intervjuus pärast Aarma surma, kus ta oma närvivapustusest rääkis, siis ta otse välja küll ei öelnud, et nad armukesed olid, aga sinnapoole kõik vihjas küll. Siin on see intervjuu, ega eriti ju kahtepidi arvamust jääda ei saa: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... ohtude-all
-
Külaline
Aga sina usu, mida sina tahad, kes keelab. Ei tasu ainult korrutada ja korrutada ühte ja sama rumalat juttu sada korda järjest.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:06No kui enne kinnitas, et olid ainult sõbrad ja nüüd kinnitab, et oli ikka suhe, siis tekib küll küsimus, et miks seda nüüdset juttu peaks rohkem tõe pähe võtma kui eelmist? Ühel kahest korrast ta ju ilmselgelt valetas. Küsimus on, kummal.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 13:01No, tänaseks on ta ju kinnitanud, et neil oli ikka armusuhe ja intiimsuhe. Kui kaua võib heietada, et äkki see oligi ainult sõprus?Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 12:57
No selles artiklis ta ju ütleb mitu korda, et 16 aastat vanem Aarma oli talle isa eest. Samuti ütleb, et "Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed.". Lisaks veel see:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist