tomatid
-
Külaline
tomatid
soovitage lihtsasti kasvatatavaid saagikaid sorte. mulle meeldib coldgrone - pisikesed magusad kollased tomatid, väga saagikas. hiiumaa roheline - väga hea maitsega roheline tomat, saagikus keskmine. malle - varane ja pommikindel, maitse ja saagikus võiksid ju veidi paremad ka olla. proovisin ka igasuguseid fänsisid värvilisi tomateid - no need ei saanud üldse küpseks ja küljes oli paar vilja.
-
Külaline
Minu vaieldamatu lemmik on Lemon boy. Suured, kollased, võileiva tomatid. Hea, magus sort. Väga palju vilju ei tule külge. Aga osad viljad kasvavad põõsal väga suureks.
Aga üldiselt, kasvatan palju erinevaid sorte.
Aga üldiselt, kasvatan palju erinevaid sorte.
-
Rahulikelu
- Kontakt:
Mul on täpselt samad lemmikud ja plaanin ainult neid järgmisel aastal kasvatada, et head saaki saada. Sellel aastal oli kasvuhoone täis erinevaid sorte ja saagikus pigem kesine, ei fänna erinevaid sorte kui kasvuhoone on väike, siis tahaks suvel tomatist isu ka täis saada.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 21:17 soovitage lihtsasti kasvatatavaid saagikaid sorte. mulle meeldib coldgrone - pisikesed magusad kollased tomatid, väga saagikas. hiiumaa roheline - väga hea maitsega roheline tomat, saagikus keskmine. malle - varane ja pommikindel, maitse ja saagikus võiksid ju veidi paremad ka olla. proovisin ka igasuguseid fänsisid värvilisi tomateid - no need ei saanud üldse küpseks ja küljes oli paar vilja.
-
Külaline
Kuidas selle küpsusest aru saate?
-
Külaline
ta muutub selliseks kollakalt kumavaks ja katsudes pehmemaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bubbletea ja 1 külaline