tomatid

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

tomatid

Postitus Postitas Külaline »

soovitage lihtsasti kasvatatavaid saagikaid sorte. mulle meeldib coldgrone - pisikesed magusad kollased tomatid, väga saagikas. hiiumaa roheline - väga hea maitsega roheline tomat, saagikus keskmine. malle - varane ja pommikindel, maitse ja saagikus võiksid ju veidi paremad ka olla. proovisin ka igasuguseid fänsisid värvilisi tomateid - no need ei saanud üldse küpseks ja küljes oli paar vilja.
Külaline

Minu vaieldamatu lemmik on Lemon boy. Suured, kollased, võileiva tomatid. Hea, magus sort. Väga palju vilju ei tule külge. Aga osad viljad kasvavad põõsal väga suureks.

Aga üldiselt, kasvatan palju erinevaid sorte.
Rahulikelu
Kontakt:

Postitus Postitas Rahulikelu »

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 21:17 soovitage lihtsasti kasvatatavaid saagikaid sorte. mulle meeldib coldgrone - pisikesed magusad kollased tomatid, väga saagikas. hiiumaa roheline - väga hea maitsega roheline tomat, saagikus keskmine. malle - varane ja pommikindel, maitse ja saagikus võiksid ju veidi paremad ka olla. proovisin ka igasuguseid fänsisid värvilisi tomateid - no need ei saanud üldse küpseks ja küljes oli paar vilja.
Mul on täpselt samad lemmikud ja plaanin ainult neid järgmisel aastal kasvatada, et head saaki saada. Sellel aastal oli kasvuhoone täis erinevaid sorte ja saagikus pigem kesine, ei fänna erinevaid sorte kui kasvuhoone on väike, siis tahaks suvel tomatist isu ka täis saada.
Külaline

Rahulikelu kirjutas: 25 Nov 2025 08:08väga hea maitsega roheline tomat,
Kuidas selle küpsusest aru saate?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 16:30
Rahulikelu kirjutas: 25 Nov 2025 08:08väga hea maitsega roheline tomat,
Kuidas selle küpsusest aru saate?
ta muutub selliseks kollakalt kumavaks ja katsudes pehmemaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline