Mees kaob vahepeal ära

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See on tavapärane egoistlik(natssisistlik osadel juhtudel) suhtumine. Ja niiöelda gaslighting. Ise teeb mida heaks arvab, aga kui teine julgeb teha, hakkab kohe süüdistamine ja vastaspoole maha tegemibe pihta. Korralikud ajupesijad ja manipulaatorid on.
Mul pikaaegne eks oli selline. Gashlighting ja nartaissims totaalselt. Eks mul läks väga kaua aega arusaamiseks, et viga ei ole minus(nad osavad nii peenelt seda serveerida, et hakkadki endas kahtlema).

Paar näidet:
-olin tööl, küünarnukkideni käed mustad ja ei saanud telefonis kohe vastata. Ja oi ma sain sõimata, sest ma ei reageerinud KOHE!. Tegelikult sõnum ei olnudki nii eluliselt tähtis(kassiliiva kohta oli küsimus).
- tema jällegi vastas nii sõnumitele ja kõnedele nii nagu heaks arvas. Mõnikord ei helistanudki tagasi.
-tavapärane oli ka see, et tema kadus oma sõpradega korraks välja terveks nädalavahetuseks.
Mina aga pidin aru andma, kui natuke kauem poes või mujal läks 😃

Kohutav. Ma nüüd eos juba tunnen sellise asja ära ja ma ei viitsi selliste tuttavate/pereliikmete ega ka poolvõõraste inimestega(kasvõi kolleegid) tegeleda.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 17:07 See on tavapärane egoistlik(natssisistlik osadel juhtudel) suhtumine. Ja niiöelda gaslighting. Ise teeb mida heaks arvab, aga kui teine julgeb teha, hakkab kohe süüdistamine ja vastaspoole maha tegemibe pihta. Korralikud ajupesijad ja manipulaatorid on.
Mul pikaaegne eks oli selline. Gashlighting ja nartaissims totaalselt. Eks mul läks väga kaua aega arusaamiseks, et viga ei ole minus(nad osavad nii peenelt seda serveerida, et hakkadki endas kahtlema).

Paar näidet:
-olin tööl, küünarnukkideni käed mustad ja ei saanud telefonis kohe vastata. Ja oi ma sain sõimata, sest ma ei reageerinud KOHE!. Tegelikult sõnum ei olnudki nii eluliselt tähtis(kassiliiva kohta oli küsimus).
- tema jällegi vastas nii sõnumitele ja kõnedele nii nagu heaks arvas. Mõnikord ei helistanudki tagasi.
-tavapärane oli ka see, et tema kadus oma sõpradega korraks välja terveks nädalavahetuseks.
Mina aga pidin aru andma, kui natuke kauem poes või mujal läks 😃

Kohutav. Ma nüüd eos juba tunnen sellise asja ära ja ma ei viitsi selliste tuttavate/pereliikmete ega ka poolvõõraste inimestega(kasvõi kolleegid) tegeleda.
Jah, sellistega ei tohi mingit suhet hakata loomagi, väga hulluks läheb see asi. Kui suhtes on osapooltele erinevad reeglid, pole see mingi normaalne suhe.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 11:12 Mul on üks meestuttav, kes vahepeal kaob ära ja siis ilmub jälle välja. Tema jaoks on see normaalne. Mina temaga siis ühendust ka ei võta. Las olla omaette.
Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on :)
Parandan sind - ära kasuta mitmust, üldistades sellist asja kõikidele meestele. Ei ole meestel niimoodi. Ainult mõnel on.

Jätab mulje kontrollivajadusest - mees peab teadma, kus naine viibib ja naine peab alati olema mehele kättesaadav. Aga mees ise võib samal ajal oma elu elada. No ei tundu ausa ega võrdväärse suhtena.
Külaline

Äkki see pole vaid meestel nii. Mul sõbranna tegi sama. Tal ilmselt mingi bipolaarne häire või ath. Periooditi on ta suur suhtleja. Siis ei taha üldse suhelda.
Telefonile mittevastamise ärritust olen ma ise ka tundnud. Lastega. Või mehega. Tean ta läks poodi. Helistan, et toogu nn kassiliiva. Ta ei vasta. Selle nn liivaga on juba kiire. See tähendab et ma pean pärast uuesti poodi minema.
Külaline

Juba soliidses eas prouana (47 a) saan sellises olukorras ainult ühte - blokeeri, ignoreeri, unusta. Ei mingit kontakti järgmisest hetkest alates.

See kethib muidugi sellisel juhul, kui sa ise oled huvitatud normaalsest, tervest suhtest. Kui ka sulle meeldib mänge mängida ja omad kalduvust masohhismile, siis lase edasi. Kui selline inimene näeb, et oled tal konksu otsas, siis võib ta pikki aastaid nii jätkata. Aga sisuliselt midagi ei muutu, sama käitumine kogu aeg, kui mitte veel järjest jultunum.

Mina kunagi ütlesin sellisele inimesele otse välja, et tema käitumine on nartsissistlik, ja ma ei soovi temasugust inimest oma ellu. Kadus kiiresti peale seda.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 16:44
Tema ei suhtle sinuga ilmselt ajal, kus tal "on muud teha", see ei pea alati ka teist naist tähendama. Käib näiteks libahundiks :) või joob, kust sa tead. Kui sul "muud teha" pole ja sa lihtsalt ei võta toru, on see minu arust tobe.
See on jah hea vabandus, et võib-olla joob. Minul näiteks oli ka selline suhe, et mees oli vahepeal kadunud. Arvasin, et teised naised, mina ei paku piisavalt huvi vms, aga siis tuli välja, et joodik. Mina igatahes oleks võinud ta kohe kukele saata, sest kõik need kolm põhjust on piisavad, et sellisega pole vaja suhelda, ainult häda saad kaela. Ei sobi isegi suvaliseks seksisuhteks, sest mina tahan seksida siis, kui mina soovin, mitte nii, et inimene kaob ära ja siis ujub välja, kui temale sobib ja siis mina lennaku kohe. See on lugupidamatu ja nõme.
Kui sina tahad seksida, siis võtad ju ise ühendust, mitte ei oota kui mees sulle vastavat ettepanekut teeb. TA ilmselt ei soovi seksida ja ootab lihtsalt kui mees ühendust võtab.
Mul on ka nn sponsorlussuhe endast veerandsada aastat noorema üksikemaga. Alati võtab tema ühendust, kui tal soov on kokku saada.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 14 Mai 2025 07:24
Guest kirjutas: 04 Mai 2025 16:44
Tema ei suhtle sinuga ilmselt ajal, kus tal "on muud teha", see ei pea alati ka teist naist tähendama. Käib näiteks libahundiks :) või joob, kust sa tead. Kui sul "muud teha" pole ja sa lihtsalt ei võta toru, on see minu arust tobe.
See on jah hea vabandus, et võib-olla joob. Minul näiteks oli ka selline suhe, et mees oli vahepeal kadunud. Arvasin, et teised naised, mina ei paku piisavalt huvi vms, aga siis tuli välja, et joodik. Mina igatahes oleks võinud ta kohe kukele saata, sest kõik need kolm põhjust on piisavad, et sellisega pole vaja suhelda, ainult häda saad kaela. Ei sobi isegi suvaliseks seksisuhteks, sest mina tahan seksida siis, kui mina soovin, mitte nii, et inimene kaob ära ja siis ujub välja, kui temale sobib ja siis mina lennaku kohe. See on lugupidamatu ja nõme.
Kui sina tahad seksida, siis võtad ju ise ühendust, mitte ei oota kui mees sulle vastavat ettepanekut teeb. TA ilmselt ei soovi seksida ja ootab lihtsalt kui mees ühendust võtab.
Mul on ka nn sponsorlussuhe endast veerandsada aastat noorema üksikemaga. Alati võtab tema ühendust, kui tal soov on kokku saada.
Jah, normaaljuhul küll teed mehele ettepaneku. TA kirjeldatud mees pole aga ju norm juhtum. Ignob, mängib, pole selge ja saab oma äraütlemisest naudingut.
Külaline

Tinderis on samamoodi. Mitu nädalat mees ise ühendust ei võta ja siis äkki 3 nädalat hiljem kirjutab, et kuhu sina mul küll kadunud oled. Mis mõtet enam uuesti kirjutada, kui juba nii kaua vaikus olnud...
Külaline

Rosiine kirjutas: 04 Mai 2025 11:29 Kui ei vasta tema sõnumile, siis kirjutabki uuesti, et kellega koos oled või kellega räägid.
Kas siis tema pole sinu sõnumitele vastanud? Või on lihtsalt nii, et sina pole ka midagi kirjutanud ega küsinud, aga kogu aeg ootad, et tema oleks aktiivne. Kui tema pole ka aktiivne, nagu sinagi, on vait, siis solvud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Nov 2025 16:31 Tinderis on samamoodi. Mitu nädalat mees ise ühendust ei võta ja siis äkki 3 nädalat hiljem kirjutab, et kuhu sina mul küll kadunud oled. Mis mõtet enam uuesti kirjutada, kui juba nii kaua vaikus olnud...
Need on inimesed, kes sebivad tihtipeale mitmega ja kui ühega suhtlus ära vajub, siis otsib oma "arhiivist" mõne, keda selle "kuhu sina mul kadunud oled" jutuga ükes hakkab soojendama. Vana liiderdajate trikk.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Nov 2025 17:17
Külaline kirjutas: 24 Nov 2025 16:31 Tinderis on samamoodi. Mitu nädalat mees ise ühendust ei võta ja siis äkki 3 nädalat hiljem kirjutab, et kuhu sina mul küll kadunud oled. Mis mõtet enam uuesti kirjutada, kui juba nii kaua vaikus olnud...
Need on inimesed, kes sebivad tihtipeale mitmega ja kui ühega suhtlus ära vajub, siis otsib oma "arhiivist" mõne, keda selle "kuhu sina mul kadunud oled" jutuga ükes hakkab soojendama. Vana liiderdajate trikk.
See on loomulik ju. Kui sul pole veel ühte kindlat lemmikut, siis loomulikult suhtled kõigiga, ei ütle kellelegi kindlat eid ega jaad. Kes siis teab kohe, et vot see on see üks ja õige.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 11:12 Mul on üks meestuttav, kes vahepeal kaob ära ja siis ilmub jälle välja. Tema jaoks on see normaalne. Mina temaga siis ühendust ka ei võta. Las olla omaette.
Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on :)
Mida mingilt suvaliselt meestuttavalt ikka tahta. Mul on sadu nais- ja meestuttavaid, kellega ma kuid ei suhtle ja siis mingil hetkel ilmume jälle välja. Ei jõua kõigi tuttavate inimestega ju pidevalt kontaktis olla. Tundub normaalne käitumine. See on lausa tuttava inimese definitsioon.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 14:22
Mida mingilt suvaliselt meestuttavalt ikka tahta. Mul on sadu nais- ja meestuttavaid, kellega ma kuid ei suhtle ja siis mingil hetkel ilmume jälle välja. Ei jõua kõigi tuttavate inimestega ju pidevalt kontaktis olla. Tundub normaalne käitumine. See on lausa tuttava inimese definitsioon.
Ja nad kôik hakkavad tōmblema ja seletust nōudma kui Sa aega ei leia?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Nov 2025 17:22
See on loomulik ju. Kui sul pole veel ühte kindlat lemmikut, siis loomulikult suhtled kõigiga, ei ütle kellelegi kindlat eid ega jaad. Kes siis teab kohe, et vot see on see üks ja õige.
Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda. Tõsi, me ei tutvunud internetis, vaid olime tuttavad juba ammu.

Ja, kui ta siis lähenes, siis suhtles tõesti ainult minuga, ja oli ainult minust huvitatud. Ei pidanud armuvestlusi mitme naisega samal ajal. Kust ma tean? Sulle tõestada ei saa, aga TEAN!

On tõesti olemas mehi, kes on pühendunud ainult ühele naisele korraga.

Mul on kogemus ka mingis suhtlusportaalis, kus oli aru saada, et mees suhtles ja tõmbles mitme naisega samaaegselt. Mõnikord ajas vestlusaknad sassi, ja kirjutas teisele naisele mõeldud jutu minu aknasse. Saan aru, et keegi ei ole kellelegi midagi lubanud, ja inimene püüdiski niimoodi enda jaoks kedagi välja selekteerida, aga miskipärast oli s...amaik asjal kohe juures. Üsna tõenäoliselt ei ole selline mees ka hiljem, kui elu viikski kokku, tõsiselt võetav või usaldusväärne partner ja kaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:28
Guest kirjutas: 24 Nov 2025 17:22
Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda. Tõsi, me ei tutvunud internetis, vaid olime tuttavad juba ammu.

Ja, kui ta siis lähenes, siis suhtles tõesti ainult minuga, ja oli ainult minust huvitatud. Ei pidanud armuvestlusi mitme naisega samal ajal. Kust ma tean? Sulle tõestada ei saa, aga TEAN!

On tõesti olemas mehi, kes on pühendunud ainult ühele naisele korraga.

Mul on kogemus ka mingis suhtlusportaalis, kus oli aru saada, et mees suhtles ja tõmbles mitme naisega samaaegselt. Mõnikord ajas vestlusaknad sassi, ja kirjutas teisele naisele mõeldud jutu minu aknasse. Saan aru, et keegi ei ole kellelegi midagi lubanud, ja inimene püüdiski niimoodi enda jaoks kedagi välja selekteerida, aga miskipärast oli s...amaik asjal kohe juures. Üsna tõenäoliselt ei ole selline mees ka hiljem, kui elu viikski kokku, tõsiselt võetav või usaldusväärne partner ja kaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:36On tõesti olemas mehi, kes on pühendunud ainult ühele naisele korraga.
On muidugi olemas. Aga need on pigem haruldus.
Ma naisena olen ise samamoodi. Kui mulle keegi meeldib ja miskit võib areneda, siis minu jaoks teisi mehi ei eksisteeri enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:36Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda.
Aga ainult austajaks jäigi?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:28Mul on kogemus ka mingis suhtlusportaalis, kus oli aru saada, et mees suhtles ja tõmbles mitme naisega samaaegselt. Mõnikord ajas vestlusaknad sassi, ja kirjutas teisele naisele mõeldud jutu minu aknasse. Saan aru, et keegi ei ole kellelegi midagi lubanud, ja inimene püüdiski niimoodi enda jaoks kedagi välja selekteerida, aga miskipärast oli s...amaik asjal kohe juures. Üsna tõenäoliselt ei ole selline mees ka hiljem, kui elu viikski kokku, tõsiselt võetav või usaldusväärne partner ja kaaslane.
Minu meelest pole selles midagi halba, kui inimene suhtleb paljude inimestega ja ajab vahepeal vestlusaknad sassi. Sina nägid temas kohe armupartnerit, see on imelik. Pole veel kohtamas käinudki ega suudelnudki, aga juba vaatad teda kui oma paaritumisobjekti.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 07:50
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:36Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda.
Aga ainult austajaks jäigi?
Ei jäänud ainult austajaks.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 16:59
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:28Mul on kogemus ka mingis suhtlusportaalis, kus oli aru saada, et mees suhtles ja tõmbles mitme naisega samaaegselt. Mõnikord ajas vestlusaknad sassi, ja kirjutas teisele naisele mõeldud jutu minu aknasse. Saan aru, et keegi ei ole kellelegi midagi lubanud, ja inimene püüdiski niimoodi enda jaoks kedagi välja selekteerida, aga miskipärast oli s...amaik asjal kohe juures. Üsna tõenäoliselt ei ole selline mees ka hiljem, kui elu viikski kokku, tõsiselt võetav või usaldusväärne partner ja kaaslane.
Minu meelest pole selles midagi halba, kui inimene suhtleb paljude inimestega ja ajab vahepeal vestlusaknad sassi. Sina nägid temas kohe armupartnerit, see on imelik. Pole veel kohtamas käinudki ega suudelnudki, aga juba vaatad teda kui oma paaritumisobjekti.
Kuna ma otsisin püsisuhet, ja see oli ka minu tutvumiskirjelduses sees, siis miks see pidi imelik olema, et teda pärast pikemat vestlust potentsiaalseks ja arvestatavaks partneriks pidasin.

Jah, sul on õigus, keegi ei olnud kellelegi midagi lubanud ja selles suhtestaadiumis ei peakski mingeid väga suuri ootusi panema, aga kui inimene ei viitsi isegi nii palju pingutada, et ajaks oma mitut liini delikaatsemalt ja hoolikamalt, siis mida ikka oodata selliselt mehelt? Samuti ei mäletanud ta vahepeal, mida kellegagi rääkinud oli - oli aru saada, et ajas naisi omavahel segamini.

Mina sellise tüübi peale ei viitsinud aega raisata. Ja tõepoolest, kokkusaamiseni see suhtlus ei jõudnudki, ehkki olime eelnevalt päris pikalt ja üsna süvitsi suhelnud, ja mulle ta üsna meeldis. Aga pärast seda oli mul hoobilt huvi kadunud. Ja praegu on hea meel, et nüüdne suhe sai alguse normaalsel moel, ilma šlikerdamise ja topeltmänguga. Kuna minu jaoks on truudus ülioluline, siis välistasin juba eos igasugused eluvennad ja muidu sahkerdajad. Seiklused mulle ei sobi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: taivopalm, Tolmukübe ja 5 külalist