Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Elage ise ja laske teisel elada. Armus korra kõrvuni sinuga suhte kõrvalt, ei suutnud ennast talitseda - jah, ebameeldiv, aga pole maailmalõpp ja kui on muidu väärt mees ja tundub, et õppis veast midagi, siis läheb elu edasi. Kui truudus on mehe ainus hea omadus, siis loomulikult ei tasu petvat meest enam edasi pidada. Aga oma valik ja mitte kellegi teise asi pole kahe inimese omavahelised kokkulepped.
Imelik lugu, et kui naised oma meest petavad, siis ma ei tea ühtki meest, kes ütleks, et nojah, eks ikka juhtub. Mulle on ju hea naine edasi. Las ta käib vahepeal teiste voodis ka, mis minul selle vastu saab olla. Ei, isegi nendele petjatele meestele on ikka väga suur pauk, et naine teeb täpselt sedasama. Neile meeldib arvata, et ainult nemad võivad petta, naine peab olema lojaalne ja truu. Aga sellises suhtes ei ole selleks küll põhjust. Nii et mehel tasub mõelda, et kui naine kenasti andeks annab, siis pigem on nii, et ta ise petab ka ja teie paarisuhe on tegelikult läbi või siis tal ongi sellest mehest täiesti ükskõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 06:44Imelik lugu, et kui naised oma meest petavad, siis ma ei tea ühtki meest, kes ütleks, et nojah, eks ikka juhtub. Mulle on ju hea naine edasi. Las ta käib vahepeal teiste voodis ka, mis minul selle vastu saab olla. Ei, isegi nendele petjatele meestele on ikka väga suur pauk, et naine teeb täpselt sedasama. Neile meeldib arvata, et ainult nemad võivad petta, naine peab olema lojaalne ja truu. Aga sellises suhtes ei ole selleks küll põhjust. Nii et mehel tasub mõelda, et kui naine kenasti andeks annab, siis pigem on nii, et ta ise petab ka ja teie paarisuhe on tegelikult läbi või siis tal ongi sellest mehest täiesti ükskõik.
Naised ei jää üldjuhul petmisega vahele..
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 19:48
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 00:54
Külaline kirjutas: 30 Nov 2025 22:46
Eks muidugi võib endale sisendada, et ma nii hirmsasti armastan seda ringihooravat meest. Enamasti ei minda lahku siiski puhtpragmaatilistel põhjustel.
Normaalsed naised ei pea endale midagi sisendama-nad nimelt elavadki armastatud mehega, mitte nagu sina. See, et mees pettis, ei tapa seda armastust, aga mis sina sellest tead, eks. Sina läksid ju seetõttu mehega kokku, et keegi sind üldse tahtis ja oma elukohta ju ka ei olnud.
Ma saan aru, et sa projitseerid enda elu puudujääke minule. Ega sa muidu nii täpselt oskaks kirjeldada, missuguses olukorras võib mehest sõltuv naine kooselus olla. 

Mul on sinust väga kahju, et sa ei tea, mida PÄRIS armastuse tähendab. Ja mul on kahju, et sinu mees sind (piisavalt) ei armasta ega austa. Nagu keegi eelkõneleja ütles - PÄRISELT armastav mees ei tee mitte kunagi oma armastatule niimoodi haiget. Paistab, et sul tegelikult pole üldse aimugi, mida päris armastus tähendab. 

Kui sa minust tahad nii väga rääkida, siis minu ja eksmehe kooselu algas üliõpilaspõlves, kus me mõlemad olime vaesed. Ehitasime oma elu võrdselt panustades üles ning tänasel päeval, tegelikult juba palju aastaid, ei ole meil kummalgi sellisel määral materiaalseid muresid, et me oleksime üksteisest või kellestki teisest kuidagi sõltuvad. Kumbki meist ei ole koduta - vastupidi, meil kummalgi on rohkem kui üks kinnisvara. 

Tegelikult on ikka niipidi, et petturmehe külge klammerduvad naised, kes sõltuvad mistahes põhjusel (enamasti materiaalsel) mehest. 
Püha taevas, ma ei räägi oma mehest, mul pole aimugi, kas ta petab või mitte ja ma polnud vaene isegi tudengipõlves. Mul on hoopis sinust kahju, et sa oma ninast kaugemale ei suuda vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 06:44
Elage ise ja laske teisel elada. Armus korra kõrvuni sinuga suhte kõrvalt, ei suutnud ennast talitseda - jah, ebameeldiv, aga pole maailmalõpp ja kui on muidu väärt mees ja tundub, et õppis veast midagi, siis läheb elu edasi. Kui truudus on mehe ainus hea omadus, siis loomulikult ei tasu petvat meest enam edasi pidada. Aga oma valik ja mitte kellegi teise asi pole kahe inimese omavahelised kokkulepped.
Imelik lugu, et kui naised oma meest petavad, siis ma ei tea ühtki meest, kes ütleks, et nojah, eks ikka juhtub. Mulle on ju hea naine edasi. Las ta käib vahepeal teiste voodis ka, mis minul selle vastu saab olla. Ei, isegi nendele petjatele meestele on ikka väga suur pauk, et naine teeb täpselt sedasama. Neile meeldib arvata, et ainult nemad võivad petta, naine peab olema lojaalne ja truu. Aga sellises suhtes ei ole selleks küll põhjust. Nii et mehel tasub mõelda, et kui naine kenasti andeks annab, siis pigem on nii, et ta ise petab ka ja teie paarisuhe on tegelikult läbi või siis tal ongi sellest mehest täiesti ükskõik.
Eks ta pauk ole kõigile, aga seepärast maha küll ei jäeta.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 08:46
Kui ise oled eluaeg ringi liiderdanud, ega siis pole muidugi põhjust oma partnerit petmise pärast maha jätta.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 06:44
Boheemlikumates ringkondades võivad ka mehed olla kergema suhtumisega, seal võidakse pidada tavaliseks, et enam-vähem kõigil on kõrvalsuhteid, ka naistel. Samuti on nendes ringikondades tavaline nähtus, kus sõbrast võib saada mõneks ajaks intiimpartner ja hiljem jälle sõber ning see ei halvenda läbisaamist. Mis võib tunduda nö. tavalisematele inimestele veider, aga nii ta on.
Külaline

Boheemlikumates ringkondades võivad ka mehed olla kergema suhtumisega, seal võidakse pidada tavaliseks, et enam-vähem kõigil on kõrvalsuhteid, ka naistel. Samuti on nendes ringikondades tavaline nähtus, kus sõbrast võib saada mõneks ajaks intiimpartner ja hiljem jälle sõber ning see ei halvenda läbisaamist. Mis võib tunduda nö. tavalisematele inimestele veider, aga nii ta on.
Kui see on selline kokkulepe peres ja kõik teavad sellest, pole see ju mingi petmine. Petmist tehakse ikka salaja ja varjatakse seda partneri eest, valetatakse talle.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 06:44
Jälle üks klišee. Reaalsus on, et sa ei ole lihtsalt kunagi ühegi mehega millestki sellisest rääkinud ning lihtsalt oletad filmide ja oma eelarvamuste baasilt, kuidas nad suhtuvad.
Külaline

Viimasele: esiteks tôi ta välja oma kogemuse, naise vaatenurga. Teiseks, vôiksid sa vastu kirjutada mehe vastenurga, mitte lihtsalt ōelda, et nii ikka ei ole nagu tema kirjutab.
Külaline

Jälle üks klišee. Reaalsus on, et sa ei ole lihtsalt kunagi ühegi mehega millestki sellisest rääkinud ning lihtsalt oletad filmide ja oma eelarvamuste baasilt, kuidas nad suhtuvad.
Tean küll naisi, kes on mehi petnud ja mehed on maha jätnud sellepärast. Üks peretuttav on selline küll, et tal on kaks meest, kes teavad teineteise olemasolust. Petmist selles mõttes pole, et kõik teavad seda. Need mehed ise ka truudusega ei hiilga. Oma mehel on armuke ja sellel teisel mehel on oma naine.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 11:00
Tean küll naisi, kes on mehi petnud ja mehed on maha jätnud sellepärast. Üks peretuttav on selline küll, et tal on kaks meest, kes teavad teineteise olemasolust. Petmist selles mõttes pole, et kõik teavad seda. Need mehed ise ka truudusega ei hiilga. Oma mehel on armuke ja sellel teisel mehel on oma naine.
Küsimus pole mitte selles, kas sa tead mõnda meest, kes on seepärast naise maha jätnud (kindlasti tead sa ju ka vastupidiseid olukordi, kus naine on mehe maha jätnud), vaid küsimus on selles, kas suhtumises on erinevus. Mina väidan, et ei ole, vähemalt mitte olulist.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 10:56 Viimasele: esiteks tôi ta välja oma kogemuse, naise vaatenurga. Teiseks, vôiksid sa vastu kirjutada mehe vastenurga, mitte lihtsalt ōelda, et nii ikka ei ole nagu tema kirjutab.
Kust ma selle mehe vaatenurga võtma peaksin? Minu (naise) vaatenurk ongi, et see jutt on jama, et mehed mingid kindlad maha jätjad on sellises olukorras. Mõni on ja mõni mitte, sõltub asjaoludest ja inimesest, nagu ka naise puhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 11:16
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 10:56 Viimasele: esiteks tôi ta välja oma kogemuse, naise vaatenurga. Teiseks, vôiksid sa vastu kirjutada mehe vastenurga, mitte lihtsalt ōelda, et nii ikka ei ole nagu tema kirjutab.
Kust ma selle mehe vaatenurga võtma peaksin? Minu (naise) vaatenurk ongi, et see jutt on jama, et mehed mingid kindlad maha jätjad on sellises olukorras. Mõni on ja mõni mitte, sõltub asjaoludest ja inimesest, nagu ka naise puhul.
Täpselt nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 09:20
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 08:46
Kui ise oled eluaeg ringi liiderdanud, ega siis pole muidugi põhjust oma partnerit petmise pärast maha jätta.
Sa oled ikka nii elukauge! :D Räägi veel midagi.
Külaline

Mitte mina pole elukauge, vaid sina oled kibestunud. Väga kahju sinust, et sa oled juba ammu unustanud, milline on normaalne suhe. Raiud siin päevast päeva, kuidas kõik petavad, pikaajaline suhe on ainult mingi kinnisvaraprojekt ja taandub rahale. Sellest sa jahvatad siin päevast päeva. Sinu tundeelu on labastunud, eluvaade kalk ja kibestunud. See tekib paljude halbade elukogemuste tagajärjel. Ei ole vaja enda kogemust kõigile teistele üle kanda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 13:04
Mitte mina pole elukauge, vaid sina oled kibestunud. Väga kahju sinust, et sa oled juba ammu unustanud, milline on normaalne suhe. Raiud siin päevast päeva, kuidas kõik petavad, pikaajaline suhe on ainult mingi kinnisvaraprojekt ja taandub rahale. Sellest sa jahvatad siin päevast päeva. Sinu tundeelu on labastunud, eluvaade kalk ja kibestunud. See tekib paljude halbade elukogemuste tagajärjel. Ei ole vaja enda kogemust kõigile teistele üle kanda.
Kallis inimene, siin väitlevad sinuga erinevad inimesed. Ma olen 4 lehe kohta vast kahel korral midagi kirjutanud. Mis ma peaksin kibestunud olema, kui ma elan heas paarisuhtes, minu teada me kumbki teineteist ei peta ega ole petnud. Mis sul ometi viga on, et kõiki teisitimõtlejaid tambid? Loomulikult oled elukauge, sest sul pole mingeid kogemusi, tõenäoliselt sinu tuttavad oma muredest sinuga ei vestle, kuna nii arrogantse ja iseteadjaga ei soovi ükski inimene oma muresid jagada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 23:36Nii kaua sahmerdan, kuni sinusugused enam ei õigusta ega normaliseeri petmist!
Ehk peaksid IHA foorumisse üle kolima. Seal tööväli ikka kordades laiem.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 15:39
Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 23:36Nii kaua sahmerdan, kuni sinusugused enam ei õigusta ega normaliseeri petmist!
Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.

Ei ole mul mingit plaani maaillma parandada ja mehi ümber kasvatada. Aga siinses foorumis, kus valdav enamus kasutajatest on naised, on igati asjakohane teema üle arutleda. Ehk mõne naise silmaring siiski laieneb ja ta ei lase endaga halvasti käituda (ja krt! ära ütle, et petmine ei ole halb käitumine!). See on ju teada fakt, et sinuga käitutakse nii, nagu sa lased endaga käituda. Kui naised oleksid nõudlikumad ning seisaks enda eest, siis oleks liiderdavaid mehi oluliselt vähem.

Aga, kui mees saab andeks, siis on see tema jaoks roheline tuli - järgmine kord vahele jäädes saab jälle kutsikasilmi teha ja kõik saab korda.

Kui minu mahajäetud eksmees peaks nüüd leidma omale uue naise, kellega ta tahab jäägitult koos olla, siis ei julgeks ta minu kogemuse põhjal ilmaski seda uut naist petta. Sest nüüd ta teab, et sellistel tegudel on suured ja elumuutvad tagajärjed.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 20:51
Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.

Kui minu mahajäetud eksmees peaks nüüd leidma omale uue naise, kellega ta tahab jäägitult koos olla, siis ei julgeks ta minu kogemuse põhjal ilmaski seda uut naist petta. Sest nüüd ta teab, et sellistel tegudel on suured ja elumuutvad tagajärjed.
Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 21:20
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 20:51

Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?

P S Ma sain aru jah, et sa oled seesama tüüp, kes igas vähegi võimalikus teemas valgustab naisi, kui naiivsed nad on, sest ei tea, et nad kõik on petetud. Kõik mehed petavad! Vaid sinu mees on erand, ja ei peta sind.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 7 külalist