Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:20Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:51
Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.
Kui minu mahajäetud eksmees peaks nüüd leidma omale uue naise, kellega ta tahab jäägitult koos olla, siis ei julgeks ta minu kogemuse põhjal ilmaski seda uut naist petta. Sest nüüd ta teab, et sellistel tegudel on suured ja elumuutvad tagajärjed.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
P S Ma sain aru jah, et sa oled seesama tüüp, kes igas vähegi võimalikus teemas valgustab naisi, kui naiivsed nad on, sest ei tea, et nad kõik on petetud. Kõik mehed petavad! Vaid sinu mees on erand, ja ei peta sind.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:20
Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
P S Ma sain aru jah, et sa oled seesama tüüp, kes igas vähegi võimalikus teemas valgustab naisi, kui naiivsed nad on, sest ei tea, et nad kõik on petetud. Kõik mehed petavad! Vaid sinu mees on erand, ja ei peta sind.
-
Külaline
Tead, sa räägid ikka väga kindlat tüüpi mehepojast, ja nemad tõesti ei muutu. See on intellektipuue.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:51Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.
Ei ole mul mingit plaani maaillma parandada ja mehi ümber kasvatada. Aga siinses foorumis, kus valdav enamus kasutajatest on naised, on igati asjakohane teema üle arutleda. Ehk mõne naise silmaring siiski laieneb ja ta ei lase endaga halvasti käituda (ja krt! ära ütle, et petmine ei ole halb käitumine!). See on ju teada fakt, et sinuga käitutakse nii, nagu sa lased endaga käituda. Kui naised oleksid nõudlikumad ning seisaks enda eest, siis oleks liiderdavaid mehi oluliselt vähem.
Aga, kui mees saab andeks, siis on see tema jaoks roheline tuli - järgmine kord vahele jäädes saab jälle kutsikasilmi teha ja kõik saab korda.
Kui minu mahajäetud eksmees peaks nüüd leidma omale uue naise, kellega ta tahab jäägitult koos olla, siis ei julgeks ta minu kogemuse põhjal ilmaski seda uut naist petta. Sest nüüd ta teab, et sellistel tegudel on suured ja elumuutvad tagajärjed.
Kindlasti oled kohanud ka endast lugupidavaid mehi, nende mõttemaailm on lihtsalt totaalselt teistsugune, petmine pole nende elus teemaks.
See, et oled naiivne, ei ole negatiivne. See ei tee sind halvemaks inimeseks, sa oled puhas ja ilus inimene.
Kahju ainult, et need petjad jätavad psüühikasse väga tugeva armi, lõhuvad paljusid naisi, ei tee maailma paremaks paigaks.
-
Külaline
Erinevalt sinust pole ma nii sinisilmne, et eeldada, et seda mida näen, nii ongi. Sina pole mitte midagi õppinud, seega oota oma järgmist litrit. Mina käin katkematult mõnitamas? Talitse oma juttu, nagu ütlesin, olen siin väga harv vastaja. Siin on teisi mõistusega naisi ka.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28
Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?
-
Külaline
Sa oled sulaselge petja ju.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:50Erinevalt sinust pole ma nii sinisilmne, et eeldada, et seda mida näen, nii ongi. Sina pole mitte midagi õppinud, seega oota oma järgmist litrit. Mina käin katkematult mõnitamas? Talitse oma juttu, nagu ütlesin, olen siin väga harv vastaja. Siin on teisi mõistusega naisi ka.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38
Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.
Ma arvan, et see naine sai oma mehega imeilusasti läbi just seetõttu, et mees kasutas tema naiivsust ära.
Need mehed tunnevad alateadlikult ära naised, keda petta ei saa, ja nendest hoiavad nad eemale, neid nad ei taha, nende peale ei tõusegi.
-
Külaline
Küsin veel kord! Milles minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:20
Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
P S Sinu isik mind absoluutselt ei huvita! Täiesti siiralt! Erinevalt sinust, kellele läheb kõikide teiste naiste elu miskipärast hinge.
-
Külaline
Mis teeb sind naiivseks ja teda mitte on petmise mõtestamine. Sina lähtud piiblist või vanaema sõnadest või mõnest naisteromaanist, kus kangelanna viskas petja uksest välja ning peale pikka nuttu tuli taas päike välja ning tuppa astus Tõeline Prints, kellele ei tuleks mõttessegi sind petta. Tema lähtub praktilisest maailmast, kus on olemas palju hullemaid sigadusi kui juhuslik (mitte süstemaatiline) petmine, jõuad sa kogu aeg kõige eest ära joosta - parem kindlusta end iseenda sees kõige sellise vastu, ära oota mehelt imesid ja ela rahulikult oma elu, las see mees petab, kui soovib, see on tema probleem. Sina võtad mehelt, mis temalt head võtta on (annad ka midagi, loomulikult, muidu läheb see mees ise minema), kui võtta pole midagi, siis lähed lahku.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28
Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?
-
Külaline
Mina olen petja? Keda ma petan, iseennast või? Mis su järgmine lause tähendab, ise ka aru saad või oledki selline, khm, imelik? Kui sinu peale meestel ei tõuse, pole see midagi sellist, et sa jube tark oled. Äkki oled lihtsalt jäleKülaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:58Sa oled sulaselge petja ju.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:50Erinevalt sinust pole ma nii sinisilmne, et eeldada, et seda mida näen, nii ongi. Sina pole mitte midagi õppinud, seega oota oma järgmist litrit. Mina käin katkematult mõnitamas? Talitse oma juttu, nagu ütlesin, olen siin väga harv vastaja. Siin on teisi mõistusega naisi ka.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44
Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.
Ma arvan, et see naine sai oma mehega imeilusasti läbi just seetõttu, et mees kasutas tema naiivsust ära.
Need mehed tunnevad alateadlikult ära naised, keda petta ei saa, ja nendest hoiavad nad eemale, neid nad ei taha, nende peale ei tõusegi.
-
Külaline
Jah, oled petja, valetaja. Sellest saab ju kohe aru.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:04Mina olen petja? Keda ma petan, iseennast või? Mis su järgmine lause tähendab, ise ka aru saad või oledki selline, khm, imelik? Kui sinu peale meestel ei tõuse, pole see midagi sellist, et sa jube tark oled. Äkki oled lihtsalt jäleKülaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:58Sa oled sulaselge petja ju.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:50
Erinevalt sinust pole ma nii sinisilmne, et eeldada, et seda mida näen, nii ongi. Sina pole mitte midagi õppinud, seega oota oma järgmist litrit. Mina käin katkematult mõnitamas? Talitse oma juttu, nagu ütlesin, olen siin väga harv vastaja. Siin on teisi mõistusega naisi ka.
Need mehed tunnevad alateadlikult ära naised, keda petta ei saa, ja nendest hoiavad nad eemale, neid nad ei taha, nende peale ei tõusegi.![]()
Sinu jaoks olen ma hea meelega imelik, mulle ei meeldi petjad ja ma ei taha neile ka meeldida.
-
Külaline
Mesasja sa nüüd öelda tahtsid? Ähvardus, et kui petja meeldima ei hakka, siis läheb too minema? Nii õkva?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:01Mis teeb sind naiivseks ja teda mitte on petmise mõtestamine. Sina lähtud piiblist või vanaema sõnadest või mõnest naisteromaanist, kus kangelanna viskas petja uksest välja ning peale pikka nuttu tuli taas päike välja ning tuppa astus Tõeline Prints, kellele ei tuleks mõttessegi sind petta. Tema lähtub praktilisest maailmast, kus on olemas palju hullemaid sigadusi kui juhuslik (mitte süstemaatiline) petmine, jõuad sa kogu aeg kõige eest ära joosta - parem kindlusta end iseenda sees kõige sellise vastu, ära oota mehelt imesid ja ela rahulikult oma elu, las see mees petab, kui soovib, see on tema probleem. Sina võtad mehelt, mis temalt head võtta on (annad ka midagi, loomulikult, muidu läheb see mees ise minema), kui võtta pole midagi, siis lähed lahku.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38
Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.
-
Külaline
Esiteks pole ma mingi petja ja teiseks olen üks ausamaid inimesi üldse, küsi ükskõik kellelt, kes mind tunneb. Sinu isik teeb mulle juba nalja, sa pole ju peast õige, ega? Sa ei meeldigi mulle, mulle meeldivad targad naised.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:12Jah, oled petja, valetaja. Sellest saab ju kohe aru.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:04Mina olen petja? Keda ma petan, iseennast või? Mis su järgmine lause tähendab, ise ka aru saad või oledki selline, khm, imelik? Kui sinu peale meestel ei tõuse, pole see midagi sellist, et sa jube tark oled. Äkki oled lihtsalt jäleKülaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:58
Sa oled sulaselge petja ju.
Need mehed tunnevad alateadlikult ära naised, keda petta ei saa, ja nendest hoiavad nad eemale, neid nad ei taha, nende peale ei tõusegi.![]()
Sinu jaoks olen ma hea meelega imelik, mulle ei meeldi petjad ja ma ei taha neile ka meeldida.
-
Külaline
Vabandust, aga ma ei saa ikkagi aru, miks ma naiivne olen? Arvad, et ma ei tea, et hoorapurikad on olemas? Mine Foorum69 lehele ja loe neid kommentaare. Ma usun, et see võtab sõnatuks ka kõige mittenaiivsemad naised.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:49Tead, sa räägid ikka väga kindlat tüüpi mehepojast, ja nemad tõesti ei muutu. See on intellektipuue.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:51Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 15:39
Ehk peaksid IHA foorumisse üle kolima. Seal tööväli ikka kordades laiem.
Ei ole mul mingit plaani maaillma parandada ja mehi ümber kasvatada. Aga siinses foorumis, kus valdav enamus kasutajatest on naised, on igati asjakohane teema üle arutleda. Ehk mõne naise silmaring siiski laieneb ja ta ei lase endaga halvasti käituda (ja krt! ära ütle, et petmine ei ole halb käitumine!). See on ju teada fakt, et sinuga käitutakse nii, nagu sa lased endaga käituda. Kui naised oleksid nõudlikumad ning seisaks enda eest, siis oleks liiderdavaid mehi oluliselt vähem.
Aga, kui mees saab andeks, siis on see tema jaoks roheline tuli - järgmine kord vahele jäädes saab jälle kutsikasilmi teha ja kõik saab korda.
Kindlasti oled kohanud ka endast lugupidavaid mehi, nende mõttemaailm on lihtsalt totaalselt teistsugune, petmine pole nende elus teemaks.
See, et oled naiivne, ei ole negatiivne. See ei tee sind halvemaks inimeseks, sa oled puhas ja ilus inimene.
Kahju ainult, et need petjad jätavad psüühikasse väga tugeva armi, lõhuvad paljusid naisi, ei tee maailma paremaks paigaks.
Ja veel, nendes portaalides (Iha ja Foorum69) ei käi intellektipuudega mehed. Pigem oled sina naiivne, kui nii arvad. Iha lehel kirjutas mulle mitu väga kõrgelt haritud, ettevõtlikku ja heal järjel meest. Näiteks, üks filosoofiadoktor, teine õigusteadlane ja filosoof, üks vandeadvokaat. Kõik nad on erudeeritud ja oma elualal tohutult edukad.
-
Külaline
Misasja?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:50Erinevalt sinust pole ma nii sinisilmne, et eeldada, et seda mida näen, nii ongi. Sina pole mitte midagi õppinud, seega oota oma järgmist litrit. Mina käin katkematult mõnitamas? Talitse oma juttu, nagu ütlesin, olen siin väga harv vastaja. Siin on teisi mõistusega naisi ka.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38
-
Külaline
Loe lihtsalt veelkord.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:23 Mesasja sa nüüd öelda tahtsid? Ähvardus, et kui petja meeldima ei hakka, siis läheb too minema? Nii õkva?
-
Külaline
Mis sa küll seal tegid????!!!Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:51Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.
-
Külaline
Kellele sa sellist jama ajad? Neid ilusaid sõnu ütled?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:25Vabandust, aga ma ei saa ikkagi aru, miks ma naiivne olen? Arvad, et ma ei tea, et hoorapurikad on olemas? Mine Foorum69 lehele ja loe neid kommentaare. Ma usun, et see võtab sõnatuks ka kõige mittenaiivsemad naised.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:49Tead, sa räägid ikka väga kindlat tüüpi mehepojast, ja nemad tõesti ei muutu. See on intellektipuue.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 20:51
Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.
Ja veel, nendes portaalides (Iha ja Foorum69) ei käi intellektipuudega mehed. Pigem oled sina naiivne, kui nii arvad. Iha lehel kirjutas mulle mitu väga kõrgelt haritud, ettevõtlikku ja heal järjel meest. Näiteks, üks filosoofiadoktor, teine õigusteadlane ja filosoof, üks vandeadvokaat. Kõik nad on erudeeritud ja oma elualal tohutult edukad.
Selles samas teemas arutavad inimesed kuulsuste üle. Aga seda, et keegi võiks olla see isik ise, selle peale need väikesed inimesed, kes kedagi ei tunne, ei tule.
-
Külaline
Mis piiblist!? Ma ei ole usklik, ma ei ole puritaan ja mul ei ole mingit vanaema kasvatust.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:01Mis teeb sind naiivseks ja teda mitte on petmise mõtestamine. Sina lähtud piiblist või vanaema sõnadest või mõnest naisteromaanist, kus kangelanna viskas petja uksest välja ning peale pikka nuttu tuli taas päike välja ning tuppa astus Tõeline Prints, kellele ei tuleks mõttessegi sind petta. Tema lähtub praktilisest maailmast, kus on olemas palju hullemaid sigadusi kui juhuslik (mitte süstemaatiline) petmine, jõuad sa kogu aeg kõige eest ära joosta - parem kindlusta end iseenda sees kõige sellise vastu, ära oota mehelt imesid ja ela rahulikult oma elu, las see mees petab, kui soovib, see on tema probleem. Sina võtad mehelt, mis temalt head võtta on (annad ka midagi, loomulikult, muidu läheb see mees ise minema), kui võtta pole midagi, siis lähed lahku.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:44Sinul puudub info, et sind petetakse. Teistel naistel, keda lolluses ja naiivsuses süüdistad, puudub ka info, et neid petetakse. Enda puhul sa aga miskipärast leiad, et sina ei ole naiivne. Mis suhtes sina nendest naistest, keda sa katkematult erinevates teemades mõnitamas käid, kuidagi parema oled? Mõnita siis iseennast ka! Sa ise oled ju teiste naistega täpselt samas seisus.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38
Miks ma sellepärast naiivne olen, et oma petturmehe maha jätsin? Elasin temaga küll kaua, kuid kuklakarvadega tunnetasin koguaeg, et asi pole õige. Tajusin seitsmenda meelega, et ilmselt mind petetakse. Kuna otseselt mingeid jälgi ei olnud, millestki kinni hakata ei olnud, siis ei olnud ka midagi teha. Kui oma kahtluste kohta mehelt küsisin, siis ta loomulikult eitas kategooriliselt. Ühel päeval tuli asi hoopis omapärasel moel välja. Ja siis mul ei olnud enam pikka juttu. Käitusin valesti või? Oleksin pidanud hambad kokku pigistama ja leppima?
Edasi elasin üksinda. Ja ei üldse ei arvanud, et nüüd kappab minu ellu prints valgel hobusel. Olin täiesti rahul üksi elades. Suhtlesin mitme aasta jooksul erinevate meestega. Aga mitte kordagi ei arvanud, et mees peab tingimata majas olema. Nii et, mis tõelise printsi unelmat ja naiivsust sa mulle ette heidad?
Nagu ütlesin, siis oli mul mitu austajat. Mõned neist olid huvitatud minuga päris suhtest ja kooselust. Mul oli ükskõik. Ühel päeval tekkis mulle siiski selline austaja, kes oli ülimalt järjekindel ning ei andnud alla. Nüüd olen temaga juba mõnda aega koos. Ja mul ei ole mitte hetkeksi tekkinud temaga sarnast tunnet, nagu ma tundsin oma eksabikaasaga, kelle puhul vaist sundis mind teda mitte usaldama.
Minu hinnangul, kui mees petab, siis see ei ole ainult mehe probleem. See on ka sügavalt naise probleem. Nii emotsionaalselt-vaimselt kui ka füüsiliselt. Näiteks, mina jaman siiamaani eksmehe kingitud HPV-ga.
Las see inimene, keda tsiteerisin, lähtub pealegi praktilisest maailmast. Lihtsalt ei saa aru, mis häire see inimesel on, kui tunneb tungi igas teemas "tõestamas" käima, kui rumalad ja naiivsed kõik naised on? Kõik, peale tema.
-
Külaline
Keegi on ennast vasta ööd puhta segi kamminud.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:39Kellele sa sellist jama ajad? Neid ilusaid sõnu ütled?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:25Vabandust, aga ma ei saa ikkagi aru, miks ma naiivne olen? Arvad, et ma ei tea, et hoorapurikad on olemas? Mine Foorum69 lehele ja loe neid kommentaare. Ma usun, et see võtab sõnatuks ka kõige mittenaiivsemad naised.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:49
Tead, sa räägid ikka väga kindlat tüüpi mehepojast, ja nemad tõesti ei muutu. See on intellektipuue.
Selles samas teemas arutavad inimesed kuulsuste üle. Aga seda, et keegi võiks olla see isik ise, selle peale need väikesed inimesed, kes kedagi ei tunne, ei tule.
Kes milliseid ilusaid sõnu ütles? Mis mõttes keegi võiks olla see isik ise? Mis väikesed inimesed?
-
Külaline
Musurull, sina käid siin tõestamas igasuguseid asju ja kogu aeg. Kannata nüüd ära, et keegi sinu kohta ka midagi teravat poetab. Sina ju võid kogu aeg teisi nimedega nimetada ja hindeid panna. Kuidas koer külale, nõnda küla koerale.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 22:45 Las see inimene, keda tsiteerisin, lähtub pealegi praktilisest maailmast. Lihtsalt ei saa aru, mis häire see inimesel on, kui tunneb tungi igas teemas "tõestamas" käima, kui rumalad ja naiivsed kõik naised on? Kõik, peale tema.
-
Külaline
Kus ta lõugas kogu maailmale, et teda ei peteta? Ma olen siin teemas kõik kommentaarid läbi lugenud, aga ei näe siin mitte ühtegi sellise väitega kommentaari.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:38Sa ei saa mitte midagi aru, k.a. minu isikust, seega loll olla on eluõigus. Mina pole väitnud, et minu mees mind ei peta, ma ütlen, et mul puudub info, et mind petetakse. Sinulaadne olend lõugab kogu maailmale, et sind ei peteta. Ja näed! Peteti ju. Hirmus eks.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:28Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 21:20
Lihtsalt küsin, kas sa oled seesama tüüp, kes siin erinevates teemades kiitleb, et ta on miljonär?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline