Ehk siis, Jüri Järvet on siin 52-aastane. Kortsude järgi pakuks et ca 75.
Vanadusest
-
Külaline
-
Külaline
Samas, karakternäitlejate puhul peeti kortsude ja joontega nägu huvitavamaks kui noort siledat "beebinägu". Filmimees Bergman ütles midagi sellist, et näitleja on siis küps, kui ta on endale "näo ette joonud".Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 07:59Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 19:00 Lihtsalt niisama, ajaviiteline teema.
Praegu on Kaljo Kiisa juubeliaasta. "Kevade" filmi vaadates oli minu arust Kaljo Kiisk seal teemas muldvana. Praegu vaatan Wikipeediast, et sel ajal oli ta vaid 44-aastane. Päris huvitav, kuidas inimesed vanust määravad. Mina tean teda alati kui väga, väga vana inimest. Tegelikult, 44 ei ole ju vana. Ometi, filmis tundus nii.
Tali Arno vananes päriselus ka väga kiiresti. Eks ikka elustiil rikub välimuse. Näitlemine ju ka psühholoogiliselt kurnav ja paljud neist pole pitsi sülitanud.
Ka Ita Ever oli kortsuline, elas lõpuks 92-aastseks, aga usutavaid vanainimesi mängis juba viiekümneselt vähemalt.
-
Külaline
Enam see ei kehti, kõik on siledaks süstitud ja lõigatud.Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 14:56Samas, karakternäitlejate puhul peeti kortsude ja joontega nägu huvitavamaks kui noort siledat "beebinägu". Filmimees Bergman ütles midagi sellist, et näitleja on siis küps, kui ta on endale "näo ette joonud".Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 07:59Guest kirjutas: ↑05 Dets 2025 19:00 Lihtsalt niisama, ajaviiteline teema.
Praegu on Kaljo Kiisa juubeliaasta. "Kevade" filmi vaadates oli minu arust Kaljo Kiisk seal teemas muldvana. Praegu vaatan Wikipeediast, et sel ajal oli ta vaid 44-aastane. Päris huvitav, kuidas inimesed vanust määravad. Mina tean teda alati kui väga, väga vana inimest. Tegelikult, 44 ei ole ju vana. Ometi, filmis tundus nii.
Tali Arno vananes päriselus ka väga kiiresti. Eks ikka elustiil rikub välimuse. Näitlemine ju ka psühholoogiliselt kurnav ja paljud neist pole pitsi sülitanud.
Ka Ita Ever oli kortsuline, elas lõpuks 92-aastseks, aga usutavaid vanainimesi mängis juba viiekümneselt vähemalt.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2025 14:56 Samas, karakternäitlejate puhul peeti kortsude ja joontega nägu huvitavamaks kui noort siledat "beebinägu". Filmimees Bergman ütles midagi sellist, et näitleja on siis küps, kui ta on endale "näo ette joonud".

See on tõsi küll, et kortsuline või vagudega nägu on huvitavam. Kuidagi inimlikum ja tõsiseltvõetavam. Eriti tänapäeva maailmas, kus kuulsused juba üksteisega sarnanema hakkavad.
-
Külaline
Issand kui ilusad juuksed mõlemal! Kui ilus kleit naisel! Ja üldse... Sellised kelmikad õhtud on hästi toredad iseloomuga inimese seltskonnas.
-
Külaline
Jaaa, ma ka vaatasin. Kõik on tipp-topp karakteriga!Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 21:35 Mulle meeldib see serviis. Kann on väga ilus.
-
Külaline
Nii, ja öelge mulle palun, kust ma vanu eesti filme näha saan? Näiteks seesama "Metskapten". Kust ma saaksin kõik filmid kätte?
-
Külaline
Aitähh!Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 22:03 https://netikino.ee/?lang=ee
https://arkaader.ee/landing/br/rHczO7kKnl/pbOiQfMOLr
-
Külaline
TA olen. Vaatasin täna Tähelaeva Kaljo Kiisaga. Sain teada, et tema lapselaps on Elo Vee. Ja väimees Jüri Üdi. Mahub ikka palju kuulsusi ühte perekonda.
-
Külaline
Noh anna andeks, aga kõik näitlejad on rohkem või vähem napakad, ka kõige kuulsamad või ise kuhugi kippunud. Ja sarnased käivad läbi üksteisega, armuvad ja abielluvad ja annavad järeltulijaid.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:27 TA olen. Vaatasin täna Tähelaeva Kaljo Kiisaga. Sain teada, et tema lapselaps on Elo Vee. Ja väimees Jüri Üdi. Mahub ikka palju kuulsusi ühte perekonda.
-
Külaline
Täna vaatasin ühte vana filmi kus tema kaasa tegi. Ka üks karismaatiline tüpaaž.

-
Külaline
Minule tundusid nad alati sarnased nagu õde ja vend
https://arhiiv.err.ee/video/vaata/siin- ... ne-paluver
-
Külaline
Mida peaks andeks andma? Miks nad napakad on? Minu arust ei koosne nende suguvõsa vaid näitlejatest, vaid paljudest väga andekatest inimestest, mis otsapidi hargnevad, kirjandusinimeste, tipppoliitikute ja muusikuteni. Kõik silmapaistvad ja oma alal andekad inimesed. Miks nad lollakad või imelikud peaks olema, seda küll ei mõista.Guest kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:59Noh anna andeks, aga kõik näitlejad on rohkem või vähem napakad, ka kõige kuulsamad või ise kuhugi kippunud. Ja sarnased käivad läbi üksteisega, armuvad ja abielluvad ja annavad järeltulijaid.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:27 TA olen. Vaatasin täna Tähelaeva Kaljo Kiisaga. Sain teada, et tema lapselaps on Elo Vee. Ja väimees Jüri Üdi. Mahub ikka palju kuulsusi ühte perekonda.
-
Külaline
Neil on sarnane hambumus. Sellepärast tunduvadki nagu õde ja vend.Guest kirjutas: ↑08 Dets 2025 21:25 Minule tundusid nad alati sarnased nagu õde ja vend
-
Külaline
Siis on sul tema suguvõsast ikka veel palju avastadaGuest kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:27 TA olen. Vaatasin täna Tähelaeva Kaljo Kiisaga. Sain teada, et tema lapselaps on Elo Vee. Ja väimees Jüri Üdi. Mahub ikka palju kuulsusi ühte perekonda.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 21:25Vaata kui inimene on mingil alal väga andekas, siis mingil teisel väga argipäevasel alal, mida lihtsurelikud teevad möödaminnes, on ta täitsa saamatu. Lihtsalt loodus jagab nii, midagi pole teha. Ega ma neid lollideks ei pea, seda küll mitte.Guest kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:59Noh anna andeks, aga kõik näitlejad on rohkem või vähem napakad, ka kõige kuulsamad või ise kuhugi kippunud. Ja sarnased käivad läbi üksteisega, armuvad ja abielluvad ja annavad järeltulijaid.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2025 00:27 TA olen. Vaatasin täna Tähelaeva Kaljo Kiisaga. Sain teada, et tema lapselaps on Elo Vee. Ja väimees Jüri Üdi. Mahub ikka palju kuulsusi ühte perekonda.
-
Külaline
Riia portselani "Ausma" serviis https://www.rigasporcelans.lv/toodang/t ... serviisid/Guest kirjutas: ↑07 Dets 2025 21:35 Mulle meeldib see serviis. Kann on väga ilus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist