Miks sa mõnitad või aasid

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 08 Dets 2025 19:32
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 15:48 Mis puue teil on kes te siin teda pidevalt tisiteerite ja vastate talle (loe: foorumit saastate)?
Saab vabalt valida.
Tegutsemispiirangud hinnatakse seitsmes valdkonnas:
1) liikumine
2) käeline tegevus
3) teabe edastamine ja vastuvõtmine
4) teadvusel püsimine ja enesehooldus
5) õppimine ja tegevuste elluviimine
6) muutustega kohanemine ja ohutaju
7) suhtlemine
Tegid enda omad värviliseks, ilus vaadata?
Külaline

Ants kirjutas: 08 Dets 2025 19:28
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 12:49 No küll te olete pöördes sellest antsust :lol:
Äkki ta ei olegi mees, milleks nii mehehaisust hullute siin :D
Viitasite minu arvates õigesti, et eks selle mehehaisuga olegi nii, et eks näljane räägib ikka toidust.
Nagu loete siis piisas pisukesest kommentaarist, kus haisu tundjad juba sädistavad.
Nagu ka varasemalt olen viidanud, et polegi vaja komöödiat teatrisse vaja vaata minna raske raha eest, tee siin kommentaar ja tuleb idikaid nagu "Vändrast saelaudu".
Mulle küll tundub, et teatris käivad komöödiat vaatamas just seda tüüpi inimesed, kellele Antsu naljad meeldiksid.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Dets 2025 21:11
Ants kirjutas: 08 Dets 2025 19:28
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 12:49 No küll te olete pöördes sellest antsust :lol:
Äkki ta ei olegi mees, milleks nii mehehaisust hullute siin :D
Viitasite minu arvates õigesti, et eks selle mehehaisuga olegi nii, et eks näljane räägib ikka toidust.
Nagu loete siis piisas pisukesest kommentaarist, kus haisu tundjad juba sädistavad.
Nagu ka varasemalt olen viidanud, et polegi vaja komöödiat teatrisse vaja vaata minna raske raha eest, tee siin kommentaar ja tuleb idikaid nagu "Vändrast saelaudu".
Mulle küll tundub, et teatris käivad komöödiat vaatamas just seda tüüpi inimesed, kellele Antsu naljad meeldiksid.
Ei tea, seal on ilma naljamomendita naljad mõnikord küll, aga sellist pahatahtlikkust, eneseupitamist ja mõnitamist küll mitte.
Külaline

Tunnistan - eriti lollidele ja osalt solvavatele kommentaaridele siin foorumis mitte ninakalt ja sama vastikult vastata on minu jaoks tõsine väljakutse. Ma isegi nagu ei vihasta, pigem tekib selline ärritunud nõutuse tunne. Aga ma püüan kenaks jääda, see võib lausa mu uue aasta lubadus olla - rohkem pingutada ja mitte õelutseda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 22:17 Tunnistan - eriti lollidele ja osalt solvavatele kommentaaridele siin foorumis mitte ninakalt ja sama vastikult vastata on minu jaoks tõsine väljakutse. Ma isegi nagu ei vihasta, pigem tekib selline ärritunud nõutuse tunne. Aga ma püüan kenaks jääda, see võib lausa mu uue aasta lubadus olla - rohkem pingutada ja mitte õelutseda.
Olin minagi alguses suht loll ja kippusin Antsu kommentaaridele vastama, püüdsin ka seletada oma mõtet uuesti, kui ta just mind tsiteeris ja mingi imelikult solvata püüdva kommentaariga lagedale tuli. Küll oli teemaks IQ ja muud alavääristamised.
Nüüd ma enam ei ava ühtegi teemat, kui viimaseks vastajaks on Ants. Milleks mõnitusi lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 22:29
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 22:17 Tunnistan - eriti lollidele ja osalt solvavatele kommentaaridele siin foorumis mitte ninakalt ja sama vastikult vastata on minu jaoks tõsine väljakutse. Ma isegi nagu ei vihasta, pigem tekib selline ärritunud nõutuse tunne. Aga ma püüan kenaks jääda, see võib lausa mu uue aasta lubadus olla - rohkem pingutada ja mitte õelutseda.
Olin minagi alguses suht loll ja kippusin Antsu kommentaaridele vastama, püüdsin ka seletada oma mõtet uuesti, kui ta just mind tsiteeris ja mingi imelikult solvata püüdva kommentaariga lagedale tuli. Küll oli teemaks IQ ja muud alavääristamised.
Nüüd ma enam ei ava ühtegi teemat, kui viimaseks vastajaks on Ants. Milleks mõnitusi lugeda.
Ta isegi ei mõnita(seda ta ei oska) aga mind ajab ta närvi oma Teietamisega. Tal on mingi oma nüanss närvi ajada oma seosetu jutuga. See panebki kahe käega peast kinni hoidma ja karjuma "Mis sul viga on!?!?!?!?".
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Vaadake kui vähe on vaja, et inimene närvi ajada.
IQ on alavääristamine vast siis, kui inimene tunneb end sellest puudutatuna. Ei pea selle üle ju isegi külalisena avalikus foorumis nutma ... :lol:
Külaline

Ants kirjutas: 09 Dets 2025 00:51 Vaadake kui vähe on vaja, et inimene närvi ajada.
IQ on alavääristamine vast siis, kui inimene tunneb end sellest puudutatuna. Ei pea selle üle ju isegi külalisena avalikus foorumis nutma ... :lol:
Ants, kas sa seletaksid palun, mida sa mõtled selle all, et "IQ on alavääristamine vast siis, kui inimene tunneb end sellest puudutatuna"? Meie, lihtsad, ei mõista. Kas sul ei ole IQ-d ja seetõttu sa ei tunne end IQ-teemadest puudutatuna? No ära nüüd nii pessimistlik ole, mingi IQ sul ju ometi ikka on? Üle 75 ikka tuleb?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Dets 2025 11:21
Ants kirjutas: 09 Dets 2025 00:51 Vaadake kui vähe on vaja, et inimene närvi ajada.
Ants, kas sa seletaksid palun, mida sa mõtled selle all, et "IQ on alavääristamine vast siis, kui inimene tunneb end sellest puudutatuna"? Meie, lihtsad, ei mõista. Kas sul ei ole IQ-d ja seetõttu sa ei tunne end IQ-teemadest puudutatuna? No ära nüüd nii pessimistlik ole, mingi IQ sul ju ometi ikka on? Üle 75 ikka tuleb?
Miks sa vastad talle. Nüüd tuleb jälle mingi üliloll sonimine, milleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 11:21
Kui inimene saab aru, et ta on loll, siis tunneb ennast puudutatuna, kui tema IQ-d alavääristatakse.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Dets 2025 11:49
Keegi sunnib sind lugema seda? Ära loe. Tahtsin ja vastasin.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

No näete nüüd, kohe näha, et inimesel on IQ, sest oskas formuleerida täiesti argumenteeritava küsimuse.
Minu arvates on IQ alavääristamine siis, kui inimene näiteks laseb end sellest häirida. Kõik ei ole Kafka't lugenud ja sellest irratsionaalsest jurast aru saanud, aga kui lugeda ja aru saada ja enda jaoks lahti mõtestada ... kõik ei ole kursis agronoomiaga, kardioloogiaga, mõni lol larvab siiani, et metssead paljunevad kolm korda aastas (üks poliitik). Miks sellist lollust presenteerida on vaja, ei tea?! Kas kommentaarimine läbi huumori on keelatud? Sõnavabadus?

Mis puutub minu IQ siis ilmselt pingutate kõvasti üle, kui uurite, et kas üle 75 ulatub. Ei saa ulatuda, sest minust oluliselt kõrgema IQ inimesed korduvalt viitavad ainsale probleemile: kirjavead. Ilmselt on düsgraafikud ja saekaatrimehed (tööõnnetuse tõttu kaotatud pool sõrme ei ulatu klaviatuuri klahvi litsuma, kui keegi loll veel aru ei saa) nende arvates kindlasti negatiivse IQ-ga.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 11:49
Kuidas see vastamine Teie perset torgib? Suitsupaus on vist läbi, minge pakkige pühade õdede küünlaid edasi ... ja sirgelt paluks.
Külaline

Ants kirjutas: 09 Dets 2025 14:02
No näete nüüd, kohe näha, et inimesel on IQ, sest oskas formuleerida täiesti argumenteeritava küsimuse.
Minu arvates on IQ alavääristamine siis, kui inimene näiteks laseb end sellest häirida. Kõik ei ole Kafka't lugenud ja sellest irratsionaalsest jurast aru saanud, aga kui lugeda ja aru saada ja enda jaoks lahti mõtestada ... kõik ei ole kursis agronoomiaga, kardioloogiaga, mõni lol larvab siiani, et metssead paljunevad kolm korda aastas (üks poliitik). Miks sellist lollust presenteerida on vaja, ei tea?! Kas kommentaarimine läbi huumori on keelatud? Sõnavabadus?

Mis puutub minu IQ siis ilmselt pingutate kõvasti üle, kui uurite, et kas üle 75 ulatub. Ei saa ulatuda, sest minust oluliselt kõrgema IQ inimesed korduvalt viitavad ainsale probleemile: kirjavead. Ilmselt on düsgraafikud ja saekaatrimehed (tööõnnetuse tõttu kaotatud pool sõrme ei ulatu klaviatuuri klahvi litsuma, kui keegi loll veel aru ei saa) nende arvates kindlasti negatiivse IQ-ga.
Kuidas sa, Kafkat lugenud ja puha, ei saanud ometi aru, et see kirjavigadest rääkimine oli selleks, et tekitada ilmekas olukord, milles sind halvustada saaks - et oleks sul võimalus oma mittelumehelblust tõestada ning mitte närvi minna ega solvuda? Sest just seda sa ju siin jutlustad - pööra teine palg ette ja lase end solvata, sa ju pole ometi lumehelves?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 14:58
Ants kirjutas: 09 Dets 2025 14:02
Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 11:21 Ants, kas sa seletaksid palun, mida sa mõtled selle all, et "IQ on alavääristamine vast siis, kui inimene tunneb end sellest puudutatuna"? Meie, lihtsad, ei mõista. Kas sul ei ole IQ-d ja seetõttu sa ei tunne end IQ-teemadest puudutatuna? No ära nüüd nii pessimistlik ole, mingi IQ sul ju ometi ikka on? Üle 75 ikka tuleb?
...
Kuidas sa, Kafkat lugenud ja puha, ei saanud ometi aru, et see kirjavigadest rääkimine oli selleks, et tekitada ilmekas olukord, milles sind halvustada saaks - et oleks sul võimalus oma mittelumehelblust tõestada ning mitte närvi minna ega solvuda? Sest just seda sa ju siin jutlustad - pööra teine palg ette ja lase end solvata, sa ju pole ometi lumehelves?
Käitute tüüpselt sildistavalt ehk Teil on mingi kompleks: kuidas saate mind sildistada, et olen Kafkat lugenud? Vastus: Teie seda pole ja Te ei tea, millest räägite, aga nii igaks juhuks ikka lahmime. See on üks low level IQ tunnustest, vähemalt minu arvates.
Mind võib igas olukorras ja asendis ja kujundis ja ajahetkes ja ka kaaluta olekus halvustada. Ja taaskord sildistate, et oma hälvet väiksemana näidata: kus ma olen närvi läinud ja solvunud? Minu arust argumenteeritud vestlus hoopiski?
Endiselt juhin tähelepanu, et tegu on teemaga mõnitamine ja aasimine, mitte põhjendamatu tatipritsimine.
Ok, tunnistan, selle saekaatrimehe sõrme osas püüdsin siiski tähelepanu juhtida sellele, et kirjaviga ei pruugi iga kord olla kirjaviga, võib olla ka trükiviga (kümne sõrme kasutus hakkab ununema). Kui soovite, siis võite sellest mõnituse välja lugeda oma ajukesega.
Külaline

Ants kirjutas: 09 Dets 2025 15:24 Käitute tüüpselt sildistavalt ehk Teil on mingi kompleks: kuidas saate mind sildistada, et olen Kafkat lugenud? Vastus: Teie seda pole ja Te ei tea, millest räägite, aga nii igaks juhuks ikka lahmime. See on üks low level IQ tunnustest, vähemalt minu arvates.
Et sa Kafkat oled lugenud, oli ometi sinu enda nimetatud asjaolule viitamine. Kafkat suudavad lugeda ainult kõrgema IQ-ga inimesed, needki mitte kõik. Seega mis sildistamisest sa räägid? See oli viide sinu vaimsele potentsiaalile.
Mind võib igas olukorras ja asendis ja kujundis ja ajahetkes ja ka kaaluta olekus halvustada. Ja taaskord sildistate, et oma hälvet väiksemana näidata: kus ma olen närvi läinud ja solvunud? Minu arust argumenteeritud vestlus hoopiski?
Endiselt juhin tähelepanu, et tegu on teemaga mõnitamine ja aasimine, mitte põhjendamatu tatipritsimine.
Ok, tunnistan, selle saekaatrimehe sõrme osas püüdsin siiski tähelepanu juhtida sellele, et kirjaviga ei pruugi iga kord olla kirjaviga, võib olla ka trükiviga (kümne sõrme kasutus hakkab ununema). Kui soovite, siis võite sellest mõnituse välja lugeda oma ajukesega.
Mõnitamine ongi põhjendamatu tatipritsimine. Põhjendatud, arukat ja ilusat mõnitamist pole olemas. Ka sina pritsid lihtsalt rumalalt tatti, kui kedagi mõnitad. Ega keegi ei lähe muidugi ka sinu mõnituste peale närvi, ainult hakkavad närviliselt agressiivselt vastama. Nii ka sina.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 16:06
Ants kirjutas: 09 Dets 2025 15:24 Käitute tüüpselt sildistavalt ehk Teil on mingi kompleks: kuidas saate mind sildistada, et olen Kafkat lugenud? Vastus: Teie seda pole ja Te ei tea, millest räägite, aga nii igaks juhuks ikka lahmime. See on üks low level IQ tunnustest, vähemalt minu arvates.
Et sa Kafkat oled lugenud, oli ometi sinu enda nimetatud asjaolule viitamine. Kafkat suudavad lugeda ainult kõrgema IQ-ga inimesed, needki mitte kõik. Seega mis sildistamisest sa räägid? See oli viide sinu vaimsele potentsiaalile.
Mõnitamine ongi põhjendamatu tatipritsimine. Põhjendatud, arukat ja ilusat mõnitamist pole olemas. Ka sina pritsid lihtsalt rumalalt tatti, kui kedagi mõnitad. Ega keegi ei lähe muidugi ka sinu mõnituste peale närvi, ainult hakkavad närviliselt agressiivselt vastama. Nii ka sina.
Taaskord panete omi sõnu minu suhu ja tekib küsimus, miks Te seda teete (kas mingi alaväärsuskompleks, et näida ise ilusam, targem, siledam, targem, jne?). Mul on raamaturiiulil Kafka olemas ja ka loetud. Aru ei mõista, miks arvate, et sellest saab aru, vabandust, suudavad lugeda, ainult kõrgema IQ inimesed? Suvel suvilas tuli kass kaissu ja vaatas (luges), mida ma loen. Üsna pikalt. Endiselt oskab nurruda.
"Põhjendatud, arukat ja ilusat mõnitamist pole olemas" osas jään Teiega eriarvamusele. Näiteks on olemas erinevad seosed: abikaasad, arst/patsient, ülemus/töötaja, jne jne ... ei ole mõnitamine, kui ülemus saadab Teid täiendkoolitusele, sest Te ei oska isegi word/excel (muidugi ime, kuidas selline ohmu töölegi võeti, äkki on kobe kann ja prink ... khm või lihtsalt humanitaarkaalutlus).
Anonüümne foorum annab võimaluse selline frustratsioon välja elada ja ... vererõhk langeb, inimesel on taas hea tuju, ta on rahul sellega, et homme jälle läheme telliskivisid üksteise peale laduma ja kell 17.00 saab bussiga koju. Mõnele polegi rohkem vaja.
Külaline

Ants kirjutas: 09 Dets 2025 16:24 Anonüümne foorum annab võimaluse selline frustratsioon välja elada ja ... vererõhk langeb, inimesel on taas hea tuju, ta on rahul sellega, et homme jälle läheme telliskivisid üksteise peale laduma ja kell 17.00 saab bussiga koju. Mõnele polegi rohkem vaja.
Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
Endiselt - intelligentset mõnitamist pole olemas. Sinu toodud näide pole seda samuti, minu arust on see veel eriti mitteintelligentne ja šovinismist lehkav.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 09 Dets 2025 17:57
Ants kirjutas: 09 Dets 2025 16:24 Anonüümne foorum annab võimaluse selline frustratsioon välja elada ja ... vererõhk langeb, inimesel on taas hea tuju, ta on rahul sellega, et homme jälle läheme telliskivisid üksteise peale laduma ja kell 17.00 saab bussiga koju. Mõnele polegi rohkem vaja.
Eks sellest enda motivatsiooni lahtiseletusest oleksid võinud muidugi alustada, siis me kindlasti mõistnuks sinu frustratsioonist põhjustatud mõnitamisvajadust paremini.
Endiselt - intelligentset mõnitamist pole olemas. Sinu toodud näide pole seda samuti, minu arust on see veel eriti mitteintelligentne ja šovinismist lehkav.
Järjekordselt kleebite mulle silte külge: mul olevat frustratsioon! Ja viimasest johtuvalt mõnitamisvajadus? Soovmõtlemine on sellise asja nimi, aga miks Teie konkreetselt sellega tegelete, ei tea! Šovinism? Ilmselt ChatGPT-st kopeeritud Teile seni veel tundmatu võõrsõna, mille tähendustki Te ei tea.
NB! Intelligentne mõnitamine on täitsa olemas, sellest aru saamiseks peab aga intellekti omama.
Külaline

Jajah, see Kafka. :lol: Olen lugenud, olen väga palju raamatuid lugenud, aga Kafka "Protsess" oli minu meelest haige sonimine. Ma saan aru küll, et sümbolistlik romaan tolle aja kohta, aga see ei muuda seda tunnet, et kirjutaja oleks nagu mingi aine mõju all olnud. Tol ajal oli kokaiin vist käibel... :D
Igal juhul, lugesin, sest oli lapse kohustuslik kirjandus ja tuli aidata tal sellest aru saada. Mis ka ajendas teda kirjutama essee teemal - miks valitakse kohustuslikuks kirjanduseks teoseid, millega tänapäeva nooretel mitte mingeid puutepunkte ei leidu.

Igal juhul ei näita Kafka lugemine mitte midagi inimese IQ kohta, kirjastiil teeb seda palju paremini. Ja oskus mitte vaielda mõttetutel teemadel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 10 külalist