Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 10 Dets 2025 23:43
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:32 Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.
Siin me ka ei tea mida see naine kõike tegi, aga mees oleks võinud ka midagi tegemata jätta, õigem oleks öelda - mitte halvustada inimest, vaid lihtsalt suhtlemine ausalt lõpetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:47
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:11 Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Jah võib ka nii olla.
Aga võib ka teisiti olla, et ühele hakkab üks meeldima ja kohe niipalju, et armub ära, ning tekivad tunded ja teisele ei paku teine huvi ja ei armu ära.
Siis arusaadavalt ongi see ühepoolne.
Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:53
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:32 Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.
Siin me ka ei tea mida see naine kõike tegi, aga mees oleks võinud ka midagi tegemata jätta, õigem oleks öelda - mitte halvustada inimest, vaid lihtsalt suhtlemine ausalt lõpetada.
Ükski mees seda ei tee, kui on variant, et teda ümmardatakse ning seksitakse. Kõrvale visatakse siis, kui hakkab tüütama.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
Tore jah kui nii läheb.

Mina tean väita, et ei armu teine alati.
Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:05
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:53
Ükski mees seda ei tee, kui on variant, et teda ümmardatakse ning seksitakse. Kõrvale visatakse siis, kui hakkab tüütama.
Sel juhul ära mõnita ega halvusta.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:14
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
Tore jah kui nii läheb.

Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
Sulle juba seletati, et kui teine ei armu, siis liigud edasi. Mitte et oled üksinda armunud päevi, kuid ja aastaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Hea öelda, et logi välja.
Sa võid mõistusega endale aru anda ja teadagi, et sellest ei tule midagi välja, aga kehal on sellest täiesti suva.
Siis ongi see pikkadeks aastateks, mis samuti kuhugi ei vii.
Ju sul pole selliseid tugevaid tundeid olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:45
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Sa võid mõistusega endale aru anda ja teadagi, et sellest ei tule midagi välja, aga kehal on sellest täiesti suva.
Mida keha siis teeb? On see seksuaalne armumine?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Dets 2025 18:12
Guest kirjutas: 10 Dets 2025 18:01
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 17:54Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
Mitmeminutlise täpsusega sul see armumine siis käib?
Mis see küsimus tähendab? Mis minutid?
Kui on alati kahepoolne armumine, siis peab see armumine toimuma minutipealt üheaegselt. Või arvestad tundides, päevades? Üks armub hommikult ja teine õhtul, siis on ühel päeval mõlemal armutud ja seega kahepoolselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:52
No kui sa uuriksid, mis toimub ja mis põhjustab ajus ja kehas armumise tunnet, siis saaksid ju aru, et see on puhas keemia. Guugelda. Palju on ju kirjutatud sel teemal.
Nt mina armusin ühte kutti, aga ei julgenud talle seda kunagi öelda. Väga noor olin. Hoidsin kogu tunde endale.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:14
Tore jah kui nii läheb.

Ehk siin ongi vastus - kui "armud" ja tuleb vastuarmumine, tõmbab see tuule purjedest maha? Parem oleks kui teine ei armuks?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 01:08Parem oleks kui teine ei armuks?
Ma ükskord tundsin tõesti nii.
Külaline

Ära räägi siin tugevatest tunnetest. Tunded tekivad alles suhtluses. Kui sul pole vähimatki suhet selle inimesega, siis on sul ettekujutus tunnetest, mitte tunded. Niiöelda fantoomtunne on. Ja sellest tuleb suuta aru saada ja vähem fantaseerida.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Dets 2025 23:47
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:11 Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Jah võib ka nii olla.
Aga võib ka teisiti olla, et ühele hakkab üks meeldima ja kohe niipalju, et armub ära, ning tekivad tunded ja teisele ei paku teine huvi ja ei armu ära.
Siis arusaadavalt ongi see ühepoolne.
Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 01:04
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:52

No kui sa uuriksid, mis toimub ja mis põhjustab ajus ja kehas armumise tunnet, siis saaksid ju aru, et see on puhas keemia. Guugelda. Palju on ju kirjutatud sel teemal.
Nt mina armusin ühte kutti, aga ei julgenud talle seda kunagi öelda. Väga noor olin. Hoidsin kogu tunde endale.
See oli seksuaalne fantaasia, mitte armumine.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Dets 2025 18:38
Guest kirjutas: 10 Dets 2025 18:19
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 17:54 Pole kunagi aru saanud, kuidas saab ühepoolselt armuda.
See vist Perekooli/Arutle ajaloo üks rumalamaid kommentaare.
Tohoh. Siis on meil küll väga erinevad skaalad. Näiteks minu arust on sinu kommentaar üks rumalamaid ja käesolev teema ka üks rumalamaid.
Ära kekka. Mine tea, mis elul sulle juba homseks varuks on
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 03:04Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.
Siis jah on see vastastikune kui on aimata vastastikust huvi.
Ja võib alata vastastikune armumise etapp.

Aga kui teisel seda vastastikust huvi ei teki aga ühel tekib ja see tunne ei ole mingi elevus ja huvi, ega fantaasia, vaid täiega hullult armumine, siis ongi ühepoolne armumine.
Järgmine etapp on pikk piinarikas ülesaamise etapp.
Elevusest võid küll lihtsalt edasi liikuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 08:27
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 03:04Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.
Siis jah on see vastastikune kui on aimata vastastikust huvi.
Ja võib alata vastastikune armumise etapp.

Aga kui teisel seda vastastikust huvi ei teki aga ühel tekib ja see tunne ei ole mingi elevus ja huvi, ega fantaasia, vaid täiega hullult armumine, siis ongi ühepoolne armumine.
Järgmine etapp on pikk piinarikas ülesaamise etapp.
Elevusest võid küll lihtsalt edasi liikuda.
Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 08:35Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.
Ju sa pole selliseid tugevaid tundeid tundnud.
Ma ei räägi mingist plakati peale armumisest.
Kui sina suudad juhtida, siis tore ja ütle kuidas sa seda teed.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 08:54
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 08:35Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.
Ju sa pole selliseid tugevaid tundeid tundnud.
Ma ei räägi mingist plakati peale armumisest.
Kui sina suudad juhtida, siis tore ja ütle kuidas sa seda teed.
Jajah, muidugi, ainult sina oled võimeline tundma tugevaid tundeid, eks.
https://www.delfi.ee/artikkel/65172294/ ... armumisest
https://ohmygossip.nordenbladet.ee/arti ... -ule-saada
https://ohmygossip.nordenbladet.ee/arti ... -meestesse
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist