Kas sa arvad, et lapsed teeksid oma ema tahtevastaselt? See, et oma naine ei ole teemas üldse kaasa rääkinud ja justkui nähtamatu on, ei tähenda, et tal oma mõtted ja tunded puuduvad. Ilmselgelt on see asi pere sees läbi räägitud.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:47Kuskil pole sõnagi sellest, mida see oma naine asjast arvab. Kas toetab või ei toeta kohtuasja.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Seda et need miljunääri lapsed võiksid ju olla haritud ja piisava silmaringiga, et teada, mida tähendab Streisandi sündroom...
-
Külaline
Jah, eks emme taha ju ka täpsemalt teada, kus ja kuidas ta armastet abikaasa üle aisa lõi. Väga tark tegu Klas kohtusse tarida...Lisaks ju raamat müügis kah, igaüks saab osta ja uudishimu rahuldada. Mõni ostab tagavarakski, et järsku kohus keelab ära, siis saab "redigeerimata" teost kallima raha eest edasi müüa.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:54Kas sa arvad, et lapsed teeksid oma ema tahtevastaselt? See, et oma naine ei ole teemas üldse kaasa rääkinud ja justkui nähtamatu on, ei tähenda, et tal oma mõtted ja tunded puuduvad. Ilmselgelt on see asi pere sees läbi räägitud.
Igal juhul tubli müügitöö, Aarmalapsed!
-
Külaline
Päris jube, kui mõne jaoks taandub väärikus sellele, kellega keegi teine seksib. Tule taevas appi.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
-
Külaline
57 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36
Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.
Petmisesse olen ühtemoodi resoluutselt suhtunud nii 20-aastaselt kui ka praeguses vanuses. Nii et see ei ole jutt ega asi, et ajaga mõtlemine kindlasti muutub.
-
Külaline
Miks mitte. Saan siit muidugi nüüd tuld ja tõrva kaela, aga näiteks minu mehel on seksisõbranna. Mind seks enam ei huvita, meest küll, seega olen otsustanud, et las seda funktsiooni täidab pealegi keegi teine, ma ei protesti ega laamenda, milleks. Minu suhe mehega on sellest ainult võitnud - loomulikult mitte võrreldes meie algsete nn mesinädalatega, aga vahepeal oli suhe küll palju viletsam, kui olid pidevad tülid seksi pinnalt ning sellest tulenevalt ka kõige muu pinnalt. Kunagi pole aga suhe nii halvaks läinud, et tundunuks õigustatud pere lõhkumine ning sellega paljudele inimestele, sealhulgas iseendale, sellega kaasnevate probleemide tekitamine.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:36Paljudel pikaajalistel paaridel on ühised varalised suhted, ollakse rohkem sõbrad kui armukesed. Need sidemed võivad olla palju tugevamad kui kellegagi seksimine, kes tulevad ja lähevad. Ma mäletan, et lugesin sellest vanamehest, matemaatikaõpetajast, kes pisteti vangi, sest ajas mingi alaealisega seksijuttu purjus peaga. Ja esimene asi oli, et tahtis helistada oma naisele. Sama lugu Mangiga. Ajas naistele külge ja sattus plindrisse, kohe jooksis oma naise juurde, kes lohutama asus.Lisaks, ma ei saa aru, mis mõttega siis üldse suhtes olla, kui on täiesti ükskõik, mida teine inimene teeb?
Paaride vahel on igasuguseid, sealhulgas vaikivaid, kokkuleppeid.
-
Külaline
Ok, nõus. Aga kui see seksisõber otsustab sinu mehelt lapse/lapsed saada?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:32 Saan siit muidugi nüüd tuld ja tõrva kaela, aga näiteks minu mehel on seksisõbranna. Mind seks enam ei huvita, meest küll, seega olen otsustanud, et las seda funktsiooni täidab pealegi keegi teine, ma ei protesti ega laamenda, milleks. Minu suhe mehega on sellest ainult võitnud - loomulikult mitte võrreldes meie algsete nn mesinädalatega, aga vahepeal oli suhe küll palju viletsam, kui olid pidevad tülid seksi pinnalt ning sellest tulenevalt ka kõige muu pinnalt. Kunagi pole aga suhe nii halvaks läinud, et tundunuks õigustatud pere lõhkumine ning sellega paljudele inimestele, sealhulgas iseendale, sellega kaasnevate probleemide tekitamine.
-
Külaline
Kusjuures arvasingi, et oled see inimene. Elu nägemata ja sama mehe taga passinud.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40
Ja sulle tundub, et need naised on väärikad ja endastlugupidavad?
Petmisesse olen ühtemoodi resoluutselt suhtunud nii 20-aastaselt kui ka praeguses vanuses. Nii et see ei ole jutt ega asi, et ajaga mõtlemine kindlasti muutub.
-
Külaline
Kahjuks pole sa oma elu jooksul arenenud.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40
-
Külaline
Ta on ligi 50-aastane. Ei ta otsusta.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:48Ok, nõus. Aga kui see seksisõber otsustab sinu mehelt lapse/lapsed saada?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:32 Saan siit muidugi nüüd tuld ja tõrva kaela, aga näiteks minu mehel on seksisõbranna. Mind seks enam ei huvita, meest küll, seega olen otsustanud, et las seda funktsiooni täidab pealegi keegi teine, ma ei protesti ega laamenda, milleks. Minu suhe mehega on sellest ainult võitnud - loomulikult mitte võrreldes meie algsete nn mesinädalatega, aga vahepeal oli suhe küll palju viletsam, kui olid pidevad tülid seksi pinnalt ning sellest tulenevalt ka kõige muu pinnalt. Kunagi pole aga suhe nii halvaks läinud, et tundunuks õigustatud pere lõhkumine ning sellega paljudele inimestele, sealhulgas iseendale, sellega kaasnevate probleemide tekitamine.
-
Külaline
Mismoodi see erineb sellest, kui sinu laste isa, kes nüüd eraldi elab, saab järgmised lapsed? Täpselt sama.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:48Ok, nõus. Aga kui see seksisõber otsustab sinu mehelt lapse/lapsed saada?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:32 Saan siit muidugi nüüd tuld ja tõrva kaela, aga näiteks minu mehel on seksisõbranna. Mind seks enam ei huvita, meest küll, seega olen otsustanud, et las seda funktsiooni täidab pealegi keegi teine, ma ei protesti ega laamenda, milleks. Minu suhe mehega on sellest ainult võitnud - loomulikult mitte võrreldes meie algsete nn mesinädalatega, aga vahepeal oli suhe küll palju viletsam, kui olid pidevad tülid seksi pinnalt ning sellest tulenevalt ka kõige muu pinnalt. Kunagi pole aga suhe nii halvaks läinud, et tundunuks õigustatud pere lõhkumine ning sellega paljudele inimestele, sealhulgas iseendale, sellega kaasnevate probleemide tekitamine.
-
Külaline
Mina mitte. Olen samas eas. Kui oleks mingi lühiajaline mööduv suhe, siis mitte mingil juhul pole see põhjus lahutamiseks. Meil on mugav elu ja hakata seda kõike lõhkuma, vara jagama, last shokeerima. Milleks, midagi paremat siit vallaliste turult võtta pole, seltsihimulisena peaksin hakkama kaugemalt uut meest otsima ja tulemused ebakindlad. Kõik sõltuks muidugi ka sellest, kas mees tahaks ise ka abielu säilitada või mitte. Mul seda probleemi tegelikult kunagi ei teki, sest meist kahest olen mina parema libiidoga ja oluliselt varakam. Minul poleks selles mõttes vahet, aga ma eelistaksin ikkagi praegust elu säilitada.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 14:40
-
Külaline
Kust sa tead, kui palju mul on mehi olnud? Mul oli enne abielu ka elu.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:50Kusjuures arvasingi, et oled see inimene. Elu nägemata ja sama mehe taga passinud.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23
Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.
-
Külaline
Ja areng oleks siis see, et ma peaks nõus olema, et mind petetakse?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:52Kahjuks pole sa oma elu jooksul arenenud.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23
Ma ei tea, kui noor sa oled, aga kui oled kaua kellegagi koos elanud, abielus olnud, siis suhtud tema ringitõmbamisse hoopis teisiti, kui 20-30 aastasena. Selles teatud vanuses reeglina üks pool kaotab seksi vastu huvi, võib olla nii mees kui naine ja teise tegevus ei häiri teda. Kuni see liiga avalikuks ei tule ja ei sunni mingit seisukohta võtma. Tavaliselt need armukesed võivad ette kujutada, et neil on armastus ja isegi raamatu üllitada, aga mehe jaoks oli see tõenäoliselt lihtsalt väike vaheldus, hoolimata sellest, kaua see tutvus ja sebimine kestis. Meeste jaoks pole mingi probleem ajuti vana armuke ette võtta, parema puudumisel, väiksem energiakulu ja ega uut huvitavat ka alati ette satu.
-
Külaline
Kust sa tead, et ta ainult selle ühe naisega seksisõbrustab? Ehk on mõni noorem veel?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:54Ta on ligi 50-aastane. Ei ta otsusta.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:48Ok, nõus. Aga kui see seksisõber otsustab sinu mehelt lapse/lapsed saada?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:32 Saan siit muidugi nüüd tuld ja tõrva kaela, aga näiteks minu mehel on seksisõbranna. Mind seks enam ei huvita, meest küll, seega olen otsustanud, et las seda funktsiooni täidab pealegi keegi teine, ma ei protesti ega laamenda, milleks. Minu suhe mehega on sellest ainult võitnud - loomulikult mitte võrreldes meie algsete nn mesinädalatega, aga vahepeal oli suhe küll palju viletsam, kui olid pidevad tülid seksi pinnalt ning sellest tulenevalt ka kõige muu pinnalt. Kunagi pole aga suhe nii halvaks läinud, et tundunuks õigustatud pere lõhkumine ning sellega paljudele inimestele, sealhulgas iseendale, sellega kaasnevate probleemide tekitamine.
-
Külaline
Et siis jutt jõuab otsaga ikka ja jälle sinna, et kui ma lahku lähen, siis kust ma uue mehe leian? Ehk siis mees PEAB majas olema!?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 16:18Mina mitte. Olen samas eas. Kui oleks mingi lühiajaline mööduv suhe, siis mitte mingil juhul pole see põhjus lahutamiseks. Meil on mugav elu ja hakata seda kõike lõhkuma, vara jagama, last shokeerima. Milleks, midagi paremat siit vallaliste turult võtta pole, seltsihimulisena peaksin hakkama kaugemalt uut meest otsima ja tulemused ebakindlad. Kõik sõltuks muidugi ka sellest, kas mees tahaks ise ka abielu säilitada või mitte. Mul seda probleemi tegelikult kunagi ei teki, sest meist kahest olen mina parema libiidoga ja oluliselt varakam. Minul poleks selles mõttes vahet, aga ma eelistaksin ikkagi praegust elu säilitada.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:3157 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:23
Olgu, niimoodi mõtled sina, et sind ei häiri petmine. Aga miks sa tahad, et kõik naised sinuga samamoodi mõtleksid? Miks minul on arengupeetus, kui minu mõtteviis on täpselt vastupidine kui sinul?
-
Külaline
Ma ei ütelnud, et mind ei häiriks, ma ütlesin, mida ma ei teeks. Nutika naisena ma ei lasekski asja nii kaugele üldse minnagi. Märkaksin otsekohe, kui mehel mingi "uus huvi" tekiks ja võtaksin meetmed tarvitusele (see on juba pühholoogia valdkond, aga selles olen ma tugev).Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 17:03Et siis jutt jõuab otsaga ikka ja jälle sinna, et kui ma lahku lähen, siis kust ma uue mehe leian? Ehk siis mees PEAB majas olema!?Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 16:18Mina mitte. Olen samas eas. Kui oleks mingi lühiajaline mööduv suhe, siis mitte mingil juhul pole see põhjus lahutamiseks. Meil on mugav elu ja hakata seda kõike lõhkuma, vara jagama, last shokeerima. Milleks, midagi paremat siit vallaliste turult võtta pole, seltsihimulisena peaksin hakkama kaugemalt uut meest otsima ja tulemused ebakindlad. Kõik sõltuks muidugi ka sellest, kas mees tahaks ise ka abielu säilitada või mitte. Mul seda probleemi tegelikult kunagi ei teki, sest meist kahest olen mina parema libiidoga ja oluliselt varakam. Minul poleks selles mõttes vahet, aga ma eelistaksin ikkagi praegust elu säilitada.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 15:31
57 olen ja lõpetanud hiljuti pikaajalise abielu, kuna mees pettis. Petmise põhjus ei olnud see, et minul seksihuvi puudub.
Olgu, niimoodi mõtled sina, et sind ei häiri petmine. Aga miks sa tahad, et kõik naised sinuga samamoodi mõtleksid? Miks minul on arengupeetus, kui minu mõtteviis on täpselt vastupidine kui sinul?
Mina pole arengupeetusest midagi rääkinud, pole minu stiil, kõigil on õigus tunda või käituda omal äranägemisel. Ja mul on täiesti ükskõik, kuidas teised naised käituvad, me kõik käitumine vastavalt oma iseloomule ja elukogemustele.
-
Külaline
Samas kõrvalsuhet lõpetada ka ei suutnud/tahtnud. Võta sa nüüd kinni, kumb naine olulisem või armsam oli. Pigem vist nii, et mõlemad daamid täitsid mingit funktsiooni, nagu selliste suhete puhul ikka.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:27Kuidas see siis ära oleks jäänud sellepärast? Mees selle naisega peret luua ega päriselt koos olla ju ei tahtnud.Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
-
Külaline
Lõpetas ära küll. Selleks ajaks, kui teine laps sündis, oli suhe läbi. Tuula käis igal pool halamas, et ta on üksi jäetud beebiga.Guest kirjutas: ↑14 Dets 2025 18:02Samas kõrvalsuhet lõpetada ka ei suutnud/tahtnud. Võta sa nüüd kinni, kumb naine olulisem või armsam oli. Pigem vist nii, et mõlemad daamid täitsid mingit funktsiooni, nagu selliste suhete puhul ikka.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2025 12:27Kuidas see siis ära oleks jäänud sellepärast? Mees selle naisega peret luua ega päriselt koos olla ju ei tahtnud.Kogu jama ja nõmedus oleks jäänud olemata, kui see suhe oleks kohe lõpetatud, kui asi välja tuli.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], kahupea, Mai, taivopalm, YaCy [Bot] ja 6 külalist