Petaks õige petturit

vana hea klassika
Venom
Kontakt:

Petaks õige petturit

Postitus Postitas Venom »

Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!

Mis keegi arvab, kas ja kuidas selline asi õnnestuks või kuidas suhtuda sellisesse ideesse?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lahe plaan. Nüüd pole muud kui pettur hankida.
Külaline

Venom kirjutas: 21 Dets 2025 20:35et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada!
No aga proovi. Ja anna meile ka detailselt teada, kuidas asi käis ja mis tulemus oli.
Venom
Kontakt:

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 20:47 Lahe plaan. Nüüd pole muud kui pettur hankida.
Vaatan, et nad ju ise kirjutavad messingeri ja meilile!
Venom
Kontakt:

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 21:15
Venom kirjutas: 21 Dets 2025 20:35et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada!
No aga proovi. Ja anna meile ka detailselt teada, kuidas asi käis ja mis tulemus oli.
Seda kindlasti aga kas sa arvad, et see ei pruugi õnnestuda!?🤔
Külaline

Venom kirjutas: 21 Dets 2025 23:05
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 20:47 Lahe plaan. Nüüd pole muud kui pettur hankida.
Vaatan, et nad ju ise kirjutavad messingeri ja meilile!
Need on botid, kes sulle kirjutavad ja esmast tööd teevad ning infot hangivad.
Külaline

Venom kirjutas: 21 Dets 2025 20:35 Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!

Mis keegi arvab, kas ja kuidas selline asi õnnestuks või kuidas suhtuda sellisesse ideesse?
Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?
Külaline

Ma saan juba mitu nädalat vähemalt korra päevas erinevatelt naisenimedelt täpselt sama tekstiga kirja:
Hey!
I’d love to get to know you — here’s my profile link, you can check out my photos there.
Just need to sign up to see it.
Ehk tahad seda linki, mina ei ole julgenud avada. Saad teda ehk petta.
Venom
Kontakt:

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 23:19
Venom kirjutas: 21 Dets 2025 20:35 Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!

Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?
Noh, ma mõtlen, et prooviks selle nö skripti tagurpidi keerata ja öelda, et hoopis tema peab mulle raha kandma, et ta oma raha kätte saaks!?
Venom
Kontakt:

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 23:22 Ma saan juba mitu nädalat vähemalt korra päevas erinevatelt naisenimedelt täpselt sama tekstiga kirja:
Hey!
I’d love to get to know you — here’s my profile link, you can check out my photos there.
Just need to sign up to see it.
Ehk tahad seda linki, mina ei ole julgenud avada. Saad teda ehk petta.
Linke ma pigem ei avaks ega kirja manuseid!
Külaline

Tegelikult seda on juba tehtud. Youtube'is olid videod, kuidas arvutipoisid neid petturhelistajaid vahele võtsid ja nende arvutisse häkkisid. Miski 10 aastat tagasi juba, kui pettur helistajab, et on Microsoftist ja väidab, et nende süsteemi kohaselt on su arvutil mingi suur probleem. Tema siis "aitab" su arvuti taas korda saada, anna neile ainult oma paroolid ja ip-aadress... 😀 Lõpuks tipnes asi sellega, et hoopis selle petise arvuti võeti üle.
Külaline

Venom kirjutas: 21 Dets 2025 23:24
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 23:19

Noh, ma mõtlen, et prooviks selle nö skripti tagurpidi keerata ja öelda, et hoopis tema peab mulle raha kandma, et ta oma raha kätte saaks!?
Ja sa arvad, et nad nii rumalad on, et omaenda petuskeemi õnge lähevad 😃?
Venom
Kontakt:

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 23:30
Venom kirjutas: 21 Dets 2025 23:24
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 23:19 Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?
Ja sa arvad, et nad nii rumalad on, et omaenda petuskeemi õnge lähevad 😃?
Seda ma siin mõtlengi, et mis keegi arvab ja kas tasub proovida üldse! Ma pigem arvan, et saaksin hakkama!
Külaline

Venom kirjutas: 21 Dets 2025 23:36Seda ma siin mõtlengi, et mis keegi arvab ja kas tasub proovida üldse! Ma pigem arvan, et saaksin hakkama!
Oled tipp-häkker?
Venom
Kontakt:

Tipp häkker ma ei ole aga olen siit sealt aru saanud, et inimestele tehakse ära just psühholoogiliselt seega mõtleksin samaga vastata! Mängiks kaasa, lubaks raha kuid samas mõtleks välja miks kõik läheb nii nagu mul vaja on!
Külaline

Venom kirjutas: 22 Dets 2025 00:01 Tipp häkker ma ei ole aga olen siit sealt aru saanud, et inimestele tehakse ära just psühholoogiliselt seega mõtleksin samaga vastata! Mängiks kaasa, lubaks raha kuid samas mõtleks välja miks kõik läheb nii nagu mul vaja on!
No aga anna tuld siis.
Robot enamasti vastab. Sellele ei saa psühholoogiselt ära teha. See kenasti tänab ja tunneb kohe ära 😀
Külaline

Venom kirjutas: 22 Dets 2025 00:01 Tipp häkker ma ei ole aga olen siit sealt aru saanud, et inimestele tehakse ära just psühholoogiliselt seega mõtleksin samaga vastata! Mängiks kaasa, lubaks raha kuid samas mõtleks välja miks kõik läheb nii nagu mul vaja on!
Minu arust ääretult naiivne jutt.
Venom
Kontakt:

No aga kui õnnestuks mida see siis tähendaks, ja kui õnnestuks mitu korda siis ei oleks ju, et ah vedas vms?!
Külaline

Venom kirjutas: 22 Dets 2025 00:42 No aga kui õnnestuks mida see siis tähendaks, ja kui õnnestuks mitu korda siis ei oleks ju, et ah vedas vms?!
oleks tädil rattad all, oleks tädi omnibuss
Külaline

Noh, aga need petised, kes enne pühi pinnale imbuvad ja tuttava laurijoru lahti löövad, et külmkapp on tühi-raha sai just otsa-elektrivõlg tuleb maksta-lastele ei ole kinke/komme jms. igal issanda aastal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 11 külalist