Petaks õige petturit
Petaks õige petturit
Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!
Mis keegi arvab, kas ja kuidas selline asi õnnestuks või kuidas suhtuda sellisesse ideesse?
Mis keegi arvab, kas ja kuidas selline asi õnnestuks või kuidas suhtuda sellisesse ideesse?
-
Külaline
No aga proovi. Ja anna meile ka detailselt teada, kuidas asi käis ja mis tulemus oli.
Vaatan, et nad ju ise kirjutavad messingeri ja meilile!Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 20:47 Lahe plaan. Nüüd pole muud kui pettur hankida.
Seda kindlasti aga kas sa arvad, et see ei pruugi õnnestuda!?
-
Külaline
Need on botid, kes sulle kirjutavad ja esmast tööd teevad ning infot hangivad.
-
Külaline
Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?Venom kirjutas: ↑21 Dets 2025 20:35 Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!
-
Külaline
Ma saan juba mitu nädalat vähemalt korra päevas erinevatelt naisenimedelt täpselt sama tekstiga kirja:
Hey!
I’d love to get to know you — here’s my profile link, you can check out my photos there.
Just need to sign up to see it.
Ehk tahad seda linki, mina ei ole julgenud avada. Saad teda ehk petta.
Hey!
I’d love to get to know you — here’s my profile link, you can check out my photos there.
Noh, ma mõtlen, et prooviks selle nö skripti tagurpidi keerata ja öelda, et hoopis tema peab mulle raha kandma, et ta oma raha kätte saaks!?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:19Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?Venom kirjutas: ↑21 Dets 2025 20:35 Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!
Linke ma pigem ei avaks ega kirja manuseid!Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:22 Ma saan juba mitu nädalat vähemalt korra päevas erinevatelt naisenimedelt täpselt sama tekstiga kirja:
Hey!
-
Külaline
Tegelikult seda on juba tehtud. Youtube'is olid videod, kuidas arvutipoisid neid petturhelistajaid vahele võtsid ja nende arvutisse häkkisid. Miski 10 aastat tagasi juba, kui pettur helistajab, et on Microsoftist ja väidab, et nende süsteemi kohaselt on su arvutil mingi suur probleem. Tema siis "aitab" su arvuti taas korda saada, anna neile ainult oma paroolid ja ip-aadress...Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 20:47 Lahe plaan. Nüüd pole muud kui pettur hankida.
-
Külaline
Ja sa arvad, et nad nii rumalad on, et omaenda petuskeemi õnge lähevadVenom kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:24Noh, ma mõtlen, et prooviks selle nö skripti tagurpidi keerata ja öelda, et hoopis tema peab mulle raha kandma, et ta oma raha kätte saaks!?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:19Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad?Venom kirjutas: ↑21 Dets 2025 20:35 Petturid on aktuaalne teema, need välismaised just ja seega mõtlesin, et mis oleks kui prooviks ühe käest ise pappi kätte saada! Näiteks messingeris vms! Mitte palju, näiteks kasvõi sada euri aga asi oleks nö ära tegemises või nii!
Seda ma siin mõtlengi, et mis keegi arvab ja kas tasub proovida üldse! Ma pigem arvan, et saaksin hakkama!Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:30Ja sa arvad, et nad nii rumalad on, et omaenda petuskeemi õnge lähevadVenom kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:24Noh, ma mõtlen, et prooviks selle nö skripti tagurpidi keerata ja öelda, et hoopis tema peab mulle raha kandma, et ta oma raha kätte saaks!?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 23:19 Need ei ole sul mingid õunavargad, vaid sinu kotti tõmbamiseks valmistunud professionaalid, mis paganama moel sina neid petta saad??
-
Külaline
Oled tipp-häkker?
Tipp häkker ma ei ole aga olen siit sealt aru saanud, et inimestele tehakse ära just psühholoogiliselt seega mõtleksin samaga vastata! Mängiks kaasa, lubaks raha kuid samas mõtleks välja miks kõik läheb nii nagu mul vaja on!
-
Külaline
No aga anna tuld siis.
Robot enamasti vastab. Sellele ei saa psühholoogiselt ära teha. See kenasti tänab ja tunneb kohe ära
-
Külaline
Minu arust ääretult naiivne jutt.
No aga kui õnnestuks mida see siis tähendaks, ja kui õnnestuks mitu korda siis ei oleks ju, et ah vedas vms?!
-
Külaline
oleks tädil rattad all, oleks tädi omnibuss
-
Külaline
Noh, aga need petised, kes enne pühi pinnale imbuvad ja tuttava laurijoru lahti löövad, et külmkapp on tühi-raha sai just otsa-elektrivõlg tuleb maksta-lastele ei ole kinke/komme jms. igal issanda aastal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 5 külalist