Linnakorter ja paksus metsas olev maja. Need on täpselt kaks eluaseme varianti, mida sa tead?Guest kirjutas: ↑22 Dets 2025 14:39Arvad, et keset metsa lasevad päkapikud rakette, mis teiste inimeste koduloomi ehmatavad?Guest kirjutas: ↑22 Dets 2025 14:23ta pole kummaski postituses öelnud, et ta korteris elaks. kas sinu meelest on vaid korterites wc-d ja vannitoad? ja aiad?Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2025 14:17
Mina olen üks neist, kes põhimõtteliselt koduloomi ei pea. Ma saan aru, kui kusagil talus on koer ja kass vmt, aga kusagil linnakorteris nende loomadega kügeleda, siis veel vana-aastaõhtul vannitoa põrandal nendega istuda - sorri, tõesti ei saa aru sellisest elustiilist.
Mina näiteks elan metsa ääres, linnast paari kilomeetri kaugusel, ühe elamipiirkonna serval. Paugutamist on siin nii enne jõule kui uusaastaöösel väga palju. Minugi koer kardab, on hakanud vananedes kartma. Uusaastaöösiti ei tule meilgi kõne alla, et kodust lahkuks või kasvõi õue läheks uut aastat vastu võtma - ei taha koera üksi jätta. Raadio kõvasti mängima panek küll veidike aitab, sellist suurt paanikat ei teki, aga ärevil ja hirmul on ta ikka.