Mina olen see naisterahvas, kes mainis siin massaaži ja seksi ja kelle peale siin osa rahvast tagajalgel on. Kas see, et ma selle ühe lause kirjutasin, teeb minust seksinäljase?Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 20:11 Teie seksinäljased, kas te kokku ei võiks saada?
Kirjeldage oma tänast päeva
-
Külaline
-
Külaline
Oi kurja, nüüd läks küll viltu. Olin kindel, et meesterahvas kirjutas oma päevast. Pole hullu, miinust pole mina pannud. Tehke mis tahke, täiskasvanud inimesed. Tore, et seksi said jõuluks.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 23:46Mina ei seksi iga päev, kuna me ei ela peikaga koos.
-
Külaline
... ja kellele seksimine jõulutoiming? Siin vastajad jagunevad vist kaheks. Ühtede arust küsiti lihtsalt ühe suvalise päeva, hariliku kolmapäeva kohta, siis muidugi võinuks ka junni pikkuse ja hambapesule kulunud aja meile teada anda. Teised taipasid, et tegu oli jõululaupäevaga ning küsiti ikka sellega seonduvat.Nõiamoor kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:35Aga see ju ongi erinev, kellele on erinev tegevus privaatne ja kellele mitte ja kellele oluline ja erakordne ja kellele tavaline ...Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:19Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Keda huvitab, et tegid oma tavapäraseid tegevusi ka - käisid pesemas, pissil, seksisid, jalutasid koeraga, koristasid kassikasti?
Miks peaks intiimsusi jagama kogu maailmaga? Midagi võib ju ka kahe inimese oma ülimalt lähedaseks asjaks jääda. Eriti, kui see tundub kaunis ja püha.
-
Külaline
Tagajalgadel polnud ükski miinustaja. Me panime lihtsalt miinuse, sest meile ei meeldinud su vastus. Tagajalgadel oled nüüd sina või on keegi sinu mõttekaaslane, et MIKS ja KUIDAS JULGETI seda miinust panna. Rahunege ja minge eluga edasi. Teema olete oma vinguga nagunii ära rikkunud. Ilus rahulik teema oli, sai lugeda erinevate inimeste jõululaupäevast.
-
Külaline
See on ikka kole tegu küll, kui keegi kallil jõuluaal sellise roppusega tegeleb nagu intiimsuse jagamine. Nagu oleks siin tõesti mingeid detaile üksikasjalikult kirjeldatud.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:19Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Keda huvitab, et tegid oma tavapäraseid tegevusi ka - käisid pesemas, pissil, seksisid, jalutasid koeraga, koristasid kassikasti?
Miks peaks intiimsusi jagama kogu maailmaga? Midagi võib ju ka kahe inimese oma ülimalt lähedaseks asjaks jääda. Eriti, kui see tundub kaunis ja püha.
Neid kommentaatoreid sa miskipärast ei miinustanud, kes kirjeldasid koera pissitamist või voodis vedelemist-lösutamist. Pole ju ka suurem asi info, millest kõiki teavitada.
-
Külaline
Kas see on siis nii suur ja hirmus vaev? Ma olen ka sama pikki aastaid teinud. Mees on muidugi ka abiks. Mulle isegi meeldib teha. Ok, meil ei ole ka 60 külalist laua taga nagu perekooli Agathel, vaid ainult 8 suud.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:34Mina olen see vanavanem, kes on aastakümneid jõululõunaid valmistanud ja vana-aastal laudu katnud, oma vanemaid, lapsi ja lapselapsi võõrustanud.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 10:47 Nii kadestan neid, kes saavad oma perega oma vanemate/vanavanemate juurde sõita.
Küll ma olen õnnelik, et nüüd kutsuvad lapsed või nende laienenud suguvõsa mind ja mu abikaasat endale külla!
Ma tõesti enam ei taha olla see võõrustav pool.
Nüüd saan lõpuks ise ka pühasid mõnuga võtta ja teha, mida tahan, ei mingit muret.
-
Külaline
Mis sul siis viltu läks? Ma kirjutasin juba oma esimeses kommentaaris, et käisin peikal külas.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 23:51Oi kurja, nüüd läks küll viltu. Olin kindel, et meesterahvas kirjutas oma päevast. Pole hullu, miinust pole mina pannud. Tehke mis tahke, täiskasvanud inimesed. Tore, et seksi said jõuluks.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 23:46Mina ei seksi iga päev, kuna me ei ela peikaga koos.
-
Külaline
Koera pissitamine ja voodis vedelemine ei ole ka jõulutoiming. Miks sa nende peale siis ei pahanda?Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 23:58... ja kellele seksimine jõulutoiming? Siin vastajad jagunevad vist kaheks. Ühtede arust küsiti lihtsalt ühe suvalise päeva, hariliku kolmapäeva kohta, siis muidugi võinuks ka junni pikkuse ja hambapesule kulunud aja meile teada anda. Teised taipasid, et tegu oli jõululaupäevaga ning küsiti ikka sellega seonduvat.Nõiamoor kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:35Aga see ju ongi erinev, kellele on erinev tegevus privaatne ja kellele mitte ja kellele oluline ja erakordne ja kellele tavaline ...Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:19
Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
-
Külaline
Palun näita minu kommentaarist see koht, kus ma vingun!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:00Tagajalgadel polnud ükski miinustaja. Me panime lihtsalt miinuse, sest meile ei meeldinud su vastus. Tagajalgadel oled nüüd sina või on keegi sinu mõttekaaslane, et MIKS ja KUIDAS JULGETI seda miinust panna. Rahunege ja minge eluga edasi. Teema olete oma vinguga nagunii ära rikkunud. Ilus rahulik teema oli, sai lugeda erinevate inimeste jõululaupäevast.
-
Külaline
See postitus, kus avaldati pahameelt, et miks küll on miinustatud. Ei tea mina on see sinu või mittesinu, aga kellegi oma ta on ja selle ning tema mõttekaaslaste vingu ma mõtlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:10Palun näita minu kommentaarist see koht, kus ma vingun!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:00Tagajalgadel polnud ükski miinustaja. Me panime lihtsalt miinuse, sest meile ei meeldinud su vastus. Tagajalgadel oled nüüd sina või on keegi sinu mõttekaaslane, et MIKS ja KUIDAS JULGETI seda miinust panna. Rahunege ja minge eluga edasi. Teema olete oma vinguga nagunii ära rikkunud. Ilus rahulik teema oli, sai lugeda erinevate inimeste jõululaupäevast.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 23:51
Mina olen see naisterahvas, kes mainis siin massaaži ja seksi ja kelle peale siin osa rahvast tagajalgel on. Kas see, et ma selle ühe lause kirjutasin, teeb minust seksinäljase?
-
Külaline
Eks inimesed on erinevad, üks naudib kokkamist, teine mitte. Mina mõistan küll, milline vaev on, meil on ka 8 inimest, aga ma pole mingi kokk ja minu jaoks on see suur väljakutse igal aastal peret võõrustada. Vahel on rohkem ka kui 8. Teised muidugi aitavad ka, aga põhiorganiseerija pean ikka mina olema.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:05Kas see on siis nii suur ja hirmus vaev? Ma olen ka sama pikki aastaid teinud. Mees on muidugi ka abiks. Mulle isegi meeldib teha. Ok, meil ei ole ka 60 külalist laua taga nagu perekooli Agathel, vaid ainult 8 suud.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:34Mina olen see vanavanem, kes on aastakümneid jõululõunaid valmistanud ja vana-aastal laudu katnud, oma vanemaid, lapsi ja lapselapsi võõrustanud.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 10:47 Nii kadestan neid, kes saavad oma perega oma vanemate/vanavanemate juurde sõita.
Küll ma olen õnnelik, et nüüd kutsuvad lapsed või nende laienenud suguvõsa mind ja mu abikaasat endale külla!
Ma tõesti enam ei taha olla see võõrustav pool.
Nüüd saan lõpuks ise ka pühasid mõnuga võtta ja teha, mida tahan, ei mingit muret.
-
Külaline
Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:12See postitus, kus avaldati pahameelt, et miks küll on miinustatud. Ei tea mina on see sinu või mittesinu, aga kellegi oma ta on ja selle ning tema mõttekaaslaste vingu ma mõtlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:10Palun näita minu kommentaarist see koht, kus ma vingun!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:00 Tagajalgadel polnud ükski miinustaja. Me panime lihtsalt miinuse, sest meile ei meeldinud su vastus. Tagajalgadel oled nüüd sina või on keegi sinu mõttekaaslane, et MIKS ja KUIDAS JULGETI seda miinust panna. Rahunege ja minge eluga edasi. Teema olete oma vinguga nagunii ära rikkunud. Ilus rahulik teema oli, sai lugeda erinevate inimeste jõululaupäevast.
-
Külaline
Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:19Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:12See postitus, kus avaldati pahameelt, et miks küll on miinustatud. Ei tea mina on see sinu või mittesinu, aga kellegi oma ta on ja selle ning tema mõttekaaslaste vingu ma mõtlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:10 Palun näita minu kommentaarist see koht, kus ma vingun!
-
Külaline
Tegelikult oled hoopis sina teemast valesti aru saanud. Teema pealkiri on "Kirjeldage oma tänast päeva", mitte et kirjeldage oma jõulutraditsioone.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 18:58See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.
-
Külaline
Ma nüüd langen sinu tasemele. Sinu sisisemisest ja vihasest turtsumisest võib välja lugeda, et sina vist ei ole väga ammu "seda asja" teinud. Eks siis teeb tuska küll, kui kellelgi on hästi. Palun väga, ise küsisid!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:19Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:12 See postitus, kus avaldati pahameelt, et miks küll on miinustatud. Ei tea mina on see sinu või mittesinu, aga kellegi oma ta on ja selle ning tema mõttekaaslaste vingu ma mõtlesingi.
P S Tegelikult, kui sa nüüd oma kommentaarid siin teemas kriitilise pilguga läbi loed, siis pead tõdema, et ainus, kes siin jaurab, oled sina.
-
Külaline
Minult on siin teemas paar täiesti rahulikku selgitust. Ja mina ei küsinud sinult küll mingit hinnangut minu närvikavale.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:26Ma nüüd langen sinu tasemele. Sinu sisisemisest ja vihasest turtsumisest võib välja lugeda, et sina vist ei ole väga ammu "seda asja" teinud. Eks siis teeb tuska küll, kui kellelgi on hästi. Palun väga, ise küsisid!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:19
Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?
P S Tegelikult, kui sa nüüd oma kommentaarid siin teemas kriitilise pilguga läbi loed, siis pead tõdema, et ainus, kes siin jaurab, oled sina.
-
Külaline
Vastupidi. Jõulud ei ole vaid (väike)lastega peredele. Vahelduseks hea lugeda, et saab ka teisiti.
-
Külaline
Mina arvan, et sina ei dikteeri, mida keegi võib siin kirjutada, mida mitte. Vähemalt mitte seni, kuni keegi ei ole ropendanud või pahatahtlikult käitunud.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:19Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:12 See postitus, kus avaldati pahameelt, et miks küll on miinustatud. Ei tea mina on see sinu või mittesinu, aga kellegi oma ta on ja selle ning tema mõttekaaslaste vingu ma mõtlesingi.
-
Külaline
Muidugi ei dikteeri. Kas väljend "kas sa palun võiksid" tähendab sinu jaoks dikteerimist? Eks sa lase aga edasi, kui ei tunne, et see kuidagi kohatu on. Mina tunnen.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:35Mina arvan, et sina ei dikteeri, mida keegi võib siin kirjutada, mida mitte. Vähemalt mitte seni, kuni keegi ei ole ropendanud või pahatahtlikult käitunud.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:19
Minu arust ei olnud see ving, vaid küsimus ja imestus, miks miinustati. Miks sina seda vingumisena näed?
-
Külaline
Sinu kommentaarid ei ole rahulikud, vaid õelad. Manitsed siin teisi jõulu ajal kasinusele ja korralikkusele, aga ise oled selline kibe vihapunn! Täiesti kindlasti on sinu kommentaarid palju inetumad ja vähem jõuludega kokkukäivad, kui see, et keegi julges öelda, et seksis oma armastatuga.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:30Minult on siin teemas paar täiesti rahulikku selgitust. Ja mina ei küsinud sinult küll mingit hinnangut minu närvikavale.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:26Ma nüüd langen sinu tasemele. Sinu sisisemisest ja vihasest turtsumisest võib välja lugeda, et sina vist ei ole väga ammu "seda asja" teinud. Eks siis teeb tuska küll, kui kellelgi on hästi. Palun väga, ise küsisid!Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22 Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist