Kohatu on see sinu jauramine siin jõuluteemas.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:37Muidugi ei dikteeri. Kas väljend "kas sa palun võiksid" tähendab sinu jaoks dikteerimist? Eks sa lase aga edasi, kui ei tunne, et see kuidagi kohatu on. Mina tunnen.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:35Mina arvan, et sina ei dikteeri, mida keegi võib siin kirjutada, mida mitte. Vähemalt mitte seni, kuni keegi ei ole ropendanud või pahatahtlikult käitunud.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:22 Kas sa palun võiksid teha omaette teema selle ülitähtsa probleemi arutamiseks ning lubaksid ehk veel kellelgi siin oma jõululaupäeva kirjeldada, enne kui totaalne siiber kõigil saab sellest jauramisest?
Kirjeldage oma tänast päeva
-
Külaline
-
Külaline
Üks Külaline arvas midagi teise Külalise kohta, et tema on just temaKülaline kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:30P S Tegelikult, kui sa nüüd oma kommentaarid siin teemas kriitilise pilguga läbi loed, siis pead tõdema, et ainus, kes siin jaurab, oled sina.
Katsu ikka mitte päris lollusi kirjutada.
-
Külaline
Meenub Rudolfist ja Irmast see koht, kus nad jõuluõhtul seksisid ja Irma ütles: “Ah, mees tee mind täna emaks, tee selles suures valguses, tee jõulupuu all, et oleks jõululaps!”
Huvitav, kuidas selline maotu seik raamatusse ja telelavastuse stsenaariumisse sai?
Huvitav, kuidas selline maotu seik raamatusse ja telelavastuse stsenaariumisse sai?
-
Külaline
Sõbrad, tuletame meelde ajatelje. Täna kell 11:25 tehti see postitus, millest tüli tõusis. Mitte ainus inimene ei öelnud seepeale midagi halvasti postituse ega selle tegija kohta, ainult pandi miinuseid, mis on ju ometi lubatud toiming, ei? Üle 3 tundi hiljem, kell 14:41 tuli keegi ja küsis, et miks on laidetud. Siis oli jälle mitmeid pikki tunde vaikus, mitte keegi ei öelnud midagi halvasti ega norinud küsijaga tüli. 4 tundi hiljem, kell 18:58 tuli esimene vastus küsimusele, et miks on laidetud. Ja siis läks kohe selle vastuse mõnitamiseks, kolm minutit hiljem tuli esimene mõnitus, jätkusid teised. Aga inimene vastas ju lihtsalt küsimusele, et miks ta pani miinuse, sealjuures ei halvustanud ta postitajat mitte kuidagi vaid selgitas kenasti, et ei lähe tema jaoks jõulutemaatikaga kokku.
Olge nüüd mõnusad ja leppige, et ise küsisite, miks miinused pandi ja seepeale ei suutnud vastusega leppida, vaid oli vaja tüli norima hakata. Ise tekitasite tüli ja nüüd ärge draamakuningannatsege siin.
Olge nüüd mõnusad ja leppige, et ise küsisite, miks miinused pandi ja seepeale ei suutnud vastusega leppida, vaid oli vaja tüli norima hakata. Ise tekitasite tüli ja nüüd ärge draamakuningannatsege siin.
-
Külaline
Ainust asi, et mõni kodanik ei saanud aru, et teema pealkiri on "Kirjeldage oma tänast päeva", mitte ei olnud küsitud midagi jõulutraditsioonide või -temaatika kohta. Sellepärast jääbki arusaamatuks, miks sõna "seks", mis oli nimetatud täiesti mitte vulgaarses kontekstis, tundus mõnele nii kohatu siin teemas.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 01:03 Sõbrad, tuletame meelde ajatelje. Täna kell 11:25 tehti see postitus, millest tüli tõusis. Mitte ainus inimene ei öelnud seepeale midagi halvasti postituse ega selle tegija kohta, ainult pandi miinuseid, mis on ju ometi lubatud toiming, ei? Üle 3 tundi hiljem, kell 14:41 tuli keegi ja küsis, et miks on laidetud. Siis oli jälle mitmeid pikki tunde vaikus, mitte keegi ei öelnud midagi halvasti ega norinud küsijaga tüli. 4 tundi hiljem, kell 18:58 tuli esimene vastus küsimusele, et miks on laidetud. Ja siis läks kohe selle vastuse mõnitamiseks, kolm minutit hiljem tuli esimene mõnitus, jätkusid teised. Aga inimene vastas ju lihtsalt küsimusele, et miks ta pani miinuse, sealjuures ei halvustanud ta postitajat mitte kuidagi vaid selgitas kenasti, et ei lähe tema jaoks jõulutemaatikaga kokku.
-
Külaline
Ei ole "hirmus vaev", aga väga mõnus on, kui ei pea enam mitte midagi jõululaupäeval tegema, samas saab suguvõsaga koos istuda ja maitsvat toitu süüaKülaline kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:14Eks inimesed on erinevad, üks naudib kokkamist, teine mitte. Mina mõistan küll, milline vaev on, meil on ka 8 inimest, aga ma pole mingi kokk ja minu jaoks on see suur väljakutse igal aastal peret võõrustada. Vahel on rohkem ka kui 8. Teised muidugi aitavad ka, aga põhiorganiseerija pean ikka mina olema.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 00:05Kas see on siis nii suur ja hirmus vaev? Ma olen ka sama pikki aastaid teinud. Mees on muidugi ka abiks. Mulle isegi meeldib teha. Ok, meil ei ole ka 60 külalist laua taga nagu perekooli Agathel, vaid ainult 8 suud.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:34
Mina olen see vanavanem, kes on aastakümneid jõululõunaid valmistanud ja vana-aastal laudu katnud, oma vanemaid, lapsi ja lapselapsi võõrustanud.
Küll ma olen õnnelik, et nüüd kutsuvad lapsed või nende laienenud suguvõsa mind ja mu abikaasat endale külla!
Ma tõesti enam ei taha olla see võõrustav pool.
Nüüd saan lõpuks ise ka pühasid mõnuga võtta ja teha, mida tahan, ei mingit muret.
Minu tööd on tehtud, nüüd võtsid lapsed üle ja korraldavad kõik ise.
Meilgi oli vanasti 7-8 inimest lauas, siis juba 12, aga nüüdseks on kogu seltskond veel suurem.
Tore, et lapsed teevad.
-
Külaline
Mis diagnoosiga te siin olete, et iga võõra inimese sõna peab täpselt teie arusaamale vastama? Teises teemas üks veidrik keelab/käseb isegi teiste muusikamaitset.
-
Külaline
Aga kust sul selline arusaam pärit on, et sa pead detailselt mõistma teiste arvamusi? Osade meeleolule ei sobinud siin teemas viide seksile, teistele sobis - ja siis, no kus probleem on? Polegi, eks ole - järelikult tuleb probleem pastakast välja imeda? Need, kellele ei meeldinud seksi mainimine, panid ju lihtsalt miinuse, sinu arust ei tohtinuks? Oskad selgitada, miks?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 01:10Ainust asi, et mõni kodanik ei saanud aru, et teema pealkiri on "Kirjeldage oma tänast päeva", mitte ei olnud küsitud midagi jõulutraditsioonide või -temaatika kohta. Sellepärast jääbki arusaamatuks, miks sõna "seks", mis oli nimetatud täiesti mitte vulgaarses kontekstis, tundus mõnele nii kohatu siin teemas.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 01:03 Sõbrad, tuletame meelde ajatelje. Täna kell 11:25 tehti see postitus, millest tüli tõusis. Mitte ainus inimene ei öelnud seepeale midagi halvasti postituse ega selle tegija kohta, ainult pandi miinuseid, mis on ju ometi lubatud toiming, ei? Üle 3 tundi hiljem, kell 14:41 tuli keegi ja küsis, et miks on laidetud. Siis oli jälle mitmeid pikki tunde vaikus, mitte keegi ei öelnud midagi halvasti ega norinud küsijaga tüli. 4 tundi hiljem, kell 18:58 tuli esimene vastus küsimusele, et miks on laidetud. Ja siis läks kohe selle vastuse mõnitamiseks, kolm minutit hiljem tuli esimene mõnitus, jätkusid teised. Aga inimene vastas ju lihtsalt küsimusele, et miks ta pani miinuse, sealjuures ei halvustanud ta postitajat mitte kuidagi vaid selgitas kenasti, et ei lähe tema jaoks jõulutemaatikaga kokku.
-
Külaline
Tohtis panna, aga selgitus sellele miks, oli arusaamatu. Öeldi, et seks ei puutu kuidagi siia teemasse ja jõuludesse jne. Samas, ma olen aru saanud, et siin foorumis ei ole seksi-teema sugugi tabu. Seega, ei saanud ka see põhjuseks olla, et see on täiesti seksijutuvaba foorum. Mõne teise teema all kirjeldatakse oma seksuaalelu liigagi peensusteni. Miks siin teemas siis ei sobinud neutraalne konstateering, loeteluna ühest oma päeva tegevustest - samamoodi nagu kõik teisedki siin oma päeva kirjeldasid?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 02:24Aga kust sul selline arusaam pärit on, et sa pead detailselt mõistma teiste arvamusi? Osade meeleolule ei sobinud siin teemas viide seksile, teistele sobis - ja siis, no kus probleem on? Polegi, eks ole - järelikult tuleb probleem pastakast välja imeda? Need, kellele ei meeldinud seksi mainimine, panid ju lihtsalt miinuse, sinu arust ei tohtinuks? Oskad selgitada, miks?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 01:10Ainust asi, et mõni kodanik ei saanud aru, et teema pealkiri on "Kirjeldage oma tänast päeva", mitte ei olnud küsitud midagi jõulutraditsioonide või -temaatika kohta. Sellepärast jääbki arusaamatuks, miks sõna "seks", mis oli nimetatud täiesti mitte vulgaarses kontekstis, tundus mõnele nii kohatu siin teemas.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 01:03 Sõbrad, tuletame meelde ajatelje. Täna kell 11:25 tehti see postitus, millest tüli tõusis. Mitte ainus inimene ei öelnud seepeale midagi halvasti postituse ega selle tegija kohta, ainult pandi miinuseid, mis on ju ometi lubatud toiming, ei? Üle 3 tundi hiljem, kell 14:41 tuli keegi ja küsis, et miks on laidetud. Siis oli jälle mitmeid pikki tunde vaikus, mitte keegi ei öelnud midagi halvasti ega norinud küsijaga tüli. 4 tundi hiljem, kell 18:58 tuli esimene vastus küsimusele, et miks on laidetud. Ja siis läks kohe selle vastuse mõnitamiseks, kolm minutit hiljem tuli esimene mõnitus, jätkusid teised. Aga inimene vastas ju lihtsalt küsimusele, et miks ta pani miinuse, sealjuures ei halvustanud ta postitajat mitte kuidagi vaid selgitas kenasti, et ei lähe tema jaoks jõulutemaatikaga kokku.
Miks ühel juhul on seksist rääkimine labane. Teisel juhul mitte? Teemaalgatuses ei olnud ju ka otseselt kirjas, et räägime ainult piparkoogi küpsetamisest ja koguperetegevustest.
Ehe näide siinsest labiilsest seltskonnast. Niipea kui sinu välja öeldu või arvamus ei ühti nende arvamusega oled kohe ants!Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2025 03:10Tohtis panna, aga selgitus sellele miks, oli arusaamatu. Öeldi, et seks ei puutu kuidagi siia teemasse ja jõuludesse jne. Samas, ma olen aru saanud, et siin foorumis ei ole seksi-teema sugugi tabu. Seega, ei saanud ka see põhjuseks olla, et see on täiesti seksijutuvaba foorum. Mõne teise teema all kirjeldatakse oma seksuaalelu liigagi peensusteni. Miks siin teemas siis ei sobinud neutraalne konstateering, loeteluna ühest oma päeva tegevustest - samamoodi nagu kõik teisedki siin oma päeva kirjeldasid?
Miks ühel juhul on seksist rääkimine labane. Teisel juhul mitte? Teemaalgatuses ei olnud ju ka otseselt kirjas, et räägime ainult piparkoogi küpsetamisest ja koguperetegevustest.
Kui see foorum naistepäevani veel püsib siis tehke sama teema uuesti: vaatame, kui paljud ämblikuvõrgu tädikesed seksutasid (või siis unistasid sellest).
-
Külaline
Arusaamatu=vale? Sina küsisid, inimene vastas.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 03:10 Tohtis panna, aga selgitus sellele miks, oli arusaamatu.
-
Külaline
Vastus oli ju, et see jutt ei sobi siia teemasse. Küsimus oli, et miks? Sellele vastust ei tulnud.
-
Külaline
Jumal, milline tüütus sa oled. Mine külasta oma peigmeest veel ja siis tee kohe oma teema sellest, mis sulle pakuti ja kuidas kõik oli. Ilmselgelt sulle meeldib hirmsasti sellest rääkida ja kindlasti on ka publikut piisavalt kellele meeldib sellest lugeda. Aga lõpeta see jauramine selles teemas lõpuks ära, see on kohutavalt tüütu.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 10:30Vastus oli ju, et see jutt ei sobi siia teemasse. Küsimus oli, et miks? Sellele vastust ei tulnud.
-
Külaline
Ja sina mine tee ka oma mehega üks tiir seda asja, siis ehk ei aja enam teiste elu nii vihaseks ja kadedaks. Ning saad lõpuks ometi siin jauramise lõpetada.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 10:33Jumal, milline tüütus sa oled. Mine külasta oma peigmeest veel ja siis tee kohe oma teema sellest, mis sulle pakuti ja kuidas kõik oli. Ilmselgelt sulle meeldib hirmsasti sellest rääkida ja kindlasti on ka publikut piisavalt kellele meeldib sellest lugeda. Aga lõpeta see jauramine selles teemas lõpuks ära, see on kohutavalt tüütu.
-
Külaline
Häda on, kui vastatakse, ja häda on kui ei vasta.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 10:30Vastus oli ju, et see jutt ei sobi siia teemasse. Küsimus oli, et miks? Sellele vastust ei tulnud.
-
Külaline
Kui sa seksid iga päev ja see on sul n ö tavapärane tegevus, siis miks see siis järsku nii häiriv on, kui keegi seksist räägib? Või on nii, et seksist rääkimine on labane ja tabu? Sina ju ka praegu rääkisid oma suguelust jõuluteemas. Miks sa seda imelikuks ei pea? Me nüüd kõik teame, et sa seksid iga päev.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:06Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 18:58See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 16:54
Ilmselt oli asi selles, et mainis, et seksis oma kallimaga. Just nagu see oleks inetu ja ebaväärikas tegu.
Ma saan aru, et kui inimene oleks laskunud üksikasjadesse nagu keegi daam teemas "Dilemma" oma suguelu kirjeldas. Aga see oli ju lihtsalt muuseas, ühena tegevustest mainitud.
-
Külaline
See oli väga ilus kirjeldus ja minu meelest ka ilus päev.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 11:39Kui sa seksid iga päev ja see on sul n ö tavapärane tegevus, siis miks see siis järsku nii häiriv on, kui keegi seksist räägib? Või on nii, et seksist rääkimine on labane ja tabu? Sina ju ka praegu rääkisid oma suguelust jõuluteemas. Miks sa seda imelikuks ei pea? Me nüüd kõik teame, et sa seksid iga päevGuest kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:06Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 18:58 See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.
Ma saan aru, et kui inimene oleks laskunud üksikasjadesse nagu keegi daam teemas "Dilemma" oma suguelu kirjeldas. Aga see oli ju lihtsalt muuseas, ühena tegevustest mainitud.
-
Külaline
Milline "see" kirjeldus?Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 12:12See oli väga ilus kirjeldus ja minu meelest ka ilus päev.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 11:39Kui sa seksid iga päev ja see on sul n ö tavapärane tegevus, siis miks see siis järsku nii häiriv on, kui keegi seksist räägib? Või on nii, et seksist rääkimine on labane ja tabu? Sina ju ka praegu rääkisid oma suguelust jõuluteemas. Miks sa seda imelikuks ei pea? Me nüüd kõik teame, et sa seksid iga päevGuest kirjutas: ↑25 Dets 2025 19:06
Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.
-
Külaline
Mõnel vist endal häbi kui keegi seksimisest räägib.
See ei ole siin keelatud.
See ei ole siin keelatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist