Mis mõttes MINA imestasin, miks mõni loll läheb tööle, vanemad ju toetavad? See ei ole minu kommentaar ega minu arvamus. Siin kommenteerivad mitmed inimesed.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 22:11Mitmendat korda ütlen: lastele tuleb kaasa tunda, sest nemad ei ole seda olukorda valinud, vaid nad on sellesse pandud. Ja neid ei toeta vanemad magistratuuri lõpuni. Enne imestasid, miks mõni loll läheb kooli kõrvalt tööle, vanemad ju toetavad. Sa kohe nagu üldse ei jälgi, millest jutt ja siis hüppad peale. Ära rohkem vasta, et ise süüdi, ise tegid, paras, miks on sada peret jne. Laste elu muudab selline pereelu väga palju.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 22:02Kuule, seda sulle ju öeldaksegi praegu, et see on nende meeste enda isiklik valik. Ja samas ka selle uue naise valik - kas ta tahab sellise mehega lapsi saada, kelle sissetulek on väike, aga kellel on tarvis eelmist pesakonda üleval pidada.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 21:54
Millise järgmise mehega. Eks valik on olla ka üksikema. Aga need teise ringi mehed teevad vaeseks ju ka järgmise perekonna, sest peavad eelmisi lapsi toetama. Ja jälle: mina räägin sellest, kuidas praegu elu käib, mitte endast. Ma saan aru, et sinul üldistamisvõime puudub täielikult, aga ma räägin sellest, miks ei ole Eesti inimesed üldiselt kuigi rikkad. See mitme pere pidamine teeb vaeseks.
Kes siin sinu arvates siis nüüd süüdi on? Nagu päriselt arvad, et sellisele seltskonnale tuleb kaasa tunda?
Oma lastele peavad nende vanemad kaasa tundma. Ja, kui on probleeme, siis vaadaku lapsed oma vanematele otsa, mitte ühiskond ei pea kaasa haletsema, et mõni mees soetab omale mitu pesakonda, mida ei suuda üleval pidada.