Aga tegelt selgus äsja, et Abel ei ole segane ega loll ja ladus Janale kaardid lauale Manueli ja kogu olukorra kohta.Guest kirjutas: ↑04 Nov 2025 19:36 Nüüd peksab see tore arst Abel ka segast ja kujutab ette, et tal on Janaga täiuslik suhe. Nagu Jimena juba. Väike teenijatüdruk saab ka lõpuks öeldud, keda ta armastab. Keerutas vähemalt kaks kuud ja pööritas silmi. Süda rahul sellega vähemalt.
"La Promesa" sari. Küsimus neile, kes vaatavad
-
Külaline
-
Külaline
Praeguses seisus on tal muidugi õigus nii arvata, aga miks ta peab seda Janat siis ahistama oma suhtega. Olgu vait ja jälgigu kõrvalt kuidas Jana pettuma peab. Siis õige aeg nutmiseks õlga pakkuda.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 20:15Aga tegelt selgus äsja, et Abel ei ole segane ega loll ja ladus Janale kaardid lauale Manueli ja kogu olukorra kohta.
Aga ikkagi arvan, et Jana jääb Manuelist rasedaks ja lapse isaks käiakse välja see arst.
-
Külaline
mulle nagu tundub, et see on seotud ta isa surmaga. et ta ei anna endale andeks, et käis Curroga jalutamas ja ei saanud isale südamerohtu ulatada. aga kes teab. viril on ta jah hullupööra, kuigi viimastes osades on veist rõõmsamaks muutunud.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:21 Jäin suvel vaatama, sest maal olles ema vaatas seda ja nii läks. Nüüd küsimus, miks Martina ei saa Curroga koos olla? Muudkui nutab juba sajandat osa järjest ja haliseb. Kes või mis neid keelab koos olla?
-
Külaline
Viimastes osades on lausa l.tsiks kätte läinudKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 09:39mulle nagu tundub, et see on seotud ta isa surmaga. et ta ei anna endale andeks, et käis Curroga jalutamas ja ei saanud isale südamerohtu ulatada. aga kes teab. viril on ta jah hullupööra, kuigi viimastes osades on veist rõõmsamaks muutunud.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:21 Jäin suvel vaatama, sest maal olles ema vaatas seda ja nii läks. Nüüd küsimus, miks Martina ei saa Curroga koos olla? Muudkui nutab juba sajandat osa järjest ja haliseb. Kes või mis neid keelab koos olla?
-
Külaline
Cruz proovis ju vahepeal oma kasutütre hapniku saabumist ka saboteerida - oleks sellegi hea meelega teise ilma saatnud. Cruz on üldse veits kriipi tädi, aga mulle ta meeldib - selline ilus ja šarmikas.
-
Külaline
Kas see Cruz on see Santa Barbarast?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:54 Cruz proovis ju vahepeal oma kasutütre hapniku saabumist ka saboteerida - oleks sellegi hea meelega teise ilma saatnud. Cruz on üldse veits kriipi tädi, aga mulle ta meeldib - selline ilus ja šarmikas.
-
Külaline
eee - Cruz on Manueli ema ja markii Alfonso? naine. Santa Barbarat ei ole vaadanud.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:04Kas see Cruz on see Santa Barbarast?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:54 Cruz proovis ju vahepeal oma kasutütre hapniku saabumist ka saboteerida - oleks sellegi hea meelega teise ilma saatnud. Cruz on üldse veits kriipi tädi, aga mulle ta meeldib - selline ilus ja šarmikas.
-
Külaline
Veits kriipi? Kurat, ta ju tapab neid endale ebasobivaid inimesi nagu kärbseid. Lasi tappa Jana ja Curro ema, sest sai teada, et Curro on tema mehe laps. Tappis selle vanema venna Tomase oma käega. Tappis oma mehe venna, sest ei andnud talle vajalikku tabletti. Tahtis tappa oma mehe tütart, kuna saboteeris talle hapniku toomist.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:54Cruz on üldse veits kriipi tädi
See eit on nagu Midsomerist pärit.
-
Külaline
kas ennustame, kelle kriipi moor järgmisena loojakarja saadab? Curro? Jana?Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:24Veits kriipi? Kurat, ta ju tapab neid endale ebasobivaid inimesi nagu kärbseid. Lasi tappa Jana ja Curro ema, sest sai teada, et Curro on tema mehe laps. Tappis selle vanema venna Tomase oma käega. Tappis oma mehe venna, sest ei andnud talle vajalikku tabletti. Tahtis tappa oma mehe tütart, kuna saboteeris talle hapniku toomist.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 16:54Cruz on üldse veits kriipi tädi
See eit on nagu Midsomerist pärit.
-
Külaline
Curro oleks loogilisem. Janast ei tea ta midagi veel.
-
Külaline
hah - sul oligi õigus!Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 21:26 Curro oleks loogilisem. Janast ei tea ta midagi veel.
-
Külaline
-
Külaline
Kuidagi aeglaselt areneb see asi jälle. Muudkui pläkutavad, mingit edasiminekut pole.
-
Külaline
Kas selle 3 hooajaga lõppeb see seep? Tahaks juba teada, kuidas vana nõid vahele võetakse oma tapmistega. Rohkem küll ei viitsi vaadata. Venib nagu tatt.
Nüüd on teenijakrõnks ka mehega miilustama pandud. Ei ole üldse meeldiv vaadata. Leidnud siis vanem meeski. See prawegune on liiga noor krõnksu kõrval
Nüüd on teenijakrõnks ka mehega miilustama pandud. Ei ole üldse meeldiv vaadata. Leidnud siis vanem meeski. See prawegune on liiga noor krõnksu kõrval
-
Külaline
mulle meeldib! vana nõid on äge tegelaskuju ja ma ootan kohe huviga, mis näo Cruz teebGuest kirjutas: ↑20 Jaan 2026 19:57 Kas selle 3 hooajaga lõppeb see seep? Tahaks juba teada, kuidas vana nõid vahele võetakse oma tapmistega. Rohkem küll ei viitsi vaadata. Venib nagu tatt.
-
Külaline
See Jana on täiega jube tegelaskuju. Superhiir, targutaja, ülivõimekas kõikvõimalikel aladel, üdini positiivne ilma ühegi negatiivse iseloomuomaduseta. Ravib inimesi, paneb kõikvõimalikke diagnoose ( kõik õigesti), jälitab minevikku, remondib korrsusõidetud lennukit ja nüüd töötab edukalt vabakutselise psühhoterapeudina, viies nii möödaminnes läbi sugestiooniseansse (Lope peal). Ma nagu juba täiega vihkan teda.
-
Külaline
Superhiir
Täpselt. Tehku juba mingi suurem muudatus, jamaks kisub.
Täpselt. Tehku juba mingi suurem muudatus, jamaks kisub.
-
Külaline
See Jana ronis oma seelikute ja saabastega ka kloostri müüridel nagu mingi Ämbliknaine, et üles leida ja päästa Pia poeg. Tormas mööda kloostri koridore, luuras seal edasi ja tagasi ja lõpuks leidis täpselt õigest kohast Pia lapse ja tõi selle kloostrist välja nagu naksti. Tõesti ülivõimetega inimene. Väga imelik, kuidas tal see kõik õnnestub.Guest kirjutas: ↑21 Jaan 2026 14:25 See Jana on täiega jube tegelaskuju. Superhiir, targutaja, ülivõimekas kõikvõimalikel aladel, üdini positiivne ilma ühegi negatiivse iseloomuomaduseta. Ravib inimesi, paneb kõikvõimalikke diagnoose ( kõik õigesti), jälitab minevikku, remondib korrsusõidetud lennukit ja nüüd töötab edukalt vabakutselise psühhoterapeudina, viies nii möödaminnes läbi sugestiooniseansse (Lope peal). Ma nagu juba täiega vihkan teda.
-
Külaline
Äkki ta on kaasaegne Ema TeresaKülaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 20:53See Jana ronis oma seelikute ja saabastega ka kloostri müüridel nagu mingi Ämbliknaine, et üles leida ja päästa Pia poeg. Tormas mööda kloostri koridore, luuras seal edasi ja tagasi ja lõpuks leidis täpselt õigest kohast Pia lapse ja tõi selle kloostrist välja nagu naksti. Tõesti ülivõimetega inimene. Väga imelik, kuidas tal see kõik õnnestub.Guest kirjutas: ↑21 Jaan 2026 14:25 See Jana on täiega jube tegelaskuju. Superhiir, targutaja, ülivõimekas kõikvõimalikel aladel, üdini positiivne ilma ühegi negatiivse iseloomuomaduseta. Ravib inimesi, paneb kõikvõimalikke diagnoose ( kõik õigesti), jälitab minevikku, remondib korrsusõidetud lennukit ja nüüd töötab edukalt vabakutselise psühhoterapeudina, viies nii möödaminnes läbi sugestiooniseansse (Lope peal). Ma nagu juba täiega vihkan teda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist