Oi palun vabandust, sattus punkt sinna, ürita sellest üle saada, edaspidi püüan üle lugeda.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:37Kas ometi ei saa järgarvu kirjutamist endale selgeks teha?Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:05See just mu point ongi, neil kel ka 50.selt elu huvitav, ei teki tingimata soovi siin oma ettevõtmisi või mõtteid jagada, neil pole igav. Käivad tööl, teatris, reisivad jne. Need kel elu igav, kirjutavad ajuti siia, aga nendel ju ei juhtu elus midagi huvitavat, millest rääkida. Ega soovi arutleda maaialmapoliitika või Eesti majanduse üle.
Foorumikülaliste välimääraja
-
Külaline
-
Külaline
Siin pole neidki teemasid olnud. Siin on 99% teemad millel ei olegi nagu ei saba ega sarvi (mõtet). Tulen, vaatan, pean minema IKKA JA JÄLLE avalehele, et kõik loetuks märkida.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:32Enamust vanemaealisi lihtsalt ei huvita muu, kui pension, maksud ja isiklik tervis.
-
Külaline
Miks sa neid loetuks pead märkima?Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:53Siin pole neidki teemasid olnud. Siin on 99% teemad millel ei olegi nagu ei saba ega sarvi (mõtet). Tulen, vaatan, pean minema IKKA JA JÄLLE avalehele, et kõik loetuks märkida.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:32Enamust vanemaealisi lihtsalt ei huvita muu, kui pension, maksud ja isiklik tervis.
-
Külaline
Jah, sest Tolmukübe on ka vanuses 60+ ja ilmselgelt on see tema tööks neid teemasid tekitada.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:45Kõik need teemad on ju läbi käinud ka perekoolist ja siit.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:19Ok, ma panen siia valiku soomlaste foorumi teemadest:Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 15:58
Mis need erilised juhtumised siis on? 55+ elu on tavaline trenn, reisimine, kontserditel ja üritustel käimine, sõbrannadega chillimine nagu 15 aastat varemgi.
"Meeste vastu suunatud vaimne vägivald", "Kuidas liikuda lahutuseni, kui armastus pole kadunud, aga mitte midagi ühist ei planeeri", "Kuidas petmise avastasid?" "Otsimisele vaatamata kaaslast ei leia", "Kaaslase leidmine mehe vaatenurgast," "Kas 40+ naisena vaataksid 55+ meest?" "Millised inimeste halvad kombed ärritavad sind?" "Meest ei huvita pulmad, kogemusi?" Jne, jne. Lisaks arutletakse nüüd Venetsueelast ja Šveitsi õnnetusest, kas leiate siit ühegi sellise päevakajalise teema?
Ma ütleks, et mind isiklikult peletavad Tolmukübeme teemad siit foorumist eemale. Teed mingi teema Pereelu alla, aga need mattuvad paari päevaga kübeme imelike heietuste alla.
-
Külaline
Kas peaksin siis meeles pidama mis kellaajani olen ainsa natuke huvitavama teema vastused ära lugenudKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:56Miks sa neid loetuks pead märkima?
Ja millised juurde tehtud.
See loetuks märkimine on väga hea lahendus, ainult, et seda võiks saada ka Aktiivsete teemade lehelt teha.
Arusaamatu küsimus sul
-
Külaline
Ja ilmuski tegelane kes pooltoone ei taju, ainult must/valgeKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:02Sorri, aga kas saab üldse midagi tarka öelda inimesele, kelle jutust tuleb välja, et ta ilmselgelt arvabki, et okupeeritud riigis oli elu lust ja lillepidu?Guest kirjutas: Siin ei saagi midagi kirjutada, kohe hakatakse mõnitama, kas mõne lihtsakese poolt või, et mis sina penskar ihkad nõuka aega tagasi või muud lolli. Kui kohe konkreetset küsimust ei küsi, siis niisama jutustamise teemale ei vasta keegi sõnakestki.
Tundub, et Eesti on jagunenud ära ka foorumites I, II jne.
Ja meil Ajaviiterubriigis neid ei ole või sa loed ainult Pereelu teemasid?Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:35
Jah, lõpus on ju ära toodud, et hetkel arutletakse Venetsueelast ja Šveitsi õnnetusest! Aga lisaks palju lahatakse Trumpi tegemisi, võrreldakse maksusid (näiteks meiega), autatakse migrantidest, muutustest koolikeskkonnas jne.
-
Külaline
Ei ole jah, seal on ainult Diana Klas, kartulisalat, raketid jne suri-muri-murra
Mitte midagi päevakajalist mitte kunagi ei ole!
-
Külaline
Mingu või maakera lõhki, meie arutame ikka 51. leheküljel Dianat 
-
Külaline
Nõus. Näiteks tema uus teema: "Mis vanuses inimestega suhtlete?". Ma ei suuda mitte mingil viisil aru saada, keda see peaks huvitama, sama hästi võiks küsida ilma kohta. Küsimuses puudub täielikult põnevuse või huvi tekitaja ehk nn "intriig". Selle asemel oleks võinud küsida:"Inimene, kelles kõige rohkem pettusid...." vm variatsioon.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:45Kõik need teemad on ju läbi käinud ka perekoolist ja siit.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:19Ok, ma panen siia valiku soomlaste foorumi teemadest:Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 15:58
Mis need erilised juhtumised siis on? 55+ elu on tavaline trenn, reisimine, kontserditel ja üritustel käimine, sõbrannadega chillimine nagu 15 aastat varemgi.
"Meeste vastu suunatud vaimne vägivald", "Kuidas liikuda lahutuseni, kui armastus pole kadunud, aga mitte midagi ühist ei planeeri", "Kuidas petmise avastasid?" "Otsimisele vaatamata kaaslast ei leia", "Kaaslase leidmine mehe vaatenurgast," "Kas 40+ naisena vaataksid 55+ meest?" "Millised inimeste halvad kombed ärritavad sind?" "Meest ei huvita pulmad, kogemusi?" Jne, jne. Lisaks arutletakse nüüd Venetsueelast ja Šveitsi õnnetusest, kas leiate siit ühegi sellise päevakajalise teema?
Ma ütleks, et mind isiklikult peletavad Tolmukübeme teemad siit foorumist eemale. Teed mingi teema Pereelu alla, aga need mattuvad paari päevaga kübeme imelike heietuste alla.
-
Külaline
Ma ei tea, ma näen peale vaadates, mis kell on uus postitus tehtud. Ma ei pea mingit kellaaega eraldi meenutama, umbkaudu on ikka meeles, kas ma olin siin kell 2 või 4. Siin on nii vähe huvipakkuvaid (ja üldse elavaid) teemasid, et selleks pole vaja tervet foorumit üle vaadata. Enamasti liigub ainult ajaviitejuttude foorum. Teistes on üksikud teemad.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:19Kas peaksin siis meeles pidama mis kellaajani olen ainsa natuke huvitavama teema vastused ära lugenudKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:56Miks sa neid loetuks pead märkima?![]()
See loetuks märkimine on väga hea lahendus, ainult, et seda võiks saada ka Aktiivsete teemade lehelt teha.
Arusaamatu küsimus sul
-
Külaline
Kas okupatsiooni juures saab olla reaalselt midagi valget? Minu arust on inimesed pealiskaudsed ega tee vahet, kas nad meenutavad oma lapsepõlve (mis on enamasti kõigi mälus helge) või ühiskondlikku korda. Siis pannaksegi pealkirjad a la "Nõukogude aegsed mänguasjad" ja pooled siis heietavad, et küll nõukogude ajal oli maal vanaema juures tore, mitte nagu nüüd, kus kõik on telefonis. Saamata aru, et see ei seostu mingilgi viisil nõukogude korraga.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:26Ja ilmuski tegelane kes pooltoone ei taju, ainult must/valgeKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:02Sorri, aga kas saab üldse midagi tarka öelda inimesele, kelle jutust tuleb välja, et ta ilmselgelt arvabki, et okupeeritud riigis oli elu lust ja lillepidu?Guest kirjutas: Siin ei saagi midagi kirjutada, kohe hakatakse mõnitama, kas mõne lihtsakese poolt või, et mis sina penskar ihkad nõuka aega tagasi või muud lolli. Kui kohe konkreetset küsimust ei küsi, siis niisama jutustamise teemale ei vasta keegi sõnakestki.
Tundub, et Eesti on jagunenud ära ka foorumites I, II jne.
-
Külaline
OK, saab ju keeruliselt kaKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:55Ma ei tea, ma näen peale vaadates, mis kell on uus postitus tehtud. Ma ei pea mingit kellaaega eraldi meenutama, umbkaudu on ikka meeles, kas ma olin siin kell 2 või 4. Siin on nii vähe huvipakkuvaid (ja üldse elavaid) teemasid, et selleks pole vaja tervet foorumit üle vaadata. Enamasti liigub ainult ajaviitejuttude foorum. Teistes on üksikud teemad.
Mina ei vaatagi mis nurgas teema on.
-
Külaline
Ma ei tea, mis keerukusest või nurkadest sa räägid. Ma avan foorumi esilehe ja sellest mulle piisab.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 19:00OK, saab ju keeruliselt kaKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:55Ma ei tea, ma näen peale vaadates, mis kell on uus postitus tehtud. Ma ei pea mingit kellaaega eraldi meenutama, umbkaudu on ikka meeles, kas ma olin siin kell 2 või 4. Siin on nii vähe huvipakkuvaid (ja üldse elavaid) teemasid, et selleks pole vaja tervet foorumit üle vaadata. Enamasti liigub ainult ajaviitejuttude foorum. Teistes on üksikud teemad.
Mina ei vaatagi mis nurgas teema on.
-
Külaline
Just, miks minna otse, kui saab ringiga. Head loetuks märkimist!Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 19:17 ok, kellele tütar ja kellele vanaema!
-
Külaline
Aga miks sellele nii valuliselt reageerima peab, kui keegi ütleb, et talle meeldis nõukogude aeg?! Meeldis, siis meeldis, inimesed on erinevad, nende ootused elule on erinevad. Ei ole vaja kohe halvustama ja õiendama hakata, ise täiskasvanud inimene.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:59
Kas okupatsiooni juures saab olla reaalselt midagi valget? Minu arust on inimesed pealiskaudsed ega tee vahet, kas nad meenutavad oma lapsepõlve (mis on enamasti kõigi mälus helge) või ühiskondlikku korda. Siis pannaksegi pealkirjad a la "Nõukogude aegsed mänguasjad" ja pooled siis heietavad, et küll nõukogude ajal oli maal vanaema juures tore, mitte nagu nüüd, kus kõik on telefonis. Saamata aru, et see ei seostu mingilgi viisil nõukogude korraga.
-
Külaline
Mina märgin ka teemad loetuks. Just nende puhul on hea, mida ma väga harva loen.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 18:19Kas peaksin siis meeles pidama mis kellaajani olen ainsa natuke huvitavama teema vastused ära lugenudKülaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 17:56Miks sa neid loetuks pead märkima?![]()
Arusaamatu küsimus sul
Kui tuju tuleb ja tahan vaadata, kuhu 5. lehel jõutud on, ei avane mitte see postitus, mida ma selles teemas viimati lugesin vaid see, mis tekkis pärast teemade loetuks märkimist. Ei pea kõiki läbi kerima.
Aga avan foorumi "lugemata teemade" vaates, seal saab küll kõik loetuks märkida.
-
Külaline
Aga miks sellele peab reageerima, kui keegi ütleb, et Putini režiim on tore? Lõppeks võib ju mitte millegi peale reageerida, kõigega leppida või mitte millestki huvituda. Aga on inimesi, kes ei lepi sellise asjaga mitte kunagi ja ütlevad selle alati välja. Kõigega leppijad peaksid ka sellega arvestama.Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 19:28 Aga miks sellele nii valuliselt reageerima peab, kui keegi ütleb, et talle meeldis nõukogude aeg?! Meeldis, siis meeldis, inimesed on erinevad, nende ootused elule on erinevad. Ei ole vaja kohe halvustama ja õiendama hakata, ise täiskasvanud inimene.
-
Külaline
Ilmselgelt ongi kahte sorti foorumi külastajaid. Ühed teevad teemasid, a´la mida paned kartulisalatisse, kellega suhtled, kui suur su elutuba on jne.
Saavad oma vastused. Teised sooviksid arutelu teemadel a´la mida võib Gröönland oodata USA praegusest välispoliitika, mida arvad gümnaasiumi õppeprogrammist, tervisekindlustuse tulevikuprognoosid jne.
Kui esimesel grupil on alati auditoorium olemas, on teisel selleks vaja seda kriitilist massi, mille pärast üldse tasuks teemat algatada.
Saavad oma vastused. Teised sooviksid arutelu teemadel a´la mida võib Gröönland oodata USA praegusest välispoliitika, mida arvad gümnaasiumi õppeprogrammist, tervisekindlustuse tulevikuprognoosid jne.
Kui esimesel grupil on alati auditoorium olemas, on teisel selleks vaja seda kriitilist massi, mille pärast üldse tasuks teemat algatada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist