Ja mis sinul sellest? Vähemalt teevad midagi, on rahul ja ei halise foorumites kuidas neil on igav ja kõik on mõttetu.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:51Nad ei arenda ennast. Nsd kõik teevad näo, et arendatakse. Mitte mingit positiivset tulemit ei ole. Käiakse koolis kooliskäimise pärast. Saad vahest aru?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:11Su kolleegid arendavad ennast ja sina siunad neid siin taga?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:59
Kle, lõpeta ära. Vaatan kolleehide pealt nende uute diplomite saamist. Töö ajal kuidagi tehakse mingeid täiesti mõttetuid asju, et siis ikka rinnale taguda-oi kui tubli ma olen, muudkui arendan ennast. Tegelt on lollid, kui lauajalad, töö on tegemata, lapsed üksi ula peal ja välja nähakse, kui äraaetud hobused. Milleks?
Jah, paljud on hakanud jooksma, ostavad parimat varustust kokku, siis muudkui panevad eesmärke, 10k, poolmaraton, poolmaraton Riias. Kas midagi nürimat ei saa välja mõelda? Aga no tore, iga nädalavahetus kuskil jooks, saab kodust välja ja natuke ässa mängida, jee, ma osalen jooksivõitlusel. Ja siis on pool feissi täis järjekordse metalltüki pilte.
Lugejad, tehke omad järeldused kelle moodi tahate olla, eelpoolkirjutaja või tema kolleegide. Mina valiksin teise variandi.
Kahtlen, sina suur spetsialist oled kuidas teised arenevad või ei arene.
[/quote]
Minu probleem on, et oma töö jääb neil tegemata ja see tuleb minu kaela.
[/quote]
Ohh, arvasin, et nii laia suu ja kõva jutuga mutt on ikka finantsvaba