Kas tunnete mõnda sugu vahetanud inimest?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Inglismaast rääkides, seal pole ei v*tu ega tissimütsi kandmiseks ega nägemiseks isegi pride paraadil olla. Rohekm kui pisut nokastanud english lad'id tõmbavad need naljapärast pähe ka peale regulaarset argipäevast pubitrippi või kohaliku klubi jalkamängu.
Ilmselgelt nemad ju võivad, ikkagi heterod. Nende käitumisele ei ole prouadel mingeid nõudmisi.
Külaline

Kusjuures mina ei tunne mitte ainumastki (peale mõne kollase ajakirja figureerija, aga neid ei TUNNE ju, vaid ainult teab veidi).
Külaline

Isiklikult ei tea ühtegi.

Aga näiteks 90 days fiance Gabe. Näeb välja juba nagu originaalis mees. Poleks sellest räägitud, siis ei teaks ka, et hoopis vastassugupoolest on kunagi olnud.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:10 Isiklikult ei tea ühtegi.

Aga näiteks 90 days fiance Gabe. Näeb välja juba nagu originaalis mees. Poleks sellest räägitud, siis ei teaks ka, et hoopis vastassugupoolest on kunagi olnud.

Välimuselt küll, aga ta käitub küll nagu mingi puudega inimene. See kuidas ta nende lippudega lällab ja vehib pole normaalne. Olgu kes ta on, aga see on juba liig. Tal on tugev tähelepanuvajadus.
Ma olen enam kui veendunud, et Isabel kasutas teda algusest peale ära.
Gabe tundub muidu iseenesest hea südamega.

/Juustup
Külaline

Leevike kirjutas: 12 Juul 2024 12:42
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 10:26
Külaline kirjutas: 11 Juul 2024 23:59

Konkreetselt soovahetus ei ole lubatud väga varakult. Ma täpset vanust ei tea. Aga ajupesu ei keela keegi. Ajupesu tulebki alustada enne puberteeti, et selleks ajaks oleks otsus lapse peas juba hästi valmis ja lubatud vanusesse jõudmisel saaks kohe reaalselt pihta hakata. Ega jah, see on pikk ja vaevarikas protsess, nagu see transkägu siin õigesti märkis. Ajupesu võtab aega. 12-13-aastased on vikerkaarerahva peamine sihtmärk.
Kuidas see ajupesu sinu arust käib, et hakka naiseks või hakka meheks, hakka homoks? Kas kui sulle räägitaks, et vaheta sugu, sa teeks seda või? Millegipärast ei usu. Huvitav, et see teema erutab just kõige tavalisemaid kodanikke niivõrd, et on vaja võtta seisukoht, et olla vastu. Samas kokkupuudet ega mingisuguseidki teadmisi neil selles osas pole. Miks huvitab just keskealisi mehi ja naisi, kes kellega magab, kes milline on. Mis see sinu asi on? Aga näe, jubedalt on sinu teema. Ja jutt on nii rumal, et valus lugeda seda. Nagu isegi ütled: ma täpselt ei tea, aga ikkagi arvan nii.
Vaata, see veidi kompleksem. Ma üks kord proovin, aga ei usu, et sellest tolku on :). Esiteks, on puberteet nii ehk naa keeruline aeg enamikele. Mind oleks saanud diagnostiseerida ka teab millega, kindlasti piiripealse isiksushäirega. Sestap ongi nt isiksushäirete puhul reegel, et alla 18seid reeglina ei diagnoosita. Muutused, mis kehaga toimuvad, ei ole kõikide laste poolt tervitatud. Lisaks nt depressioon, ärevus. Perekonnaga suhted reeglina keerulised puberteedieas, "mitte keegi ei saa minust mitte kunagi aru." Ning kui siis tuleb grupp sulelisi ja karvaseid, kes ütlevad, et lahendus on ju lihtne ja probleem on selles, et sa oled vales kehas hetkel.. Mina olen vastu, et lapsi mõjutatakse. Olen vastu, et drag-queenid loevad lastele raamatukogudes raamatuid, kus seletavad, et vali endale sugu nii nagu ise tahad (Eestis seda vist ei juhtu veel, minu elukohariigis küll). Kui levitatakse raamatuid, kus lapsi seksualiseeritakse (minu lapsel kooli raamatukogus raamatud alates NELJANDAST eluaastast, kus muuhulgas räägitakse oraalseksist, neljaaastatele).
Kes kellega magab, on 100% igaühe enda asi. Aga kui tullakse lapsi "lantima", siis sealt see piir ka läheb.

Suures pildis aga: kui inimesed, üldine hall mass, suudetakse panna uskuma, et sugusid EI OLE kaks ja bioloogiline seks ei ole objektiivne fakt vaid sotsiaalne konstruktsioon, mida siis veel suudetakse "Meid" uskuma panna? Ja see on toimunud ju suhteliselt kiiresti, lühikese aja jooksul on tekkinud nt ingliskeelses maailmas asesõnade hullus. Osades Euroopa ülikoolides soovitatakse rangelt emaili signatuurile lisada HE-HIM, voi nt THEY-THEM. Et kirjutad alla Maria Smith, HE-HIM. Minul on palutud täpsustada, KELLENA ma ennast identifitseerin. Kui ma ütleks rotina, siis ilmselt woke-idioodid aktsepteeriksid ka seda. Samas kui peale vaadata, siis ainult poolearulisel tekiks üldse kahtlus, kas ma olen naine või mees. Ehk kogu reaalsus muutub väga suhteliseks. Minu poolest võib igaüks tunda end kellena tahes, kui peenisega mees arvab, et küünelakk, huulepulk ja asesõnad SHE, HER teevad temast naise, väga tore. Aga ei saa eeldada, et mina hakkaksin temasse suhtuma kui naisesse, või kasutaksin SHE HER temast rääkides, või et tal oleks ligipääs naiste riietusruumi või naiste vanlgasse (Shotimaal ja Inglismaal on vägistajad, mehed, kohtu ajal järsku vahetanud oma sugu ning nad on pandud mõistagi naiste vanglasse. Peenisega.) Ja ei saa hakata loodustõdesid ja fakte valeks või olematuks väänama. Nii nagu üks vee molekul koosneb kahest vesiniku ja ühest hapniku aatomist, on ka sugusid kaks.
Hea Leevike, see jutt on neile kindlalt liiga keeruline. Neile on palju lihtsam ja lühemgi jutt keeruline. Just sellepärast nad lapsi nillivadki - lihtne mõistus otsib teist omasugust. Aga küsimuse, MIKS nad peaksid seda tegema (sest nad ju teevad!), tuleks esitada neile endale. Miks nad seda teevad?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:32 Kusjuures mina ei tunne mitte ainumastki (peale mõne kollase ajakirja figureerija, aga neid ei TUNNE ju, vaid ainult teab veidi).
Töö tõttu näiteks on mõnedel inimestel üldse väga palju inimkontakte, sellepärast ka tutvusringkond suur. Mõnel elualal nagu õpetajad lausa hoomamatult suur ja suureneb aasta-aastalt. Siis näedki igasugust ja tunned ka. Kodu- või mõnes muus kontoris töötades on kontaktid piiratumad ja tuttavaid vähe.
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:14
Leevike kirjutas: 12 Juul 2024 12:42
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 10:26

Kuidas see ajupesu sinu arust käib, et hakka naiseks või hakka meheks, hakka homoks? Kas kui sulle räägitaks, et vaheta sugu, sa teeks seda või? Millegipärast ei usu. Huvitav, et see teema erutab just kõige tavalisemaid kodanikke niivõrd, et on vaja võtta seisukoht, et olla vastu. Samas kokkupuudet ega mingisuguseidki teadmisi neil selles osas pole. Miks huvitab just keskealisi mehi ja naisi, kes kellega magab, kes milline on. Mis see sinu asi on? Aga näe, jubedalt on sinu teema. Ja jutt on nii rumal, et valus lugeda seda. Nagu isegi ütled: ma täpselt ei tea, aga ikkagi arvan nii.
Vaata, see veidi kompleksem. Ma üks kord proovin, aga ei usu, et sellest tolku on :). Esiteks, on puberteet nii ehk naa keeruline aeg enamikele. Mind oleks saanud diagnostiseerida ka teab millega, kindlasti piiripealse isiksushäirega. Sestap ongi nt isiksushäirete puhul reegel, et alla 18seid reeglina ei diagnoosita. Muutused, mis kehaga toimuvad, ei ole kõikide laste poolt tervitatud. Lisaks nt depressioon, ärevus. Perekonnaga suhted reeglina keerulised puberteedieas, "mitte keegi ei saa minust mitte kunagi aru." Ning kui siis tuleb grupp sulelisi ja karvaseid, kes ütlevad, et lahendus on ju lihtne ja probleem on selles, et sa oled vales kehas hetkel.. Mina olen vastu, et lapsi mõjutatakse. Olen vastu, et drag-queenid loevad lastele raamatukogudes raamatuid, kus seletavad, et vali endale sugu nii nagu ise tahad (Eestis seda vist ei juhtu veel, minu elukohariigis küll). Kui levitatakse raamatuid, kus lapsi seksualiseeritakse (minu lapsel kooli raamatukogus raamatud alates NELJANDAST eluaastast, kus muuhulgas räägitakse oraalseksist, neljaaastatele).
Kes kellega magab, on 100% igaühe enda asi. Aga kui tullakse lapsi "lantima", siis sealt see piir ka läheb.

Suures pildis aga: kui inimesed, üldine hall mass, suudetakse panna uskuma, et sugusid EI OLE kaks ja bioloogiline seks ei ole objektiivne fakt vaid sotsiaalne konstruktsioon, mida siis veel suudetakse "Meid" uskuma panna? Ja see on toimunud ju suhteliselt kiiresti, lühikese aja jooksul on tekkinud nt ingliskeelses maailmas asesõnade hullus. Osades Euroopa ülikoolides soovitatakse rangelt emaili signatuurile lisada HE-HIM, voi nt THEY-THEM. Et kirjutad alla Maria Smith, HE-HIM. Minul on palutud täpsustada, KELLENA ma ennast identifitseerin. Kui ma ütleks rotina, siis ilmselt woke-idioodid aktsepteeriksid ka seda. Samas kui peale vaadata, siis ainult poolearulisel tekiks üldse kahtlus, kas ma olen naine või mees. Ehk kogu reaalsus muutub väga suhteliseks. Minu poolest võib igaüks tunda end kellena tahes, kui peenisega mees arvab, et küünelakk, huulepulk ja asesõnad SHE, HER teevad temast naise, väga tore. Aga ei saa eeldada, et mina hakkaksin temasse suhtuma kui naisesse, või kasutaksin SHE HER temast rääkides, või et tal oleks ligipääs naiste riietusruumi või naiste vanlgasse (Shotimaal ja Inglismaal on vägistajad, mehed, kohtu ajal järsku vahetanud oma sugu ning nad on pandud mõistagi naiste vanglasse. Peenisega.) Ja ei saa hakata loodustõdesid ja fakte valeks või olematuks väänama. Nii nagu üks vee molekul koosneb kahest vesiniku ja ühest hapniku aatomist, on ka sugusid kaks.
Hea Leevike, see jutt on neile kindlalt liiga keeruline. Neile on palju lihtsam ja lühemgi jutt keeruline. Just sellepärast nad lapsi nillivadki - lihtne mõistus otsib teist omasugust. Aga küsimuse, MIKS nad peaksid seda tegema (sest nad ju teevad!), tuleks esitada neile endale. Miks nad seda teevad?
Ma tean. Aga vähemalt proovisin.
Miks nad seda teevad.. Keegi siseringist võiks seda ka kommenteerida, aga ... Ma pakun, et need lipulehvitajad ja nagu keegi tabavalt ütles "vitumütsikandjad" (super väljend ja veel parem illustreeriv pilt :D) ei saa tegelikult ise ka täpselt aru, mida nad teevad. Neile ilmselt on tähtis, et nad kuskile kuuluvad ja omast arust "levitavad tõde" ja vabastavad lapsi? Kuid selge on see, et initsiatiiv ja toetus tuleb kuskilt mujalt ja see oleks juba palju huvitavam teema, miks NEMAD seda teevad, ja mis peaks ilmselt minema konspiratsiooniteooria vestlusesse.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 12:20
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 12:10 Paha lugu on ainult see, et nende dildorallitajate pärast kannatavad kõik normaalsed homod ja lesbid ka. Ongi piinlik.
“Palun vabandust! See tõesti pole minu süü, et nemad on idioodid” - see emotsioon on mul.
Jah, nii on. Mind ei sega homod-lesbid mitte kuidagi, aga häirib, et teatud grupp üritab sisse imbuda ja enda omaks teha ka täiesti neutraalseid või poliitilisi organisatsioone. Lihtsalt naljakas on näha silte stiilis Gays against war või Gays for Palestine. Et geid ja lesbid on siis kuidagi rohkem sõja vastu?

Minu tuttavad geid ei käi paraadidel ega hõõru oma identiteeti teistele pidevalt nina alla, nad lihtsalt elavad oma elu ja ei vaeva oma pead pseudoprobleemidega.
Mind paneb kulmu kergitama selline ühing nagu Geikristlaste Liit. Kõlab sama vastuoluliselt nagu Rasedate Meeste Ühing.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:14 Aga küsimuse, MIKS nad peaksid seda tegema (sest nad ju teevad!), tuleks esitada neile endale. Miks nad seda teevad?
Sest tegelikult nad "teevad" midagi ainult sinusuguste hüsteerikute peas ja sa isegi ei oska öelda mida. Vihkad ja vahutad erinevates teemades aga ise ka ei oska täpselt öelda mispärast. Sina tead kuidas asi on ja sinu arvamus on õige... sest noh, sina oled SINA. Kõige taga on liberid, vikerkaaremaffia, vandenõud, süvariik ja üldse, kõik kes sinu tikutopsi ei mahu tuleks ära kustutada. Tõeline lastekaitsja.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:42
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:14 Aga küsimuse, MIKS nad peaksid seda tegema (sest nad ju teevad!), tuleks esitada neile endale. Miks nad seda teevad?
Sest tegelikult nad "teevad" midagi ainult sinusuguste hüsteerikute peas ja sa isegi ei oska öelda mida. Vihkad ja vahutad erinevates teemades aga ise ka ei oska täpselt öelda mispärast. Sina tead kuidas asi on ja sinu arvamus on õige... sest noh, sina oled SINA. Kõige taga on liberid, vikerkaaremaffia, vandenõud, süvariik ja üldse, kõik kes sinu tikutopsi ei mahu tuleks ära kustutada. Tõeline lastekaitsja.
Oot, mida sa nüüd õieti ütlesidki? Mina oskan küll öelda, miks ma "vihkan ja vahutan", aga miks sina seda propat teed või seda kaitsed, seda sa öelda ei oska. Miks sa vihkad ja vahutad, parem põhjenda. Suudad?
Külaline

Mina oskan küll öelda, miks ma "vihkan ja vahutan"
Aga miks siis? Milles seisneb propaganda? Et üle kahe aasta on geiparaad?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 16:12 Oot, mida sa nüüd õieti ütlesidki? Mina oskan küll öelda, miks ma "vihkan ja vahutan", aga miks sina seda propat teed või seda kaitsed, seda sa öelda ei oska. Miks sa vihkad ja vahutad, parem põhjenda. Suudad?
Loe aeglaselt ja kõva häälega ette, saad aru. Oskad öelda aga ei ütle? Keerad küsimuse teispidi, sest vastust tegelikult ei ole. Mina vastasin teemaalgatuses mainitud küsimusele ja selgitasin oma isiklike kogemuste ja teaduslike uuringute põhjal kujunenud seisukohti, mingit propat pole ma kusagil ega kordagi levitanud. Kedagi sõimanud ega ähvardanud samuti mitte. Seda viimast nimetangi vahutamiseks. Tegeled sellega hoogsalt, üleolevast suhtumisest teistmoodi arvajatesse rääkimata. Sinu propal ei ole ühtki põhjendust peale selle, et sina arvad nii. Lgbtq ühinguga puudub mul igasugune seos. Kuidas on sinu seostega Objetiivi ja SAPTK-ga?
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 16:22
Mina ei saa geiparaadi mõttest üldse aru. Okei, sa oled gei, lesbi või kasvõi mingi salvrätik enda arvates- ole siis. Miks peab selleks tipptunnil liikluse kinni panema? Milleks on vaja poolalasti lehvitamas käia?
Kõige võikam pilt mis mulle sellega meenub on ühest geipaarist kus üks "osaline" oli neljakäpukil, nahast trussikud olid tema ainsaks riietusesemeks ning tal oli kett kaelas, koerakett. Rihm oli "partneri" käes. Nii nad siis uhkelt marssisid- oma "õiguste" nimel.
Tehku oma magamistoas mida tahavad, aga vot need tänavatel väänlejad on ilmselt sügava vaimse puudega inimesed.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 12 Juul 2024 16:47
Mina ei saa geiparaadi mõttest üldse aru. Okei, sa oled gei, lesbi või kasvõi mingi salvrätik enda arvates- ole siis. Miks peab selleks tipptunnil liikluse kinni panema? Milleks on vaja poolalasti lehvitamas käia?
Kõige võikam pilt mis mulle sellega meenub on ühest geipaarist kus üks "osaline" oli neljakäpukil, nahast trussikud olid tema ainsaks riietusesemeks ning tal oli kett kaelas, koerakett. Rihm oli "partneri" käes. Nii nad siis uhkelt marssisid- oma "õiguste" nimel.
Tehku oma magamistoas mida tahavad, aga vot need tänavatel väänlejad on ilmselt sügava vaimse puudega inimesed.

/Juustup
Milleks see tõrvikurongkäik, laulupeorongkäik või ülestõusmispüha käik vajalikud siis on?
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 17:00

/Juustup
Milleks see tõrvikurongkäik, laulupeorongkäik või ülestõusmispüha käik vajalikud siis on?
No vaata, sinu poolt välja toodud üritused on sellised, et kui laps neid näiteks televiisorist näeb, on võimalik ära seletada nende ürituste tagamaad. Geiparaadil on aga paraku väga palju perverssuseid, alustades nendest kostüümidest kuni lõpetades loomaks kehastumisega.
Sellel on ikka suur vahe kas seletada viie aastasele mis on, kust tuli ning milleks toimub laulupeoringkäik või seletada talle miks mingid onud nahast stringides keset tänavat suudlevad või miks mingi kiilakaks aetud naine, vikerkaarelipp käes, lõugab et ta on mees kuigi ta on silmnähtavalt naine.

Ma ei võrdleks rahvuslust pederastiaga( ja ärge nüüd kukkuge kisama, et juustup on homofoob, ei ole, aga pederastia on antud kontektis ainuõige sõna)

/Juustup
Külaline

/Juustup
Ma laulupeorongkäigus pole kordagi ühtegi perverti kohanud. Kui mõni ongi olnud, ei ole ta seda demonstratiivselt ja valjuhäälselt väljendanud.
Geiparaad on normaalseid inimesi diskrimineeriv ja ahistav.
Külaline

Juustup kirjutas: 12 Juul 2024 16:47 Mina ei saa geiparaadi mõttest üldse aru. Okei, sa oled gei, lesbi või kasvõi mingi salvrätik enda arvates- ole siis. Miks peab selleks tipptunnil liikluse kinni panema? Milleks on vaja poolalasti lehvitamas käia?

/Juustup
Nagu laulupidu, poole linna liiklus kinni ja mingites imelikes hõlstides segavad liiklust või tõrvikurongkäik, tossutavad terve vanalinna lambist täis.
Ma sulle Pride paraadide ajalugu ei hakka siia ringi kirjutama aga kerge googeldusega leiad selle kiiresti ise ka üles.
Marsivad, et teha end kuuldavaks-nähtavaks ja näitavad, et neil on õigus olla uhked enda üle hoolimata sellest, et neid lihtsalt oma olemasolu eest milles iganes süüdistatakse. Nagu siin teemaski. Oma õiguse eest olla võrdselt koheldud jne. Ning neile, kes veel kapis on näitamaks et täitsa ok on olla "teistsugune".
Kostüümidevaliku osas olen sinuga suurelt osalt nõus, need on kaugelt ja kõrges kaares üle võlli nii mõnegi isendi puhul. Põhjuseks ilmselt protest ja trots, et nagunii peedistatakse, siis peedistagu vähemalt asja eest. Kui ikka oled 20 aastat kapis istunud ja oma olemust varjanud, siis ilmselt võib täitsa vabastav kogemus olla. Ei, ma ei õigusta kostüümivalikuid!
Kes oma laste kõlbelist rikkumist kardab võib sel päeval ju paraaditeele mitte protestima minna. Istu kodus ja probleemi ei olegi.
Juustup

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 17:11

/Juustup
Ma laulupeorongkäigus pole kordagi ühtegi perverti kohanud. Kui mõni ongi olnud, ei ole ta seda demonstratiivselt ja valjuhäälselt väljendanud.
Geiparaad on normaalseid inimesi diskrimineeriv ja ahistav.
Olen nõus. Keegi ei keela neil olla ja elada, kohtuda, üksteist armastada jne. Selleks ei ole vaja kogu linna ja riigi tähelepanu ning teisi inimesi häirida(liiklus, lastele seletamine miks onu on rinnahoidjaga või miks tädi on endale näiteks saba külge monteerinud)

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 12 Juul 2024 17:23
Olen nõus. Keegi ei keela neil olla ja elada, kohtuda, üksteist armastada jne. Selleks ei ole vaja kogu linna ja riigi tähelepanu ning teisi inimesi häirida(liiklus, lastele seletamine miks onu on rinnahoidjaga või miks tädi on endale näiteks saba külge monteerinud)

/Juustup
Miks on raske lastele selgitada, et igasuguseid inimesi on olemas ja paraadil on kostüümid? Laps võtab selle lihtsalt teadmiseks.
Tähelepanu juhtimine oma olemasolule ja õigusele olla aktsepteeritud on vajalik, kuna siiamaani räägitakse nt. riigikogu saalis abielu perverteerimisest. Surrogaati kasutanud heteropaar ei pea kuulma jutte lapseostmisest jne.jne.jne See ei tule sulle ju tegelikult üllatusena.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 17:19
Nagu laulupidu, poole linna liiklus kinni ja mingites imelikes hõlstides segavad liiklust

Kes oma laste kõlbelist rikkumist kardab võib sel päeval ju paraaditeele mitte protestima minna. Istu kodus ja probleemi ei olegi.
Need pole imelikud hõlstid, vaid ravariided. Su väljendusviis ütleb sinu kohta mõndagi.
Kas saab olla veel suuremat diskrimineerimist, kui "Istu kodus!", kuna tänavad on perverte täis?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist