Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Dets 2025 07:48
Guest kirjutas: 19 Dets 2025 01:45 Kas keegi on raamatu kätte ka saanud ja/või läbi lugenud? Või oli ainult esitlus?
Olen läbi lugenud. Tekitab segadust, kas autor eeldab, et esimene raamat peaks olema enne loetud või ei. Lapsepõlve osas on palju esimese raamatu kordamist, samas esimesest abikaasast ja abielust, mida enne lahati ja mustati, libisetakse mõne lausega üle. Samuti võetakse ühe lausega "lastel läks koolis hästi ja nad olid väga tublid" kokku kõik need valed, raskused ja suured probleemid, mida eelnevas raamatus lahati. Ariel, kes tehti enne maatasa, ka temast on vaid mõni sõna. Võlad, korterid, raha - jälle see kõik on esimeses raamatus lahti räägitud, teises mitte. Nende teemade osas on esimene raamat palju rohkem "nüüd julgen rääkida".
Suurema osa uuest raamatust moodustab teatrite armuelu, kaasa arvatud Diana ise. Aarmast on juttu kindlasti enam, kui "räägin ainult lavapartnerist", aga ei midagi erakordset.
Terve raamat karjub valjusti toimetaja järele - arusaamatud kordused, aeg-ajalt ebakõlad sündmuste järjekorras.
Keda teema huvitab, soovitan lugeda mõlemat raamatut, aga esimene on kirjutatud palju paremini. Teine on selline...easy money.
Puhtalt minu arvamus.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 11:42
Guest kirjutas: 19 Dets 2025 07:48
Guest kirjutas: 19 Dets 2025 01:45 Kas keegi on raamatu kätte ka saanud ja/või läbi lugenud? Või oli ainult esitlus?
Olen läbi lugenud. Tekitab segadust, kas autor eeldab, et esimene raamat peaks olema enne loetud või ei. Lapsepõlve osas on palju esimese raamatu kordamist, samas esimesest abikaasast ja abielust, mida enne lahati ja mustati, libisetakse mõne lausega üle. Samuti võetakse ühe lausega "lastel läks koolis hästi ja nad olid väga tublid" kokku kõik need valed, raskused ja suured probleemid, mida eelnevas raamatus lahati. Ariel, kes tehti enne maatasa, ka temast on vaid mõni sõna. Võlad, korterid, raha - jälle see kõik on esimeses raamatus lahti räägitud, teises mitte. Nende teemade osas on esimene raamat palju rohkem "nüüd julgen rääkida".
Suurema osa uuest raamatust moodustab teatrite armuelu, kaasa arvatud Diana ise. Aarmast on juttu kindlasti enam, kui "räägin ainult lavapartnerist", aga ei midagi erakordset.
Terve raamat karjub valjusti toimetaja järele - arusaamatud kordused, aeg-ajalt ebakõlad sündmuste järjekorras.
Keda teema huvitab, soovitan lugeda mõlemat raamatut, aga esimene on kirjutatud palju paremini. Teine on selline...easy money.
Puhtalt minu arvamus.
Klasil vedas tõesti, et nii suur intriig sellest Aarma teemast üles puhuti, kohtuasjad ja puha, igas meediaväljaandes kajastati. Muidu ei ostaks seda raamatut mitte keegi, eriti mitte sellise hinnaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 11:42 Terve raamat karjub valjusti toimetaja järele - arusaamatud kordused, aeg-ajalt ebakõlad sündmuste järjekorras.
Puhtalt minu arvamus.
Vot seda on kahju lugeda. Antakse kallis raamat välja, aga eeltöö on tehtud ülejala. Kahjuks nii tüüpiline tänapäeva elulooraamatute puhul. Sama oli ju ka ilusüstide kuninganna puhul, kuna raamat oli täis kirjavigu ning toimetamata. Hakkasin lugema, aga poole pealt loobusin, sest lihtsalt ei suutnud seda virvarri taluda. Ma ei mõista seda toimetaja pealt kokku hoidmist. Temal ju vahendeid oli ja toimetaja palkamine poleks eelarvesse auku löönud.

Igal juhul on vigaste ja toimetamata raamatute välja andmine suur viga, sest selle jätavad ostmata potentsiaalsed lugejad, kes hindavad korrektsust. Mina olen sündinud ajal, kui raamatust ammutati lisaks infole ka õigekirja ning sõnaseadmise oskust. See on aga tänapäeva ühemehe-kirjastuste poolt välja antavate raamatute puhul haruldus.
Külaline

Nüüd müüb skandaal.
Külaline

51 lehekülge fänne siin ja veel polegi tänast pommuudist mainitud :mrgreen:
https://www.ohtuleht.ee/melu/1148182/sa ... m-ei-kuulu
Külaline

Teema kus koer nagu puuhalg kaenla all, ammu siin.
Külaline

Sotsiaalmeedia ajastul jagunevad inimesed kahte leeri, piltlikult siis "vana raha" ja "uus raha". Uuel on kõik müügiks, igasugust kuulsust peetakse pühaks, vana väldib sellist tähelepanu, kui see just pole seotud tööalase silmatorkava saavutusega. Nii ühed lahkavadki oma eluelu avalikult, valmistades sellega piinlikkust teistele ja sageli ka omaenda ringkonnale. O tempora, o mores!
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 22:13 51 lehekülge fänne siin ja veel polegi tänast pommuudist mainitud :mrgreen:
Ma ka nägin seda. Aga vaat K.M põgenes ennem ära, kui uudis välja tuli 😃
Ma maksulist sisu ei näe, seega ma midagi muud kaasa kosta ei oska.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 22:37
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2026 22:13 51 lehekülge fänne siin ja veel polegi tänast pommuudist mainitud :mrgreen:
„Avan oma abikaasa telefoni – ja sealt vaatab mulle vastu Murutari allkiri minu mehele: „Kallis oled!“ Lisaks ta pommitas minu meest telefonikõnedega kümme korda tunnis ning kutsus enda juurde. Ja samal ajal kirjutada mulle Ameerikasse, et uurida, kui kaua seal veel olen. Tõsiselt?!“ põrutas Diana.

„Seista minu raamatu esitlusel laval ja hakata minu meest taga ajama, nagu kiimas vana kõuts. Nimetada end „kiisuks“, kes tahab olla Kerdo Mölderi kiisu. Haige! Minu mehele kirjutada „Kallis oled“ ja kutsuda külla? Kõige räigem, et kõik toimus salaja. No mine sa ka, Kati. Ausalt, Kati! Häbi,“ jätkas ta.

Diana hoiatas, et tema abikaasa ei ole mänguasi. „Ja minu abielu ei ole kellegi eneseupitamise lava. Minu mees ei vaja „ärakuulajat“. Mina olen tema ärakuulaja. Olen alati olnud. Jäta minu abikaasa rahule! Minu mehe lähedale sa rohkem ei kuulu,“ põrutas Diana veel.

Intervjuus Elu24-le ütles Murutar, et ei mõista tõesti, miks Diana nii närvi läks. „Ma ütlen kõigile – automehaanikule, Pille Pürgile, tallimehele – kõne lõppedes „kalli-kalli, musi-pai“,“ kirjeldas ta oma suhtlemisstiili. Kati Saara Murutari sõnul on Kerdo talle pigem venna eest
Külaline

Pada sõimab katelt, on ikka kummalisi inimesi. Tallimehele musi ja kalli... :lol:
Ja ta kasutas sõna PIGEM, ta ei ütelnud, et ON mulle venna eest, vaid PIGEM, ehk siis nagu rohkem, aga ....Pisiasi, aga kõnekas. :D
Külaline

Kuulsuse narrid :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 08 Jaan 2026 13:20 Pada sõimab katelt, on ikka kummalisi inimesi. Tallimehele musi ja kalli... :lol:
Ja ta kasutas sõna PIGEM, ta ei ütelnud, et ON mulle venna eest, vaid PIGEM, ehk siis nagu rohkem, aga ....Pisiasi, aga kõnekas. :D
Pole siin tegelikult mingit kõnekust, "pigem" ei oma siin küll mingit täpset tähendust, väljendusrikkama kõnepruugiga (kelleks Kati Murutar kindlasti on) inimene lihtsalt ei viitsi öelda, et "see asi on nii", ta peab seda keerukamalt sõnastama, mingit täpset sisu siit küll otsida mõtet pole.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Jaan 2026 12:36
Guest kirjutas: 07 Jaan 2026 22:37
„Avan oma abikaasa telefoni – ja sealt vaatab mulle vastu Murutari allkiri minu mehele: „Kallis oled!“ Lisaks ta pommitas minu meest telefonikõnedega kümme korda tunnis ning kutsus enda juurde. Ja samal ajal kirjutada mulle Ameerikasse, et uurida, kui kaua seal veel olen. Tõsiselt?!“ põrutas Diana.

„Seista minu raamatu esitlusel laval ja hakata minu meest taga ajama, nagu kiimas vana kõuts. Nimetada end „kiisuks“, kes tahab olla Kerdo Mölderi kiisu. Haige! Minu mehele kirjutada „Kallis oled“ ja kutsuda külla? Kõige räigem, et kõik toimus salaja. No mine sa ka, Kati. Ausalt, Kati! Häbi,“ jätkas ta.

Diana hoiatas, et tema abikaasa ei ole mänguasi. „Ja minu abielu ei ole kellegi eneseupitamise lava. Minu mees ei vaja „ärakuulajat“. Mina olen tema ärakuulaja. Olen alati olnud. Jäta minu abikaasa rahule! Minu mehe lähedale sa rohkem ei kuulu,“ põrutas Diana veel.

Intervjuus Elu24-le ütles Murutar, et ei mõista tõesti, miks Diana nii närvi läks. „Ma ütlen kõigile – automehaanikule, Pille Pürgile, tallimehele – kõne lõppedes „kalli-kalli, musi-pai“,“ kirjeldas ta oma suhtlemisstiili. Kati Saara Murutari sõnul on Kerdo talle pigem venna eest
Samasuguse kirja oleks võinud Dianale kirjutada proua Aarma, kui ta nii madalale laskuks ja ilmselt veel sadade meeste abikaasad. Sellest ei tundu Dianal küll probleemi olevat, miks siis nüüd kisa tõsta? Ei aita see meest kinni hoida ega abielu säilitada.
Külaline

Hämming, et isa raha kätte saamiseks, pidi kauge, teadmatu tütar Marina Ariel Klasiga kohtus protsessima ja Diana, kes kohtusse ei läinud, sai kordades väiksema summa, kui Marina, keda ei teatud ja kellega Eri ka ei suhelnud nii nagu Dianaga.

Ma väga vabandan nüüd kõigi ees ette, aga küsin ka oma kogemuse najalt, kas juudi soost inimesed ongi liiderlikud? Kas selleks jumal neile piibli lasigi sisendada, et muidu on täiesti käest ära lood. Oli kord omal ka väga liiderlik tuttav sellest rahvusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 16:28 Hämming, et isa raha kätte saamiseks, pidi kauge, teadmatu tütar Marina Ariel Klasiga kohtus protsessima ja Diana, kes kohtusse ei läinud, sai kordades väiksema summa, kui Marina, keda ei teatud ja kellega Eri ka ei suhelnud nii nagu Dianaga.

Ma väga vabandan nüüd kõigi ees ette, aga küsin ka oma kogemuse najalt, kas juudi soost inimesed ongi liiderlikud? Kas selleks jumal neile piibli lasigi sisendada, et muidu on täiesti käest ära lood. Oli kord omal ka väga liiderlik tuttav sellest rahvusest.
Eri Klasil oli vaid üks laps, Diana. Millest sa ometi räägid?
Külaline

https://www.ohtuleht.ee/melu/508326/kas ... -isa-eest-
Sai ehk ometi rahaga midagi asjalikku tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Jaan 2026 16:38
Külaline kirjutas: 08 Jaan 2026 16:28 Hämming, et isa raha kätte saamiseks, pidi kauge, teadmatu tütar Marina Ariel Klasiga kohtus protsessima ja Diana, kes kohtusse ei läinud, sai kordades väiksema summa, kui Marina, keda ei teatud ja kellega Eri ka ei suhelnud nii nagu Dianaga.

Eri Klasil oli vaid üks laps, Diana. Millest sa ometi räägid?
Ei olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Jaan 2026 16:28 Hämming, et isa raha kätte saamiseks, pidi kauge, teadmatu tütar Marina Ariel Klasiga kohtus protsessima ja Diana, kes kohtusse ei läinud, sai kordades väiksema summa, kui Marina, keda ei teatud ja kellega Eri ka ei suhelnud nii nagu Dianaga.

Pigem hämming, et Diana, kes sai oma isalt kortereid ja maja, samuti kõigi võlgade kinnimaksmise, ei suuda varjata oma viha ja kibestumist poolõe vastu, kes sai ühe korteri. Ja kes ei ole seda maha laristanud.
Külaline

Ma lugesin just äsja teise meediakangelase seiklustest ja mõtlesin, et küll nõukaaeg oli ikka hea aeg: sotsiaalmeediat ei olnud ja võis elada illusioonis, et enamikul inimestel ikka on midagi kahe kõrva vahel ka. Nüüd on võta Klas ja viska Ilvest.
https://elu24.postimees.ee/8392699/vars ... ahku-ajada
Külaline

Kurb, et andekatel on sageli nii vähe lapsi ja needki ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 10 külalist