Siis ära võrdle enda müügitulu, milles on üür pluss kommunaalid, teise ettevõtte käibega, milles on ainult üür, eks. Võrrelda saaksid nende müügituluga, kuid seda viimast me ju ei tea.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 12:09Käibedeklaratsioone esitavad ainult käibemaksukohustuslased, mina seda pole. Minu mõistes on müügitulu käive.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 11:57Sain aru, aga ütlengi, et kommunaalkulude edasi esitamine ei ole tegelikult käive. See ei lähe käibedeklaratsioonis käibena kirja. Küll aga on see tulu. Praegu aga räägime käibest, mida kommunaalkulude edasi esitamine ei ole.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 11:49 Mina kirjutan oma 11 korterile ja äripinnale ise igakuiselt arve, mis koosneb renditasust ja muudest kuludest. Kõik see läheb käibesse.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Võrdlen enda müügitulu rida teise ettevõtte müügitulu reaga. Tema ettevõttel on müügitulu real 116 tuhat.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:06Siis ära võrdle enda müügitulu, milles on üür pluss kommunaalid, teise ettevõtte käibega, milles on ainult üür, eks. Võrrelda saaksid nende müügituluga, kuid seda viimast me ju ei tea.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 12:09Käibedeklaratsioone esitavad ainult käibemaksukohustuslased, mina seda pole. Minu mõistes on müügitulu käive.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 11:57 Sain aru, aga ütlengi, et kommunaalkulude edasi esitamine ei ole tegelikult käive. See ei lähe käibedeklaratsioonis käibena kirja. Küll aga on see tulu. Praegu aga räägime käibest, mida kommunaalkulude edasi esitamine ei ole.
-
Külaline
Tema ettevõttel on käibe real 116 tuhat ja müügitulu real samuti 116 tuhat. Järelikult koosneb tema müügitulu ainult maksustatavast käibest ehk üürist. Sina aga võrdled seda enda müügituluga, milles on sees ka kommunaalide vahendus. Nende müügitulus kommunaalide vahendust ei ole, seega nemad kas ei vahenda kommunaalmakseid (on üürnikel lepingud sõlmitud otse elektri- ja veefirmaga) või kajastavad nad edasi tehtud arveid kulude vähendusena (tõenäolisem).Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:14Võrdlen enda müügitulu rida teise ettevõtte müügitulu reaga. Tema ettevõttel on müügitulu real 116 tuhat.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:06Siis ära võrdle enda müügitulu, milles on üür pluss kommunaalid, teise ettevõtte käibega, milles on ainult üür, eks. Võrrelda saaksid nende müügituluga, kuid seda viimast me ju ei tea.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 12:09
Käibedeklaratsioone esitavad ainult käibemaksukohustuslased, mina seda pole. Minu mõistes on müügitulu käive.
-
Külaline
Kus on käibe rida 116 tuhat?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:23Tema ettevõttel on käibe real 116 tuhat ja müügitulu real samuti 116 tuhat. Järelikult koosneb tema müügitulu ainult maksustatavast käibest ehk üürist. Sina aga võrdled seda enda müügituluga, milles on sees ka kommunaalide vahendus. Nende müügitulus kommunaalide vahendust ei ole, seega nemad kas ei vahenda kommunaalmakseid (on üürnikel lepingud sõlmitud otse elektri- ja veefirmaga) või kajastavad nad edasi tehtud arveid kulude vähendusena (tõenäolisem).Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:14Võrdlen enda müügitulu rida teise ettevõtte müügitulu reaga. Tema ettevõttel on müügitulu real 116 tuhat.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:06 Siis ära võrdle enda müügitulu, milles on üür pluss kommunaalid, teise ettevõtte käibega, milles on ainult üür, eks. Võrrelda saaksid nende müügituluga, kuid seda viimast me ju ei tea.
-
Külaline
Ausalt, ma ei saa aru, millest sa räägid. Mul on täpselt samamoodi ühesugused numbrid.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:23Tema ettevõttel on käibe real 116 tuhat ja müügitulu real samuti 116 tuhat. Järelikult koosneb tema müügitulu ainult maksustatavast käibest ehk üürist. Sina aga võrdled seda enda müügituluga, milles on sees ka kommunaalide vahendus. Nende müügitulus kommunaalide vahendust ei ole, seega nemad kas ei vahenda kommunaalmakseid (on üürnikel lepingud sõlmitud otse elektri- ja veefirmaga) või kajastavad nad edasi tehtud arveid kulude vähendusena (tõenäolisem).Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:14Võrdlen enda müügitulu rida teise ettevõtte müügitulu reaga. Tema ettevõttel on müügitulu real 116 tuhat.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:06 Siis ära võrdle enda müügitulu, milles on üür pluss kommunaalid, teise ettevõtte käibega, milles on ainult üür, eks. Võrrelda saaksid nende müügituluga, kuid seda viimast me ju ei tea.
-
Külaline
Rida "käive"?Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 14:05Kus on käibe rida 116 tuhat?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:23Tema ettevõttel on käibe real 116 tuhat ja müügitulu real samuti 116 tuhat. Järelikult koosneb tema müügitulu ainult maksustatavast käibest ehk üürist. Sina aga võrdled seda enda müügituluga, milles on sees ka kommunaalide vahendus. Nende müügitulus kommunaalide vahendust ei ole, seega nemad kas ei vahenda kommunaalmakseid (on üürnikel lepingud sõlmitud otse elektri- ja veefirmaga) või kajastavad nad edasi tehtud arveid kulude vähendusena (tõenäolisem).Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:14
Võrdlen enda müügitulu rida teise ettevõtte müügitulu reaga. Tema ettevõttel on müügitulu real 116 tuhat.
-
Külaline
Aruandes ei ole kuskil sellist rida, ise mõtlesid välja?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 14:34Rida "käive"?Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 14:05Kus on käibe rida 116 tuhat?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 13:23 Tema ettevõttel on käibe real 116 tuhat ja müügitulu real samuti 116 tuhat. Järelikult koosneb tema müügitulu ainult maksustatavast käibest ehk üürist. Sina aga võrdled seda enda müügituluga, milles on sees ka kommunaalide vahendus. Nende müügitulus kommunaalide vahendust ei ole, seega nemad kas ei vahenda kommunaalmakseid (on üürnikel lepingud sõlmitud otse elektri- ja veefirmaga) või kajastavad nad edasi tehtud arveid kulude vähendusena (tõenäolisem).
-
Külaline
On küll. Vaata nüüd ometi korralikult. Kasuta otsingut, kui muidu ei leia.
-
Külaline
Ook, sa vaatasid mujalt, kui majandusaastaaruandest. Nendel on käive=müügituluga, nagu minulgi ehket kõik on täpselt sama.
-
Külaline
Sul on maksustatav käive sama, mis müügitulu? Mis sa ajad. Sa ei ole ju käibemaksukohuslane, järelikult ei saa olla. Sinul on müügitulus sees nii üür kui kommunaalid, kui sa oleks maksukohuslane, oleks sul käive sellest siiski ainult üür. Nende müügitulus ei ole sees kommunaale (ei saa olla, sest kui oleks, siis ei saaks olla neil maksustatav käive ja müügitulu võrdne). Võta oma müügitulust kommunaalid maha ja võrdle seda numbrit nende käibe ehk müügituluga, see on adekvaatne võrdlus.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 14:48Ook, sa vaatasid mujalt, kui majandusaastaaruandest. Nendel on käive=müügituluga, nagu minulgi ehket kõik on täpselt sama.
-
Külaline
Sellesamas Teatmiku lehel on mul käive sama, mis on müügitulu, mida ma parata saan?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:01Sul on maksustatav käive sama, mis müügitulu? Mis sa ajad. Sa ei ole ju käibemaksukohuslane, järelikult ei saa olla. Sinul on müügitulus sees nii üür kui kommunaalid, kui sa oleks maksukohuslane, oleks sul käive sellest siiski ainult üür. Nende müügitulus ei ole sees kommunaale (ei saa olla, sest kui oleks, siis ei saaks olla neil maksustatav käive ja müügitulu võrdne). Võta oma müügitulust kommunaalid maha ja võrdle seda numbrit nende käibe ehk müügituluga, see on adekvaatne võrdlus.
-
Külaline
Selle vestluse tulemusena hakkasin arve kokku lööma ja tundub, et mul ei ole selles arvestuses kommunaale, ainult puhas üür.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:01Sul on maksustatav käive sama, mis müügitulu? Mis sa ajad. Sa ei ole ju käibemaksukohuslane, järelikult ei saa olla. Sinul on müügitulus sees nii üür kui kommunaalid, kui sa oleks maksukohuslane, oleks sul käive sellest siiski ainult üür. Nende müügitulus ei ole sees kommunaale (ei saa olla, sest kui oleks, siis ei saaks olla neil maksustatav käive ja müügitulu võrdne). Võta oma müügitulust kommunaalid maha ja võrdle seda numbrit nende käibe ehk müügituluga, see on adekvaatne võrdlus.
-
Külaline
1300€ kuus üür korteri pealt? kõva sõna.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:31Selle vestluse tulemusena hakkasin arve kokku lööma ja tundub, et mul ei ole selles arvestuses kommunaale, ainult puhas üür.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:01Sul on maksustatav käive sama, mis müügitulu? Mis sa ajad. Sa ei ole ju käibemaksukohuslane, järelikult ei saa olla. Sinul on müügitulus sees nii üür kui kommunaalid, kui sa oleks maksukohuslane, oleks sul käive sellest siiski ainult üür. Nende müügitulus ei ole sees kommunaale (ei saa olla, sest kui oleks, siis ei saaks olla neil maksustatav käive ja müügitulu võrdne). Võta oma müügitulust kommunaalid maha ja võrdle seda numbrit nende käibe ehk müügituluga, see on adekvaatne võrdlus.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 14:48
Ook, sa vaatasid mujalt, kui majandusaastaaruandest. Nendel on käive=müügituluga, nagu minulgi ehket kõik on täpselt sama.
-
Külaline
Majas on 3 äripinda, üks neist tunnitasuga renditav, mille renditasu võib olla kuus nii 2000 kui 6000.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 17:321300€ kuus üür korteri pealt? kõva sõna.Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:31Selle vestluse tulemusena hakkasin arve kokku lööma ja tundub, et mul ei ole selles arvestuses kommunaale, ainult puhas üür.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 15:01 Sul on maksustatav käive sama, mis müügitulu? Mis sa ajad. Sa ei ole ju käibemaksukohuslane, järelikult ei saa olla. Sinul on müügitulus sees nii üür kui kommunaalid, kui sa oleks maksukohuslane, oleks sul käive sellest siiski ainult üür. Nende müügitulus ei ole sees kommunaale (ei saa olla, sest kui oleks, siis ei saaks olla neil maksustatav käive ja müügitulu võrdne). Võta oma müügitulust kommunaalid maha ja võrdle seda numbrit nende käibe ehk müügituluga, see on adekvaatne võrdlus.
-
Külaline
Diana Klas meenutab oma suhet Jüri Aarmaga: "Ma ei saa öelda, et ma olin tema armuke."
https://elu24.postimees.ee/8452320/vide ... ema-armuke
-
Külaline
Jah, tema oli enda arust Aarmale palju enamat, hingesugulane jne, mitte lihtsalt sekspartner.Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 22:33 Diana Klas meenutab oma suhet Jüri Aarmaga: "Ma ei saa öelda, et ma olin tema armuke."
-
Külaline
Kas keegi on seda raamatut lugenud või filmi näinud? On seal midagi uut ja rabavat? Elulooraamatud mulle meeldivad ja selle ma plaanin osta. Ootan, kui hind veel soodsamaks läheb.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 06:35Jah, tema oli enda arust Aarmale palju enamat, hingesugulane jne, mitte lihtsalt sekspartner.Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 22:33 Diana Klas meenutab oma suhet Jüri Aarmaga: "Ma ei saa öelda, et ma olin tema armuke."
-
Külaline
No kui ei saa, siis järelikult ei olnud.Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 22:33 Diana Klas meenutab oma suhet Jüri Aarmaga: "Ma ei saa öelda, et ma olin tema armuke."
-
Külaline
Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 07:18Kas keegi on seda raamatut lugenud või filmi näinud? On seal midagi uut ja rabavat? Elulooraamatud mulle meeldivad ja selle ma plaanin osta. Ootan, kui hind veel soodsamaks läheb.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 06:35Jah, tema oli enda arust Aarmale palju enamat, hingesugulane jne, mitte lihtsalt sekspartner.Guest kirjutas: ↑14 Apr 2026 22:33 Diana Klas meenutab oma suhet Jüri Aarmaga: "Ma ei saa öelda, et ma olin tema armuke."
-
Külaline
Tema ei olnud jah enda arust armuke, sest peale seksuaalsuhte olid ka muu side, see polnud varjatud suhe jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist