Vabandust, aga seda teevad ju teised ka, mitte ainult Juust. Väga palju kirjutatakse isiklikust kogemusest, see ongi ju see, mis foorumi huvitavaks teeb.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 11:19 Ela kuidas tahad, aga võib-olla seda endast pajatamist tõmbaks veidi tagasi. Ei pea igas teemas hakkama rääkima endast, kui seda pole üldse küsitud.
Hei, Juustup!
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
-
Külaline
Ei käi närvidele. Sina käid. Sa pole mitte millegagi rahul.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:11 Juust käib paljudele närvidele. Vahet pole, kuo nime vahetaks, tema jutukestest ja stiilist saab kohe aru.
Eeskujulik suhtumine, palun samas vaimus jätkata!Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:27
Ma olen terve elu selline "hull" olnud. Mõnele meeldib, mõni ei salli üldse, aga no mis ma nüüd siis teen?! Ma ei jäta ju enda elu elamata, sest et ÄKKI ma ei meeldi kellelegi, minu seisukoht on ebapopulaarne või keegi mind ei usu.
Minu meelest on see foorum väga äge ja senikaua kuni see kiusamine mind väsitama ei hakka, olen ma eetris. Üldiselt ma niisama kiusu stiilis"ta on nõme" hinge ei võta, aga kui on argumenteeritud antipaatia siis ma vaevan oma Juustust pead infoanalüüsiks kulutama.
/Juustup
Ma ise olen täpselt see tüüp, kes on jätnud oma elu (muidugi osaliselt) elamata, sest ÄKKI kellelegi ei meeldi... ja selgub, et ükskõik mismoodi end painutada, niikuinii kellelegi ei meeldi. Ja lõpuks ei meeldi enam iseendale ka (see on juba oluliselt suurem katastroof).
-
Külaline
Jah, aga teiste kirjutised ei tõmba jälitajaid nii hullunult käima, et need enam pidama ei saa.Tutiga Täi kirjutas: ↑12 Juul 2024 23:31
Vabandust, aga seda teevad ju teised ka, mitte ainult Juust. Väga palju kirjutatakse isiklikust kogemusest, see ongi ju see, mis foorumi huvitavaks teeb.
-
Külaline
Juustu pole vaja jälitada. Ta on igas teemas ees, tavaliselt mitme postitusega. Tahaks mõnda juustuvsba postitust, aga vot ei leia.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 23:59Jah, aga teiste kirjutised ei tõmba jälitajaid nii hullunult käima, et need enam pidama ei saa.Tutiga Täi kirjutas: ↑12 Juul 2024 23:31
Vabandust, aga seda teevad ju teised ka, mitte ainult Juust. Väga palju kirjutatakse isiklikust kogemusest, see ongi ju see, mis foorumi huvitavaks teeb.
-
Külaline
Juustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:32Potentsiaalne on see sõna. PotenTsiaalne.Püha õde kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:36 Oot oot kas sa eladki Jeemenis? Miks just .
potensiaalsetest ohtudest
/Juustup
Jah, ma olen tagasi:) Nagu näha on mu tööpõld endiselt lai.
Aga Kollase kassi reinkarnatsioon Juustupi näol on täiesti ilmne. Jeemen... Nagu öeldakse, valetamisega pea meeles k.i.s.s. lühendit. Keep it simple, supid. Liigsete detailidega annad enda kergesti välja.
-
Külaline
Teda ei huvita see, et välja tuleb. Arvab ikka, et on nii vahva luuletaja ja keegi ei saa midagi aru. Sest alati leidub ju lihtsameelseid, kes takka kiidavad, et mis te jälitate vaest Juustupit ja kiusate, miks ei või kõik olla sulatõsi, mis ta räägib.Aga Kollase kassi reinkarnatsioon Juustupi näol on täiesti ilmne. Jeemen... Nagu öeldakse, valetamisega pea meeles k.i.s.s. lühendit. Keep it simple, supid. Liigsete detailidega annad enda kergesti välja.
-
Külaline
Ta kolis Eestist ära, kuna siin on väga suur sõja- ja terrorismioht. Aga igasugu vägivalda tema vihkab (välja arvatud siis, kui see kellegi teisega juhtub). Jeemen on aga hea, rahulik riik, kus on väga meeldiv elukeskkond.Püha õde kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:36 Oot oot kas sa eladki Jeemenis? Miks just seal?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 10:51Nii ta on! Liigsete detailide ja selliste asjade kirjeldamine, mille kohta ei ole küsitud, annab välja, et inimene valetab.Juustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:32Potentsiaalne on see sõna. PotenTsiaalne.Püha õde kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:36 Oot oot kas sa eladki Jeemenis? Miks just .
potensiaalsetest ohtudest
/Juustup
Jah, ma olen tagasi:) Nagu näha on mu tööpõld endiselt lai.
Aga Kollase kassi reinkarnatsioon Juustupi näol on täiesti ilmne. Jeemen... Nagu öeldakse, valetamisega pea meeles k.i.s.s. lühendit. Keep it simple, supid. Liigsete detailidega annad enda kergesti välja.
Mul tekkis ühel hetkel kõhutunne, et mees on vasakule pannud. Millestki kinni hakata ei olnud, aga lihtsalt tundsin nii. Küsisin siis mehe käest otse ühe olukorra kohta, mille peale mul see tunne tekkis. Ta loomulikult eitas kõike kategooriliselt. Ja siis hakkas seda päeva ja olukorda mulle täpselt lahti kirjeldama. Rääkis mulle mingeid asjassepuutumatuid nüansse, mille kohta ma ei olnud midagi küsinud, aga mis pidid nagu tõendama (ning mind ühtlasi valejälgedele viima), et tema ei ole mitte midagi teinud. Ja täpselt see ta ära andiski.
-
Külaline
Hea nipp valetamise äratundmiseks on ka see, kui paluda rääkida oma lugu nö vales ajalises järjestuses: tagantpoolt ettepoole. Päriselt juhtunud loo puhul aju saab sellega vaevata hakkama, aga väljamõeldise korral mitte, liiga palju asju jälgida ja aju ei tule sellega toime, lugu läheb sassi.Nii ta on! Liigsete detailide ja selliste asjade kirjeldamine, mille kohta ei ole küsitud, annab välja, et inimene valetab.
-
Külaline
See on väga huvitav nipp. Kuulen esimest korda, aga ilmselt tõesti töötab. Kindlasti kasutan seda, kui tulevikus tekib vajadust.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:42Hea nipp valetamise äratundmiseks on ka see, kui paluda rääkida oma lugu nö vales ajalises järjestuses: tagantpoolt ettepoole. Päriselt juhtunud loo puhul aju saab sellega vaevata hakkama, aga väljamõeldise korral mitte, liiga palju asju jälgida ja aju ei tule sellega toime, lugu läheb sassi.Nii ta on! Liigsete detailide ja selliste asjade kirjeldamine, mille kohta ei ole küsitud, annab välja, et inimene valetab.
-
Külaline
Provokaatoreid on kõige mõttekam eirata. Nad otsivad tähelepanu ja kiusatava reaktsiooni, toituvad sellest. Kui provokaator rahule jätta, las ta ajab oma asja, elab ennast välja, normaalsetesse inimestesse see ei puutu, siis ta tavaliselt taltub ja läheb uusi ohvreid otsima.
-
Külaline
Seda kasutavad näiteks politseinikud ülekuulamisel. Neid nippe on veel, seda õpetatakse psühholoogias.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:47See on väga huvitav nipp. Kuulen esimest korda, aga ilmselt tõesti töötab. Kindlasti kasutan seda, kui tulevikus tekib vajadust.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:42Hea nipp valetamise äratundmiseks on ka see, kui paluda rääkida oma lugu nö vales ajalises järjestuses: tagantpoolt ettepoole. Päriselt juhtunud loo puhul aju saab sellega vaevata hakkama, aga väljamõeldise korral mitte, liiga palju asju jälgida ja aju ei tule sellega toime, lugu läheb sassi.Nii ta on! Liigsete detailide ja selliste asjade kirjeldamine, mille kohta ei ole küsitud, annab välja, et inimene valetab.
-
Külaline
Sul on õigus! Tegelikult on see nagu omamoodi provokatiivne passiiv-agressiivne käitumisvorm - vaadake, ma olen nii helge ja sõbralik - ma ei ole mitte kellelegi midagi halba teinud ja midagi inetut öelnud - jah, ja tegelikult ei olegi ju. Aga mida teie minuga teete....? Kuidas te julgete minu jutus kahelda? Aga, kui kahtlete, siis ma ei solvu - ma olen nii suuremeelne ja olen teiega veel sõbralikum.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:52 Provokaatoreid on kõige mõttekam eirata. Nad otsivad tähelepanu ja kiusatava reaktsiooni, toituvad sellest. Kui provokaator rahule jätta, las ta ajab oma asja, elab ennast välja, normaalsetesse inimestesse see ei puutu, siis ta tavaliselt taltub ja läheb uusi ohvreid otsima.
Minu arust on selline valetamine lihtsalt inetu. Ja on arusaamatu, et kui sa ütled selle kõva häälega välja, siis peetakse sind kiusajaks.
-
Külaline
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.Minu arust on selline valetamine lihtsalt inetu. Ja on arusaamatu, et kui sa ütled selle kõva häälega välja, siis peetakse sind kiusajaks.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:11
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
No seda jah. Kui mõnda asja uskuda, on tegemist väga õnnetu inimesega: vaimse puudega epileptikust poeg, diabeetikust tütar, kumbagi ise ei kasvata. Lisaks alkohoolik, astmaatik, poolpime. Eks siis peab jah endale natuke toredama elu välja mõtlema, kui see päriselt on.Las inimene unistab.
-
Külaline
Juust on nüüd muidugi kadunud, sest reisiteemas lubas pilte saata Jeemenist. Tal paluti oma koduaknast foto teha, aga ei midagi…
Tegelt saaks foorumihaldajad ip-aadressi järgi kohe öelda, kas on Jeemen või mitte.
Tegelt saaks foorumihaldajad ip-aadressi järgi kohe öelda, kas on Jeemen või mitte.
-
Külaline
No arvata on, et ta ei ole Jeemenis, aga seda ma nimetaks juba tõesti jälitamiseks.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:40 Juust on nüüd muidugi kadunud, sest reisiteemas lubas pilte saata Jeemenist. Tal paluti oma koduaknast foto teha, aga ei midagi…
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist