Päriselt? Miks need naised sellisega lepivad? Mees hakaku vähemalt süüa tegema või siis koristama, ise valib.
Noorem põlvkond on juba teistsugune, aga keskealised on ikka alles kuskilt nõukaajast pärit.
See ei ole nii. Sa räägid laiskadest meestest, keda naised mingil põhjusel ümmardavad. Lapp kätte ja hakaku tegema! Minu isa on 70 ja on terve elu tegelenud laste, lastelastega, teinud perele igapäevased toidud, koristanud ning olnud 35 aastat ettevõtja.
Ma ei kujuta ette, et ma käsutaks meest. Ütledki nii, et võta lapp ja hakka tegema? Ma ei kujuta ette.
Ära arva, et ma sind kuidagi arvustaks või maha teeks. Tõesti tahan teada, kas nende sõnadega ütledki ja milline on mehe reaktsioon.
Kui mees mulle nii ütleks, ma teeks seda, aga ma ei tahaks sellise kohtlemisega mehega koos olla.
Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 18:12
Tea, kas ikka nii on. Ma olen mees 40ndate keskel ja seksuaalset iha ei ole pooltki ka nii palju kui 20selt oli. Nüüd ma mõistan ütlust, et noortel meestel hormoonid möllavad. Sooritust aga saab küll lugeda paremaks kui 20ndates. Iha, fantaasiaid, tahtmist jms aga tunduvalt vähem. Mina kinnitaks ikka seda teooriat, et meestel see tahe konstantselt väheneb vanusega koguaeg peale 30ndatesse jõudmist.
Okei, saan aru, aga kuidas mõjuks sellele uus ja huvitav suhe? Kas suurendab tahet ja iha, või see oleks ainult ajutine muutus?
Ei kujuta ettegi. Ilmselt ma ei saa seda kunagi teada ka Ma ei näe mingit põhjust uueks suhteks. Kui peaks aga nii minema, et uus suhe tuleb, siis mina kardaks vist seda kõige rohkem, kui naine palju suurema tahtmisega on, kui mina. Päris masendav oleks tulla iga õhtu koju ja nuputada, kuidas täna seksist ilma draamata ära vingerdada
Ma arvan, et sul on õigus.
Minul ei ole meest ja ma ei vingu millegi üle ega tunne millegist puudust kah. Teen kõike ja tahan kõike.
Aga vat kui mees majas oleks, siis oleks kuidagi imelik kõike teha ja tahta, kui mees seda ei tahaks. Näiteks teen rasket füüsilist tööd. Kõik väga ok. Aga kui mees oleks samal ajal diivanil, siis hakkaks pikapeale häirima millegipärast. Vist häiriks see, et teda üldse ei huvitaks kas ja mis.
Seksiga sama lugu. Üldse ma ei mõtle sellele. Aga kui mees majas oleks, häiriks küll väga kui seksida ei saaks. Olen ju tore ja tubli inimene eks, aga mehega võiks minust vingats saada. Ei tea.
Noorem põlvkond on juba teistsugune, aga keskealised on ikka alles kuskilt nõukaajast pärit.
See ei ole nii. Sa räägid laiskadest meestest, keda naised mingil põhjusel ümmardavad. Lapp kätte ja hakaku tegema! Minu isa on 70 ja on terve elu tegelenud laste, lastelastega, teinud perele igapäevased toidud, koristanud ning olnud 35 aastat ettevõtja.
Ma ei kujuta ette, et ma käsutaks meest. Ütledki nii, et võta lapp ja hakka tegema? Ma ei kujuta ette.
Ära arva, et ma sind kuidagi arvustaks või maha teeks. Tõesti tahan teada, kas nende sõnadega ütledki ja milline on mehe reaktsioon.
Kui mees mulle nii ütleks, ma teeks seda, aga ma ei tahaks sellise kohtlemisega mehega koos olla.
Ei, sa lihtsalt selgitad, et ka tema annab pool panust, teeb süüa, koristab elamist, tegeleb lastega. Ma tahaks näha kedagi, kes arvaks, et see on ainult naise kohus ja istuks diivanil
Guest kirjutas: ↑18 Jaan 2026 21:04
Ei, sa lihtsalt selgitad, et ka tema annab pool panust, teeb süüa, koristab elamist, tegeleb lastega. Ma tahaks näha kedagi, kes arvaks, et see on ainult naise kohus ja istuks diivanil
Eks naine ise ka süüdi, kui juba algusest peale ei ole nii paika pandud, et mõlemad annavad panuse. Eks näed ju juba enne abiellumist, milline mees on. Aga noh, mina näiteks olen juba keskealine ja kui mõne uue mehega kohtun, jälle selgub, et ta otsibki endale naist ühel põhjusel ka selleks, et see tal tube koristaks ja süüa teeks. Mul on üks visiitsuhtepartner, kes täpselt selline on. Ta tuleb mulle külla ja tormab kohe lund rookima, kuigi ma pole palunud. Samas ootab, et alati peab talle õhtusööki pakkuma ja tema seni istub diivanil, kui ma seda valmistan. Mina teda pärismeheks ei taha just sellel põhjusel, aga ma arvan küll, et ta ajaks silmad krõlli, kui ma nii ütleks. Nii oli ju tema vanemate nõukaaegses perekonnas ja nii on tema arvates õige, et on meeste- ja naistetööd.
Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 21:46
Eks naine ise ka süüdi, kui juba algusest peale ei ole nii paika pandud, et mõlemad annavad panuse. Eks näed ju juba enne abiellumist, milline mees on. Aga noh, mina näiteks olen juba keskealine ja kui mõne uue mehega kohtun, jälle selgub, et ta otsibki endale naist ühel põhjusel ka selleks, et see tal tube koristaks ja süüa teeks. Mul on üks visiitsuhtepartner, kes täpselt selline on. Ta tuleb mulle külla ja tormab kohe lund rookima, kuigi ma pole palunud. Samas ootab, et alati peab talle õhtusööki pakkuma ja tema seni istub diivanil, kui ma seda valmistan. Mina teda pärismeheks ei taha just sellel põhjusel, aga ma arvan küll, et ta ajaks silmad krõlli, kui ma nii ütleks. Nii oli ju tema vanemate nõukaaegses perekonnas ja nii on tema arvates õige, et on meeste- ja naistetööd.
See on ikka nii naljakas, et arvatakse, aga ei teata. Suu tuleb endal lahti teha ning oma ootustest ja soovidest rääkida. Mehed on kohati nagu lapsed, kellele tuleb konkreetselt öelda, et nad aru saaksid.
Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 21:46
Kui sa näiteks ütleksid, et hakkame nüüd kartulisalati jaoks aineid hakkima või et koori sina kartulid, ma teen seni kastme, mis ta ütleks?
Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 11:16Kui sa näiteks ütleksid, et hakkame nüüd kartulisalati jaoks aineid hakkima või et koori sina kartulid, ma teen seni kastme, mis ta ütleks?
Kui küsitaks, et kas sa saaksid mind aidata, siis mina ütleks, et jah kallis kohe.
Teeks hea meelega midagi koos.
Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 08:11See on ikka nii naljakas, et arvatakse, aga ei teata. Suu tuleb endal lahti teha ning oma ootustest ja soovidest rääkida. Mehed on kohati nagu lapsed, kellele tuleb konkreetselt öelda, et nad aru saaksid.
Nii on. Kõiki mõtteid ja soove silmist välja ei loe.
Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 06:57Eks naine ise ka süüdi, kui juba algusest peale ei ole nii paika pandud, et mõlemad annavad panuse. Eks näed ju juba enne abiellumist, milline mees on. Aga noh, mina näiteks olen juba keskealine ja kui mõne uue mehega kohtun, jälle selgub, et ta otsibki endale naist ühel põhjusel ka selleks, et see tal tube koristaks ja süüa teeks. Mul on üks visiitsuhtepartner, kes täpselt selline on. Ta tuleb mulle külla ja tormab kohe lund rookima, kuigi ma pole palunud. Samas ootab, et alati peab talle õhtusööki pakkuma ja tema seni istub diivanil, kui ma seda valmistan. Mina teda pärismeheks ei taha just sellel põhjusel, aga ma arvan küll, et ta ajaks silmad krõlli, kui ma nii ütleks. Nii oli ju tema vanemate nõukaaegses perekonnas ja nii on tema arvates õige, et on meeste- ja naistetööd.
Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 06:57Eks naine ise ka süüdi, kui juba algusest peale ei ole nii paika pandud, et mõlemad annavad panuse. Eks näed ju juba enne abiellumist, milline mees on. Aga noh, mina näiteks olen juba keskealine ja kui mõne uue mehega kohtun, jälle selgub, et ta otsibki endale naist ühel põhjusel ka selleks, et see tal tube koristaks ja süüa teeks. Mul on üks visiitsuhtepartner, kes täpselt selline on. Ta tuleb mulle külla ja tormab kohe lund rookima, kuigi ma pole palunud. Samas ootab, et alati peab talle õhtusööki pakkuma ja tema seni istub diivanil, kui ma seda valmistan. Mina teda pärismeheks ei taha just sellel põhjusel, aga ma arvan küll, et ta ajaks silmad krõlli, kui ma nii ütleks. Nii oli ju tema vanemate nõukaaegses perekonnas ja nii on tema arvates õige, et on meeste- ja naistetööd.
Miks sa siis ise tal külas ei käi?
Käin tal ka külas, siis õhtusööki ei pakuta. Ükskord tuli külla ja kinkis kapsapea. Ütles, et talle väga maitseb kapsahautis.
Käin tal ka külas, siis õhtusööki ei pakuta. Ükskord tuli külla ja kinkis kapsapea. Ütles, et talle väga maitseb kapsahautis.
Kas mingi snäkilaua koos veiniga katab või pole sedagi? Miks sa midagi ei ütle? Kuidas küll inimesed viitsivad mingite veidrikega suhelda, aru ei saa.
Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 15:26Veelgi hämmastavam on fakt, et 60ndates eluaastates meeste libiido on samal tasemel kui 20-aastastel noormeestel.
Olles 54-aastane pean nentima, et mina olen siis nähtavasti erand kuid seda võin küll kinnitada, et ca 45 oli tippaeg.
Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 15:26Veelgi hämmastavam on fakt, et 60ndates eluaastates meeste libiido on samal tasemel kui 20-aastastel noormeestel.
Olles nüüd vanemate meestega suhelnud, siis ei saa seda küll kinnitada. 50+ on paljudel erektsiooniprobleemid. 20 aastasega küll kuidagi võrrelda ei saa. Äkki tahtmist oleks, aga keha ei tule järele.
Ma saadaks selle kapsapeaga koju tagasi
Sa oled vist liiga leplik.
Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 21:46Minu isa on 70 ja on terve elu tegelenud laste, lastelastega, teinud perele igapäevased toidud, koristanud ning olnud 35 aastat ettevõtja.
Võin veendunult kinnitada, et su isa on üks miljonist.