Kle, jälitaja, kas sul ennast ravida ei ole tekkinud mõtet? Vaevalt sinu jälitusmaania ainult siin foorumis avaldub.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:40
Tegelt saaks foorumihaldajad ip-aadressi järgi kohe öelda, kas on Jeemen või mitte.
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Kassi suutis Jeemebisse viia, aga lapsed jättis sõjaohus Eestisse. Nende soomuutjate kätte.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:31No seda jah. Kui mõnda asja uskuda, on tegemist väga õnnetu inimesega: vaimse puudega epileptikust poeg, diabeetikust tütar, kumbagi ise ei kasvata. Lisaks alkohoolik, astmaatik, poolpime. Eks siis peab jah endale natuke toredama elu välja mõtlema, kui see päriselt on.Las inimene unistab.
-
Külaline
Juustup tegi järjekordse ennast fännava lisakonto[b kirjutas:arizona[/b] post_id=13966 time=1720817464 user_id=77]
Eeskujulik suhtumine, palun samas vaimus jätkata!Juustup kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:27
Ma olen terve elu selline "hull" olnud. Mõnele meeldib, mõni ei salli üldse, aga no mis ma nüüd siis teen?! Ma ei jäta ju enda elu elamata, sest et ÄKKI ma ei meeldi kellelegi, minu seisukoht on ebapopulaarne või keegi mind ei usu.
Minu meelest on see foorum väga äge ja senikaua kuni see kiusamine mind väsitama ei hakka, olen ma eetris. Üldiselt ma niisama kiusu stiilis"ta on nõme" hinge ei võta, aga kui on argumenteeritud antipaatia siis ma vaevan oma Juustust pead infoanalüüsiks kulutama.
/Juustup
Ma ise olen täpselt see tüüp, kes on jätnud oma elu (muidugi osaliselt) elamata, sest ÄKKI kellelegi ei meeldi... ja selgub, et ükskõik mismoodi end painutada, niikuinii kellelegi ei meeldi. Ja lõpuks ei meeldi enam iseendale ka (see on juba oluliselt suurem katastroof).
-
Külaline
Tema jutu järgi mitu kassi.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 13:48Kassi suutis Jeemebisse viia, aga lapsed jättis sõjaohus Eestisse. Nende soomuutjate kätte.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:31No seda jah. Kui mõnda asja uskuda, on tegemist väga õnnetu inimesega: vaimse puudega epileptikust poeg, diabeetikust tütar, kumbagi ise ei kasvata. Lisaks alkohoolik, astmaatik, poolpime. Eks siis peab jah endale natuke toredama elu välja mõtlema, kui see päriselt on.Las inimene unistab.
-
Külaline
Unistamises pole midagi halba aga foorumile mõjub kehvasti - liiga suur Juustupi/Vesipea konsentratsioon. Pole just tore igas postituses ta väljamõeldisi lugeda. Mõneti hea ka, ma kulutaks siin muidu palju rohkem aega, Juustup vähendab tublisti soovi siia logidaමම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:24Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:11
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.
-
Külaline
-
Külaline
Mul sama - ei viitsi igas teemas kellegi fantaseerimist lugeda ja seetõttu käin siin aina vähem.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 14:06Unistamises pole midagi halba aga foorumile mõjub kehvasti - liiga suur Juustupi/Vesipea konsentratsioon. Pole just tore igas postituses ta väljamõeldisi lugeda. Mõneti hea ka, ma kulutaks siin muidu palju rohkem aega, Juustup vähendab tublisti soovi siia logidaමම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:24Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:11
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.![]()
-
Külaline
Fantaseerimisi võin lugeda, aga need tõeprohvetid on tüütud.
-
Külaline
Kollase kassiga juhtus see lugu, et Piibuga naine küsis kord temalt midagi erialast (Piip ju ka med töötaja) ja nii spetsiifilist, millele oskab arstiharidusega inimene vastata. Seda küsimus kollane kass "ei näinud", ehkki muidu lõi teemas aktiivselt kaasa.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:40 Juust on nüüd muidugi kadunud, sest reisiteemas lubas pilte saata Jeemenist. Tal paluti oma koduaknast foto teha, aga ei midagi…
Tegelt saaks foorumihaldajad ip-aadressi järgi kohe öelda, kas on Jeemen või mitte.
-
Külaline
Nõus, aga inimesed on erinevad. Kui mõni inimene siiski otsustab viidata ebakõladele tema jutus, siis milleks seda inimest kiusajaks nimetada? Kui ma ei usu inimese juttu, ja julgen selle välja ütelda, siis ma oled kiusaja? Miks?මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:24Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:11
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.
-
Külaline
Sest lõputult kaagatada kõigile niigi ilmselget asja on TÜÜTU. Umbes nagu praegu korrutaksid: suvi on, suvi on..Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:27
Nõus, aga inimesed on erinevad. Kui mõni inimene siiski otsustab viidata ebakõladele tema jutus, siis milleks seda inimest kiusajaks nimetada? Kui ma ei usu inimese juttu, ja julgen selle välja ütelda, siis ma oled kiusaja? Miks?
-
Külaline
Kas sa suudad oma sõnu kuidagi tõestada? Jään ootama.
-
Külaline
Ei nimetaks! Ta ju ise tahab, et tema isiku vastu kõrgendatud huvi tuntaks. Usu mind, ta isegi naudiskleb selle tähelepanu keskel.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:50No arvata on, et ta ei ole Jeemenis, aga seda ma nimetaks juba tõesti jälitamiseks.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:40 Juust on nüüd muidugi kadunud, sest reisiteemas lubas pilte saata Jeemenist. Tal paluti oma koduaknast foto teha, aga ei midagi…
Asi see siis telefoniga üks väike klõps teha koduaknast? Siis oleks asi tõendatud ja sellega teema maas.
-
Külaline
Sama toimub ju ka Juustuga iga päev. Ebamugavaid küsimusi või vastuoludele tähelepanu juhtimist ta "ei näe", kuigi muidu on vaja igale jamale detailselt vastata.Kollase kassiga juhtus see lugu, et Piibuga naine küsis kord temalt midagi erialast (Piip ju ka med töötaja) ja nii spetsiifilist, millele oskab arstiharidusega inimene vastata. Seda küsimus kollane kass "ei näinud", ehkki muidu lõi teemas aktiivselt kaasa.
-
Külaline
Mitme postitusega ja omakorda mitme kasutajaga iseend kiitmas ja fännamas. Lõhestunud isiksus, mehena ja naisena. Kirjutab postituse ja siis tänab end toetuse eest.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 08:17Juustu pole vaja jälitada. Ta on igas teemas ees, tavaliselt mitme postitusega. Tahaks mõnda juustuvsba postitust, aga vot ei leia.
-
Külaline
Siin teemas ju kaagatataksegi selle teema ümber. Juba esimestest kommentaaridest pidid aru saama, millest jutt käib. Miks sa avad nii tüütu teema ja oled jõudnud juba lausa kolmanda leheküljeni. Ja räägid isegi kaasa?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:30Sest lõputult kaagatada kõigile niigi ilmselget asja on TÜÜTU. Umbes nagu praegu korrutaksid: suvi on, suvi on..Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:27
Nõus, aga inimesed on erinevad. Kui mõni inimene siiski otsustab viidata ebakõladele tema jutus, siis milleks seda inimest kiusajaks nimetada? Kui ma ei usu inimese juttu, ja julgen selle välja ütelda, siis ma oled kiusaja? Miks?
-
Külaline
Juustup, jälle jäid sa vahele. Kontsentratsioon. KonTsentratsioon.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 14:06Unistamises pole midagi halba aga foorumile mõjub kehvasti - liiga suur Juustupi/Vesipea konsentratsioon. Pole just tore igas postituses ta väljamõeldisi lugeda. Mõneti hea ka, ma kulutaks siin muidu palju rohkem aega, Juustup vähendab tublisti soovi siia logidaමම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:24Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:11
Minu jaoks on kehv näkku valetamine ka solvav, kui lolliks sa siis teisi pead, et sellist jama peaks uskuma. Aga tundub, et neid lolle ju on ka, kes usuvad ja sellest saab see vassija aina uut julgust ja toitu oma väljamõeldistele.![]()
Jumal küll, pole enam naljakas. Õpi kirjutama, suur inimene.
-
Külaline
Noh, iseendast ta sellist kommentaari ei kirjutaks ju. Seega, ei ole sinu tsiteeritu Juustup.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:38Juustup, jälle jäid sa vahele. Kontsentratsioon. KonTsentratsioon.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 14:06Unistamises pole midagi halba aga foorumile mõjub kehvasti - liiga suur Juustupi/Vesipea konsentratsioon. Pole just tore igas postituses ta väljamõeldisi lugeda. Mõneti hea ka, ma kulutaks siin muidu palju rohkem aega, Juustup vähendab tublisti soovi siia logidaමම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑13 Juul 2024 12:24
Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.![]()
-
Külaline
Sest ta on Juustup?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:36Siin teemas ju kaagatataksegi selle teema ümber. Juba esimestest kommentaaridest pidid aru saama, millest jutt käib. Miks sa avad nii tüütu teema ja oled jõudnud juba lausa kolmanda leheküljeni. Ja räägid isegi kaasa?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:30Sest lõputult kaagatada kõigile niigi ilmselget asja on TÜÜTU. Umbes nagu praegu korrutaksid: suvi on, suvi on..Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:27
-
Külaline
Su jälitusmaania on juba ammu kõik piirid ületanud. Otsi abi, ausalt.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 15:38 Juustup, jälle jäid sa vahele. Kontsentratsioon. KonTsentratsioon.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kahupea, rucola, Tolmukübe ja 4 külalist