"La Promesa" sari. Küsimus neile, kes vaatavad
-
Külaline
Pakkuge, mis edasi toimuma hakkab. Ma arvan, et Jana on rase ja see arst Abel võtab ta naiseks ja lapse enda omaks.
-
Külaline
Kas tal rannaseiklusest juba liiga palju aega möödas ei ole, et rase oleks? Pärast pole nad ju enam seksinud?Guest kirjutas: ↑22 Jaan 2026 21:46 Pakkuge, mis edasi toimuma hakkab. Ma arvan, et Jana on rase ja see arst Abel võtab ta naiseks ja lapse enda omaks.
-
Külaline
nojah, aga tal ju läheb pea uimaseks ja üldse näeb selline närb välja. ise arvab, et see raskest tööst, aga äkki tõesti rase
-
Külaline
Temasugune meditsiiniprofessor märkaks, kui päevad ära jäävad, aga alati on olemas ka põnev võimalus, et päevad käivad edasi...Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:40nojah, aga tal ju läheb pea uimaseks ja üldse näeb selline närb välja. ise arvab, et see raskest tööst, aga äkki tõesti rase
-
Külaline
Ja külgvaates on tal ikka kõht ees. Enne oli piht sale. Vaadake, kui ta seal angaaris oli tänases seerias. Põll oli küll kroogetega, aga kõht oli ikkagi liiga ees. Äkki näitlejanna jäi seriaali keskel rasedaks ja kirjutati seepi sisse.
-
Külaline
Tahtsin teada, kaua veel see trall kestab. Sa jeerum, praegu on 3 hooaeg ja neid 5. Ei saanud täpselt aru, kas tehakse juurde või sellega lõpuks lõppeb. Kirjas nii: Pärast 122 osast koosneva esimese hooaja häid vaatajanumbreid, mis lõppesid 20. juunil 2023. Selle järel algas 119 osast koosnev teine hooaeg ilma pausita. Siis tehti 250 osast koosnev kolmas hooaeg. Juulis 2024 tehti sarja 250 osast koosnevaks neljandaks hooajaks ja septembris 2025 uuendati seda 250 osast koosnevaks viiendaks hooajaks.
Ja Jana on/oli päriselus paat hoopis Lopega. Tore teada.
https://images.ecestaticos.com/aRgVoBHe ... f3581b.jpg
Ma pole üldse seepide vaataja, aga suvel hakkasin seda Promesat vaatama ja nüüd lootsin, et 3hooajaga lõppeb, aga tutkit. Jauravad veel mitu hooaega. Mul, ausalt öelda, kadus huvi. Milleks aastaid venitada.
Sellepärast ei vaata enam mingi 10a ka Vapraid ja ilusaid. No kaua võib! Nõme.
Ja Jana on/oli päriselus paat hoopis Lopega. Tore teada.
https://images.ecestaticos.com/aRgVoBHe ... f3581b.jpg
Ma pole üldse seepide vaataja, aga suvel hakkasin seda Promesat vaatama ja nüüd lootsin, et 3hooajaga lõppeb, aga tutkit. Jauravad veel mitu hooaega. Mul, ausalt öelda, kadus huvi. Milleks aastaid venitada.
Sellepärast ei vaata enam mingi 10a ka Vapraid ja ilusaid. No kaua võib! Nõme.
-
Külaline
Nüüd läks ikka huvitavaks. Jimenja on mu lemmik. Selle kokamuti tütre, Virtudese probleemid on täieti savi.
-
Külaline
Mul sama. Kokamuttide probleemid on alati nii mõttetud ja punnitatud, sama selle tütrega.Guest kirjutas: ↑09 Mär 2026 20:18 Nüüd läks ikka huvitavaks. Jimenja on mu lemmik. Selle kokamuti tütre, Virtudese probleemid on täieti savi.
-
Külaline
Kurat, tapsid (stsenarist) mu lemmiku Jimena ära. Nüüd hakkab jälle mingi hala ja kummi venitamine.
-
Külaline
Jimena surm oli jah veidi ootamatu. aga mulle meeldib see Lope uus silmarõõm - tuleb välja, et tibi vist miskist kõrgest soost? no ja peale Jimena surma on ju janal tee lahti ees 
-
Külaline
Vähemalt korraks tõesti midagi toimus, muidu mine hulluks selle uinamuinaga.
-
Külaline
Tibi on mingi hertsogi noorem tütar, kes kaduma läks või nii. Jana ei saa ju selga karata Manuelile, sest on nii alamast soost. Päris nii ei käi need asjad seal.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 10:31 Jimena surm oli jah veidi ootamatu. aga mulle meeldib see Lope uus silmarõõm - tuleb välja, et tibi vist miskist kõrgest soost? no ja peale Jimena surma on ju janal tee lahti ees![]()
-
Külaline
Tütrel kogu aeg mingi rätikalts kaelas, mille otsad on puruks ja narmendavad. Kõik teenijatüdrukud seal õmblevad ja pesevad jne, aga keegi, ka mitte ema, pole parandanud ära Virtudese kaelaräti katkiseid otsi. Ja Virtudes ise ka tundub ei oska üldse midagi teha. Ainult haliseda oma venna järele ja hingeldada.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 14:40 Kokamuttide probleemid on alati nii mõttetud ja punnitatud, sama selle tütrega.
-
Külaline
Ma hakkan veits sügelema, kui see Virtudes oma draamadega kaadrisse ilmub. Enam tüütumat asja pole.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 20:53Tütrel kogu aeg mingi rätikalts kaelas, mille otsad on puruks ja narmendavad. Kõik teenijatüdrukud seal õmblevad ja pesevad jne, aga keegi, ka mitte ema, pole parandanud ära Virtudese kaelaräti katkiseid otsi. Ja Virtudes ise ka tundub ei oska üldse midagi teha. Ainult haliseda oma venna järele ja hingeldada.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 14:40 Kokamuttide probleemid on alati nii mõttetud ja punnitatud, sama selle tütrega.
-
Külaline
ei tea, kas Vera jätabki Lope maha? nii kena paar oli.
-
Külaline
Ei ole kena paar, sest Lope on üdini aus ja siiras inimene, Vera aga on silmakirjalik valevorst (algusest peale). Vera ei vääri Lopet.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 15:59 ei tea, kas Vera jätabki Lope maha? nii kena paar oli.
-
Külaline
no kui nii detailselt analüüsida, siis on Lope paras tuulelipp, eneseväljendusega on tal ka probleeme. aga ma ei rääkinud kaugetest telgitagustest, vaid sellest, et nad on mõlemad sellist tüüpi, kes hästi kokku sobivad.
-
Külaline
Ok, jääme eriarvamusele. Minu arvates nad ei sobi kokku, sest üks on kinnine ja sirgjooneline, teine on valelik manipulaator ja laveerija.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 07:59no kui nii detailselt analüüsida, siis on Lope paras tuulelipp, eneseväljendusega on tal ka probleeme. aga ma ei rääkinud kaugetest telgitagustest, vaid sellest, et nad on mõlemad sellist tüüpi, kes hästi kokku sobivad.
-
Külaline
Jeerum, nüüd toodi mingi eriline tropp teener veel majja. Loodan, et see varsti minema saadetakse. Nii ebasümpaatne nii välimuselt kui olemuselt. Selline punnitatud probleemide tekitaja lihtsalt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist