Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:38
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 14:06
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 13 Juul 2024 12:24

Ei, mina ka ei usu kõike, aga ei näe ka mõtet tõestama, vaidlema hakata. Milleks oma aega ja energiat raisata? Las inimene unistab.
Unistamises pole midagi halba aga foorumile mõjub kehvasti - liiga suur Juustupi/Vesipea konsentratsioon. Pole just tore igas postituses ta väljamõeldisi lugeda. Mõneti hea ka, ma kulutaks siin muidu palju rohkem aega, Juustup vähendab tublisti soovi siia logida :mrgreen:
Juustup, jälle jäid sa vahele. Kontsentratsioon. KonTsentratsioon.

Jumal küll, pole enam naljakas. Õpi kirjutama, suur inimene.
See on minu kommentaar :D Ja ma tean küll, et see sõna on kontsentratsioon aga külalised ei saa oma postitust hiljem parandada. Puhas lohakusviga, mul neid aegajalt ikka on. Isegi ametlikes kirjades juhtub mõnikord olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 12:07
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 11:52 Provokaatoreid on kõige mõttekam eirata. Nad otsivad tähelepanu ja kiusatava reaktsiooni, toituvad sellest. Kui provokaator rahule jätta, las ta ajab oma asja, elab ennast välja, normaalsetesse inimestesse see ei puutu, siis ta tavaliselt taltub ja läheb uusi ohvreid otsima.
Sul on õigus! Tegelikult on see nagu omamoodi provokatiivne passiiv-agressiivne käitumisvorm - vaadake, ma olen nii helge ja sõbralik - ma ei ole mitte kellelegi midagi halba teinud ja midagi inetut öelnud - jah, ja tegelikult ei olegi ju. Aga mida teie minuga teete....? Kuidas te julgete minu jutus kahelda? Aga, kui kahtlete, siis ma ei solvu - ma olen nii suuremeelne ja olen teiega veel sõbralikum.

Minu arust on selline valetamine lihtsalt inetu. Ja on arusaamatu, et kui sa ütled selle kõva häälega välja, siis peetakse sind kiusajaks.
Mul on üks selline passiiv agressiivne ning samas provotseeriv töökaaslane. Issand, kui õudne see on! Ta küll ei ole valetaja, aga naeratuse saatel provotseerib sind vaikselt, ääriveeri tema peale vihastama. Koguaeg ja erinevate teemadega. Ta ei ütle mitte kunagi midagi halvasti, aga ta kuidagi krutib ja krutib ja krutib... Ma olen ääretult rahulik inimene. Ja olen püüdnud tema passiiv agressiivsetet provokatsioonidest mööda vaadata (nii nagu siingi teemas soovitatakse teema peategelasest mööda vaadata), aga see lihtsalt ei ole võimalik. Ja, kui ma siis lõpuks enesevalitsuse kaotan ja plahvatan kogu selle käitumise peale, siis ta puhkeb helisedes naerma, et issand, mis sul juhtus? Ma ei ole sulle ju midagi halvasti öelnud. Jah, tõttöelda ei olegi ta midagi halvasti öelnud, ja ma just kui ei saagi talle midagi ette heita, aga tegelikult on ta selle malbe naeratava maski tagant suutnud nii minu kui ka kõik teised töökaaslased viimase piirini viia.

Kellelegi kolmandale isikule ongi väga keeruline infot edasi anda, et mis asi see siis on, mis kõiki kolleege hulluks ajab tema käitumise juures. Ja tegelikult on selle teema kangelasega ka samamoodi. Ta ei ole kellelegi halvasti öelnud, aga ta suudab osad inimesed lihtsalt hulluks ajada. Ja temast ei saa kuidagi mööda ka vaadata.

Siin on ju nimega kasutajaid küll ja veel. Mitte ühegi teise kasutaja suhtes ei ole sellist imelikku tunnet (kui Revolver muidugi välja arvata).
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:57 Sul on õigus! Tegelikult on see nagu omamoodi provokatiivne passiiv-agressiivne käitumisvorm - vaadake, ma olen nii helge ja sõbralik - ma ei ole mitte kellelegi midagi halba teinud ja midagi inetut öelnud - jah, ja tegelikult ei olegi ju. Aga mida teie minuga teete....? Kuidas te julgete minu jutus kahelda? Aga, kui kahtlete, siis ma ei solvu - ma olen nii suuremeelne ja olen teiega veel sõbralikum.

Minu arust on selline valetamine lihtsalt inetu. Ja on arusaamatu, et kui sa ütled selle kõva häälega välja, siis peetakse sind kiusajaks.
Mul on üks selline passiiv agressiivne ning samas provotseeriv töökaaslane. Issand, kui õudne see on! Ta küll ei ole valetaja, aga naeratuse saatel provotseerib sind vaikselt, ääriveeri tema peale vihastama. Koguaeg ja erinevate teemadega. Ta ei ütle mitte kunagi midagi halvasti, aga ta kuidagi krutib ja krutib ja krutib... Ma olen ääretult rahulik inimene. Ja olen püüdnud tema passiiv agressiivsetet provokatsioonidest mööda vaadata (nii nagu siingi teemas soovitatakse teema peategelasest mööda vaadata), aga see lihtsalt ei ole võimalik. Ja, kui ma siis lõpuks enesevalitsuse kaotan ja plahvatan kogu selle käitumise peale, siis ta puhkeb helisedes naerma, et issand, mis sul juhtus? Ma ei ole sulle ju midagi halvasti öelnud. Jah, tõttöelda ei olegi ta midagi halvasti öelnud, ja ma just kui ei saagi talle midagi ette heita, aga tegelikult on ta selle malbe naeratava maski tagant suutnud nii minu kui ka kõik teised töökaaslased viimase piirini viia.
[/quote]
Ma saan suurepäraselt aru, mida sa silmas pead, sest üks mu pereliige on täpselt sellise käitumismustriga. Sellest ei saagi aru, kui ise pole kogenud.

Aga. Juustukest ma temaga ei võrdleks. Minu jaoks on ta täiesti tavaline foorumikasutaja, kes alati esineb oma kasutajanime alt. MIKS aga tema kiusaja alati "külalise" nime alt esineb on omaette küsimus...
Külaline

Aga. Juustukest ma temaga ei võrdleks. Minu jaoks on ta täiesti tavaline foorumikasutaja, kes alati esineb oma kasutajanime alt. MIKS aga tema kiusaja alati "külalise" nime alt esineb on omaette küsimus...
Kas ta nüüd kogu aeg oma nime alt esineb, seda sa ei tea. Ja kui arvad, et juustu juttudest on tüdinud ainult üks külaline, siis siin sa eksid samuti.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:03
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:57 Sul on õigus! Tegelikult on see nagu omamoodi provokatiivne passiiv-agressiivne käitumisvorm - vaadake, ma olen nii helge ja sõbralik - ma ei ole mitte kellelegi midagi halba teinud ja midagi inetut öelnud - jah, ja tegelikult ei olegi ju. Aga mida teie minuga teete....? Kuidas te julgete minu jutus kahelda? Aga, kui kahtlete, siis ma ei solvu - ma olen nii suuremeelne ja olen teiega veel sõbralikum.

Ma saan suurepäraselt aru, mida sa silmas pead, sest üks mu pereliige on täpselt sellise käitumismustriga. Sellest ei saagi aru, kui ise pole kogenud.

[/quote]
Aga selgita siis, milles see kiusamine sinu arvates väljendub? Kui inimeselt küsitakse, miks ta valetab, siis miks sa seda kiusamiseks nimetad? Temalt ei tohi nii küsida? Sest muidu oled jälitaja? Miks valetajale ei tohi öelda, et ma olen aru saanud, et ta valetab?
Külaline

Aga selgita siis, milles see kiusamine sinu arvates väljendub? Kui inimeselt küsitakse, miks ta valetab, siis miks sa seda kiusamiseks nimetad? Temalt ei tohi nii küsida? Sest muidu oled jälitaja? Miks valetajale ei tohi öelda, et ma olen aru saanud, et ta valetab?
Imelik arusaam tõesti. Valetada on igati okei, aga küsida ei tohi, miks ta valetab. Valetaja käitub hästi, aga kes ei usu, see on halb. Kummaline.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:17
Imelik arusaam tõesti. Valetada on igati okei, aga küsida ei tohi, miks ta valetab. Valetaja käitub hästi, aga kes ei usu, see on halb. Kummaline.
Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Külaline

Võta julgus ja mõistus kokku, loo kasutaja ja hakka nimeliselt kirjutama, siis näeme mitu sinusugust tegelikult siin on.
Külaline

Sest ilmselt on Juustup ise see, kes suures osas neid kommentaare kirjutab. Aegajalt liitub temaga võib-olla ka mõni foorumis vähem käinud arutleja, kes Juustupi mustritesse veel uputatud pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:40
Võta julgus ja mõistus kokku, loo kasutaja ja hakka nimeliselt kirjutama, siis näeme mitu sinusugust tegelikult siin on.
Alustame sinust endast!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:05
Kas ta nüüd kogu aeg oma nime alt esineb, seda sa ei tea. Ja kui arvad, et juustu juttudest on tüdinud ainult üks külaline, siis siin sa eksid samuti.
Tal on mitu kasutajat, see on nüüd küll siililegi selge.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:35 Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Sa ei julge? Seda oligi ju oodata. 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:56
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:35 Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Kelle käest sa siis nüüd küsid, Juustupi või iseenda käest? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:44 Tal on mitu kasutajat, see on nüüd küll siililegi selge.
Tõesta seda, palun.
Minul näiteks pole Juustu vastu midagi ja vahel ma vastan ka tema postitustele. Olen tema alias? ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:59
Selle sarijälitaja käest, loomulikult. Nagu näha, siis nüüd istub ta vait ega julge siin enam praalida
Külaline

Miks peaks inimesed, kes kasutajakontota siin kommenteerivad, mingit nime panema? Ainult selle pärast, et aegajalt kasutajanime alt kirjutaja seda külalisena nõuab?
Samuti ei pea Juustupile alluma registreeritud kasutajad kes kogu aeg külalistena kommenteerivadki. Juustup tehku endale oma foorum ja terroriseerigu seal muinaslugudega palju tahes, ise küsides ja vastates, endale erinevate kasutajanimede alt erinevast materjalidest troone jagades. Iseenda fännklubi iseendaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 17:03
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:59
Selle sarijälitaja käest, loomulikult. Nagu näha, siis nüüd istub ta vait ega julge siin enam praalida
Et sa siis ei julge siin oma kasutajanimega kirjutada? No trambi oma jalgu edasi teistelt seda nõudes. Ma arvan, et neil puudub vähimgi vajadus sulle siin midagi tõestada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 17:07 Miks peaks inimesed, kes kasutajakontota siin kommenteerivad, mingit nime panema? Ainult selle pärast, et aegajalt kasutajanime alt kirjutaja seda külalisena nõuab?
Samuti ei pea Juustupile alluma registreeritud kasutajad kes kogu aeg külalistena kommenteerivadki. Juustup tehku endale oma foorum ja terroriseerigu seal muinaslugudega palju tahes, ise küsides ja vastates, endale erinevate kasutajanimede alt erinevast materjalidest troone jagades. Iseenda fännklubi iseendaga.
Miks sa käid siin, kui sa ennast ÜHE kasutaja poolt terroriseerituna tunned? Keegi sunnib? Vaeseke...
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 17:20
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 17:07 Miks peaks inimesed, kes kasutajakontota siin kommenteerivad, mingit nime panema? Ainult selle pärast, et aegajalt kasutajanime alt kirjutaja seda külalisena nõuab?
Miks sa käid siin, kui sa ennast ÜHE kasutaja poolt terroriseerituna tunned? Keegi sunnib? Vaeseke...
Ja kellele sa oma luiskelugusid siis demonstreeriks, kui peale sinu siin kedagi ei oleks?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:35
Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Keegi ei jälita siin kedagi, rahune maha. Kui inimene kirjutab siis teised loevad, mismoodi see jälitamine on?
Miks sina ise "külaline" oled? Ei julge oma nime alt kirjutada?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist