Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 13:51
Sa räägid nii, nagu üks välistaks teist. Jõukas reisib, tegeleb hobidega ning kui soovib, siis ostab endale mida soovib. Teiste asi ei ole arvustada, mida keegi teine oma rahaga teeb.
Ega keelata ka ei saa, arvustatakse rikkaid veel eriti mõnuga, terve kõmutüüstus on sellele üles ehitatud. Kui ei karjuks silma rikkus, siis ehk ei arvustaks, aga nende oma viga siis.
Antud mehe puhul on asi tegelikult hoopiski muus- ise kaelani võlgades, aga raha kasutab blingimiseks.
Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 12:04
Sinu arust ostavad kallimat ning rariteetsemat kraami siis need, kel on enesehinnanguprobleemid?
Mille muu pärast? Näitamiseks, et "ma saan!". Mida see siis sinu meelest muud näitab, kui vajadust hüpata oma rahaga.
ja see kehtib eriti mingi nipernaadi kohta, kes puha kogemata rahahunniku otsa komistas, mitte sellise inimese kohta, kes oma raha ise teeninud on. Keegi tõesti arvab, et ta EI ostnud seda kella näitamise pärast?!?
Huvitav on see, et sellised sarivahetajad inimesed ei adu ise, et iga järgmise "mehe/naise"ringiga ja järgmise ringi laste vorpimisega madaldavad mõlemad oma elu ja valikuid (lisaks rahvale nalja pakkumisele), kuni jäävadki kaaslasteks sellised oma liigaga sobivad pehmelt öeldes kulmu kergitama panevate eluvalikutega. Kas normaalsed paarisuhet otsivad inimesed mõtlevad, et vot 5 last 5 naisega, sellise mehe peale võib kindel olla ja sellist ma tahan (lisaks kõigele 20a naisest vanem) või mõtleb igaüks, et mis tal õieti viga on...? Ega 30.eluaastaks nelja lapsega üksikema tekitab samad küsimused, niiet kivi mitte ainult meeste kapsaaeda. Lõpuks ongi valikus "paar parajaid" partnerid. Ja valik järjest aheneb...
Guest kirjutas: ↑25 Jaan 2026 17:25
Kui investeerida 10 miljonit tootlusega 3 protsenti aastas, saaks kuus 25 000 maast leitud raha.
Inflatsioon on viimasel viiel aastal olnud keskmiselt üle 8% ja kui samas vaimus ka edasi läheb siis sellise tootlikusega haihtuks kuus keskmiselt 40 000.
Imelik daam oled! Endal on lapselapsed külas. Selle asemel, et nendega tegeleda sõimled kuskil foorumis. Sul on väärtused ikka puhta paigast ära.
Ajab ikka närvi küll, kui sünnitad ridamisi lapsed ja ükski vanavanem ei liiguta abistamiseks lillegi.
Selline vanaema on küll nuhtluseks. Ei liiguta ka lapselaste heaks lillegi, istub foorumis ja sõimleb. Ebardlikest väärtushinnangutest ei hakka rääkimagi.
Tead, sina võiksid küll oma suu kinni panna. Minu lapselapsed armastavad mind, olen nende jaoks nende sünnist saadik olemas olnud. Sinu kolm last näevad oma vanavanemaid nagu kuuvarjutust, äkki suunad oma probleemid hoopis sinna, kust king pigistab. Tead ju küll, et mis sind teiste juures häirib, on seotud sinu enda varjukülgedega. Minu väärtushinnangutega on kõik korras. Kui kasutad lausa sellist sõna, siis küll see sulle varsti vastu vahtimist paneb, anna aega.
Kas sulle midagi üldse sobib ka või on alati kõik väga halvasti? Mul on näiteks jumala ükskõik, kuhu keegi oma isikliku raha paneb, miks see sulle ometi rahu ei anna?
Kas sulle midagi üldse sobib ka või on alati kõik väga halvasti? Mul on näiteks jumala ükskõik, kuhu keegi oma isikliku raha paneb, miks see sulle ometi rahu ei anna?
Mida sa siin arutelu- ja keelepeksufoorumis istud? Võib-olla Vahitorn oleks sobivam valik?
Mida sa siin arutelu- ja keelepeksufoorumis istud? Võib-olla Vahitorn oleks sobivam valik?
Räägi siis parem, kuhu sina oma 2 miljonit investeerisid? Anna nõu ja räägi, kas tasus ka ära? Kinnisvara puhul on tähtis vaid 3 asja: asukoht, asukoht ja veelkord asukoht. Minu sõbranna pere ostis aastaid 5 tagasi samast kandist lagunenud maja 7 miljoniga. Siiani seisab, ju on vaja.
Räägi siis parem, kuhu sina oma 2 miljonit investeerisid? Anna nõu ja räägi, kas tasus ka ära? Kinnisvara puhul on tähtis vaid 3 asja: asukoht, asukoht ja veelkord asukoht. Minu sõbranna pere ostis aastaid 5 tagasi samast kandist lagunenud maja 7 miljoniga. Siiani seisab, ju on vaja.
Miks ma peaksin sellest rääkima?
Mis neidt unenägudest ikka rääkida, eks. Midagi tarka sul ju lisada pole.
Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2026 19:02
Miks ma peaksin sellest rääkima?
Mis neidt unenägudest ikka rääkida, eks. Midagi tarka sul ju lisada pole.
Kas sa kujutasid ette, et siin foorumis räägitakse tõtt, ainult tõtt ja mitte midagi muud peale tõe?
Siis on pettumus suur, täitsa mõistan.
Imelik daam oled! Endal on lapselapsed külas. Selle asemel, et nendega tegeleda sõimled kuskil foorumis. Sul on väärtused ikka puhta paigast ära.
Ajab ikka närvi küll, kui sünnitad ridamisi lapsed ja ükski vanavanem ei liiguta abistamiseks lillegi.
Sa ju ise ka ei hoia oma lapselapsi ega tegele nendega. Istud koguaeg siin foorumis ja nõmetsed!
Vanaema või asi!
Kas neid peab iga päev hoidma või mida sa taotled? Mine vaata, kuidas sa ise oma eluga hakkama saad, sarja Marekit ja Mallukat, rohkemat sa ju ei suuda. Istud koguaeg siin foorumis ja nõmetsed!