Siin oli ennemalt juttu voodilinadest.
Mina aga olen totaalselt pettunud, et ei ole suutnud leida normaalseid köögirätikuid. Ongi igapäevaselt kasutusel tädilt(70+ vanune) saadud nõukaaegsed köögirätikud. Nii frotee kui ka õhukesed. Mustrid just kõige kaunimad ei ole ole aga funktsioon on 100% olemas. Olen üsna tegus köögis ja neid kasutan palju(sest nõudepesumasin mulle koju ei mahu).
Tänapäeva omadel(õhematel just) on sildil küll 100%puuvill aga no ei ima. Isegi peale kordades pesu, ja pesus puhtaks ka enam ei lähe. Ma ei tea, millega neid töödeldud on.
Mõni suurem istumine on, siis vahetan nende moodsate vastu välja nii moe pärast. Mustrid on küll ilusad aga kasu neist null

Ja pajakindad ja lapid on ka räbalad õhukesed, mis kuuma ei hoia. Kasutan mingit kobakat silikoonist kinnast, mis küll ilus välja ei näe.
Ja mis veel...sokid. Sokkide kvaliteet on nii kehvaks läinud minu arvates. Kuluvad ruttu ära ja lähevad topiliseks. Teismelisel poisil kulub neid üksjagu. Ootan pika säärega paksematele spordisokkidele soovitusi, mis hingehinda ei maksa. Ei pea olema just Nike või Adidas 3 paari eest 20-30 eur.