Kas viimane mõttetult külm talveilm täna?
-
Külaline
-
Külaline
Reedest lubatakse alles soojemat, aga see nii kugel, et ei pruugi tõsi olla.
-
Külaline
Mul näitab homsest -1 kuni -6 max kogu saabuvaks nädalaks.
-
Külaline
See talv on üldse õudne olnud, siis alates jaanuarist. Me oleks ammu soojemasse kohta reisinud, aga lapse kooli pärast tuleb kodus passida. Mul eriline vastumeelsus veel seetõttu, et paar aastat tagasi murdsin randmeluu musta jää tõttu, nüüd olen eriliselt valvas ja kasutan sageli hoopis kõnnilinti.
Veel üks talv üle elada ja siis saab hakata juba plaane tegema.
Veel üks talv üle elada ja siis saab hakata juba plaane tegema.
-
Külaline
yr.no näitab homme Tallinna kesklinnas -2.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:24 Reedest lubatakse alles soojemat, aga see nii kugel, et ei pruugi tõsi olla.
Umbes nädal tagasi telekas mingis saates üks vanemteadur rääkis, et veebruar pidi ka külm tulema. Vabariigi aastapäeva paiku pidi veel külmarekord tulema. Kas see tõele vastab, ei tea, mul näitab järgmise nädala lõpp -1-2.
-
Külaline
Tavapärane talv. Minu põlvkonna lapsepõlves olid kõik talved sellised. Huvitav, kas siis ka inimesed muudkui vingusid, et aitab juba? Või polnud neil selleks aega?
-
Külaline
Jah, minu lapsepõlves ka. Arvan, et kellelgi ei tulnud siis sellist mõtetki, nagu talvel võiks olla plusskraadid või must maa. Talv oli talv.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 16:17 Tavapärane talv. Minu põlvkonna lapsepõlves olid kõik talved sellised. Huvitav, kas siis ka inimesed muudkui vingusid, et aitab juba? Või polnud neil selleks aega?
-
Külaline
Väga mõnus talv jah siiani. Just eile mõtlesin, et lõpuks ometi lapsepõlve talv, kus on kogu aeg ühtlaselt külm ja lumine, mitte pole kord vedel ja siis jäine. Ilus ja hea tunne on, stabiilne ja talvine.
-
Külaline
Eile oli mingi artikkel, et külm kestab kuni poole märtsini.
-
Külaline
Oleks vahelduseks täitsa OK. Jõuaks veel paar korda suusatamaski käia talve jooksul. Ainult seda ei tahaks, et korra läheb soojaks ja siis on poole aprillini lumi maas nagu aastal 2022.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 18:56 Eile oli mingi artikkel, et külm kestab kuni poole märtsini.
-
Külaline
Ei taha külma, suured arved on sellepärast. Muidu ükskõik.
-
Külaline
Sama siin!
Veebruar - kui juba päike kõrgemalt käima hakkab, aga lumi on veel maas - see on minu üks lemmikaegu aastas.
Lumi võiks sulada kuskil märtsi lõpus, kui kevadlilled kohe-kohe õitsema hakkavad. Praegu on vara veel.
-
Külaline
Sama. Viimase kuu eest oli kütte-ja elektriarve 520. Eelmisel aastal samal ajal 300.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 19:29 Ei taha külma, suured arved on sellepärast. Muidu ükskõik.
-
Külaline
Nojah, seda muidugi ka. Minul on elektrihind fikseeritud, seda muret pole, seepärast saan talve nautida.
-
Külaline
Väga mõnus talv on sel aastal. Loodan, et kestab veel mõnda aega.
-
Külaline
Meil ka on fikseeritud, aga kuna poolt maja kütab õhksoojuspump ja osa põrandaid elekter, siis kilovatte kulus ikka palju rohkem.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 21:04Nojah, seda muidugi ka. Minul on elektrihind fikseeritud, seda muret pole, seepärast saan talve nautida.
-
Külaline
Aasta lõikes maksad sa niivõinaa rohkem, kui börsielektri tarbija.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 21:04Nojah, seda muidugi ka. Minul on elektrihind fikseeritud, seda muret pole, seepärast saan talve nautida.
-
Külaline
Tehakse nii, et fikseeritakse talveperioodiks, kevadel minnakse üle börsile.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 21:31Aasta lõikes maksad sa niivõinaa rohkem, kui börsielektri tarbija.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist