Kas viimane mõttetult külm talveilm täna?

vana hea klassika
Külaline

Kas viimane mõttetult külm talveilm täna?

Postitus Postitas Külaline »

Kuidagi aitab juba. Läheb nüüd homsest soojemaks?
Külaline

Reedest lubatakse alles soojemat, aga see nii kugel, et ei pruugi tõsi olla.
Külaline

Mul näitab homsest -1 kuni -6 max kogu saabuvaks nädalaks.
Külaline

Minul näitab -4 kuni -11 kuni reedeni.
Külaline

See talv on üldse õudne olnud, siis alates jaanuarist. Me oleks ammu soojemasse kohta reisinud, aga lapse kooli pärast tuleb kodus passida. Mul eriline vastumeelsus veel seetõttu, et paar aastat tagasi murdsin randmeluu musta jää tõttu, nüüd olen eriliselt valvas ja kasutan sageli hoopis kõnnilinti.
Veel üks talv üle elada ja siis saab hakata juba plaane tegema.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 14:24 Reedest lubatakse alles soojemat, aga see nii kugel, et ei pruugi tõsi olla.
yr.no näitab homme Tallinna kesklinnas -2.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Umbes nädal tagasi telekas mingis saates üks vanemteadur rääkis, et veebruar pidi ka külm tulema. Vabariigi aastapäeva paiku pidi veel külmarekord tulema. Kas see tõele vastab, ei tea, mul näitab järgmise nädala lõpp -1-2.
Külaline

Tavapärane talv. Minu põlvkonna lapsepõlves olid kõik talved sellised. Huvitav, kas siis ka inimesed muudkui vingusid, et aitab juba? Või polnud neil selleks aega?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 16:17 Tavapärane talv. Minu põlvkonna lapsepõlves olid kõik talved sellised. Huvitav, kas siis ka inimesed muudkui vingusid, et aitab juba? Või polnud neil selleks aega?
Jah, minu lapsepõlves ka. Arvan, et kellelgi ei tulnud siis sellist mõtetki, nagu talvel võiks olla plusskraadid või must maa. Talv oli talv.
Külaline

Väga mõnus talv jah siiani. Just eile mõtlesin, et lõpuks ometi lapsepõlve talv, kus on kogu aeg ühtlaselt külm ja lumine, mitte pole kord vedel ja siis jäine. Ilus ja hea tunne on, stabiilne ja talvine.
Külaline

Eile oli mingi artikkel, et külm kestab kuni poole märtsini.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 18:56 Eile oli mingi artikkel, et külm kestab kuni poole märtsini.
Oleks vahelduseks täitsa OK. Jõuaks veel paar korda suusatamaski käia talve jooksul. Ainult seda ei tahaks, et korra läheb soojaks ja siis on poole aprillini lumi maas nagu aastal 2022.
Külaline

Ei taha külma, suured arved on sellepärast. Muidu ükskõik.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 18:38 Väga mõnus talv jah siiani. Just eile mõtlesin, et lõpuks ometi lapsepõlve talv, kus on kogu aeg ühtlaselt külm ja lumine, mitte pole kord vedel ja siis jäine. Ilus ja hea tunne on, stabiilne ja talvine.
Sama siin!

Veebruar - kui juba päike kõrgemalt käima hakkab, aga lumi on veel maas - see on minu üks lemmikaegu aastas.

Lumi võiks sulada kuskil märtsi lõpus, kui kevadlilled kohe-kohe õitsema hakkavad. Praegu on vara veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 19:29 Ei taha külma, suured arved on sellepärast. Muidu ükskõik.
Sama. Viimase kuu eest oli kütte-ja elektriarve 520. Eelmisel aastal samal ajal 300.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 19:34
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 19:29 Ei taha külma, suured arved on sellepärast. Muidu ükskõik.
Sama. Viimase kuu eest oli kütte-ja elektriarve 520. Eelmisel aastal samal ajal 300.
Nojah, seda muidugi ka. Minul on elektrihind fikseeritud, seda muret pole, seepärast saan talve nautida.
Külaline

Väga mõnus talv on sel aastal. Loodan, et kestab veel mõnda aega.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 21:04
Nojah, seda muidugi ka. Minul on elektrihind fikseeritud, seda muret pole, seepärast saan talve nautida.
Meil ka on fikseeritud, aga kuna poolt maja kütab õhksoojuspump ja osa põrandaid elekter, siis kilovatte kulus ikka palju rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 21:04
Aasta lõikes maksad sa niivõinaa rohkem, kui börsielektri tarbija.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 21:31Aasta lõikes maksad sa niivõinaa rohkem, kui börsielektri tarbija.
Tehakse nii, et fikseeritakse talveperioodiks, kevadel minnakse üle börsile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist