Pöörased naised fb-s

vana hea klassika
KKK
Kontakt:

Postitus Postitas KKK »

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 09:54 TT-l tahetakse ilmselgelt nahka üle kõrvade tõmmata. On seal taga siis viha mehe tegude vastu või mis, aga kannatajateks on siinkohal lapsed.
Naised armuvad erinevatesse meestesse, ka rikastesse. Kui mees ei oska tilli püksis hoida ja mitu last külapeal hakkama paneb, siis kelle süü see täpsemalt on?
Kes tõmbab naha üle kõrvade? Laste isa, kes tegi testamendi ja jättis lastele sundosa? See on täiesti tavaline praktika äriühingute puhul! Või PP abikaasa peaks lihtsalt "heast südamest" TT-d veel ülekuldama? Palun seletage, milles see " kius" väljendub?
Mees ju võttiski vastutuse oma tegude eest - andis lastele oma nime(lapsed saavad toitjakaotuspensioni), ostis lastele korterid, jättis testamendiga arvestatava vara. Mis süü tal siis veel lasub?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 10:01
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 09:57
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida.
Siin räägib kadedus ;)

Kas need naised on kuidagi süüdi selles, et mehed on hea elu eest maksnud? Või kuidas selliste meestega suhtes olema peab?
Missugune kadedus. Ma räägin sellest, et need naised ei ole mingid ohvrid, kellele mehed liiga teevad, vaid pigem ikka ärakasutajad. Pigem on mehed siin ohvrid kui nemad.
Väidad, et kui mees on rikas, siis ükski naine temasse ei armu? Armuda võib siis ainult vaestesse meestesse?
Ilus paar oli ju, ei?
Armastus ei küsi ja eriti ei küsi ta kõrvalseisjate arvamust. Mis kivihingede maailmas sa küll elad.
KKK
Kontakt:

Postitus Postitas KKK »

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 10:12

Siin räägib kadedus ;)

Kas need naised on kuidagi süüdi selles, et mehed on hea elu eest maksnud? Või kuidas selliste meestega suhtes olema peab?
Missugune kadedus. Ma räägin sellest, et need naised ei ole mingid ohvrid, kellele mehed liiga teevad, vaid pigem ikka ärakasutajad. Pigem on mehed siin ohvrid kui nemad.
Väidad, et kui mees on rikas, siis ükski naine temasse ei armu? Armuda võib siis ainult vaestesse meestesse?
Ilus paar oli ju, ei?
Armastus ei küsi ja eriti ei küsi ta kõrvalseisjate arvamust. Mis kivihingede maailmas sa küll elad.
Aga soovime siis TT-le edu uue rikka mehe leidmisel, kes ta oma kaitsva tiiva alla võtaks!
Külaline

Sõimleja troll jälle tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 10:43 Sõimleja troll jälle tagasi.
Sõimleja on see, kes siin neid naisi vaenab, katsu ikka järge pidada.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 10:12

Siin räägib kadedus ;)

Ilus paar oli ju, ei?
Kas sa päriselt ka usud, et kui see mees oleks olnud näiteks auto lukksepp, siis TT oleks temasse ära armunud?
Külaline

Mõni naine ikka armub, aga mitte TT.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 13:52
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 10:12

Ilus paar oli ju, ei?
Kas sa päriselt ka usud, et kui see mees oleks olnud näiteks auto lukksepp, siis TT oleks temasse ära armunud?
Armutakse inimesse, mitte rahasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 09:57
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 08:55Mehed on nende uhke elu kinni maksnud, nemad on saanud ennast tuunida, printsessi mängida.
Siin räägib kadedus ;)

Sellised naise ongi ise süüdi, nad on tahtlikult läinud suhtesse abielumehega, teades ette, et see ei tarvitse lõppeda nii, nagu nemad tahavad. Alati on ju võimalus ütelda - enne, kui sa pole vaba mees, mingit suhet ei teki, ise otsustad, aga selline on minu põhimõte. Kõik üle selle on selge kullakaevamine lootuses, et mingi kasu ikka tekib. Mitte kedagi ei sunnita millekski ja ka armastus (isegi kui oleks) ei võta inimeselt teotahet ega vastutust oma tegude eest.

Ma arvan, et meist nii mõnelgi on selliseid olukordi ette tulnud ja seega ka kogemust isikliku moraali tasemest, nii et teame, millest räägime.
Külaline

Brittidel veidi sarnane lugu, kirjutasid sellest vahepeal pikalt. Tuntud jalgpallur, kolmekümnendates, abielus, 4 last. Naine on kena ja suhtes sellest ajast, kui mees veel polnud rikas. Ja siis mingil perioodil, kui oli rohkem pingeid ja vaidluseid (lapsed väikesed), ujus külje alla üks kullakaevaja, sai selle mehe voodisse ja kohe ka jäi rasedaks. Loomulikult pani ta ise kõik suure kella külge ja esitas nõudmisi. Laps sündis, mees ostis maja lapse nimele ja andis raha. Naine muidugi tulivihane, aga andis andeks.
See laps oli paari aastane, kui see kullakaevaja kohtus kord mehega, et midagi arutada ja sai jälle mehe voodisse - uus rasedus, uus laps, millest ka kohe tehti postitus. Britid olid muidugi abielunaise poole, kes nüüd viskas mehe kodust välja. Kullakaevaja tegi postitusi spetsiaalselt naise ärritamiseks, lootes, et tuleb lahutus. Abielunaine suhtles küll advokaadiga, aga jättis asja pooleli, sest oli ise ka rase. Kullakaevaja andis asja kohtusse, nõudes rohkem raha, et tema lastel oleks sama suured võimalused, kui teistel lastel. Aga kohtunik otsustas, et mees on isegi olnud helde ja kuskil pole õeldud, et raha peab võrdselt jagama. Tuli siis häbiga tunnistada kaotust.
PS. Oma naine andis lõpuks ikkagi andeks ja nüüd ootavad viiendat last.
Külaline

Miks sa paned kolm last abielust sünnitanud abielunaise ühte patta armukesega?
Seega mina räägin siin kaasa vaid KH teemal. TT on, kes tegi? Ise tegi juhtum.
Kas KH-l jäi midagi muud veel üle, kui mitte avalikkusesse tulla? Miljokas oli kõiki kolme last ära haaramas, ema ebastabiilseks tembeldamas ja kas ta üldse ellu oleks jäänud, on ka küsitav, ikkagi Eesti. Vaikides oleks võinud minna nagu Selle Mõtsariga läks, hullarisse kinni, natuke uputamist basseinis ja lastest hoia edaspidi üldse eemale, vist ei tohi koolilõpetamistele ka minna. Pildilt täiesti kadunud. See olnuks parem variant su meelest?
KH võitleb nagu lõvi ja mina teda ei süüdista. Teist varianti polnud mu meelest.
Külaline

KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 23:24 Ja ma olen nõus ka sellega, et TT kirjutab tegelikult hästi ja jätab intelligentse naise mulje, seda naiivsemad tunduvad repliigid stiilis " mu lapsi kiusatakse", "mind kiusatakse, sest olen naine/ema". Või et "ei jaksa osta printsessikleit" ja lapsed elavad muidu vaesuses...sel juhul enamus Eesti lastest elab vaesuses. Kõik postitused on pigem PP pere mustavad ja ega ta ju seda ei jaga, mis ta juba saanud/saaks/pakutakse. Pigem tundub teadlik ohvrimäng. Ja kuidas saab PP pere teda veel kiusata, kui laste isal testament tehtud? Kuna TT oli see, kes kohtusse läks, siis mul kahju PP perest, kes ikka veel selle jamaga peavad tegelema ja milles nad ju tegelikult üldse süüdi pole, vaid ka pigem kannatajad...

Palun mõelge veidi oma peaga ka. Advokaat Paul Keres ei läheks mitte kunagi esindama lootusetut juhtumit tasuta ja vaid loodetava protsendi ootusega. Ilmselgelt on Tuula lastele üritatud ära teha, enne surma firmaosalus ringi mängides. Miks me üldse mainime armukest Triinu. Tema ei puutu asjasse. Kohtuprotsess käib alaealiste laste vara jagamise teemal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 17:23 Vaikides oleks võinud minna nagu Selle Mõtsariga läks, hullarisse kinni, natuke uputamist basseinis ja lastest hoia edaspidi üldse eemale, vist ei tohi koolilõpetamistele ka minna. Pildilt täiesti kadunud. See olnuks parem variant su meelest?
KH võitleb nagu lõvi ja mina teda ei süüdista. Teist varianti polnud mu meelest.
Kes see Mõtsar on?

KH suhtes igati nõus, et tal polnud muud valikut, kui asi avalikkuse ette tuua. Poleks ta seda teinud, oleks tal ilmselt veel kehvemini kui praegu.
KKK
Kontakt:

Postitus Postitas KKK »

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 17:30
KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 23:24 Ja ma olen nõus ka sellega, et TT kirjutab tegelikult hästi ja jätab intelligentse naise mulje, seda naiivsemad tunduvad repliigid stiilis " mu lapsi kiusatakse", "mind kiusatakse, sest olen naine/ema". Või et "ei jaksa osta printsessikleit" ja lapsed elavad muidu vaesuses...sel juhul enamus Eesti lastest elab vaesuses. Kõik postitused on pigem PP pere mustavad ja ega ta ju seda ei jaga, mis ta juba saanud/saaks/pakutakse. Pigem tundub teadlik ohvrimäng. Ja kuidas saab PP pere teda veel kiusata, kui laste isal testament tehtud? Kuna TT oli see, kes kohtusse läks, siis mul kahju PP perest, kes ikka veel selle jamaga peavad tegelema ja milles nad ju tegelikult üldse süüdi pole, vaid ka pigem kannatajad...

Palun mõelge veidi oma peaga ka. Advokaat Paul Keres ei läheks mitte kunagi esindama lootusetut juhtumit tasuta ja vaid loodetava protsendi ootusega. Ilmselgelt on Tuula lastele üritatud ära teha, enne surma firmaosalus ringi mängides. Miks me üldse mainime armukest Triinu. Tema ei puutu asjasse. Kohtuprotsess käib alaealiste laste vara jagamise teemal.
Ikka oma peaga, kelle omaga siis veel...:)
* PK büroo kas mitte ei töötagi sellistel tingimustel?
* Kas PK alati võidab kohtus? Ei pea just väga kaugelt minevikust otsima vastupidist näidet
* Alaealistele lastele peab jätma sundosa ja see tingimus on täidetud
* Minuteada ei kohusta ükski seadus jätma pärandiks kõigile lastele ühepalju.
* Üks asi on õigus ja teine õiglus. Kas lähtutakse kehtivatest õigusnormidest või kellegi subjektiivsest arvamusest, palju ta väärt on.
Igatahes, mul ainult hea meel, kui kõigil lastel hästi läheb. Ja kindlasti ei saa väita, et TT lapsed pole saanud sentigi. Mind on lihtsalt häirinud see, milline avalik mustamine TT poolt PP pere suunas käib. Et ainult tema ja tema lapsed on kannatajad ja neid kiusatakse. Kes selle jama kokku keeras? Mul igatahes PP perest pigem kahju ja naisena/emana suudan rohkem suhestuda ja kaasa tunda just neile, et peavad ikka veel seda suppi süüa(mida võibolla siis ka PP aimas ette ja seetõttu ei jätnud sundosast suuremat osa...et hästitoimiv pereettevõtte saaks rahulikult jätkata oma tööd ja visioonide elluviimist?)
Külaline

mida võibolla siis ka PP aimas ette ja seetõttu ei jätnud sundosast suuremat osa...et hästitoimiv pereettevõtte saaks rahulikult jätkata oma tööd ja visioonide elluviimist?
Muidugi aimas ta seda ette, sest TT hakkas oma väljapressimistega pihta juba ammu enne tema surma. Kohe, kui mees suhte lõpetas. TT-le ei soovinud jätta sentigi ja lastele sundosa. Eks me näe siis, kui head advokaadid tal olid, kas tema dokumendid on vettpidavad või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 16:57
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 09:57
Siin räägib kadedus ;)

Sellised naise ongi ise süüdi, nad on tahtlikult läinud suhtesse abielumehega, teades ette, et see ei tarvitse lõppeda nii, nagu nemad tahavad. Alati on ju võimalus ütelda - enne, kui sa pole vaba mees, mingit suhet ei teki, ise otsustad, aga selline on minu põhimõte. Kõik üle selle on selge kullakaevamine lootuses, et mingi kasu ikka tekib. Mitte kedagi ei sunnita millekski ja ka armastus (isegi kui oleks) ei võta inimeselt teotahet ega vastutust oma tegude eest.

Ma arvan, et meist nii mõnelgi on selliseid olukordi ette tulnud ja seega ka kogemust isikliku moraali tasemest, nii et teame, millest räägime.
Terve ilm on armukesi täis, tõenäoliselt ka sinu mehel. Enamik inimestest on tavalised inimesed, mis kullakaevajad need armukesed on?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 17:54
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 17:23 Vaikides oleks võinud minna nagu Selle Mõtsariga läks, hullarisse kinni, natuke uputamist basseinis ja lastest hoia edaspidi üldse eemale, vist ei tohi koolilõpetamistele ka minna. Pildilt täiesti kadunud. See olnuks parem variant su meelest?
Kes see Mõtsar on?

KH suhtes igati nõus, et tal polnud muud valikut, kui asi avalikkuse ette tuua. Poleks ta seda teinud, oleks tal ilmselt veel kehvemini kui praegu.
Google ei tööta? Ma sain ka ükspäev teada, et mu kolleeg ei googelda kunagi midagi :D Täiesti pekkis, mis inimesi tänapäeval on, ise 59, mitte 95.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 18:54
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 17:54
Kes see Mõtsar on?

Google ei tööta? Ma sain ka ükspäev teada, et mu kolleeg ei googelda kunagi midagi :D Täiesti pekkis, mis inimesi tänapäeval on, ise 59, mitte 95.
Google töötab suurepäraselt. Küsisin, vastuseid tuli palju, aga mitte ühtegi sellist, mida antud teemaga seostada saaks. Mõistan, et link panna on sinult liiga palju palutud...
Külaline

Ääretult loll pealkiri sel teemal.
käguan
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas käguan »

Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 22:25
KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 20:35 Vist ise olen mõned valed klikid teinud, aga viimasel ajal viskab pidevalt ette selliste tegelaste nagu KH ja TT postitusi fb-s. Emotsioonidest nõretavad, süüdistavad jne. ...tundub, et neil ka üksjagu sama vihaseid jälgijaid ja takkakiitjaid. Ma vist paras dinosaurus, aga millal muutus selline avalik tuulutamine ja oma musta pesu pesemine heaks nähtuseks?
Nii kahju on näha, kuidas täiskasvanud inimesed ei oska lihtsalt omavahel suhelda ja eriti valus on mõelda nende lastele. Piinlik tunne tekib, nii naisena kui emana - kuhu jääb naiste väärikus ja tekkinud olukorra osas vastutuse võtmine?
Huvitav, ka mina olen TT postitusi lugenud ja minu jaoks tunduvad need arukad. Pole ma mingi armukeseks olemisele takka kiitja, aga vot antud olukorras jääb igati mulje, et talle lihtsalt üritatakse kätte maksta. Kuna ta julges kohe alguses oma näo ja nimega asjast rääkida, mitte anonüümselt toimetada. Mulle on jäänud mulje, et PP ja TT näol oli tegu oli kahe kõva kiviga ja selle tagajärgi me praegu näeme.

Piinlik? Ei, mul ei ole piinlik. See on tänapäeva elu.
Jah, ta tundub üsna arukas ja tarmukas. Aga kui kogu lugu vaadata, siis tema eesmärgid ei tundu õiged. Võib olla ka arukaid ja tarmukaid, aga oma arukust ja tarmukust kahtlastel eesmärkidel kasutavaid inimesi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist