Tänapäeva kehapositiivsus

vana hea klassika
Külaline

Tänapäeva kehapositiivsus

Postitus Postitas Külaline »

Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Kas selline modell kutsuks teid pigem ostma või peletaks eemale? Ma päris ehmatasin ära. Üks asi, et see naisterahvas on kopsakas, aga lisaks ikka päris kole kohe.
Külaline

Selle teemaalgatuse peale ootasin midagi hirmsamat. Ei olnud hullu midagi, lihtsalt üks tugevalt ülekaaluline noor naine. Tänapäeval on selliseid ümberringi palju, ei tekita enam mingeid emotsioone. Tavaline vaatepilt.
Külaline

Modell on nagu on, aga sellise lõikega ujumisriideid talle selga ei paneks.
Külaline

Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul, sa ei tohi mind kriitiliselt vaadatagi! :D
Selliseid on üksjagu, seega tuleb neilegi riideid reklaamida, peaasi, et raha tuleb. Kardetavasti küll need kaalulangetusravimid muudavad selle paari aastaga ära...
Külaline

Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
Külaline

Palju üle 20 aastaseid saledaid tõmmusid sa tead?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:54 Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
Ma ei suudaks oma kõige hullemateski hirmuunenägudes ette kujutada, et ma selline välja näeks.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:56 Palju üle 20 aastaseid saledaid tõmmusid sa tead?
Neid on samapalju kui valgete seas. Pealegi ei tee sa suure tõenäosusega vahetgi 20 ja 40 aastase tõmmu vahel
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:57
Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:54 Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
Ma ei suudaks oma kõige hullemateski hirmuunenägudes ette kujutada, et ma selline välja näeks.
Ei tundu, et sa tore või ilus inimene oleks ausalt öelda.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 19:08
Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:57
Ei tundu, et sa tore või ilus inimene oleks ausalt öelda.
Läks jah ujumisriiete otsimise isu pealt ära sellise jubeda pildi peale. Üks asi on inimene tänavalt, olgu milline ta on, aga reklaamnäona ikka liig mis liig.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Kas selline modell kutsuks teid pigem ostma või peletaks eemale? Ma päris ehmatasin ära. Üks asi, et see naisterahvas on kopsakas, aga lisaks ikka päris kole kohe.
No eks paksudele, suitsetajatele ja muidu haigetele on ka vaja ujumisriideid müüa, võib-olla on hea nišš.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:50 Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul
Ja siis ajupositiivsus tähendab, et inimene on rumal, kuigi esiti pakuks hoopis vastupidist tähendust.
Külaline

Mina olen tähele pannud, et kehapositiivsusjutt kadus ja suure kehaga modelle jäi kõvasti vähemaks peale Ozempicu tulekut
Külaline

Natuke harjumatu, aga samas miks mitte. Ei pea kõik ühesugused olema.
Külaline

kolja kirjutas: 24 Veebr 2026 19:18
Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:50 Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul
Ja siis ajupositiivsus tähendab, et inimene on rumal, kuigi esiti pakuks hoopis vastupidist tähendust.
Sellega on nii, et pole inimest, kes arvaks, et ta on rumal. Seega pole ka keegi leiutanud ajupositiivsust, erinevalt kehapositiivsusest! :lol:
Ja seega siis erinevalt kehapositiivsusest, kipub olema püsiv nähtus...
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Ma otsin ka just rannariideid, aga seda avalehe pilti vist ei märkakski... ja ilmselt tuleb ikkagi poodi kohale kobida, sest ma ei salli rante ja seda, kui rinnaka paelad pole õigel kohal ja alati peab proovima.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Huvitav, et mõnesid koolis ei õpetatud kunsti mõistma ja sümboleid tõlgendama. Igal aastal on sama hala- ei suudeta vabariigi aastapäeva kontserdi sõnumit enda jaoks lahti mõtestada.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 22:57
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Huvitav, et mõnesid koolis ei õpetatud kunsti mõistma ja sümboleid tõlgendama. Igal aastal on sama hala- ei suudeta vabariigi aastapäeva kontserdi sõnumit enda jaoks lahti mõtestada.
Sorry, läks vale teema alla.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 22:59
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 22:57
Sorry, läks vale teema alla.
Ma mõtlesin, et päris ära keeranud. Arvab, et see lodev naisterahvas hirmsate ujumisriietega on selline kunst, mida igaüks ei mõista.
Külaline

tegelikult ikkagi hirmus, et noor inimene on suutnud oma keha selliselt käest ära lasta. Mis temast 20 aasta pärast saab? Terviseriskid ja kõik muu sinna juurde.
Ma ei ostaks midagi, mida selliselt reklaamitakse. Pole ise ka mingi miss (50+ Harju keskmine), aga ikkagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 5 külalist