Tänapäeva kehapositiivsus
-
Külaline
Tänapäeva kehapositiivsus
Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Kas selline modell kutsuks teid pigem ostma või peletaks eemale? Ma päris ehmatasin ära. Üks asi, et see naisterahvas on kopsakas, aga lisaks ikka päris kole kohe.
Kas selline modell kutsuks teid pigem ostma või peletaks eemale? Ma päris ehmatasin ära. Üks asi, et see naisterahvas on kopsakas, aga lisaks ikka päris kole kohe.
-
Külaline
Selle teemaalgatuse peale ootasin midagi hirmsamat. Ei olnud hullu midagi, lihtsalt üks tugevalt ülekaaluline noor naine. Tänapäeval on selliseid ümberringi palju, ei tekita enam mingeid emotsioone. Tavaline vaatepilt.
-
Külaline
Modell on nagu on, aga sellise lõikega ujumisriideid talle selga ei paneks.
-
Külaline
Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul, sa ei tohi mind kriitiliselt vaadatagi!
Selliseid on üksjagu, seega tuleb neilegi riideid reklaamida, peaasi, et raha tuleb. Kardetavasti küll need kaalulangetusravimid muudavad selle paari aastaga ära...
Selliseid on üksjagu, seega tuleb neilegi riideid reklaamida, peaasi, et raha tuleb. Kardetavasti küll need kaalulangetusravimid muudavad selle paari aastaga ära...
-
Külaline
Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei suudaks oma kõige hullemateski hirmuunenägudes ette kujutada, et ma selline välja näeks.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:54 Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
-
Külaline
Neid on samapalju kui valgete seas. Pealegi ei tee sa suure tõenäosusega vahetgi 20 ja 40 aastase tõmmu vahelGuest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:56 Palju üle 20 aastaseid saledaid tõmmusid sa tead?
-
Külaline
Ei tundu, et sa tore või ilus inimene oleks ausalt öelda.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:57Ma ei suudaks oma kõige hullemateski hirmuunenägudes ette kujutada, et ma selline välja näeks.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:54 Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
-
Külaline
Läks jah ujumisriiete otsimise isu pealt ära sellise jubeda pildi peale. Üks asi on inimene tänavalt, olgu milline ta on, aga reklaamnäona ikka liig mis liig.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 19:08Ei tundu, et sa tore või ilus inimene oleks ausalt öelda.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:57Ma ei suudaks oma kõige hullemateski hirmuunenägudes ette kujutada, et ma selline välja näeks.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:54 Modellil pole viga midagi ja ega sa teda osta ei saagi. Seisa aga paljalt peegli ette ja kujuta endale need bikiinid selga. Modelli sust endast ju nagunii pole.
No eks paksudele, suitsetajatele ja muidu haigetele on ka vaja ujumisriideid müüa, võib-olla on hea nišš.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Ja siis ajupositiivsus tähendab, et inimene on rumal, kuigi esiti pakuks hoopis vastupidist tähendust.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:50 Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul
-
Külaline
Mina olen tähele pannud, et kehapositiivsusjutt kadus ja suure kehaga modelle jäi kõvasti vähemaks peale Ozempicu tulekut
-
Külaline
Natuke harjumatu, aga samas miks mitte. Ei pea kõik ühesugused olema.
-
Külaline
Sellega on nii, et pole inimest, kes arvaks, et ta on rumal. Seega pole ka keegi leiutanud ajupositiivsust, erinevalt kehapositiivsusest!kolja kirjutas: ↑24 Veebr 2026 19:18Ja siis ajupositiivsus tähendab, et inimene on rumal, kuigi esiti pakuks hoopis vastupidist tähendust.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:50 Kehapositiivsus pole muud, kui laiskus. Kui ma ei viitsi trenni teha ja tore on maiustada, siis ütlen, et olen endaga rahul
Ja seega siis erinevalt kehapositiivsusest, kipub olema püsiv nähtus...
Ma otsin ka just rannariideid, aga seda avalehe pilti vist ei märkakski... ja ilmselt tuleb ikkagi poodi kohale kobida, sest ma ei salli rante ja seda, kui rinnaka paelad pole õigel kohal ja alati peab proovima.
-
Külaline
Huvitav, et mõnesid koolis ei õpetatud kunsti mõistma ja sümboleid tõlgendama. Igal aastal on sama hala- ei suudeta vabariigi aastapäeva kontserdi sõnumit enda jaoks lahti mõtestada.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
-
Külaline
Sorry, läks vale teema alla.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 22:57Huvitav, et mõnesid koolis ei õpetatud kunsti mõistma ja sümboleid tõlgendama. Igal aastal on sama hala- ei suudeta vabariigi aastapäeva kontserdi sõnumit enda jaoks lahti mõtestada.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
-
Külaline
Ma mõtlesin, et päris ära keeranud. Arvab, et see lodev naisterahvas hirmsate ujumisriietega on selline kunst, mida igaüks ei mõista.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 22:59Sorry, läks vale teema alla.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 22:57Huvitav, et mõnesid koolis ei õpetatud kunsti mõistma ja sümboleid tõlgendama. Igal aastal on sama hala- ei suudeta vabariigi aastapäeva kontserdi sõnumit enda jaoks lahti mõtestada.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
-
Külaline
tegelikult ikkagi hirmus, et noor inimene on suutnud oma keha selliselt käest ära lasta. Mis temast 20 aasta pärast saab? Terviseriskid ja kõik muu sinna juurde.
Ma ei ostaks midagi, mida selliselt reklaamitakse. Pole ise ka mingi miss (50+ Harju keskmine), aga ikkagi.
Ma ei ostaks midagi, mida selliselt reklaamitakse. Pole ise ka mingi miss (50+ Harju keskmine), aga ikkagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kahupea, Mai, Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 9 külalist