Tänapäeva kehapositiivsus

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 18:12 Otsisin ujumisriideid ja ette sattus selline pilt: https://www.aboutyou.ee/s/ujumisriiete-trendid-108146
Kas selline modell kutsuks teid pigem ostma või peletaks eemale? Ma päris ehmatasin ära. Üks asi, et see naisterahvas on kopsakas, aga lisaks ikka päris kole kohe.
Hirmus. Enam ei vaadata ka, kellele mida selga topitakse.
Külaline

Kole, kole. Väga kole.
Külaline

Paksus paksuseks, ei pea ju modelli suurusnumbrit valima. Mind näiteks segab, kui meil müüdavaid riideid reklaamivad tumedanahalised modellid.
Neile sobivad ju hoopis teised värvitoonid kui minusugusele kartulikarva juustega kahvanäole.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2026 19:01 Paksus paksuseks, ei pea ju modelli suurusnumbrit valima. Mind näiteks segab, kui meil müüdavaid riideid reklaamivad tumedanahalised modellid.
Neile sobivad ju hoopis teised värvitoonid kui minusugusele kartulikarva juustega kahvanäole.
No vabandust, aga see ei ole ju eesti bränd. Ja kas tumedanahaline on kuidagi vähem väärtuslik, et Teie kõrgeaususele huvipakkuvaid riideesemei reklaamida?
Külaline

Et saaks vaadata ja mõelda, et naine nagu mina. Päris naine keha. Enamus naisi ongi ju sellised.
Külaline

Enamus naisi ongi ju sellised.
Selliseid on ikka vähe.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:45
Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:41 Selle teemaalgatuse peale ootasin midagi hirmsamat. Ei olnud hullu midagi, lihtsalt üks tugevalt ülekaaluline noor naine. Tänapäeval on selliseid ümberringi palju, ei tekita enam mingeid emotsioone. Tavaline vaatepilt.
Postitus on kustutatud
Pane oma pilt üles. Vaatame üle.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 24 Veebr 2026 22:09Ma otsin ka just rannariideid, aga seda avalehe pilti vist ei märkakski...
Sama siin. Kui oled iseendaga rahul, siis sa ei pööra tähelepanu teiste välimusele ega vahi neid kõõrdpilguga. Peavad ikka räiged kompleksid olema, et sellest foorumisse teema teha ja halvustama tulla. Ega riideid ainult saledatele (ja valgetele, nagu siit välja tuli) ei müüda.

Kusjuures siin toodud võrdlus Pärtelpojaga oli veel eriti napakas, sest tegemist on väga ilusa naisterahvaga. Läksin selle teema peale tema Instgrami vaatama ja veendusin selles taaskord.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 09:37 Et saaks vaadata ja mõelda, et naine nagu mina. Päris naine keha. Enamus naisi ongi ju sellised.
Ise olen pisike ja vaatan, et pole tal häda midagi. Mulle meeldivad erinevused.
Külaline

No üks asi on lihtsalt inimene kuskil rannas, tänaval, eks seal on jah igasuguseid. Aga et sellist inimest peaks panema ujumisriideid reklaamima, on ikka liig. Mis mõttes ei märka, kui see on keset esilehte ja pärast ka veel. Kui ujumisriideid vaatan, siis ikka märkan. Ja minu enda kehaga rahulolu ei puutu üldse asjasse, kui ma oleks ise ka selline, äkki siis tõesti vaataks, et päris kena, aga kuna ma ei ole, siis mina siin ilu ei oska näha.
Külaline

Kui varem olid modellid saledad ja isegi ülisaledad, tekitas see paljudes stressi. Nagu poleks päris naine. Nagu poleks tõeline. Ja et kes jõuab end nii näljutada või treenida ilu nimel.
Nüüd on pildil tõeline naine. Aga ikka tekib arvustav arutelu. On ju kehapositiivne?
Aga kehapositiivsus on ikka arusaamatu. Sa võid olla sale ja ilus, aga näed hullult vaeva. Arst on rahul. Oled normkaalus küll, aga stressis.
Või oled ülekaalus. Ei pööra kaalule tähelepanu. Su arst ütleb et see pole tervislik. Kas arst saab siis oma ütlusega tekitada stressi, et pead hakkama kaalulangusega tegelema ja ei saa elu enam sel moel nautida nagu praegu. Pead hakkama kaloreid piirama.
Külaline

Pole tal midagi häda, kena naine. Aga eks mõnda ajab närvi, kui keegi tema arust inetu modellina raha teenib.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 06:55 No üks asi on lihtsalt inimene kuskil rannas, tänaval, eks seal on jah igasuguseid. Aga et sellist inimest peaks panema ujumisriideid reklaamima, on ikka liig. Mis mõttes ei märka, kui see on keset esilehte ja pärast ka veel. Kui ujumisriideid vaatan, siis ikka märkan. Ja minu enda kehaga rahulolu ei puutu üldse asjasse, kui ma oleks ise ka selline, äkki siis tõesti vaataks, et päris kena, aga kuna ma ei ole, siis mina siin ilu ei oska näha.
Kuidas see sinu elu segab, et pildil on ülekaaluline modell? Ükski normaalse ja terve enesekuvandiga inimene ei pööra sellisele asjale tähelepanu; see on normaalne nähe, et meie ümber on erinevaid inimesi. Riideid müüakse siiski igasuguses kaalus inimestele.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 08:10 Kui varem olid modellid saledad ja isegi ülisaledad, tekitas see paljudes stressi. Nagu poleks päris naine. Nagu poleks tõeline. Ja et kes jõuab end nii näljutada või treenida ilu nimel.
Nüüd on pildil tõeline naine. Aga ikka tekib arvustav arutelu. On ju kehapositiivne?
Aga kehapositiivsus on ikka arusaamatu. Sa võid olla sale ja ilus, aga näed hullult vaeva. Arst on rahul. Oled normkaalus küll, aga stressis.
Või oled ülekaalus. Ei pööra kaalule tähelepanu. Su arst ütleb et see pole tervislik. Kas arst saab siis oma ütlusega tekitada stressi, et pead hakkama kaalulangusega tegelema ja ei saa elu enam sel moel nautida nagu praegu. Pead hakkama kaloreid piirama.
Ma ei ole vastu, kui reklaamis on tavaline inimene. Aga kas peab olema lausa ülikole? Nüüd siin üritatakse väita, et see on kena naine. Kui keegi jälle räägib, et on 70 kg 170 pikkuse juures, siis nimetatakse vaalaks. Siin on ilmselt lihtsalt komme vastu vaielda, ükskõik mis teema on või mida väidetakse. Modell ei pea olema ülisale, aga kas just täiesti lodeva kehaga rasvunud inimene, selles ma pole kindel. Mina ei prooviks sellist keha normaliseerida või kuidagi väita, et see on kena. Ei ole. Üks imelik inimene veel püüab väita, et ma olen kade, sest see inimene teenib modellina raha. No tere tali. Annab ikka väänata kõiki asju ei tea kuhu. Kui keegi paneks sellise pildi endast üles ja väidaks, et on oma kehaga rahul, ma kujutan ette, mis materdamine siis tuleks, aga nüüd keeratakse hoopis teistpidi, et küll on kena naisterahvas.
Külaline

Ma ei ole vastu, kui reklaamis on tavaline inimene. Aga kas peab olema lausa ülikole? Nüüd siin üritatakse väita, et see on kena naine. Kui keegi jälle räägib, et on 70 kg 170 pikkuse juures, siis nimetatakse vaalaks. Siin on ilmselt lihtsalt komme vastu vaielda, ükskõik mis teema on või mida väidetakse. Modell ei pea olema ülisale, aga kas just täiesti lodeva kehaga rasvunud inimene, selles ma pole kindel. Mina ei prooviks sellist keha normaliseerida või kuidagi väita, et see on kena. Ei ole. Üks imelik inimene veel püüab väita, et ma olen kade, sest see inimene teenib modellina raha. No tere tali. Annab ikka väänata kõiki asju ei tea kuhu. Kui keegi paneks sellise pildi endast üles ja väidaks, et on oma kehaga rahul, ma kujutan ette, mis materdamine siis tuleks, aga nüüd keeratakse hoopis teistpidi, et küll on kena naisterahvas.
Miks sul on vaja elu eest kellelegi tõestada, kui kole naine ta ikka on (kogunisti ülikole!) ja kui halb ja ebanormaalne on see, et ta on riietemodell? Pigem tekib eelarvamus hoopis sellise kommenteerija kohta, mis nihestus tal peas on ja miks ta nii kibestunud on. Nii nagu sulle see modell vastukarva on, leidub inimesi, keda see ei häiri või kelle jaoks on ta kena. Lepi sellega.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 12:53
Miks sul on vaja elu eest kellelegi tõestada, kui kole naine ta ikka on (kogunisti ülikole!) ja kui halb ja ebanormaalne on see, et ta on riietemodell? Pigem tekib eelarvamus hoopis sellise kommenteerija kohta, mis nihestus tal peas on ja miks ta nii kibestunud on. Nii nagu sulle see modell vastukarva on, leidub inimesi, keda see ei häiri või kelle jaoks on ta kena. Lepi sellega.
Jah, on ebanormaalne. Kui inimene näeb välja esteetiliselt häiriv, mõjub ta peletavalt riidemüügile. Mina panin selle lehe kinni ja sealt midagi osta ei soovi. Seega panid need reklaamitegijad minu arust praegu küll mööda. Aga siinsed inimesed on veelgi naljakamad. Ühes teemas materdavad Evelini, et see oma tagumikku näitas, aga selline rasvas ja lodev naisterahvas on nüüd äkitselt väga kena. Mina pole pluss suuruses modellide vastu mitte kuidagi, aga need võiks olla siis trimmis ja kenad. Inetute inimestega reklaamimine on tõesti uus mõte ja ma arvan, et ei jää väga kauaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2026 13:00Jah, on ebanormaalne. Kui inimene näeb välja esteetiliselt häiriv, mõjub ta peletavalt riidemüügile. Mina panin selle lehe kinni ja sealt midagi osta ei soovi. Seega panid need reklaamitegijad minu arust praegu küll mööda. Aga siinsed inimesed on veelgi naljakamad. Ühes teemas materdavad Evelini, et see oma tagumikku näitas, aga selline rasvas ja lodev naisterahvas on nüüd äkitselt väga kena. Mina pole pluss suuruses modellide vastu mitte kuidagi, aga need võiks olla siis trimmis ja kenad. Inetute inimestega reklaamimine on tõesti uus mõte ja ma arvan, et ei jää väga kauaks.
Miks sa sellist inetut koolikiusaja juttu ajad, olles (eeldatavasti) täiskasvanu? Ilumeel on subjektiivne. Reklaamides kasutatakse juba ammu erineva välimusega ja nahavärviga inimesi, et kõik tunneks end kaasatuna, see pole mingi uus asi. See, et sina selle alles nüüd avastasid, on muidugi tõeline heureka. Välimuse kallal õelutsemine pole enam ammu popp teema. Lisaks, välimust on tunduvalt kergem muuta kui halba iseloomu.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2026 13:20Miks sa sellist inetut koolikiusaja juttu ajad, olles (eeldatavasti) täiskasvanu? Ilumeel on subjektiivne. Reklaamides kasutatakse juba ammu erineva välimusega ja nahavärviga inimesi, et kõik tunneks end kaasatuna, see pole mingi uus asi. See, et sina selle alles nüüd avastasid, on muidugi tõeline heureka. Välimuse kallal õelutsemine pole enam ammu popp teema. Lisaks, välimust on tunduvalt kergem muuta kui halba iseloomu.
Sa oled vist see, kellele ütlus "Mine ravile!" oli algselt suunatud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 13:23
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2026 13:20Miks sa sellist inetut koolikiusaja juttu ajad, olles (eeldatavasti) täiskasvanu? Ilumeel on subjektiivne. Reklaamides kasutatakse juba ammu erineva välimusega ja nahavärviga inimesi, et kõik tunneks end kaasatuna, see pole mingi uus asi. See, et sina selle alles nüüd avastasid, on muidugi tõeline heureka. Välimuse kallal õelutsemine pole enam ammu popp teema. Lisaks, välimust on tunduvalt kergem muuta kui halba iseloomu.
Ilmselt on seda lauset sulle elus palju öeldud. Muidugi armas, et nii ilusti oma peeglit teistele näitasid. Selle kommentaariga tõestasid lõplikult, et sul tõepoolest pole kupli all asjad korras. Nagu oligi arvata, normaalsed inimesed sellist juttu suust välja ei aja, mida sa siin toodad.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 13:40
Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 13:23
Ilmselt on seda lauset sulle elus palju öeldud. Muidugi armas, et nii ilusti oma peeglit teistele näitasid. Selle kommentaariga tõestasid lõplikult, et sul tõepoolest pole kupli all asjad korras. Nagu oligi arvata, normaalsed inimesed sellist juttu suust välja ei aja, mida sa siin toodad.
Mis sina arvad, kas on uhke olla selline? Paku midagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist