Ja see on teil võimaldatud?
Me küll ei saa oma puhkust ainult suvel ja korraga.
Ja see on teil võimaldatud?
See on olnud töökoha valikul alati üks kriteeriume, et saaksin suvel puhata. Nagu öeldud, ma ei ole suur reisija ja mu ainus soov on aeg suvel maha võtta ja maakodus puhata.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 11:14Ja see on teil võimaldatud?
Me küll ei saa oma puhkust ainult suvel ja korraga.
Pole siis ime, kuidas paljud põlevad läbi, sest talvel ei puhka ja soojamaareisil ei käi. Suvi on puhkamatagi ilus, muudkui sõida reede poolest päevast puhkama.
Dubai jääb tee peale ette.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 11:34 Usa ründas Iraani, et hävitada valitsev riigikord?
Edasi loodab usa iraani rahvale, et see viiks alustsu lõpule?
Aga Dubai? Kuidas see sinna üldse puutub?
UAE-s on ameeriklaste väeosad. Järelikult on ka Iraani jaoks vaenlane. Lihtne.
See on nüüd küll imelik väide, et läbi põlevad just need, kes eelistavad puhata suvel - on sul selliseid andmeid, et just need põlevad? Minule jääb ainult nädalalõppudest väheks. See on järgi proovitud ehk siis minu elus on olnud üks selline suvi, kus puhkust polnud. Muidugi siis sõitsingi ära ainult nädalalõppudel. Võtsin seda nii, et kui peab - siis peab. Aga unistste olukord see minu jaoks polndud, mõtlesin, et kui vähegi võimalik, siis sellist suve enam ei taha.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 11:30Pole siis ime, kuidas paljud põlevad läbi, sest talvel ei puhka ja soojamaareisil ei käi. Suvi on puhkamatagi ilus, muudkui sõida reede poolest päevast puhkama.
Iraan (keda ründavad USA ja Iisrael), laseb omalt poolt rakette nende riikide pihta, keda ta peab USA- meelseteks.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 12:43 Kelle teele jääb dubai ette? Usa raketi teele mida ta saadab iraani suunas? Ja neid siis dubais kahjutuks tehakse ja need ei jõua iraani sihtmärgini.
Või laseb neid iraan?
Kas meie koolivaheaega Egiptusesse veetma minna tundus hea mõte? Alates tänasest on ka see ohupiirkond, rünnatud on ka turiste.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 13:00 See et iraan nii käituda võib oli täiesti ettearvamatu vastus usa poolt plaanitud rünnakule?
Usa kogus neid sõjalaevu ja muud tehnikat sinna küll. Aega ründamiseks ei öelnud.
Seega meie koolivaheaega sinna veetma minna tundus täitsa hea reis? Mingi luure või liitlaste omavahelised jutud riikide tasandil? Isegi meie kaitseminister ei teadnud liitlaste plaanist?
Ikka ise ju võtsid. Või riik ahvatles neid sinna minema?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 15:56 Äripäeva peatimetaja M. Mandel arvab et ei peaks me inimesi tooma koju maksumaksja raha eest, kuna nad ise võtsid selle riski.
Kas võtsid riski ise? Oli see teada ette? Isegi me kaitsemiister ei teadnud? Või teadis? Võttis riski?
Kontonumbri unustasid panemata.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 15:56 Äripäeva peatimetaja M. Mandel arvab et ei peaks me inimesi tooma koju maksumaksja raha eest, kuna nad ise võtsid selle riski.
Kas võtsid riski ise? Oli see teada ette? Isegi me kaitsemiister ei teadnud? Või teadis? Võttis riski?
Mitte ühegi tegevuse juures elus ei puudu risk. Sellises olukorras peab riik inimesi raha olemasolust sõltumata aitama kojusaamisega, aga hiljem peaks see summa tulema ikkagi inimese enda taskust.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 15:56 Äripäeva peatimetaja M. Mandel arvab et ei peaks me inimesi tooma koju maksumaksja raha eest, kuna nad ise võtsid selle riski.
Seega sa arvad, et kui torm murrab Hiiumaal metsa ning metsatalu elektriliin katkeb, siis selle peab taastama algselt küll riik, kui pärast tuleb esitada arve talu omanikule? Mina ei arva nii. Eriolukordades (mida sõja algamine kindlasti on, nagu ka torm) on normaalne, et riik kasutab maksumaksja raha hädaliste aitamiseks. Samal põhimõttel on korraldatud meie tervishoid, solidaarsuspõhimõttel. Mina pean seda õigeks.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 16:14Mitte ühegi tegevuse juures elus ei puudu risk. Sellises olukorras peab riik inimesi raha olemasolust sõltumata aitama kojusaamisega, aga hiljem peaks see summa tulema ikkagi inimese enda taskust.Guest kirjutas: ↑04 Mär 2026 15:56 Äripäeva peatimetaja M. Mandel arvab et ei peaks me inimesi tooma koju maksumaksja raha eest, kuna nad ise võtsid selle riski.
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Google [Bot], kaegu, Kõuts, taivopalm ja 7 külalist