Ettepanek muudatusteks
-
Külaline
Soovitaks ajatempli lisada alates X kuupäevast, mitte tagasiulatuvalt. See on vast ainus koht, kus mingit ohtu näha - et saab väita, et ei ossnud sellise asjaga arvestada vmt.
-
Külaline
See võib olla seotud ip aadressiga äkki. Aga samas ip aadress ei ole ju salastatud info.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 23:50PKs lõpetati see ajatempli lisamine juba tükk aega enne PK lõppu. Viidati mingile seadusele, mis sellist märgistamist ei lubavat.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 12:21Seal oli kommentaari all kirjas, et see "kägu" on vastanud teemas x korda. Ja siis oli minu mäletamist mööda see, et selle kirja peale vajutades näitas kõik kuupäevad ja kellajad, millal ta siis teemasse midagi kirjutanud oli.Seega... külaliste „ajatempli“ funktsioon saab foorumisse lisatud kas sel või järgmisel nädalavahetusel.
Kas keegi tore palun tuletaks meelde, kuidas see eelmises foorumis täpselt toimis?
Moderaatorid, palun uurige, kas see ajatempel on ikka kõigi seadustega vastavuses, et pärast pahandust ei tuleks.
-
Külaline
Kas on millegi üle põdeda?Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 06:53 Soovitaks ajatempli lisada alates X kuupäevast, mitte tagasiulatuvalt. See on vast ainus koht, kus mingit ohtu näha - et saab väita, et ei ossnud sellise asjaga arvestada vmt.
-
Külaline
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 08.07 19:11; 08.07 19:20; 08.07 20:24; 08.07 21:24;
Pole vist ip põhine. Rohkem tundub kasutaja järgi.
Pole vist ip põhine. Rohkem tundub kasutaja järgi.
-
Külaline
Minul mitte, aga mõnel võib olla.
-
Külaline
Mõnel kindlasti. Mina tahaks, et saaks ka tagant järgi seda vaadata.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 10:17Minul mitte, aga mõnel võib olla.
Mul mõnes teemas mitmel korral on minu “nimel” jutt üle võetud ja trollitud minu eest, nii et vähe pole.
-
Külaline
Jah, minuga on ka seda juhtunud. Omen teinud teema ja mingi aja pärast ilmub troll, kes vastb, nagu tema oleks teema algataja. Vastused on inetud ja halvustavad veel pealegi.
Ajatempel ei tule tagasiulatuvalt. Seda on tehniliselt liialt keerukas/riskante teostada.
-
Külaline
Peaks ära kaotama võimaluse varja minu foorumil olekut, kiusajad on argpükslikud ja just seda võimalust kasutavadki.
-
Külaline
Mida see annab, et varja? Nime alt nagunii ei postitata.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 15:00 Peaks ära kaotama võimaluse varja minu foorumil olekut, kiusajad on argpükslikud ja just seda võimalust kasutavadki.
-
Külaline
Mina ei näe üldse vajadust ajatempli järele. Pole kedagi solvanud ega kellegi teise pähe esinenud, mitte ühtki TA-d "üle võtnud".Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 13:33Jah, minuga on ka seda juhtunud. Omen teinud teema ja mingi aja pärast ilmub troll, kes vastb, nagu tema oleks teema algataja. Vastused on inetud ja halvustavad veel pealegi.
Kui see tempel PKs oli, ei viitsinud ka kunagi vaadata, kes mida täpselt kirjutanud oli. Kui asi läks segaseks, polnudki enam huvitav see vastastikune sõimlemine, kerisin üle.
Kui ajatempel tuleb, siis kirjutan kindlasti vähem. Siin meeldib just see, et külalisi ei saa teised külalised jälitada ega ühegi kommentaariga seostada, midagi välja nuhkida - nagu toimub mõne oma kasutajanime alt kirjutajaga. Väga ebameeldiv.
-
Külaline
Ega see ajatempel ei hakka kõike su postitusi näitama.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 22:59Siin meeldib just see, et külalisi ei saa teised külalised jälitada ega ühegi kommentaariga seostada, midagi välja nuhkida - nagu toimub mõne oma kasutajanime alt kirjutajaga. Väga ebameeldiv.
See peaks olema ühe teema piires.
Siis saad näha kellega parasjagu kirjutad.
Mitte nii, et mõni trollib vahele ja pärast ei saagi aru kellega kirjutasid.
-
Külaline
No aga siis kaob ära ka iseendaga vaidlemine ja "valetad" jms mõttetud kommentaarid, mis võib mõne lehekülje pikkuseks lausa venida.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 22:59ega ühegi kommentaariga seostada, midagi välja nuhkida - nagu toimub mõne oma kasutajanime alt kirjutajaga. Väga ebameeldiv
Saab ikka natuke eritstada, kes mida kirjutab.
-
Külaline
Seda oleks pidanud kohe alguses tegema, siis kui pk lõpu järel siia palju inimesi saabus.
Ajatempli funktsiooni lisamine on arvatust töömahukam. Loodetavasti saab sel nädalavahetusel valmis.
-
Külaline
See lihtsustaks foorumi kasutamist suuresti.
-
Külaline
Suht lamp asi, pole siiani puudust tundnud.
-
Külaline
Mis siis juhtus, et ei saanudki valmis?
-
Külaline
Perekoolis olid pooled Eesti naised kasutajad ja ka suudeti need ära teha, kui õigesti mäletan, siis isegi kahes versioonis olid, st mingil ajal muudeti.
-
Külaline
Viimati külastasid: 20 Veebr 2026 10:06
Tänane kuupäev on 27 Mär 2026 23:14
See pole küll ettepanek muudatusteks ega häiri ka, lihtsalt küsimus, miks see nii imelikke kuupäevi näitab? Käin ikka vähemalt ülepäeva siin vaatamas. Eile ja üleeile käisin kindlasti, isegi kirjutasin siin-seal.
Aga ikka selline teade?
Tänane kuupäev on 27 Mär 2026 23:14
See pole küll ettepanek muudatusteks ega häiri ka, lihtsalt küsimus, miks see nii imelikke kuupäevi näitab? Käin ikka vähemalt ülepäeva siin vaatamas. Eile ja üleeile käisin kindlasti, isegi kirjutasin siin-seal.
Aga ikka selline teade?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist