Kohtuvaidlusest
-
Külaline
Mulle tundub kogu see perekond tiba koputada saanud, kui päris aus olla.
-
Külaline
Jeesus Maria küll. Ma arvasin, et selle perekonna saaga enam hullemaks minna ei saa, aga nagu viimaste postituste lugemisest teada sain, saab küll.
See on ikka hirmus, et sellist asja lahatakse terve Eesti ees. Ja ajakirjandus muidugi mõnuleb ja paneb hagu alla, avaldab iga jummala kahtlusekübeme või mõttetera, mille eest (veel) kohtu alla anda ei saa ... et ikka ägedam andmine oleks.
Tõesti, pandagu Kesselaiule neljakesi maha, söögikott ja suusad kaasa ja tehku seal asjad selgeks.
See on ikka hirmus, et sellist asja lahatakse terve Eesti ees. Ja ajakirjandus muidugi mõnuleb ja paneb hagu alla, avaldab iga jummala kahtlusekübeme või mõttetera, mille eest (veel) kohtu alla anda ei saa ... et ikka ägedam andmine oleks.
Tõesti, pandagu Kesselaiule neljakesi maha, söögikott ja suusad kaasa ja tehku seal asjad selgeks.
-
Külaline
Kelly tundub üldse üks tore inimene olevat, vaadates, kuidas ta enda lähedastesse suhtub ja nendega suhtleb:
"et kui ma Mihklile tavaliselt kurjasti ütlen, siis ma ei palu vabandust..."
https://www.youtube.com/shorts/gWKcU2QqCfM
Ja hiljutisest Henry sõnavõtust kohtus: " On ka olnud kordi, kus õde on sundinud mind suuski määrima, et ma saaksin oma (rahalise) osa välja teenida. Ta on öelnud, et sina, ori, oled kaasas, et niimoodi oma osa välja teenida."
"et kui ma Mihklile tavaliselt kurjasti ütlen, siis ma ei palu vabandust..."
https://www.youtube.com/shorts/gWKcU2QqCfM
Ja hiljutisest Henry sõnavõtust kohtus: " On ka olnud kordi, kus õde on sundinud mind suuski määrima, et ma saaksin oma (rahalise) osa välja teenida. Ta on öelnud, et sina, ori, oled kaasas, et niimoodi oma osa välja teenida."
-
Külaline
Temale reeglid ei kehti jah https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9277 ... rtlane-ise
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 12:26 Temale reeglid ei kehti jah https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9277 ... rtlane-ise
Palju nende nelja inimese loos seda tegelikku lugu üldse on ja palju on meedia poolt üles klopitud vahtu. 30% esimest, 70% teist.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 11:56 Mulle tundub kogu see perekond tiba koputada saanud, kui päris aus olla.
Eestis on enamus perekondi tiba koputada saanud.
-
Külaline
Rumal temp oli see, et ema Lilian pettis Tõnist võõra mehega ja sealt see trall alguse sai. Pärast oli vist see, et Tõnis leidis uue naise. Aga lilian tegi esimese sammu. Üldiselt on see juba vana lugu ja kohus võiks joone alla tõmmata.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 10:16 Huvitav mis hullu see oli:
Lilian Talving:
Alates 2018. aasta aprillist, kui Tõnis sai teada ühest minu rumalast tembust, millega olin hulk aastaid tagasi umbes 26-aastasena hakkama saanud, hakkas kõik allamäge veerema.
https://raamatud.postimees.ee/7487265/k ... sobrannaga
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 12:34Rumal temp oli see, et ema Lilian pettis Tõnist võõra mehega ja sealt see trall alguse sai. Pärast oli vist see, et Tõnis leidis uue naise. Aga lilian tegi esimese sammu. Üldiselt on see juba vana lugu ja kohus võiks joone alla tõmmata.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 10:16 Huvitav mis hullu see oli:
Lilian Talving:
Alates 2018. aasta aprillist, kui Tõnis sai teada ühest minu rumalast tembust, millega olin hulk aastaid tagasi umbes 26-aastasena hakkama saanud, hakkas kõik allamäge veerema.
Mehhiko ja türgi seepe ei tohi rohkem Eestis näidata, vaata mis nüüd Eesti peredes toimub.
-
Külaline
No Jumal küll, milles see Kesselaid süüdi on.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 11:58 Jeesus Maria küll. Ma arvasin, et selle perekonna saaga enam hullemaks minna ei saa, aga nagu viimaste postituste lugemisest teada sain, saab küll.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 12:34Rumal temp oli see, et ema Lilian pettis Tõnist võõra mehega ja sealt see trall alguse sai. Pärast oli vist see, et Tõnis leidis uue naise. Aga lilian tegi esimese sammu. Üldiselt on see juba vana lugu ja kohus võiks joone alla tõmmata.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 10:16 Huvitav mis hullu see oli:
Lilian Talving:
Ütleme, et sa olid jalgu hoidmas ja see tõesti oligi nii. Siis, kuidas see asi annab õiguse hakata halvasti suhtuma ka oma tütresse? Lihtsalt seetõttu, et tütar on naissoost? Ja õiguse nimetada tütart ja tema tulevasi järeltulijaid värdjateks või kuidas see oligi, sõnastust ei mäleta. Umbes, et tütre lapsed ei peaks sündima oli kirjas.
On lahku mindud ka siinpool, aga lapsed vedada sellise jama sisse miks? Lastekaitse oli kus? Lihtsalt tuntuse pärast pigistati silmad kinni ja ei tuldud lastele appi? Politsei vaatas fotot, kus vanem lapsel kallal ja ei kedagi, lihtsalt seetõttu, et kõik asjaosalised on tuntud ja elus inimesed täna?
-
Külaline
Mina vastasin lihtsalt küsimusele, mis oli rumal temp. Mina jalgu ei hoidnud, aga sellest on meedia kirjutanud ja see ilmselt on tänagi otsinguga leitav. Inimene küsis ja mina vastasin. Mina muid hinnanguid anda ei taha.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 12:57Ütleme, et sa olid jalgu hoidmas ja see tõesti oligi nii. Siis, kuidas see asi annab õiguse hakata halvasti suhtuma ka oma tütresse?
-
Külaline
Minu arust on Kelly ja Tõnis iseloomult väga sarnased: rahaahned, mõlemal on meeletu ego, kui keegi kohtleb teda tema arust ebaõiglaselt, on vaja sajakordselt kätte maksta. Lilian on kirjutanud jah, et pettis korra Tõnist 26 aastaselt ja selle eest siis pidi mitmekordselt kätte maksma nii talle kui tütrele. See naise sõbranna on ka nagu kättemaksuks ette võetud ja nüüd hõõrub oma uut perekonda Lilianile ikka igal võimalikul juhul nina alla. Küll postitab Henry nime alt mingeid imelikke postitusi, et käisin siin emaga seal ja seal, kus on mõeldud hoopis Tõnise uut naist vms. Kellyl samamoodi suur edevus ja kättemaksuhimu ei lase rahus olla. Tema on harjunud venna kõrval esimest viiulit mängima, aga nüüd on hoopis vastupidi. See ei mahu kohe tema sisse kuidagi ära. Üks pole parem teisest mitte kuidagi.
-
Külaline
Eks ta nii ole. Veidi off topic. Millega see ema Lilian üldse tegeleb, mis alal töötab?
-
Külaline
Investeerida lapse huvides? Jah, kui kohus selleks loa annab. Tõenäoliselt ei anna, sest kuidas saab kohus kindel olla, et lapsevanem on ekspert ja investeerib tulemuslikult. Investeeringutega kord on nii, et võid ka kõik kaotada ja kes siis süüdi? Kohtunik, kes andis loa? Investeerida võib ilmselgelt tähtajalisese hoiusesse, mis on riskivaba. Selliseid vaidluseid on teistelgi olnud, et vanemad investeerivad loata lapse vara, kahjumlikult ja pärast laps kaebab kohtusse. Pole seega üldse haruldane. Neid mitte teravaid pliiatseid on maailmas küll ja rohkem.kolja kirjutas: ↑10 Mär 2026 09:07Alaealise lapse vanemana oli tal vist siiski õigus raha investeerida lapse huvides? Ja et tagasi pole andnud- mulle on jäänud mulje, et Kelly on tegelikult päris palju saanud, enam-vähem kõik, mis ei olnud konkreetselt, eksklusiivselt Henry nimel (ja sealtki kandis ema 70000 ära). Suurima asjana nähtavasti maja. Oletan, et Tõnis rehkendab umbes nii, et kuna Kelly on saanud selle-ja-selle-ja-selle, siis on ta meelest õiglane, kui talle jäävad Tallinna Vee aktsiad. Ja et poleks suutnud kõrvale panna treeneripalgast- no selle palga oleks ta sisuliselt ju ise kokku leppinud iseendaga. Ta oleks saanud omale väga kõrge tulemustasu iseendaga kokku leppida, kuid nähtavasti ei tahtnud riigile makse maksta ja nüüd on siis nii. Õpetlik lugu.Guest kirjutas: ↑09 Mär 2026 22:40Jah, Tõnis nüüd kindlasti on erapooletu oma tunnistuses.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 21:41 Lugesin just Tõnise viimast sõnavõttu kohtus (Henry FB lehelt). Kui see kõik seal öeldu on tõsi, no siis on meie kohtupidamine küll imelik. Eriti mitmetes kuupäevades eksimine lausa aasyanumbriga ja Starmani tunnistaja kutsumata jätmine.Aga artiklist võib lugeda, et Kelly Sildaru nõuab tagasi 211 207 eurot ja 81 senti, mille eest osteti ja müüdi AS Tallinna Vesi aktsiaid. Ükskõik kuidas me ei vaata, mis valemi või lepinguga oli isal õigus osta aktsiaid raha eest, mis talle ei kuulunud? Isal polnud isiklikku sissetulekut ja sellist raha poleks ta kõrvale suutnud panna ka treeneripalka saades. Ükski tunnistaja ei suuda seda ümber lükata. Ta ilmselt sai aru, et asi läheb jamaks ja müüs need varsti ka maha. Nojah, ootame kohtuotsuse ära.
Ilmselt oleks ka see tulemustasu pidanud kohtust läbi minema ja loa saama, sest ega lapsevanem ei saa lapse varast ka ebamõistlikke summasid endale palgaks määrata. Kuni siis laps täiskasvanud ja ise otsustab.
-
Külaline
Lilian Talving:
Kas siis kui tuttava mehega petnud oleks, olnuks kõik tibens?
-
Külaline
See on väga huvitav, kuidas inimesed nimetavad kedagi, siinjuures siis Kellyt rahaahneks. Kui aga ise oleksid Kelly olukorras ja peaks otsustama, kas lüüa käega ebaõiglaselt kasutatud rahale, 200 000 siis hetkeseisuga, kuidas siis ise käituksid? Ma tahaks näha seda inimest, kes sellisest summast loobuks, eriti veel mitte just superisa kasuks.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 13:25 Minu arust on Kelly ja Tõnis iseloomult väga sarnased: rahaahned, mõlemal on meeletu ego, kui keegi kohtleb teda tema arust ebaõiglaselt, on vaja sajakordselt kätte maksta. Lilian on kirjutanud jah, et pettis korra Tõnist 26 aastaselt ja selle eest siis pidi mitmekordselt kätte maksma nii talle kui tütrele. See naise sõbranna on ka nagu kättemaksuks ette võetud ja nüüd hõõrub oma uut perekonda Lilianile ikka igal võimalikul juhul nina alla. Küll postitab Henry nime alt mingeid imelikke postitusi, et käisin siin emaga seal ja seal, kus on mõeldud hoopis Tõnise uut naist vms. Kellyl samamoodi suur edevus ja kättemaksuhimu ei lase rahus olla. Tema on harjunud venna kõrval esimest viiulit mängima, aga nüüd on hoopis vastupidi. See ei mahu kohe tema sisse kuidagi ära. Üks pole parem teisest mitte kuidagi.
-
Külaline
-
Külaline
Kas ta üldse ametlikult töötanud on?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 13:51Millega see ema Lilian üldse tegeleb, mis alal töötab?
-
Külaline
On kirjutamata seadus, et sõbrad ja sõbrannad on keelatud. Kujuta nüüd ise ette, kuidas suhtuksid, kui su abikaasa eksib korra võõra mehega või teeb seda korduvalt sinu sõbrannaga. Pole vahet? Minul küll oleks. Kui tahaksin kätte maksta, siis otsiks sõbra, aga lihtsam oleks andeks anda või siis üldse lahku minna.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 14:42 oot, miks siis emmel probleem on kui Tõnis sõbrannaga sama teeb?
-
Külaline
Ma ütlesin, et üks pole parem teisest. Ma pole öelnud, et käega peab lööma. Kuus aastat juba jauranud selle raha pärast, see oli kunagi väga suur summa, nüüd on poole oma väärtusest juba kaotanud. Selles rahavaidluses ma olen Kelly poolt, Tõnis on soovinud oma laste pealt rikastuda ja arvas, et raha on ikka pigem nagu tema raha, kui lapsed olid alaealised.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 14:41See on väga huvitav, kuidas inimesed nimetavad kedagi, siinjuures siis Kellyt rahaahneks. Kui aga ise oleksid Kelly olukorras ja peaks otsustama, kas lüüa käega ebaõiglaselt kasutatud rahale, 200 000 siis hetkeseisuga, kuidas siis ise käituksid? Ma tahaks näha seda inimest, kes sellisest summast loobuks, eriti veel mitte just superisa kasuks.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 13:25 Minu arust on Kelly ja Tõnis iseloomult väga sarnased: rahaahned, mõlemal on meeletu ego, kui keegi kohtleb teda tema arust ebaõiglaselt, on vaja sajakordselt kätte maksta. Lilian on kirjutanud jah, et pettis korra Tõnist 26 aastaselt ja selle eest siis pidi mitmekordselt kätte maksma nii talle kui tütrele. See naise sõbranna on ka nagu kättemaksuks ette võetud ja nüüd hõõrub oma uut perekonda Lilianile ikka igal võimalikul juhul nina alla. Küll postitab Henry nime alt mingeid imelikke postitusi, et käisin siin emaga seal ja seal, kus on mõeldud hoopis Tõnise uut naist vms. Kellyl samamoodi suur edevus ja kättemaksuhimu ei lase rahus olla. Tema on harjunud venna kõrval esimest viiulit mängima, aga nüüd on hoopis vastupidi. See ei mahu kohe tema sisse kuidagi ära. Üks pole parem teisest mitte kuidagi.Et väga variserlik hinnang.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline