Aga, miks te eesti keeles ei kirjuta?
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Jane näeb väga hea välja. Kas ta käis lõpuks maoopil ära või ozempic?
-
Külaline
Iga naine pidi olema ju kena igas kehas.
Miks siis ikkagi vaja kõhnem välja näha, kui rõhutas pidevat body positivityt ja et paksud naised on ka kenad? 
-
Külaline
Eks ikka juba ka muu tervise pärast.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 18:11 Iga naine pidi olema ju kena igas kehas.Miks siis ikkagi vaja kõhnem välja näha, kui rõhutas pidevat body positivityt ja et paksud naised on ka kenad?
![]()
Aga ma arvan, et need, kes seda rõhutavad , ihtsalt valetavad endale, kuna muu meetod, kui vaid meditsiiniline(opp, ravimid) ei toimi. Siis ongilihtsam öelda, et oi jah ma olen rahul.
Võib-olla on see seotud ka sellega, mis ta oma väärkohtlemisega südamelt ära sai. Nüüd vb siis tunnebki, et tahaks uut algust. Vaimse tervise asjad on karmid.
Ma lihtsalt siiralt tundsin huvi, sest tasulist blogi ma ei loe aga hea näeb ta välja küll ja ma isegi hetkel -9kg ja kõnetab see teema. Mäletan, et maoopi teemat ta kunagi mainis.
-
Külaline
Just! https://digiajakirjad.postimees.ee/8428 ... inimvareksGuest kirjutas: ↑11 Mär 2026 18:46Eks ikka juba ka muu tervise pärast.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 18:11 Iga naine pidi olema ju kena igas kehas.Miks siis ikkagi vaja kõhnem välja näha, kui rõhutas pidevat body positivityt ja et paksud naised on ka kenad?
![]()
Aga ma arvan, et need, kes seda rõhutavad , ihtsalt valetavad endale, kuna muu meetod, kui vaid meditsiiniline(opp, ravimid) ei toimi. Siis ongilihtsam öelda, et oi jah ma olen rahul.
Võib-olla on see seotud ka sellega, mis ta oma väärkohtlemisega südamelt ära sai. Nüüd vb siis tunnebki, et tahaks uut algust. Vaimse tervise asjad on karmid.
Ma lihtsalt siiralt tundsin huvi, sest tasulist blogi ma ei loe aga hea näeb ta välja küll ja ma isegi hetkel -9kg ja kõnetab see teema. Mäletan, et maoopi teemat ta kunagi mainis.
Nii kaua on kõik kehapositiivsed, kuniks suudavad isa kaalu alandada. "Selliste kaalulangetusravimite tulekuga hakkasid Hollywoodis kehad kahanema ja varem kehapositiivsuse sõnumit endas kandnud staarid, nagu Kelly Clarkson, Rebel Wilson, Oprah, Amy Schumer ja Meghan Trainor on kõik hääletanud kõhnema figuuri poolt."
-
Külaline
Alandagu enda kaalu, jätku isa rahule!Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 14:12Nii kaua on kõik kehapositiivsed, kuniks suudavad isa kaalu alandada. "Selliste kaalulangetusravimite tulekuga hakkasid Hollywoodis kehad kahanema ja varem kehapositiivsuse sõnumit endas kandnud staarid, nagu Kelly Clarkson, Rebel Wilson, Oprah, Amy Schumer ja Meghan Trainor on kõik hääletanud kõhnema figuuri poolt."
-
Külaline
Arvata on, et kõik need body positivity naised tahavad tegelt saledad olla. See jutt "ma olen endaga rahul just sellisena nagu ma olen" on üks suur enesepettus ja oma laiskuse õigustamine.
-
Külaline
Kas Marimelli Meelis ei pidanud mitte välismaale kuskile minema? Ikka Eestis?
-
Külaline
Sellist mõistet tead nagu "turundustrikk"?Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:36 Kas Marimelli Meelis ei pidanud mitte välismaale kuskile minema? Ikka Eestis?
-
Külaline
Kirjutab ju, et Ozempicut teeb.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 07:10 Jane näeb väga hea välja. Kas ta käis lõpuks maoopil ära või ozempic?
Aga see kehapositiivsus ongi üks suurim enesepettus, pole keegi oma lodetavate pekkidega rahul, isegi kui teha sada videot päevas selle kohta.
Teine asi on, mis mind alati muigama ajab, et kõik need paksud infrapunamattide ja kuppude jms promojad, on endiselt sama lodevad ja paksud kui varem.
-
Külaline
Ei ole kõiki kommentaare läbi lugenud, võibolla on siin juba kiidetud, aga ma tunnen suurt austust ja imetlust "puhtapime" suhtes. Milline oskus kirjutada, enese üle naerda ja nutta, milline elujaatus. Müts maha Kai ees!
-
Külaline
Pole kaua Eesti loetumat pereblogi lugenud.
Kas nad kolivad Ameerika asemel Saaremaale või on Ameerika laualt maas?
Kas nad kolivad Ameerika asemel Saaremaale või on Ameerika laualt maas?
-
Külaline
Vahel vaatan selle tädi tegemisi:
gulnaz_gadzhigurbanova.
Huvitav kontrast normaalsele Euroopa elule.
gulnaz_gadzhigurbanova.
Huvitav kontrast normaalsele Euroopa elule.
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kohtu-ette
Nüüd saavad selle poisikese ka oma mokalaatadele kaasa võtta, maakleril vast ka jutt jookseb
Nüüd saavad selle poisikese ka oma mokalaatadele kaasa võtta, maakleril vast ka jutt jookseb
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist