Miks siin alati isiklikuks minnakse?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 16:41Kes sind hirmutab ja halab?
Teile, vaidlushullud!!
-
Külaline
-
Külaline
Kuna inimesel on isiklik probleem, siis las ta räägib lähemalt. Tõesti tahaks teada, kes ja kus.
-
Külaline
Käin ühte Rootsi foorumit lugemas ja võin öelda, et seal pole samuti sellist ärapanemist, kui siin. Ikka väga halvasti võitakse siin öelda. Kui teema ei meeldi, siis selle asemel, et jätta kommenteerimata, kirjutab inimene negatiivse vastuse. Väga tihti minnakse isiklikuks ja sõimeldakse, mida samuti mujal foorumis ei näe.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:31Lisaks on siia viimasel ajal tekkinud keegi, kes igas võimalikus postituses räägib, kuidas soomlast “Vauva” on nii tore ja sõbralik koht. Keegi ei vaidle ega midagi. Ainult sellest ei ole aru saanud, miks inimene piinab ennast siinses foorumis, mis talle ei meeldi.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 23:02
Siin keegi tüüp püüab koguaeg seda vaidlemise teemat üles võtta. Vahepeal postitas ta lausa iga päev ja erinevates teemades - et targem annab järele ja ei vaidle.
Loomulikult teeb see inimene seda "külastajana", et teda poleks võimalik blokkida.
-
Külaline
Palun hakka nimelisena kirjutama.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:11Kuna inimesel on isiklik probleem, siis las ta räägib lähemalt. Tõesti tahaks teada, kes ja kus.
-
Külaline
Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:14Käin ühte Rootsi foorumit lugemas ja võin öelda, et seal pole samuti sellist ärapanemist, kui siin. Ikka väga halvasti võitakse siin öelda. Kui teema ei meeldi, siis selle asemel, et jätta kommenteerimata, kirjutab inimene negatiivse vastuse. Väga tihti minnakse isiklikuks ja sõimeldakse, mida samuti mujal foorumis ei näe.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:31Lisaks on siia viimasel ajal tekkinud keegi, kes igas võimalikus postituses räägib, kuidas soomlast “Vauva” on nii tore ja sõbralik koht. Keegi ei vaidle ega midagi. Ainult sellest ei ole aru saanud, miks inimene piinab ennast siinses foorumis, mis talle ei meeldi.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 23:02
Siin keegi tüüp püüab koguaeg seda vaidlemise teemat üles võtta. Vahepeal postitas ta lausa iga päev ja erinevates teemades - et targem annab järele ja ei vaidle.
Loomulikult teeb see inimene seda "külastajana", et teda poleks võimalik blokkida.
-
Külaline
Miks? Kas sa ei suuda muidu adekvaatselt vastata? Ikka ootan, aga vastust netu.
-
Külaline
Ei ole välismaalased nii nunnud midagi, vaatan ühte 10 minutilist toiduvidet ja paljud kommivad stiilis:
Võib-olla oleksid nad võinud näidata ka kaera kasvatamist ja koristamist ning praepanni valmistamist. See oleks videole vähemalt pool tundi lisanud. Küpsetuspaberi valmistamine oleks samuti huvitav olnud.
Võib-olla oleksid nad võinud näidata ka kaera kasvatamist ja koristamist ning praepanni valmistamist. See oleks videole vähemalt pool tundi lisanud. Küpsetuspaberi valmistamine oleks samuti huvitav olnud.
-
Külaline
See on täiesti iseasi, mudijad on eraldi klass ja nad peavadki tegema lühidalt ning huvitavalt. Keegi ei viitsi muidu vaadatagi ja kui pole piisavalt huvitav, siis kommenteeritaksegi. See on mudijate teenistus ja äri! Siin pole kommenteerijatel mingit äri ega sellelaadset eesmärkigi. Ei saa võrrelda võrreldamatut.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:35 Ei ole välismaalased nii nunnud midagi, vaatan ühte 10 minutilist toiduvidet ja paljud kommivad stiilis:
-
Külaline
Jaksaksid sa jee kõigepealt pool päeva kõiki kirju lugeda ja kustutada, seejärel teise pool päeva vastata järelepärimistele a la "aaaaga miks minu postitus kustutati ja tema oma ei kustutatud, kas sa oled loll vää?"Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:28Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:14Käin ühte Rootsi foorumit lugemas ja võin öelda, et seal pole samuti sellist ärapanemist, kui siin. Ikka väga halvasti võitakse siin öelda. Kui teema ei meeldi, siis selle asemel, et jätta kommenteerimata, kirjutab inimene negatiivse vastuse. Väga tihti minnakse isiklikuks ja sõimeldakse, mida samuti mujal foorumis ei näe.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:31
Lisaks on siia viimasel ajal tekkinud keegi, kes igas võimalikus postituses räägib, kuidas soomlast “Vauva” on nii tore ja sõbralik koht. Keegi ei vaidle ega midagi. Ainult sellest ei ole aru saanud, miks inimene piinab ennast siinses foorumis, mis talle ei meeldi.
-
Külaline
Kõik on sunnitud vaatama ja kommenteerima võiKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:51See on täiesti iseasi, mudijad on eraldi klass ja nad peavadki tegema lühidalt ning huvitavalt. Keegi ei viitsi muidu vaadatagi ja kui pole piisavalt huvitav, siis kommenteeritaksegi. See on mudijate teenistus ja äri! Siin pole kommenteerijatel mingit äri ega sellelaadset eesmärkigi. Ei saa võrrelda võrreldamatut.
-
Külaline
Arvad, et sellel foorumil on tohutu sissetulek, et kustutajaid palgal pidada?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:55Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.
-
Külaline
Ei arva, pigem vastupidi. Aga kuna näiteks Tolmukübeke treib üha uusi teemasid ja vastab aktiivselt paljudes, siis temal võiks ju olla õigused ebasobivad ka eemaldada. Kaks ühes sujuvalt.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:11Arvad, et sellel foorumil on tohutu sissetulek, et kustutajaid palgal pidada?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:55Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.
-
Külaline
Oled Tolmukübet jälitav tüütus ja nüüd peab tema veel sinu lollusi kustutama ka hakkama või?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:27Ei arva, pigem vastupidi. Aga kuna näiteks Tolmukübeke treib üha uusi teemasid ja vastab aktiivselt paljudes, siis temal võiks ju olla õigused ebasobivad ka eemaldada. Kaks ühes sujuvalt.
-
Külaline
Ei usu, et sellise pakkumise Tolmukübemevihkaja teeks. See ju mõjuks talle endale halvasti, hakkaks bänne saama nii et koliseb.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 21:31Oled Tolmukübet jälitav tüütus ja nüüd peab tema veel sinu lollusi kustutama ka hakkama või?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:27Ei arva, pigem vastupidi. Aga kuna näiteks Tolmukübeke treib üha uusi teemasid ja vastab aktiivselt paljudes, siis temal võiks ju olla õigused ebasobivad ka eemaldada. Kaks ühes sujuvalt.
-
Külaline
Hinnangute andmine on ju väga subjektiivne. Minu arust siinne foorumipidaja alguses kustutaski. Aga siis selgus, et ta kustutas mitte kurje kommentaare, vaid ka selliseid, kus teema liikus teemaalgatusest mööda - mida juhtub siin ju tegelikult peaaegu kõikides teemades. Ehk siis, ta kustutas täiesti neutraalseid ja mittesolvavaid kommentaare, kuna tema arvates ei haakunud see teemaalgatusega.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:28Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 17:14Käin ühte Rootsi foorumit lugemas ja võin öelda, et seal pole samuti sellist ärapanemist, kui siin. Ikka väga halvasti võitakse siin öelda. Kui teema ei meeldi, siis selle asemel, et jätta kommenteerimata, kirjutab inimene negatiivse vastuse. Väga tihti minnakse isiklikuks ja sõimeldakse, mida samuti mujal foorumis ei näe.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 13:31
Lisaks on siia viimasel ajal tekkinud keegi, kes igas võimalikus postituses räägib, kuidas soomlast “Vauva” on nii tore ja sõbralik koht. Keegi ei vaidle ega midagi. Ainult sellest ei ole aru saanud, miks inimene piinab ennast siinses foorumis, mis talle ei meeldi.
No, mis sellise asja mõte on?
Samuti kustutas ta ära ühe minu täiesti tavalise ja normaalse kommentaari, kus kirjutasin oma pereelust. See pani mind nii kõvasti imestama, et siis küsisin tõesti, et mida ma küll valesti tegin. Ma ei solvanud mitte kedagi, ei kirjutanud teemast mööda ega midagi. Selgus, et minu kommentaar sisaldas sõna "lits", mis on vulgaarne sõna. Ja seda ei tohi siin foorumis kasutada. Mis sest, et minu jutt oli täiesti neutraalne, ei solvanud kedagi, ei andnud kellelegi hinnanguid. See sõna sisaldus minu ja mu abikaasa omavahelises vestluses, mida siia tsiteerisin.
-
Külaline
Mulle küll ei meeldiks, kui mitte just eriti loogiliselt ja targalt mõtlev inimene saab sellise võimu ja hakkab otsustama. Kui keegi peaks modereerima, siis seda võiks teha ikka keskmiselt kõrgema intelligentsiga inimene.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:27Ei arva, pigem vastupidi. Aga kuna näiteks Tolmukübeke treib üha uusi teemasid ja vastab aktiivselt paljudes, siis temal võiks ju olla õigused ebasobivad ka eemaldada. Kaks ühes sujuvalt.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:11Arvad, et sellel foorumil on tohutu sissetulek, et kustutajaid palgal pidada?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 18:55Blokkida pole vaja, võib lihtsalt kustutada isiklikud ja õelad kommentaarid. Oleks minu foorum, nii teeksingi, varsti saaksid aru, et tuleb muuta stiili.![]()
-
Külaline
Eelviimasele, teemaväliselt. Sa olid ehk juba harjunud koledate sõnadega, aga tegelikult ei tohi niimoodi teisele öelda. Kole jutt siis kustutati.
-
Külaline
See jutt kübeme jälitamisest on nii tüütu ja nõme! Ma arvan, et kui ta sind isiklikult oleks solvanud või sinuga vaielnud (keele teemal - kusjuures, tema parandas mind, mitte vastupidi), siis sulle ka jääks selline asi meelde. See ei tee mind inimese jälitajaks, kui ma mäletan, et ta on minuga vaielnud.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 21:31Oled Tolmukübet jälitav tüütus ja nüüd peab tema veel sinu lollusi kustutama ka hakkama või?Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2026 19:27Ei arva, pigem vastupidi. Aga kuna näiteks Tolmukübeke treib üha uusi teemasid ja vastab aktiivselt paljudes, siis temal võiks ju olla õigused ebasobivad ka eemaldada. Kaks ühes sujuvalt.
Esimesena võikski siit ära modereerida need tüütused, kes koguaeg heietavad mingist jälitamisest. Tegelikult on need jälitamisejutu ajajad hoopis tüütud, teisi inimesi solvavad ja risustavad teemasid. Üldse võiks ära modereerida nende kommentaarid, kes korrutavad teemast teemasse ühte ja sama - a la tark inimene ei vaidle jmt.
-
Külaline
Mis sa nüüd siis täpsemalt öelda tahtsidki? Mis kole jutt kustutati? Mis koledad sõnad? Mis ei tohi niimoodi teisele öelda? Kas sa said aru, et mina nimetasin kedagi litsiks?Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 22:03 Eelviimasele, teemaväliselt. Sa olid ehk juba harjunud koledate sõnadega, aga tegelikult ei tohi niimoodi teisele öelda. Kole jutt siis kustutati.
-
Külaline
Ilukirjanduseski kasutatakse igasuguseid sõnu ja mingis tühises lobafoorumis ei või.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist