Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hatik kirjutas: 16 Juul 2024 09:50 Iseendaks jäämise soovitus on muidugi hea ja kena. Aga kui inimene ise endale halba teeb oma liigse avameelsusega vales kohas, ja kui tema tähelepanu sellele juhitakse, siis on see puhtalt tema oma viga ja õppimisvõimetus. Ega endaksjäämine ei tähenda elu eest ja iga hinnaga loll olemist. Siis ei ole ka mõtet viriseda, kui sa ise järeldusi teha ei suuda ega õppust võtta.
Kuidas see teeb iseendale halba ja näitab loll olemist. Kui olla vait ja ikka mõelda asjadest nii nagu arvan on parem? Tegelikult mulle tundub, et inimesed sageli arvavadki et teine on loll, kui ta ei arva minuga samamoodi. See on nagu kiire sildistamine.
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Ma arvan, et tegelikult sa saad aru küll, mida ma silmas pidasin :D
Külaline

Hatik kirjutas: 16 Juul 2024 10:01 Ma arvan, et tegelikult sa saad aru küll, mida ma silmas pidasin :D
Ma saan aru, et siin pole mingi arvamusfestival, kus võib vaielda ja oma isiklikku arvamust avalda :( Vaid peab astuma ikka üldsusega üht jalga, nagu on kasulikum. Teate, aga minu arust oleks see igav.
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

See on täiesti meelevaldne järeldus, ebaloogiline niikuinii.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 10:10
Hatik kirjutas: 16 Juul 2024 10:01 Ma arvan, et tegelikult sa saad aru küll, mida ma silmas pidasin :D
Ma saan aru, et siin pole mingi arvamusfestival, kus võib vaielda ja oma isiklikku arvamust avalda :( Vaid peab astuma ikka üldsusega üht jalga, nagu on kasulikum. Teate, aga minu arust oleks see igav.
Sinu arust on siis jube põnev teisi naisi kliimaksimuttideks sõimata?
Külaline

No see on inetu ütlus küll. Aga tahaks välja tuua samas stiilis loetud ütlusi, mis on sama nõmed ja samas stiilis. Märgake ka neid, et keskkond oleks sõbralikum. " kui naine ei karju öösel, karjub ta päeval". Meeste kohta ei tohiks öelda kiimakotid. Teismeliste kohta ei tohiks öelda hormoone täis. Ja üldse ei tohiks küsida- tabletid võtmata või soovitada neid ära võtta. Ja tegelikult ma ei usu, et just J on kõigi nende ütluste taga olnud. Nii et märgakem oma sõnavara ka ja püüame olla üksteisega viisakad ja lahked. Ja nagu vastikute vanemate puhul soovitatakse eemalduda. Siis saab ka ebameeldivast teemast eemalduda. Kuigi jällegi teine asi, mis võib ärritada ennast- inetule ütlejale jääb justkui õigus :(
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 10:52 No see on inetu ütlus küll. Aga tahaks välja tuua samas stiilis loetud ütlusi, mis on sama nõmed ja samas stiilis. Märgake ka neid, et keskkond oleks sõbralikum. " kui naine ei karju öösel, karjub ta päeval". Meeste kohta ei tohiks öelda kiimakotid. Teismeliste kohta ei tohiks öelda hormoone täis. Ja üldse ei tohiks küsida- tabletid võtmata või soovitada neid ära võtta. Ja tegelikult ma ei usu, et just J on kõigi nende ütluste taga olnud. Nii et märgakem oma sõnavara ka ja püüame olla üksteisega viisakad ja lahked. Ja nagu vastikute vanemate puhul soovitatakse eemalduda. Siis saab ka ebameeldivast teemast eemalduda. Kuigi jällegi teine asi, mis võib ärritada ennast- inetule ütlejale jääb justkui õigus :(
Ega ongi. Sellise suhtumisega ei jõua keegi kuhugi. Siin on lihtsalt teatud hulk inimesi, kellele paar kasutajat on hambusse jäänud. Mis teha.
Juustup on paljudele siin antipaatne, ometi minu algatatud teemades võetakse pidevalt sõna. miks küll nii? Mina ignoreerin endale ebameeldivaid persoone

/Juustup alias emand
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Ega ongi. Sellise suhtumisega ei jõua keegi kuhugi. Siin on lihtsalt teatud hulk inimesi, kellele paar kasutajat on hambusse jäänud. Mis teha.
Juustup on paljudele siin antipaatne, ometi minu algatatud teemades võetakse pidevalt sõna. miks küll nii? Mina ignoreerin endale ebameeldivaid persoone

/Juustup alias emand
[/quote]

Mulle oled sina siin foorumis silma jäänud nelja asjaga:
1.See foorum oleks justkui sinu isiklik mängumaa ja liivakast. Tõmba veits tagasi ja ära suru ennast teistele peale. Siis saaksid kõik olla siin foorumis võrdsed ja keegi ei domineeriks nagu praegu sina seda teed. Vägisi jääb tunne, et sa lõbustad ennast siin teiste arvelt ja peletad oma igavust. Selleks ehk valiksid mingid muud platvormid, kasvõi selle blogi, mida plaanid alustada. Siis see inimene loeb, kes spetsiaalselt sinust huvitub, mitte sa ei paiska ennast kõikide nende ette, kes sinust ei huvitu ja peavad sinust lahtisaamiseks sind blokeerima hakkama. Lühidalt - ära kaaperda foorumit, see foorum ei ole sinu eraprojekt ja see platvorm ei ole sinule personaalne.
2.Sinu mõnitav suhtumine kliimaksis naistesse, st naistesse, kes on ilmselt sinust u 20a vanemad. Miks sa mõnitad ja sildistad teisi naisi? Kui sa oled 31 (või mis see vanus sul oli?), siis sa ei tea, kuidas on olla 50+ naine ja sa ei tea ka seda, et äkki kõik selles vanuses naised ei olegi kliimaksis vaevlevad ülekaalulised üksikud mutid, nagu sina neid määratled. Väga paljud selles vanusegrupis naistest Eestis on hoopis saledad, hoolitsetud, hästiteenivad ja abielus või muus õnnelikus suhtes. Eesti on selles suhtes ikka täielik heaoluriik, kus inimestel on raha ja muu materaiaalne kindlustatus, nad saavad ja oskavad enda eest hoolitseda ja neil on vajadusel olemas ka kõige kaasaegsemad ravimid igasuguste ealiste vaevuste vastu. Mingi kliimaksijutuga sa lihtsalt püüad rõhutada enda noorust ja naeruvääristada endast vanemaid naisi - miks küll?
3. Vaktsiinivastasus. Ei kommenteeri, kuid jään eriarvamusele. OK, see pole praegu kõige olulisem minu arvates, 1. ja 2. punkt aga vajaksid sinupoolset kriitilist ülevaatamist.
4. See emand ja troon ja need muud jaburused. Milleks. Pakun, et foorumlaste õrritamiseks ja mõnitamiseks. Seega jõuame 1. punkti juurde tagasi - kas see foorum on sinu isiklik mängumaa?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 09:45 Ma küsiks just siin teemas ühe vaimse tervise alase küsimuse. Kas on õige see soovitus jääda iseendaks? Seda ju soovitavad ja õpetavad vaimse tervisega tegelejad,kogemusnõustajad. Nt tiktok, mis on mulle kättesaadav platvorm, on selliseid toetusi täis. Jää iseendaks, ei ole mõtet end teiste pärast muuta. Mind nii huvitab see iseendaks jäämise õpetamine. Kui 10 inimest ütlevad sulle, et su suhtumine on vale, mida edasi? Ok ma võin vaada üle oma suhtumise. Aga kui see on ikka minu arust õige ja aus minu enda seisukohalt? Aga teiste seisukohalt mitte. Kas on õige end hakata muutma? Kindlasti on minu suhtumine mõjutatud neist keda mina õigeks pean. Aga kas ma pean laskma hakkkama end mõjutada neist, kellega ma pole ühel meelel, sest need 10 arvavad kõik nii?
Tegelikult on see hull epideemia. Kõik kohad on neid uhuuu ja nn "vaimse" arengu koolitusi täis. Mammad veavad raha ja kuulavad ning õhkavad milline võiks minu elu olla kui ma iseendaks jään. Kõige hullem, et nad teevadki nende soolapuhujate jutu järgi. Hakkavad elama nohh. Kodus röögivad, et nende vaimne areng on juba pilvepiiril. Arne koos minuga või lahkumineks.
Külaline

No kui ta 31 on, siis on ka juba kohe keskealine tädi, pole siin teiste vanuse üle midagi naerda enam.
Külaline

Roosad tulbid kirjutas: 16 Juul 2024 14:29 Ega ongi. Sellise suhtumisega ei jõua keegi kuhugi. Siin on lihtsalt teatud hulk inimesi, kellele paar kasutajat on hambusse jäänud. Mis teha.

/Juustup alias emand
1.See foorum oleks justkui sinu isiklik mängumaa ja liivakast. Tõmba veits tagasi ja ära suru ennast teistele peale. Siis saaksid kõik olla siin foorumis võrdsed ja keegi ei domineeriks nagu praegu sina seda teed. Vägisi jääb tunne, et sa lõbustad ennast siin teiste arvelt ja peletad oma igavust. Selleks ehk valiksid mingid muud platvormid, kasvõi selle blogi, mida plaanid alustada. Siis see inimene loeb, kes spetsiaalselt sinust huvitub, mitte sa ei paiska ennast kõikide nende ette, kes sinust ei huvitu ja peavad sinust lahtisaamiseks sind blokeerima hakkama. Lühidalt - ära kaaperda foorumit, see foorum ei ole sinu eraprojekt ja see platvorm ei ole sinule personaalne.
2.Sinu mõnitav suhtumine kliimaksis naistesse, st naistesse, kes on ilmselt sinust u 20a vanemad. Miks sa mõnitad ja sildistad teisi naisi? Kui sa oled 31 (või mis see vanus sul oli?), siis sa ei tea, kuidas on olla 50+ naine ja sa ei tea ka seda, et äkki kõik selles vanuses naised ei olegi kliimaksis vaevlevad ülekaalulised üksikud mutid, nagu sina neid määratled. Väga paljud selles vanusegrupis naistest Eestis on hoopis saledad, hoolitsetud, hästiteenivad ja abielus või muus õnnelikus suhtes. Eesti on selles suhtes ikka täielik heaoluriik, kus inimestel on raha ja muu materaiaalne kindlustatus, nad saavad ja oskavad enda eest hoolitseda ja neil on vajadusel olemas ka kõige kaasaegsemad ravimid igasuguste ealiste vaevuste vastu. Mingi kliimaksijutuga sa lihtsalt püüad rõhutada enda noorust ja naeruvääristada endast vanemaid naisi - miks küll?
3. Vaktsiinivastasus. Ei kommenteeri, kuid jään eriarvamusele. OK, see pole praegu kõige olulisem minu arvates, 1. ja 2. punkt aga vajaksid sinupoolset kriitilist ülevaatamist.
4. See emand ja troon ja need muud jaburused. Milleks. Pakun, et foorumlaste õrritamiseks ja mõnitamiseks. Seega jõuame 1. punkti juurde tagasi - kas see foorum on sinu isiklik mängumaa?
[/quote]

Tulbid võtsid sõna juba perekoolis ja üritasid seal arvamusliider olla ning oma dogmasiod peale suruda. Nüüd teed seda siin. See ei ole sinu liivakast ja sina ee reguleeri siin midagi. Nag reaalses maailmas ei olene sinust midagi nii ei olene ka virtuaalmaailmas. Perekoolist mäletame ka sinu ellushtumist ja arusaamasid perekonnast, seksist, meestest, suhetest jne.Oli suhteliselt õõvastav lugemine.
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Tulbid võtsid sõna juba perekoolis ja üritasid seal arvamusliider olla ning oma dogmasiod peale suruda. Nüüd teed seda siin. See ei ole sinu liivakast ja sina ee reguleeri siin midagi. Nag reaalses maailmas ei olene sinust midagi nii ei olene ka virtuaalmaailmas. Perekoolist mäletame ka sinu ellushtumist ja arusaamasid perekonnast, seksist, meestest, suhetest jne.Oli suhteliselt õõvastav lugemine.
[/quote]
See kõik on vale. Ma ei ole kunagi Perekoolis rääkinud seksist, meestest, suhetest. Ma ei ole kunagi Perekoolis proovinud mingi arvamusliider olla ega oma dogmasid peale suruda. Mina olin Perekoolis viimased aastad kägu, vähemalt viimased 5a.
Ilmselt Juustup esineb siin praegu ka külalisena. Nii nõme on siin mingit kasutajanimepõhist kiunu üles tõmmata, kuid nii see praegu tundub.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Roosad tulbid kirjutas: 16 Juul 2024 14:29
Osaliselt nõustun, aga ma julgeks esimese punkti osas vaielda, sest mina näen siin mitut tegelast, kes suvalisele kasutajale lihtsalt eimillegi eest ninna kargavad. See aga ei pruugi alati vastuseta jääda ja nii see lumepall veerema läheb. Oma eraelu detailide liigne avalikustamine annab vihkajatele veelgi rohkem relvi kätte - surnud ring ühesõnaga, kus üks provotseerib ja teine tunneb vajadust ennast kaitsta.

Huvitavates teemades tunnen vahel ise ka, et tahaks kirjutada detailsemalt, aga äratundmishirmus ma seda ei tee. Ja siis tekivadki teemad, kus keegi kirjutab pika tiraadi sellest, kuidas paljud kommentaarid on väljamõeldis. Hommikulgi lugesin ühest teemast, kuidas kirjutaja vihjas valetamisele teiste poolt, kuna tema isiklikult ei tunne ühtegi soomuutjat. Ma nii tahaks talle detailsemalt vastata, aga sellega kaasneb risk, et keegi mu ikkagi ära tunneb. Ja detailide muutmist pole ka abi, sest siis pole asi ikkagi õige. Niisiis kirjutadki külalisena ja üldistatud teksti, mis võibki jätta mulje kui väljamõeldisest. Nimega kirjutades on aga alati oht, et sind hiljem sildistatakse, sest mõnes teises teemas sa väitsid ni ja naa. Ühesõnaga, jah, ma ei teagi, kuidas leida toimiv lahendus, et luua foorum kus kõik oleks rahul. Minu enda moto on mitte kunagi vastata provotseerivale või lausrumalale kommentaarile.
Viimati muutis Tutiga Täi, 16 Juul 2024 15:41, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Osaliselt nõustun, aga ma julgeks esimese punkti osas vaielda, sest mina näen siin mitut tegelast, kes suvalisele kasutajale lihtsalt eimillegi eest ninna kargavad.
Mina näen siin selliseid tegelasi kaks: Revolver ja Juust, kes põhjuseta halvustama kukuvad. Rohkem pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 14:42 No kui ta 31 on, siis on ka juba kohe keskealine tädi, pole siin teiste vanuse üle midagi naerda enam.
Keskealised on 40-45 esimene aste. Ja sealt on järgmine allakäigu aste 45-55. 31 on normaalne. Kuni 40 on normaalne ja siis algab kukkumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:26
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 14:42 No kui ta 31 on, siis on ka juba kohe keskealine tädi, pole siin teiste vanuse üle midagi naerda enam.
Keskealised on 40-45 esimene aste. Ja sealt on järgmine allakäigu aste 45-55. 31 on normaalne. Kuni 40 on normaalne ja siis algab kukkumine.
Ise oled ju 60+. Peaks siis päris surnud juba olema, eriti arvestades seda, et oled mees.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:33
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:32
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:12

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kust sina tead kellega tema suhtleb?

/Juustup
Külaline

Äkki olid hoopis mustad tulbid. Mingid tulbid seal arvamusliidit mängis. Aga selles olen sinuga ühel meelel. 50 aastane (eriti lastetu/mehetu) naine on kliimaksis mutt. Isegi kui kliimaksit veel pole siis see kibestumine ja muu käitumine on juba piisavalt hull.
Aga alati ei peaghi 50 olema. Sina ju pole aga ikkagi oled äpardunud ja läbikukukkunud tegelane.
[/quote]

Mina ei tea, miks ma sind siin miinustada ei saa. Küllap see on mingi kokkulepe foorumi haldajatega. Küll aga saan praegu öelda, et 50 naine ei ole tingimata kliimaksis mutt. Kibestumine, muu käitumine, kust võtad seda ja miks üldistad?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:52 Postitus on kustutatud
Mina ei tea, miks ma sind siin miinustada ei saa. Küllap see on mingi kokkulepe foorumi haldajatega. Küll aga saan praegu öelda, et 50 naine ei ole tingimata kliimaksis mutt. Kibestumine, muu käitumine, kust võtad seda ja miks üldistad?
[/quote]

Näide. See mamsel oksendas perekoolis ja oksendab siin mh "Sulle on korduvalt selgeks tehtud, et suhtled põhjakihiga. Minu tutvuskonnas pole ühtki sellist naist." Üldjuhul on tema kiidulaul esimese eesti eliidist kõikjal ära tuntav. Kui see nüüd sa ise pole siis paku välja kas see mamsel on kibestunud fataasiates elav mutikene või mitte.

Mingeid kokkupuuteid foorumi haldajaga pole. Sa oled lihtsalt foobik. Olen anonüüm võibolla sellepärast. Ja mida sulle miinustamine annab? Saad oma ego tõsta? Ma pole kunagi ühtegi sellist nuppu puutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 15:12
Postitus on kustutatud
Just. Ta on sellises vanuses, et jõuaks elus veel kannapöörde teha - näiteks õppima minna, ilmselgelt tal praegu kõrgharidust pole. Kui saab siin foorumis nii agaralt osaleda, siis saaks ka arvutiga tööd teha, raamatupidamist vms lihtsamat. Mingi “foorumiemand” olla ei maksa päriselus paraku midagi.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tigger ja 5 külalist