Kolm naist karavanis

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 23:12 Need on Raiu viimaste aastate saated on ka selline "kulgeme kuhugi ja vaatame mida elu toob" stiilis. Rõhk on söögil, alati näidatakse, kes mida tellis ja palju see maksis. Siis Supermarketi külastamine, jagatakse hinnainfot. Alati läheb ka auto katki ja otsitakse töökoda. Kergemal juhul vajab Toyota summuti keevitamist, raskemal juhul on kas rattalaager või veovõll nässus.
Kui juba offtopicuks läks, siis minu silmis on kõige profimalt tehtud (operaatori töö, montaaz, sisu) Teedu ja Kristjani reisisaated.
Olen nõus! Kõige paremad reisisaated on Teedu ja Kristjani reisisaated. Ja muidugi ka Tuuli pere saated, ehkki see viimane - "Meie aasta Brassiilias" jäi natukene ühekülgseks minu jaoks. Need lihtsalt on nii kaasahaaravad, et isegi, kui telekas käib taustaks, siis katkestad muud tegevused ja jääd vaatama.

See karavani saade on kahtlemata kõige igavam.

Kui tahate head reisisaadet raadioeetri kaudu, siis soovitan kindlasti KuKu raadio "Jäljed gloobusel". Uskumatu, et ka raadioeetri kaudu annab väga-väga huvitavalt reisimuljeid edasi anda. Hästi head, vaimukad ja lobeda jutuga saatejuhid.
Külaline

Olen nõus! Kõige paremad reisisaated on Teedu ja Kristjani reisisaated. Ja muidugi ka Tuuli pere saated, ehkki see viimane - "Meie aasta Brassiilias" jäi natukene ühekülgseks minu jaoks. Need lihtsalt on nii kaasahaaravad, et isegi, kui telekas käib taustaks, siis katkestad muud tegevused ja jääd vaatama.

Sama arvamus. Teedu ja Kristjani saated teeb huvitavaks, et nad on selle koha kohat mingit infot ka otsinud ja saad uusi teadmisi. Mõtled, kas tahaks ka äkki sinna minna ja kui ei lähegi, tekib sellest kohast mingi pilt ja teadmine. Tuuli saated meeldisid siis, kui nad veel perekond olid, pärast lahkuminekut on kuidagi imelikku vaibi tunda ja enam nii ei meeldi. See karavan on täitsa igavus kuubis ja ei vaatagi.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 14:17

Sama arvamus. Teedu ja Kristjani saated teeb huvitavaks, et nad on selle koha kohat mingit infot ka otsinud ja saad uusi teadmisi. Mõtled, kas tahaks ka äkki sinna minna ja kui ei lähegi, tekib sellest kohast mingi pilt ja teadmine. Tuuli saated meeldisid siis, kui nad veel perekond olid, pärast lahkuminekut on kuidagi imelikku vaibi tunda ja enam nii ei meeldi. See karavan on täitsa igavus kuubis ja ei vaatagi.
See on jah huvitav mõte, et äkki on Tuuli saade natukene igavamaks läinud just seetõttu, et nad ei ole enam paar. Kuigi mehe nöökimine (mis mulle meeldis) on vist suht samaks jäänud. Ma isegi ei tulnud selle peale. Korra mõtlesin, et ehk on asi selles, et poisid on suureks saanud. Enne andis saatele palju see juurde, et need kaks väikest olid nii vahvad ja andekad. Eks on praegugi vahvad, aga väikelapse iga on möödas.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 14:17
Sama arvamus. Teedu ja Kristjani saated teeb huvitavaks, et nad on selle koha kohat mingit infot ka otsinud ja saad uusi teadmisi.
Vaadake kes on Teedu ja Kristjani saates operaatorid? Nad on Eestimaa ühed parimad omal alal. Teiseks on nad ette valmistunud ja alati räägivad fakte ajaloost. Aastaarvud, inimeste nimed jne
Külaline

Teedu ja Kristjani üksteise nöökimised on lõbusad, mõnusad, ei ole mürgised nagu naistel. Olen 3 naise karavani mõnd osa aastaid tagasi püüdnud vaadata, Carola ainsana maadles selle suure lobudiku juhtimisega Saksamaal, Esse ja see pikk kõõga vingusid pidevalt tema kallal. Vastik!
Tuuli märkused/tülikiskumised ka saadet paremaks ei tee.
Külaline

Ei saa aru kas need naised ongi nii konfliktsed või usuvad, et tülidega reis on vaatajatele eriti nauditav.
Meeldiv oli paljude lastega reisiva pere lugu, seal ei olnud kisklemisi või vähemalt nendega ei täidetud saateaega.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 18:05 Teedu ja Kristjani üksteise nöökimised on lõbusad, mõnusad, ei ole mürgised nagu naistel. Olen 3 naise karavani mõnd osa aastaid tagasi püüdnud vaadata, Carola ainsana maadles selle suure lobudiku juhtimisega Saksamaal, Esse ja see pikk kõõga vingusid pidevalt tema kallal. Vastik!
Tuuli märkused/tülikiskumised ka saadet paremaks ei tee.
Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud. Mitte üht korda. Minu arust on ta just ülirahulik ja mõistev. Ma oleksin väga paljudes samasugustes olukordades olnud väga kuri.
Külaline

Ei mäleta mitte kordagi, et Tuuli oleks märkuseid teinud ja tüli kiskunud. Mitte üht korda. Minu arust on ta just ülirahulik ja mõistev. Ma oleksin väga paljudes samasugustes olukordades olnud väga kuri.
Ta ei ütle midagi ja käitubki väga tasakaalukalt, aga mingi vaikne põlgus kumab läbi. Sellepärast mulle need saated enam väga ei meeldi. See pole kuidagi Tuuli süü, lihtsalt see kooslus ei tööta enam nii nagu varem. Saan aru, et raha tahaks teenida sama mudeliga mis varem supertulemuse tõi, aga no pole enam see.
Külaline

mina hindan parimaks Tuuli saated - ka sellepärast, et nad tõestavad et on võimalik eksiga normaalselt läbi saada ja isegi koos töötada ning reisida.
Kaks kanget on kõrge tasemega, aga kohati häirib Jõekalda alkolembus.
Väga kvaliteetsed on Zevakini ja Valtingu reisisaated - poisid on asja korralikult ette võtnud. Sisu ja kvaliteet super, isegi hispaania keele õppisid ära enne Kesk-Ameerikasse minekut. Respect!

Õhinapõhised on tore, 4x4, onu Raiu - vaatan küll, kuigi see "paksu mehed ja katkised autod" stiil on vähe kummaline. Aga täiesti vaadatavad.
Bellingshausen oli väga hea sari.

Mõnel saatel (onu Raiu nt) võiks heli lõpuks korda saada, pool aega (nt kui tuul puhub) ei saa midagi aru mida räägivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 08:30Väga kvaliteetsed on Zevakini ja Valtingu reisisaated - poisid on asja korralikult ette võtnud. Sisu ja kvaliteet super, isegi hispaania keele õppisid ära enne Kesk-Ameerikasse minekut. Respect!
nende saade oli tõesti üle ootuste hea. Oli näha seda, et mingid asjad olid kokku lepitud enne, kuhu minna ja mida teha. Seal oli muidugi seda uhamist palju a la 500 km päev oli vist tavaline. Olen näinud seda esimest USA saadet, mis jõudis lõpuks rasulisest Elisa Huubist TV3 ekraanile. Nende ladina Ameerika ning Balkani saade on vist siiani nähtav ainult Elisa Huubis (mida mul pole)
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 08:30Kaks kanget on kõrge tasemega, aga kohati häirib Jõekalda alkolembus.
Minu arust on see meelega sisse mängitud, et iga kohviku ees teeb haledat nägu, et kas me õlut ei võtagi. Mulle Jõekalda väga sümpatiseerib. Olgu nagu ta on.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:30
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 08:30Kaks kanget on kõrge tasemega, aga kohati häirib Jõekalda alkolembus.
Minu arust on see meelega sisse mängitud, et iga kohviku ees teeb haledat nägu, et kas me õlut ei võtagi. Mulle Jõekalda väga sümpatiseerib. Olgu nagu ta on.
Muidugi on mängitud.
Nad on ju seda näidanud aegade algusest. Ja üldse kujutanud Kristjanit väheke laisa ja lollikesena. Mida ta ju ometi pole 😀
Külaline

sellepärast häiribki, et on mängitud. Võibolla massidele lähevad alkonaljad peale. Mulle meeldiks ilma.
Aga muidugi on KK väga hea sari hoolimata sellest ühest veast. Nad suudavad isegi sponsorluse kenasti ja huvitavalt saatesse sisse tuua.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:30Minu arust on see meelega sisse mängitud, et iga kohviku ees teeb haledat nägu, et kas me õlut ei võtagi
Eks talle see õlleke ikka maitseb ka, vaevalt ta vägisi seda endale sisse kallab saate tegemise nimel :D
Tegelikult võiks ta oma tervise peale rohkem mõelda, noor mees ikkagi.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:07Carola hoidis pinges teisi, hädaldas.
No kuule! Carola hädaldas ja dramatiseeris ikka kordades vähem kui Esse ju! Kordades! See on nii ebaõiglane süüdistus.
Külaline

Olen ainult nende Saksamaal käimist vaadanud ja Carola oli seal ainus asjalik.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Kaks kanget on Teet Margna firma produktsioon, sealtkaudu tuleb kogu raha. Põnevuse ja erinevate vaatenurkade näitamise mõttes on vaja, et saatejuhid oleksid erinevad. Muidu on liiga ühetooniline. Väike vastandus, konflikt tuleb alati kasuks. On kaks reisumeest. Kui neist üks on saadete produktsioonifirma omanik ja teine ametilt näitleja, siis kumb neist pannakse hädavarest kehastama? Õigemini kelle tegelaskuju nõrgemaid ja raskemaid omadusi tohkem välja tuuakse? Poleks hästi võimalik eestlaste ego puhul, et see otsustaja on imelikes kostüümides tüütu ülekaalulise vinguja rollis. Tema on TARK! Ta ei teeks seda saadet, kui ta ei saaks TARK välja näha. Mis puudutab alkoholi ja vähest füüsilist võimekust, siis see on ülespuhutud, sest muidu poleks ju konflikti ja millegi üle vaatajatel viriseda ega silmi pööritada. Saadet juba nii ei tee, et vastandus oleks, et üks armastab tikkida, teine gaasikeevitust ja sellel pinnal sünnib palju naljakaid ja kummalisi olukordi maailma erinevates nurkades. Ka ei ole Taskmasteri UK versiooniga, kus otsustaja Alex on piisavalt enesekindel, et on võtnud endale vingatsist tobukese rolli ja ei põe.

Parandasin mõne kirjavea.
Külaline

kolja kirjutas: 03 Apr 2026 22:31
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 11:07Carola hoidis pinges teisi, hädaldas.
No kuule! Carola hädaldas ja dramatiseeris ikka kordades vähem kui Esse ju! Kordades! See on nii ebaõiglane süüdistus.
Jah, selle Esse ma eemaldaks sealt saatest esimesena. Ei jäta head muljet.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 10:43Jah, selle Esse ma eemaldaks sealt saatest esimesena
Esse on ainukene, kes selles seltskonnas kaameraga filmida oskab. Kui tema eemaldada, siis...
Külaline

Kuidas see võimalik on, kes siis Esset filmib :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline