Ei tea, kas tomateid võib veel kasvuhoonesse panna?
Ei tea, kas tomateid võib veel kasvuhoonesse panna?
Olen nagu väga hiljaks jäänud tomatite kasvuhoonesse istutamisega, aga mõte siiski liigub, et läheks ostaks taimed (kas turul on neid veel müüa) ja istutaks maha. Kas jõuavad veel valmis saada või pole enam mõtet jamada?
Ikka jõuavad! Paar nädalat ehk hiljem kui teistel, aga saaki ikka saad kuni sügiseni 
-
kata8riinu
ma olen jaanipäeval ka istutanud, punased tomatid küljes. õitses edasi ja ei juhtunud midagi.
-
Külaline
Ma olen sügisel külmade saabudes omakorda osad tomatitaimed pottidesse istutanud ja tubastesse oludesse toonud. Vilju sai kuni jõuluni, siis tuli mingi lehemädanik kallale. Eks neil potis ikka kitsas oli ja seeläbi haigusele vastuvõtlikuks said.
-
Kagu
Kui Tallinna inimene, siis Tartu mnt 121 on iseteeninduslik taimede muugiplats, kus tomatitaim maksab 1 ja 1,5 eurot. Sularaha kaasa.
Panin aastaid tomateid kasvuhoonesse juuni keskel, sest varem polnud aega küllalt tihti suvilas kastmas käia. Augusti alguses olid alati esimesed tomatid küpsed.
-
Külaline
Veel nädal tagasi oli Tallinnas Nõmme turul tomatitaimi saada küll. Lausa laias valikus.
See talveks potti ümber istutamise idee on huvitav. Kui on madalad taimed ja neid ei oleks vaja maalt linna transportida, siis ka kindlasti katsetaksin.
See talveks potti ümber istutamise idee on huvitav. Kui on madalad taimed ja neid ei oleks vaja maalt linna transportida, siis ka kindlasti katsetaksin.
-
Hüpik
Nii kahju, et perekoolis teemad pooleli jäid. Muidu praegu see kägu, kelle mees talle vägisi tomatitaimi tassis, oleks saanud mehe sinu aiavärava taha saata ja kõik rahul.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 12 külalist