Ei tea, kas tomateid võib veel kasvuhoonesse panna?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Ei tea, kas tomateid võib veel kasvuhoonesse panna?

Postitus Postitas Maasikas »

Olen nagu väga hiljaks jäänud tomatite kasvuhoonesse istutamisega, aga mõte siiski liigub, et läheks ostaks taimed (kas turul on neid veel müüa) ja istutaks maha. Kas jõuavad veel valmis saada või pole enam mõtet jamada?
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Ikka jõuavad! Paar nädalat ehk hiljem kui teistel, aga saaki ikka saad kuni sügiseni :)
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Muidugi pane, pole see nii hilja midagi.
kata8riinu

Postitus Postitas kata8riinu »

ma olen jaanipäeval ka istutanud, punased tomatid küljes. õitses edasi ja ei juhtunud midagi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma olen sügisel külmade saabudes omakorda osad tomatitaimed pottidesse istutanud ja tubastesse oludesse toonud. Vilju sai kuni jõuluni, siis tuli mingi lehemädanik kallale. Eks neil potis ikka kitsas oli ja seeläbi haigusele vastuvõtlikuks said.
Kagu

Postitus Postitas Kagu »

Kui Tallinna inimene, siis Tartu mnt 121 on iseteeninduslik taimede muugiplats, kus tomatitaim maksab 1 ja 1,5 eurot. Sularaha kaasa.
Mööduja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mööduja »

Panin aastaid tomateid kasvuhoonesse juuni keskel, sest varem polnud aega küllalt tihti suvilas kastmas käia. Augusti alguses olid alati esimesed tomatid küpsed.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Veel nädal tagasi oli Tallinnas Nõmme turul tomatitaimi saada küll. Lausa laias valikus.

See talveks potti ümber istutamise idee on huvitav. Kui on madalad taimed ja neid ei oleks vaja maalt linna transportida, siis ka kindlasti katsetaksin.
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Nii kahju, et perekoolis teemad pooleli jäid. Muidu praegu see kägu, kelle mees talle vägisi tomatitaimi tassis, oleks saanud mehe sinu aiavärava taha saata ja kõik rahul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist