Ise ju pidevalt räägib oma kogemustest!
Hei, Juustup!
-
Juustup
Mulle oled sina siin foorumis silma jäänud nelja asjaga:Roosad tulbid kirjutas: ↑16 Juul 2024 14:29 Ega ongi. Sellise suhtumisega ei jõua keegi kuhugi. Siin on lihtsalt teatud hulk inimesi, kellele paar kasutajat on hambusse jäänud. Mis teha.
Juustup on paljudele siin antipaatne, ometi minu algatatud teemades võetakse pidevalt sõna. miks küll nii? Mina ignoreerin endale ebameeldivaid persoone
/Juustup alias emand
1.See foorum oleks justkui sinu isiklik mängumaa ja liivakast. Tõmba veits tagasi ja ära suru ennast teistele peale. Siis saaksid kõik olla siin foorumis võrdsed ja keegi ei domineeriks nagu praegu sina seda teed. Vägisi jääb tunne, et sa lõbustad ennast siin teiste arvelt ja peletad oma igavust. Selleks ehk valiksid mingid muud platvormid, kasvõi selle blogi, mida plaanid alustada. Siis see inimene loeb, kes spetsiaalselt sinust huvitub, mitte sa ei paiska ennast kõikide nende ette, kes sinust ei huvitu ja peavad sinust lahtisaamiseks sind blokeerima hakkama. Lühidalt - ära kaaperda foorumit, see foorum ei ole sinu eraprojekt ja see platvorm ei ole sinule personaalne.
2.Sinu mõnitav suhtumine kliimaksis naistesse, st naistesse, kes on ilmselt sinust u 20a vanemad. Miks sa mõnitad ja sildistad teisi naisi? Kui sa oled 31 (või mis see vanus sul oli?), siis sa ei tea, kuidas on olla 50+ naine ja sa ei tea ka seda, et äkki kõik selles vanuses naised ei olegi kliimaksis vaevlevad ülekaalulised üksikud mutid, nagu sina neid määratled. Väga paljud selles vanusegrupis naistest Eestis on hoopis saledad, hoolitsetud, hästiteenivad ja abielus või muus õnnelikus suhtes. Eesti on selles suhtes ikka täielik heaoluriik, kus inimestel on raha ja muu materaiaalne kindlustatus, nad saavad ja oskavad enda eest hoolitseda ja neil on vajadusel olemas ka kõige kaasaegsemad ravimid igasuguste ealiste vaevuste vastu. Mingi kliimaksijutuga sa lihtsalt püüad rõhutada enda noorust ja naeruvääristada endast vanemaid naisi - miks küll?
3. Vaktsiinivastasus. Ei kommenteeri, kuid jään eriarvamusele. OK, see pole praegu kõige olulisem minu arvates, 1. ja 2. punkt aga vajaksid sinupoolset kriitilist ülevaatamist.
4. See emand ja troon ja need muud jaburused. Milleks. Pakun, et foorumlaste õrritamiseks ja mõnitamiseks. Seega jõuame 1. punkti juurde tagasi - kas see foorum on sinu isiklik mängumaa?
[/quote]
Tänan põhjaliku selgituse ees, see nimelt annab mulle võimaluse konstruktiivselt vastata.
Alustame siis algusest
1.See foorum on ajaveetmise- ning suhtlusportaal. Ilmselgelt ollakse siin otsekohesemad ja kohati ka ausamad ja/või õelamad kui näost näkku suheldes, seda nimelt anonüümsuse tõttu. Kust sina, mina või keegi kolmas teab kui paljusid minu kommentaarid või teemad huvitavad? Miks sa mind kui ebameeldivat kasutajat ei blokeeri? Kas see pole mitte see koht kus pisut "peeglisse vaadata"?! Kui vana sa oled, et mingi suvalise Juustupi kommentaarid nii hinge kriibivad?
Blokeerimise funktsioon on täiesti olemas, ma ei mõista tõesti miks sa seda ei kasuta. Palun selgita. Kui mind keegi järjepidevalt häirib, blokeerin ma selle persooni ära.
2. Minu üks fraas nopitakse siit välja, aga kas kõik need õelad kommentaarid mida siin teatud kasutajate, sh minu pihta loobitakse, ei ole halvustavad või? Ma soovitan nendel õrnahingelistel lillekestel lugeda mida te ise teiste kohta vahepeal kirjutate. Lisaks tasub meelde tuletada, et see on foorum, mitte etv esimene stuudio. Muide, need kõige "poliitkorrektsemad" kasutajad on ridade vahelt lugedes ja natuke ANALÜÜSIDES mida nad ütlevad, hulga õelamad kui siin välja toodud "valelikud kiusukotid".
Nii tore või kurb kui see ka pole, siis jah, mul pole kliimaksit. Kindlasti tuleb. Loodan, et kui ma väga imelikuks lähen vmtavad lähedased minult võimaluse foirumites käia. See on nimelt mõnel juhul lihtsalt piinlik lugemine. Saan aru küll, et anonüümne, kuid siiski. Endast vanemate naiste hulgas on mul mitmeid kellest ma pean väga lugu- nii avaliku elu tegelasi kui ka oma tuttavaid. Siiski ka selle mure juures võiks üritada natuke mõista, et kehas toimuvate muutuste all ei pea teised kannatama ja päris segi keerata ei tasu(InshAllah, et ma oma sõnu selles olukorras ise mäletaksin!)
3. Nõus. Ärme vaidle. Sina süstid, mina ei süsti. Nii on ja arvatavasti ka jääb.
4. Küsimusele küsimusega vastata on tobe, aga palun selgita kuidas minu signatuur sind või kedagi teist õrritab? Kui nii väike asi närvi ajab, sius mul on ilma igasuguse irooniata sinust tõesti kahju. Paraku maamunake ei keerle ümber sinu nagu ümber oma telje. Kui ei meeldi, blokeeri, unusta ära ja elu läheb edasi.
Ma pole siin foorumis halbade kavatsustega, aga end muutma ma teie pärast paraku ei kavatse hakata.
Aamen.
Lehvitab oma kuldselt troonilt,
Sinu vaimne teejuht ning armulik emand
/Juustup
*Plaksutada pole seekord vaja, tagasihoidlik alandlik naeratus sobib
-
Külaline
Ma olen märganud, et see “lehvitab troonilt… blablabla” on pigem pärastlõunal. Ilmselt selleks ajaks juba pudel veini hinge all.
-
Juustup
Võin teid lohutada, ega ma väga kaua ei viitsigi. Mul on praegu lihtsalt valdav osa päevast nii palav, et mu ainuke tegevus ongi internetis passida võii raamatut kirjutada. Kuumarabandus ei kõla kõige ahvatlevamalt.aga teil võiks hea meel olla,nüüd on teil veel kellestki rääkida peale revolveriKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:08Just. Ta on sellises vanuses, et jõuaks elus veel kannapöörde teha - näiteks õppima minna, ilmselgelt tal praegu kõrgharidust pole. Kui saab siin foorumis nii agaralt osaleda, siis saaks ka arvutiga tööd teha, raamatupidamist vms lihtsamat. Mingi “foorumiemand” olla ei maksa päriselus paraku midagi.
/Juustup
-
Juustup
Ma ärkan siis, hommikul pole midagi kuskil teha ja lõunapaikul ma ei liigu väljas, palav on.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:37 Ma olen märganud, et see “lehvitab troonilt… blablabla” on pigem pärastlõunal. Ilmselt selleks ajaks juba pudel veini hinge all.
/Juustup
-
Külaline
Rikka mehe naisena ei pea töötama... Raamatupidamine on üleküllastunud, ära jumala eest soovita sinna alla auru ja raha panema hakata!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:08Just. Ta on sellises vanuses, et jõuaks elus veel kannapöörde teha - näiteks õppima minna, ilmselgelt tal praegu kõrgharidust pole. Kui saab siin foorumis nii agaralt osaleda, siis saaks ka arvutiga tööd teha, raamatupidamist vms lihtsamat. Mingi “foorumiemand” olla ei maksa päriselus paraku midagi.
-
Külaline
Kohutavalt põnev. Hakka statistikat koostama. Mitu korda korduvad sõnad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:37 Ma olen märganud, et see “lehvitab troonilt… blablabla” on pigem pärastlõunal. Ilmselt selleks ajaks juba pudel veini hinge all.
-
Külaline
Tal pole rikast meest, miks muidu 300-eurosed arved üle jõu käisid ja pärapõrgusse kolima pidi. On ju korduvalt oma vaesusest rääkinud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:45Rikka mehe naisena ei pea töötama... Raamatupidamine on üleküllastunud, ära jumala eest soovita sinna alla auru ja raha panema hakata!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:08Just. Ta on sellises vanuses, et jõuaks elus veel kannapöörde teha - näiteks õppima minna, ilmselgelt tal praegu kõrgharidust pole. Kui saab siin foorumis nii agaralt osaleda, siis saaks ka arvutiga tööd teha, raamatupidamist vms lihtsamat. Mingi “foorumiemand” olla ei maksa päriselus paraku midagi.
-
Juustup
Ma ei ole vaene, aga ammugi mitte rikas. Kolimine ja eri riikides elamine pole rahalise seisuga seotudKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:49Tal pole rikast meest, miks muidu 300-eurosed arved üle jõu käisid ja pärapõrgusse kolima pidi. On ju korduvalt oma vaesusest rääkinud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:45Rikka mehe naisena ei pea töötama... Raamatupidamine on üleküllastunud, ära jumala eest soovita sinna alla auru ja raha panema hakata!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:08
Just. Ta on sellises vanuses, et jõuaks elus veel kannapöörde teha - näiteks õppima minna, ilmselgelt tal praegu kõrgharidust pole. Kui saab siin foorumis nii agaralt osaleda, siis saaks ka arvutiga tööd teha, raamatupidamist vms lihtsamat. Mingi “foorumiemand” olla ei maksa päriselus paraku midagi.
/Juustup
-
Külaline
Kelgime, ärpleme, kadestame, halvustame teisi, rikume üksteise tervist, närve, kiidame ennast küll nii, küll naa, aga lõpuks pannakse meid kõiki samasse mänguasjade kasti tagasi. Mõnel sai lihtsalt teekond huvitavamalt elatud.
-
Juustup
Nõus.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:58 Kelgime, ärpleme, kadestame, halvustame teisi, rikume üksteise tervist, närve, kiidame ennast küll nii, küll naa, aga lõpuks pannakse meid kõiki samasse mänguasjade kasti tagasi. Mõnel sai lihtsalt teekond huvitavamalt elatud.
/Juustup
-
Külaline
Ükspäev rääkisid midagi muud. Aga noh, usume Juustu, jahvata ja lehvita edasi, muidu oled ju kiusaja ja väga paha klimakteeriumis meestevihkaja.Ma ei ole vaene, aga ammugi mitte rikas. Kolimine ja eri riikides elamine pole rahalise seisuga seotud
-
Juustup
Palun konkreetseid viiteid. Sinu "faktidele"Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 17:06Ükspäev rääkisid midagi muud. Aga noh, usume Juustu, jahvata ja lehvita edasi, muidu oled ju kiusaja ja väga paha klimakteeriumis meestevihkaja.Ma ei ole vaene, aga ammugi mitte rikas. Kolimine ja eri riikides elamine pole rahalise seisuga seotud
/Juustup
-
Külaline
Ma pole siinses diskussioonis osalenud, aga see sinupoolne "siiras" küsimus, et oh miks ometi mu väike signatuur kedagi peaks häirima, on ühtlasi vastus sellele, miks su isik siin nii mõnelegi otse öeldes närvidele käib. Mis vastust sa ootad? Saad ju isegi aru, miks need "signatuurid" teistele ei meeldi, pole mõtet lolli mängida. Kui tõesti ei saa, siis palun loe neid ise ka ja püüa mõista, et need on läbivalt nii üleolevas ja teisi alandavas stiilis kirjutatud, et loomulikult sellisele suhtumisele reageeritakse. See on sihilik õrritamine ja ärritamine ja kui siis veel süütu moega küsitakse, et miks küll nii väike asi kedagi häirima peaks, on see lihtsalt ebameeldivalt silmakirjalik. Sa ei saa eeldada, et sinusse suhtutakse hästi, kui su enda hoiak on demonstratiivselt niisugune. Võid ju öelda, et enesekaitse ja nii edasi, aga ennast saab vajadusel ka nii kaitsta, et see õli tulle ei vala ja võibolla pole alustuseks vajagi ka ise selliseid olukordi tekitada, mille tulemusel peab pidevas kaitsepositsioonis esinema. Need "signatuurid" selgelt tekitavad vaid pingeid juurde. Lihtne on öelda, et blokkige mind, oma viga, et loete ja blablabla, aga samahästi võid ju ka sina lihtsalt selle provotseerimise lõpetada. Oma käitumise eest vastutab igaüks ise, aga mulle tundub, et sa tahad selle reguleerimise teiste kaela veeretada. Ütled, et ei hakka ennast siin kellegi pärast muutma, aga kas sa siis päriselt oled ja tahadki olla selline üleoleva ja kõrgi suhtumisega inimene? Ma loodan, et ikka ei taha. Mõistlikku juttu saab ajada ka teisi alandamata.Juustup kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:31 Küsimusele küsimusega vastata on tobe, aga palun selgita kuidas minu signatuur sind või kedagi teist õrritab? Kui nii väike asi närvi ajab, sius mul on ilma igasuguse irooniata sinust tõesti kahju. Paraku maamunake ei keerle ümber sinu nagu ümber oma telje. Kui ei meeldi, blokeeri, unusta ära ja elu läheb edasi.
Ma pole siin foorumis halbade kavatsustega, aga end muutma ma teie pärast paraku ei kavatse hakata.
Aamen.
/Juustup
-
Külaline
[/quote]
Aga õigesti Juustup ka teeb. Kuidas siinsesse biomaasi suhtuda? Just nendesse kes liimile lähevad siin ja ka mujal? Kes sõimavad siin praktiliselt kõiki. Kes targutavad üleolevas toonis jne. Perekooli kanad arvavad, ety nad ei ole äratuntavad. On ja kuidas veel. Sellise maltsaga tulebki suhelda nii nagu nemad sellest aru saavad. See pakub pinget. Nagu sinu patroneeriv ja üleolevalt targutav tekst mis tegelikult on sisutühi.
[/quote]
Sina oled ju see kliimaksijutumutt, sinuga pole üldse millestki rääkida.
Aga õigesti Juustup ka teeb. Kuidas siinsesse biomaasi suhtuda? Just nendesse kes liimile lähevad siin ja ka mujal? Kes sõimavad siin praktiliselt kõiki. Kes targutavad üleolevas toonis jne. Perekooli kanad arvavad, ety nad ei ole äratuntavad. On ja kuidas veel. Sellise maltsaga tulebki suhelda nii nagu nemad sellest aru saavad. See pakub pinget. Nagu sinu patroneeriv ja üleolevalt targutav tekst mis tegelikult on sisutühi.
[/quote]
Sina oled ju see kliimaksijutumutt, sinuga pole üldse millestki rääkida.
-
Külaline
Ja-jah. Minu tekst oli üleolevalt targutav ja sisutühi, aga su enda tekst on tõesti nii sisukas ja üldse mitte üleolev, eksju. Ah, vaielge omaette edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 18:16Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 17:31Ma pole siinses diskussioonis osalenud, aga see sinupoolne "siiras" küsimus, et oh miks ometi mu väike signatuur kedagi peaks häirima, on ühtlasi vastus sellele, miks su isik siin nii mõnelegi otse öeldes närvidele käib. Mis vastust sa ootad? Saad ju isegi aru, miks need "signatuurid" teistele ei meeldi, pole mõtet lolli mängida. Kui tõesti ei saa, siis palun loe neid ise ka ja püüa mõista, et need on läbivalt nii üleolevas ja teisi alandavas stiilis kirjutatud, et loomulikult sellisele suhtumisele reageeritakse. See on sihilik õrritamine ja ärritamine ja kui siis veel süütu moega küsitakse, et miks küll nii väike asi kedagi häirima peaks, on see lihtsalt ebameeldivalt silmakirjalik. Sa ei saa eeldada, et sinusse suhtutakse hästi, kui su enda hoiak on demonstratiivselt niisugune. Võid ju öelda, et enesekaitse ja nii edasi, aga ennast saab vajadusel ka nii kaitsta, et see õli tulle ei vala ja võibolla pole alustuseks vajagi ka ise selliseid olukordi tekitada, mille tulemusel peab pidevas kaitsepositsioonis esinema. Need "signatuurid" selgelt tekitavad vaid pingeid juurde. Lihtne on öelda, et blokkige mind, oma viga, et loete ja blablabla, aga samahästi võid ju ka sina lihtsalt selle provotseerimise lõpetada. Oma käitumise eest vastutab igaüks ise, aga mulle tundub, et sa tahad selle reguleerimise teiste kaela veeretada. Ütled, et ei hakka ennast siin kellegi pärast muutma, aga kas sa siis päriselt oled ja tahadki olla selline üleoleva ja kõrgi suhtumisega inimene? Ma loodan, et ikka ei taha. Mõistlikku juttu saab ajada ka teisi alandamata.Juustup kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:31 Küsimusele küsimusega vastata on tobe, aga palun selgita kuidas minu signatuur sind või kedagi teist õrritab? Kui nii väike asi närvi ajab, sius mul on ilma igasuguse irooniata sinust tõesti kahju. Paraku maamunake ei keerle ümber sinu nagu ümber oma telje. Kui ei meeldi, blokeeri, unusta ära ja elu läheb edasi.
Aamen.
/Juustup
-
Külaline
Too kõrkus on satiir ja vägagi asjakohane ning rahulik võrreldes selle ****** mida tema kallal norijad toodavad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 17:31Ma pole siinses diskussioonis osalenud, aga see sinupoolne "siiras" küsimus, et oh miks ometi mu väike signatuur kedagi peaks häirima, on ühtlasi vastus sellele, miks su isik siin nii mõnelegi otse öeldes närvidele käib. Mis vastust sa ootad? Saad ju isegi aru, miks need "signatuurid" teistele ei meeldi, pole mõtet lolli mängida. Kui tõesti ei saa, siis palun loe neid ise ka ja püüa mõista, et need on läbivalt nii üleolevas ja teisi alandavas stiilis kirjutatud, et loomulikult sellisele suhtumisele reageeritakse. See on sihilik õrritamine ja ärritamine ja kui siis veel süütu moega küsitakse, et miks küll nii väike asi kedagi häirima peaks, on see lihtsalt ebameeldivalt silmakirjalik. Sa ei saa eeldada, et sinusse suhtutakse hästi, kui su enda hoiak on demonstratiivselt niisugune. Võid ju öelda, et enesekaitse ja nii edasi, aga ennast saab vajadusel ka nii kaitsta, et see õli tulle ei vala ja võibolla pole alustuseks vajagi ka ise selliseid olukordi tekitada, mille tulemusel peab pidevas kaitsepositsioonis esinema. Need "signatuurid" selgelt tekitavad vaid pingeid juurde. Lihtne on öelda, et blokkige mind, oma viga, et loete ja blablabla, aga samahästi võid ju ka sina lihtsalt selle provotseerimise lõpetada. Oma käitumise eest vastutab igaüks ise, aga mulle tundub, et sa tahad selle reguleerimise teiste kaela veeretada. Ütled, et ei hakka ennast siin kellegi pärast muutma, aga kas sa siis päriselt oled ja tahadki olla selline üleoleva ja kõrgi suhtumisega inimene? Ma loodan, et ikka ei taha. Mõistlikku juttu saab ajada ka teisi alandamata.Juustup kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:31 Küsimusele küsimusega vastata on tobe, aga palun selgita kuidas minu signatuur sind või kedagi teist õrritab? Kui nii väike asi närvi ajab, sius mul on ilma igasuguse irooniata sinust tõesti kahju. Paraku maamunake ei keerle ümber sinu nagu ümber oma telje. Kui ei meeldi, blokeeri, unusta ära ja elu läheb edasi.
Aamen.
/Juustup
Klassikaline taktika, kui kiusaja kiusab siis on kõik korras, kiusataval siiber saab ja alandlikult pea tõstab on suur kiun lahti kiusaja poolt.
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:58Miks peaksin fantaasiates elama, see on minu elu, millest ma räägin. Mutikesest ja mamslist on asi ikka üüratult kaugelKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:52
Näide. See mamsel oksendas perekoolis ja oksendab siin mh "Sulle on korduvalt selgeks tehtud, et suhtled põhjakihiga. Minu tutvuskonnas pole ühtki sellist naist." Üldjuhul on tema kiidulaul esimese eesti eliidist kõikjal ära tuntav. Kui see nüüd sa ise pole siis paku välja kas see mamsel on kibestunud fataasiates elav mutikene või mitte.
![]()
Sinu fantaasiate ja kibestumise jutt näitab palju sinu enda kohta. Päriselt oled hämmingus, miks sul selline masendav elu on?
-
Külaline
Pole siin nendest tegelastest veel aru saanud, aga kas see isik, kes kõiki kanadeks ja mamsliteks nimetab, ongi revolver?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 4 külalist