Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 06:45
Guest kirjutas: 24 Mär 2026 23:45
Guest kirjutas: 24 Mär 2026 19:56 Kas Mallukas on nüüd rahul, et inimesi hakatakse töölt lahti laskma? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120 ... -tottu-too
Mitte ainult mallukas. Mina olen ka rahul, kui sellised inimesed töölt lahti lastakse.

Sinust ei saa aga aru. Sa tunned sellele vennikesele kaasa, kes on lapsi räigelt seksuaalväärkohelnud? Või mida sa tahad praegu öelda?
Mina kaasa ei tunne, aga samas pole ta 10 aastat midagi teinud. Kui tal puudub legaalne töövõimalus, siis on suur tõenäosus, et hakkab illegaalset elu elama. Ühiskonna seisukhast on see hullem. Kui me võtame seisukoha, et kes kunagi on midagi teinud, siis paranemisvõimalust pole, samas elu lõpuni vanglasse me neid ei pane, siis tuleb mõelda välja plaan, mis me tahame sellistest inimestest ja kuidas nad peaks elama. Tänapäevase korrektsiooni põhimõte pole kättemaks, vaid taasühiskonnastamine, aga teie seisukoht on siin teine, aga lahendust ei paku.
Küllap ta kuskil mõnes vaikses, nurgataguses töökojas leiab omale koha. Ta ei pea inimeste keskel töötama. Samuti mitte tublidel tunnustatud ametikohtadel.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:25
Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:20
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 06:45Tänapäevase korrektsiooni põhimõte pole kättemaks, vaid taasühiskonnastamine, aga teie seisukoht on siin teine, aga lahendust ei paku.
Tänapävane korrektsioon tundub olevat karistuse puudumine, mida hullem tegu, seda väiksem karistus ja halvimal juhul tasuta elupind, soe toit ja ravikindlustus mugavustega vanglas. Ei tea, mitu vangi sel talvel oma kongis külma või arstiabi viibimise kätte suri? Ilmselt ka hooldekodus on suurem tõenäosus vägistatud saada kui tänapäeva vanglas.

See riivab tavalise inimese õigustunnet - teda ju karistatakse reaalselt- antakse iga tühisegi parkmis- või liiklusrikkumise pärast suuri trahve. Äkki tema sooviks ka kiirmenetluse korras selle karistuse kandmiseks pool tundi kuskil soojas ruumis istuda, tasuta suppi süüa ja oma mõtteid mõlgutada.
Emotsioonidest ma saan aru, aga praegusel juhul, mis siin head siis oli nüüd, kui laiemalt mõelda. Inimene kandis karistuse, 10 aastat oli seaduskuulekas kodanik, aga nüüd tal tööd enam pole. Millestki peab inimene elama, siis on kerge tee minna uuesti kuritegusid tegema. Kas see annab ka midagi ühiskonnale peale mõne inimese hea tunde, et paras! Las teeb jälle midagi ja paneme kinni, siis oled rahul? Ja kõigi nende inimestega, kes midagi teevad, teeme nii. See pole ju ühiskonna seisukohast hea lahendus.
Kui rumal! Pedofiil ja vägivaldur jätkavad ju nagunii oma eluviisi .Ega pedofiili ajust ju lapseihalust välja ei võta. Miks peaks ühiskond nüüd sellist veel hellitama ja hoidma?
Külaline

kolja kirjutas: 24 Mär 2026 22:04
Guest kirjutas: 24 Mär 2026 19:56 Kas Mallukas on nüüd rahul, et inimesi hakatakse töölt lahti laskma? https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120 ... -tottu-too
Ma eeldan küll, ma ise olen ka rahul- pedofiili koht ei ole haiglas.
Lisaks veel kuskil laste- ja naisteosakonnas ka. Keegi jättis omal ajal tausta kontrollimata, kui selle inimese tööle võttis. Nüüd parandati kiirelt viga.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 08:56
kolja kirjutas: 24 Mär 2026 22:04
Ma eeldan küll, ma ise olen ka rahul- pedofiili koht ei ole haiglas.
Lisaks veel kuskil laste- ja naisteosakonnas ka. Keegi jättis omal ajal tausta kontrollimata, kui selle inimese tööle võttis. Nüüd parandati kiirelt viga.
Hästi palju kasu on olnud sellest imelisest karistusregistrist, mida Pakosta kiidab.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:17
Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:25
Guest kirjutas: 25 Mär 2026 07:20

Tänapävane korrektsioon tundub olevat karistuse puudumine, mida hullem tegu, seda väiksem karistus ja halvimal juhul tasuta elupind, soe toit ja ravikindlustus mugavustega vanglas. Ei tea, mitu vangi sel talvel oma kongis külma või arstiabi viibimise kätte suri? Ilmselt ka hooldekodus on suurem tõenäosus vägistatud saada kui tänapäeva vanglas.

See riivab tavalise inimese õigustunnet - teda ju karistatakse reaalselt- antakse iga tühisegi parkmis- või liiklusrikkumise pärast suuri trahve. Äkki tema sooviks ka kiirmenetluse korras selle karistuse kandmiseks pool tundi kuskil soojas ruumis istuda, tasuta suppi süüa ja oma mõtteid mõlgutada.
Emotsioonidest ma saan aru, aga praegusel juhul, mis siin head siis oli nüüd, kui laiemalt mõelda. Inimene kandis karistuse, 10 aastat oli seaduskuulekas kodanik, aga nüüd tal tööd enam pole. Millestki peab inimene elama, siis on kerge tee minna uuesti kuritegusid tegema. Kas see annab ka midagi ühiskonnale peale mõne inimese hea tunde, et paras! Las teeb jälle midagi ja paneme kinni, siis oled rahul? Ja kõigi nende inimestega, kes midagi teevad, teeme nii. See pole ju ühiskonna seisukohast hea lahendus.
Kui rumal! Pedofiil ja vägivaldur jätkavad ju nagunii oma eluviisi .Ega pedofiili ajust ju lapseihalust välja ei võta. Miks peaks ühiskond nüüd sellist veel hellitama ja hoidma?
Malluka storys, kes sellest mehest teavitas, et oli kirjad ka see, et antud mees on IT-vallas ülipädev. Ilmselt on tal lihtsalt olnud head oskused, et oma jälgi varjata ja kustutada. Seepärast pole ka vb vahele jäänud. Eks muifugi oleks tore, kui 10a polegi ühtegi kuritegu sooritanud aga ma siiralt kahtlen selles. Pole lihtsalt vahele jäänud!
Külaline

Kui nüüd see IT mees vallandati, miks siis seda arsti keegi ei vallanda: https://www.delfi.ee/artikkel/71833631/ ... o-omamises. Tema on ka Malluka lehel olemas koos kohtuotsusega. Aga töötab praegu ilukirurgina ja keegi teda vallandama ei kipu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:17Emotsioonidest ma saan aru, aga praegusel juhul, mis siin head siis oli nüüd, kui laiemalt mõelda. Inimene kandis karistuse, 10 aastat oli seaduskuulekas kodanik, aga nüüd tal tööd enam pole. Millestki peab inimene elama, siis on kerge tee minna uuesti kuritegusid tegema. Kas see annab ka midagi ühiskonnale peale mõne inimese hea tunde, et paras! Las teeb jälle midagi ja paneme kinni, siis oled rahul? Ja kõigi nende inimestega, kes midagi teevad, teeme nii. See pole ju ühiskonna seisukohast hea lahendus.
Mallukale temast just seetõttu kirjutatigi, et ta on inimesi ahistanud lähiminevikus, nii et jutt 10 aastasest seadusekuulekusest on lihtsalt ilus mula.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 20:19
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 08:17Emotsioonidest ma saan aru, aga praegusel juhul, mis siin head siis oli nüüd, kui laiemalt mõelda. Inimene kandis karistuse, 10 aastat oli seaduskuulekas kodanik, aga nüüd tal tööd enam pole. Millestki peab inimene elama, siis on kerge tee minna uuesti kuritegusid tegema. Kas see annab ka midagi ühiskonnale peale mõne inimese hea tunde, et paras! Las teeb jälle midagi ja paneme kinni, siis oled rahul? Ja kõigi nende inimestega, kes midagi teevad, teeme nii. See pole ju ühiskonna seisukohast hea lahendus.
Mallukale temast just seetõttu kirjutatigi, et ta on inimesi ahistanud lähiminevikus, nii et jutt 10 aastasest seadusekuulekusest on lihtsalt ilus mula.
Küsin uuesti, et miks selle arsti suhtes samasugust printsipiaalsust üles ei näidata? Täpselt samad teod, aga suhtumine on teine. Töötab ka Marju Karini juures. Keegi ei vallanda, keegi ei tee kolme lehte teemat temast.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 20:30
Küsin uuesti, et miks selle arsti suhtes samasugust printsipiaalsust üles ei näidata? Täpselt samad teod, aga suhtumine on teine. Töötab ka Marju Karini juures. Keegi ei vallanda, keegi ei tee kolme lehte teemat temast.
Miks sa minu poole selle küsimusega pöördud? Ju pole keegi kurtma läinud. MK juures pidavat ka pedofiil? (täpselt ei mäleta) töötama, Mallu kirjutas MKle ja Karin õigustas asja sellega, et tegemist on sõbraga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 20:30
Küll varsti ka tema kord on. Ma loodan siiralt!
Külaline

See eelkirjeldatu ongi koletis, samas ma tean, et pedofiilia võib väljenduda mitmel kujul ja mõni lastest unistav pedofiil ei tee oma unistust kunagi teoks. Vähesed, kes vahele jäädes abi vastu võtavad (keemiline kastreerimine, psühhoteraapia) ja hiljem oma tegu kahetsevad. Pedofiil kahetseb harva, sest tema haiges maailmanägemises pole tema teod ja mõtted valed. Seetõttu peaks karistus kindlasti hõlmama ka sundravi, sest see on haigus. Haigus mida on pea võimatu välja ravida, aga mida on võimalik ravimite abil kontrolli all hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 20:51Ja mõni siis siin arvab, pedofiilid peaks saama teise võimaluse?
Arvan küll, jah, olenevalt sellest, millega tegu oli. Kui oldi vastastikku armunud ja magas lubatud east mõne kuu võrra nooremaga, siis kindlasti peaks. Kui omas kahtlast pildikogu, kuid pole kunagi kedagi puutunud, siis võiks. Jne.

Imikute ega laste ega üldse kellegi vägistamist muidugi ei saa üldse õigustada.
Külaline

Ju pole keegi kurtma läinud. MK juures pidavat ka pedofiil? (täpselt ei mäleta) töötama, Mallu kirjutas MKle ja Karin õigustas asja sellega, et tegemist on sõbraga.
Mis mõttes kurtma läinud? Miks see teine tüüp lahti lasti haiglast, kui see arst võib edasi töötada. Töötas PERH-is kõrgel kohal, kui süüdi mõisteti, kuskilt pole vallandatud. Praegu töötab Rakvere haiglas, Marju Karini juures ja VipMedicumis. Keegi ei põlga ka Marju Karinit selle eest, et tal selline inimene tööl on. Ju vist natuke ka sellepärast, et see arst vaatab läbi sõrmede MK natuke ebaseaduslikule tegevusele. Ta ei tohi ju tegelikult iseseisvalt oma süste teha, aga tema küll mingit arsti seal igapäevaselt majas ei hoia. Ka on ta saanud ettekirjutuse selle eest, et ei dokumenteeri oma süste ega midagi, mis ta teeb. See on küll huvitav vabandus, et tegemist on sõbraga. Kuidas siis pedofiil sõber saab olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 21:10
Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 20:51Ja mõni siis siin arvab, pedofiilid peaks saama teise võimaluse?
Arvan küll, jah, olenevalt sellest, millega tegu oli. Kui oldi vastastikku armunud ja magas lubatud east mõne kuu võrra nooremaga, siis kindlasti peaks. Kui omas kahtlast pildikogu, kuid pole kunagi kedagi puutunud, siis võiks. Jne.

Imikute ega laste ega üldse kellegi vägistamist muidugi ei saa üldse õigustada.
Kurb.
Kas sa sellest aru ei saa, et isegi kui ta vaid vaatab pilte/videoid, siis see annab ka turu neile haigetele, kes seda toodavad!
jaanuaris
Kontakt:

Postitus Postitas jaanuaris »

jah, see uudis on 2015, kohtuotsus on 2019. googlega tuleb välja, mis kliinikutes töötab.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Mär 2026 21:13
Ju pole keegi kurtma läinud. MK juures pidavat ka pedofiil? (täpselt ei mäleta) töötama, Mallu kirjutas MKle ja Karin õigustas asja sellega, et tegemist on sõbraga.
Mis mõttes kurtma läinud? Miks see teine tüüp lahti lasti haiglast, kui see arst võib edasi töötada. Töötas PERH-is kõrgel kohal, kui süüdi mõisteti, kuskilt pole vallandatud. Praegu töötab Rakvere haiglas, Marju Karini juures ja VipMedicumis. Keegi ei põlga ka Marju Karinit selle eest, et tal selline inimene tööl on. Ju vist natuke ka sellepärast, et see arst vaatab läbi sõrmede MK natuke ebaseaduslikule tegevusele. Ta ei tohi ju tegelikult iseseisvalt oma süste teha, aga tema küll mingit arsti seal igapäevaselt majas ei hoia. Ka on ta saanud ettekirjutuse selle eest, et ei dokumenteeri oma süste ega midagi, mis ta teeb. See on küll huvitav vabandus, et tegemist on sõbraga. Kuidas siis pedofiil sõber saab olla.
IT-venna puhul ju kurdeti Mallukale, et too tegutseb edasi, kust Mallukas muidu oleks pidanud teadma tema vägitegudest. Igaühe ametikohta ka ju ei guugelda. Seepäraat pakkusin, et ju pole keegi kurtma läinud (või praeguseks juba on? jaksa kogu aeg silma peal hoida). Ma selle pedo kohta kahjuks MK täpsemaid vastuseid ei mäleta, nii sirvimisi lugesin, sisuliselt väitis ta end kindel olevat, et tüüp on kahjutu.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 20:38
Miks sa minu poole selle küsimusega pöördud? Ju pole keegi kurtma läinud. MK juures pidavat ka pedofiil? (täpselt ei mäleta) töötama, Mallu kirjutas MKle ja Karin õigustas asja sellega, et tegemist on sõbraga.
MK juures ongi seesama arst.
Külaline

Mallukas ja see veebileht on viimaste päevade kõige enim otsitud märksõnad. Järelikult on sellist asja rahvale vaja.

Ei ole saanud vastust selle inimese käest, kes ütles, et lihtsalt uudishimust ei tohi teada, kes on lapsepilastaja ja vägivaldur. Paluks siiski selgitada, miks ei tohi teada!?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 08:15Paluks siiski selgitada, miks ei tohi teada!?
Sest pedofiil võib ju solvuda.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 09:50
Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 08:15Paluks siiski selgitada, miks ei tohi teada!?
Sest pedofiil võib ju solvuda.
Sest pedofiil on oma teenitud karistuse juba ilusti kätte saanud, ohvril loodetavasti on siis ka paari-kolme aastaga kõik ununenud ja saab rõõmsal meelel ning puhtalt lehelt kenasti eluga edasi minna. Mingit rahalist trahvi vist pole vägistamise või lapsepilastamise eest? Kui see väiksemate rikkumiste puhul päris hästi distsiplineerib, siis äkki peaks nö päris kuritegude jaoks ka rakendama, või mingi kuriteomaksu sisse viima vms. Selle eest saaks neid ohvreid normaalsele elule tagasi putitada või kompenseerida natukenegi ausatele inimestele tehtud kulu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], käguan ja 2 külalist