Miks see peab inimene olema? Pane lihtsalt mõtted kirja. Või räägi AI-le. Täpselt sama tulemus.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 21:04Vat mina ei tea, kas saab otsustada, kui pole saanud nämmutada. Peab saama ka nämmutada, aga kellele sa seda teed? Kelle peale sa selle koorma paned? On hea, kui sul on keegi, kes kuulab, kelle juures kogu selle sodi välja saad lasta ( see võib olla täiesti seosetu jutt, mis rääkijat aitaks, kuulata on ehk raske). Kas leiad psühholoogi, kelle juures tahaksid seda teha nii, et on tehtud ja oled valmis otsustavaks hakkama? See on minu arust üsna raske koht depressiivsusesse langedes. Ega oma lähedasi ei tohi piinata. Oled depressiivne on jama, tahaksid nämmutada on jama.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 20:28Su küsimus on segane, aga tundub, et vihje annab su sõnakasutus "nämmutamine" - kui probleemi lahendamise asemel sellest lihtsalt kogu aeg räägitakse, siis võib asi olla hoopis otsustamatuses, mille puhul AD ilmselt midagi ei aita, otsustama peab inimene ikka ise, tablett seda sinu eest ei tee. Soovitan psühholoogiga vestelda sellel teemal, tema vast oskab ära tunda, kas on ravimi vajadust või pigem on vaja inimesel vaimset tõuget ja tuge.Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 21:19 Mina soovin küsida, kas need tabletid tulid alles siis, kui olite lähedaste, st pereliikmete ja sõpradega saanud probleemseid asju nämmutada ja nämmutada, aga tõdesite ikka, et sellest pole abi?
Õnnelik on see, kellel see õige inimene olemas on.
Antidepressandid - kas on abi olnud?
-
Külaline
-
Külaline
Esimest korda juhtus siin selline asi, et lihtsalt isklikule kogemusele paneb keegi miinuse? Tavaline praktika minu kogemuse põhjal.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 18:10Heh, nii veider on, kui keegi paneb sinu vastusele, mille kohta ei peaks kellegi asi olema midagi arvata, miinuse ... Kirjeldasin oma kogemust, nagu küsiti, aga miski tüüp arvab, et "ei meeldi!"? Imelik.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 00:57Miks see peab inimene olema? Pane lihtsalt mõtted kirja. Või räägi AI-le. Täpselt sama tulemus.
Nõus. Füüsise parandamisel pole kasvõi Youtube sugugi kehvem, kui lihast ja luust treener, pigem vastupidi. Skisofreenia, anoreksia jm ohtlikumate juhtudega peaks kindlasti arstile pöörduma, aga lihtsalt “raskest hetkest elus ülesaamiseks” ja “meeleolu parandamiseks” võib mõtete väja kirjutamine või AI täiesti pädev vahend olla. Lihtsalt tühjaks rääkimiseks (või nämmutamiseks nagu keegi siin ütles) on ka AI kindlasti parem ja ka tunduvalt diskreetsem. Sest olgem ausad, milline inimene (eriti naine) suudab kõik info 100% enda teada jätta. Kättesaadavusest rääkimata ning kõik inimesed ka ei klapi omavahel, kui suure hädaga saabki aja, võib selguda et spetsialist on lihtsalt ebasümpaatne.
-
Külaline
Ei, kindlasti ei olnud see üldiselt esimene kord, kuid minu jaoks küll.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:57Esimest korda juhtus siin selline asi, et lihtsalt isklikule kogemusele paneb keegi miinuse? Tavaline praktika minu kogemuse põhjal.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 18:10Heh, nii veider on, kui keegi paneb sinu vastusele, mille kohta ei peaks kellegi asi olema midagi arvata, miinuse ... Kirjeldasin oma kogemust, nagu küsiti, aga miski tüüp arvab, et "ei meeldi!"? Imelik.
Ma võtan nüüd üldse loodulikku vahendit (Restilen - https://restilen.com ) depressiooni vastu ja sellest on siiani suur abi olnud. Aitab mulle kallitest tablettidest ja jubedatest kõrvalmõjudest, sest ma tahan elada mitte hädapärast funktsioneerida.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:04, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
Kontrollige vereprooviga Hgb ja Fe ka igaks juhuks üle, kui need madalad, võib ka depressioon olla.
-
Külaline
Minul ei ole AD-d mõjunud, arst katsetas viit. Esimene natuke selles mõttes aitas, et kui arsti poole pöördusin, siis oli probleemiks pidev nutmine, ei saanud tööl käia ega midagi, suva ajal jälle hakkasin nutma. See ikka lõppes ravimite tagajärjel ära. Aga head tuju kasvõi üks kord kuus ei ole siiamaani. Elukvaliteet on äärmiselt halb. Aga pärast viit aastat pidevat ravi ma loobusin ja ei ole muutunud midagi. Oli halb enne ja on ka nüüd. Aga see on ikka äärmiselt harv juhus, tavaliselt ikkagi aitavad ravimid küll. Mina peaks siis veel midagi kraad kangemat proovima, elektriravi, ketamiini vms, aga ei ole soovi olnud. Eks vegeteerin edasi.
-
Külaline
Kas sa koos raviga ka psühholoogil käinud oled? Minul aitas ootamatult hoopis psühholoogil käik, olin ise üsna skeptiline, aga umbes kolmandal visiidil äkki käis peas mingi klõps.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 21:55 Minul ei ole AD-d mõjunud, arst katsetas viit. Esimene natuke selles mõttes aitas, et kui arsti poole pöördusin, siis oli probleemiks pidev nutmine, ei saanud tööl käia ega midagi, suva ajal jälle hakkasin nutma. See ikka lõppes ravimite tagajärjel ära. Aga head tuju kasvõi üks kord kuus ei ole siiamaani. Elukvaliteet on äärmiselt halb. Aga pärast viit aastat pidevat ravi ma loobusin ja ei ole muutunud midagi. Oli halb enne ja on ka nüüd. Aga see on ikka äärmiselt harv juhus, tavaliselt ikkagi aitavad ravimid küll. Mina peaks siis veel midagi kraad kangemat proovima, elektriravi, ketamiini vms, aga ei ole soovi olnud. Eks vegeteerin edasi.
-
Külaline
Olen väga palju käinud, ikka ootan seda klõpsu. Enne sai jaks otsa, kui selle õige leidsin.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 12:46Kas sa koos raviga ka psühholoogil käinud oled? Minul aitas ootamatult hoopis psühholoogil käik, olin ise üsna skeptiline, aga umbes kolmandal visiidil äkki käis peas mingi klõps.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 21:55 Minul ei ole AD-d mõjunud, arst katsetas viit. Esimene natuke selles mõttes aitas, et kui arsti poole pöördusin, siis oli probleemiks pidev nutmine, ei saanud tööl käia ega midagi, suva ajal jälle hakkasin nutma. See ikka lõppes ravimite tagajärjel ära. Aga head tuju kasvõi üks kord kuus ei ole siiamaani. Elukvaliteet on äärmiselt halb. Aga pärast viit aastat pidevat ravi ma loobusin ja ei ole muutunud midagi. Oli halb enne ja on ka nüüd. Aga see on ikka äärmiselt harv juhus, tavaliselt ikkagi aitavad ravimid küll. Mina peaks siis veel midagi kraad kangemat proovima, elektriravi, ketamiini vms, aga ei ole soovi olnud. Eks vegeteerin edasi.
-
Külaline
Saan aru, et tervis on halb, aga kas elu ise on korras? Kui jätta tervis välja? Kodu, töö, pere, liikumine, sotsiaalne suhtlemine?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 21:55 Minul ei ole AD-d mõjunud, arst katsetas viit. Esimene natuke selles mõttes aitas, et kui arsti poole pöördusin, siis oli probleemiks pidev nutmine, ei saanud tööl käia ega midagi, suva ajal jälle hakkasin nutma. See ikka lõppes ravimite tagajärjel ära. Aga head tuju kasvõi üks kord kuus ei ole siiamaani. Elukvaliteet on äärmiselt halb. Aga pärast viit aastat pidevat ravi ma loobusin ja ei ole muutunud midagi. Oli halb enne ja on ka nüüd. Aga see on ikka äärmiselt harv juhus, tavaliselt ikkagi aitavad ravimid küll. Mina peaks siis veel midagi kraad kangemat proovima, elektriravi, ketamiini vms, aga ei ole soovi olnud. Eks vegeteerin edasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist