Sisseränne kui päästepaat?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:06
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 22:52Nende väljasaatmistega ja rände liigse piiramisega läheb suure tõenäosusega nii, nagu brittidel läks Brexitiga. Et algul tehti suure hurraaga ära ja siis oli mää-mää ja p*rse majas.
Juba ongi nii. Ehitajaid, põllumajandustöölisi pole ja mõnel pool on väga suured probleemid sellest tulenevalt juba.
Nii mõnigi linn Suurbritannias on juba täiesti islamiseerunud. Mu hõimlase sünnilinn Dewsbury põhja-inglismaal, näiteks.
A meie progressiivid tahavad siia ikka rohkem idaslaavlasi ja moslemeid. Meid ei ole mitukümmend miljonit nagu inglasi. Me lihtsalt ei absorbeeri neid ära. Britidki enam ei suuda.
Silmade avamiseks tasub vaadata, mis toimub Tallinna koolides. Ma ei mõtle siin mõnda üksikut katsetega kooli.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2026 08:44
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:06
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 22:52Nende väljasaatmistega ja rände liigse piiramisega läheb suure tõenäosusega nii, nagu brittidel läks Brexitiga. Et algul tehti suure hurraaga ära ja siis oli mää-mää ja p*rse majas.
Juba ongi nii. Ehitajaid, põllumajandustöölisi pole ja mõnel pool on väga suured probleemid sellest tulenevalt juba.
Nii mõnigi linn Suurbritannias on juba täiesti islamiseerunud. Mu hõimlase sünnilinn Dewsbury põhja-inglismaal, näiteks.
A meie progressiivid tahavad siia ikka rohkem idaslaavlasi ja moslemeid. Meid ei ole mitukümmend miljonit nagu inglasi. Me lihtsalt ei absorbeeri neid ära. Britidki enam ei suuda.
Silmade avamiseks tasub vaadata, mis toimub Tallinna koolides. Ma ei mõtle siin mõnda üksikut katsetega kooli.
Vaadake, milline on meil muulaste protsent ja võrrelge seda ükskõik millise teise siin välja toodud riigiga, olgu selleks Suurbritannia või Soome või Rootsi. Kui nendes riikides oleks ka mingi 25% muulasi nagu meil praegu koos ukrainlastega, oleks need riigid totaalselt käpuli. Seda vaadates ongi meil väga hästi. Oleme palju paremini suutnud kogu seda teemat hallata. Ning nagu mainitud, on meil kogemustepagas slaavlastega kõva.

Ja ma ei tea, et keegi oleks tahtnud Eestisse hirmsasti moslemeid tuua. Pigem välditi seda ja kümne aasta taguse kvoodisüsteemiga võeti pigem nii vähe kui sai ning üritati hajutada, et ei tekiks getosid.
Külaline

Brexitiga tõmmati brittidele ikka väga tuimalt kott pähe. ELi immigratsioon kadus ära aga selle asemel läks mitu korda võimsamalt käima immigratsioon endistest kolooniatest. Ehk poolakast saadi lahti ja kolm pakistanlast toodi asemele.
Pilt
Külaline

Soome uudistes kirjutatakse, et tuhanded Soome põgenenud ukrainlased lasevad sealt nüüd jalga teistesse riikidesse, peamisest Eestisse ja Ungarisse.
Põhjuseks töö puudumine. Aasta pärast lõpeb see ajutise majutamise staatus ja kes pole selleks ajaks tööd leidnud, peab lahkuma riigist. Tööpuudus on niigi suur neil hetkel ja keeleoskuse puudumine vähendab neid võimalusi veelgi. Niisiis on 40 000 juba lahkunud, ka Eestisse muuhulgas. Soomlaste uuringu järgi 66% ukrainlastest ei kavatse koju tagasi minne.
Mis on erinev Soomes ja Eestis: Soome hakkab püsiva elamisloa taotlemiseks nõutud aega arvestama alles sellest hetkest, kui ajutine lõpeb, Eestlased loevad ka ajutise elamisloa nõutud aja sisse. Seega siis saab Eestis palju rutem ja lihtsamalt PÜSIVA elamisloa.
Mida kõike välisajakirjandusest teada ei saa... :shock:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], käguan ja 2 külalist